Då drar vi vidare!

Nu har jag Maria vidare. Vi ska en grym kväll, hoppas ni ska de med ! Vi hörs senare, kyss på rumpan.


Lite efterblivna , hahaha :p

Sammanfattning av 2010 !






I januari började jag umgås mer och mer med Amanda och Denise, och insåg att de va 2 riktigt roliga människor. Vi va 7kt mycket med varandra, varje dag stort sätt. Spelade massor med sims2! Jag hade de roligaste födelsedagen i hela mitt liv tack vare dom. Vi åkte nämligen till donken vid typ halv 12 på natten. Och sen när vi åkte hem va klockan 12 så då sjöng dom för mig i bilen. Helt klart ett fint minne jag har med mig från 2010! Annars så tränade jag ovanligt mycket i januari. Men de är väl najs? Och apropå träning, eller ja träning och träning. Jag kom på varför, för vi åkte ju till Storvreta med laget i januari. Träffade nya vänner, de gick inte jätte bra för oss i cupen men jag hade grymt kul. Och Jag fick träffa Rikard och Daniel som är sjukt roliga människor. Sen fick jag lära känna killarna från Åkersberga och de är killar jag fortfarande har kontakt med. Vi satt uppe med dom till typ 4-halv5, sen kom vi på att vi kanske skulle gå och lägga oss eftersom vi båda lagen skulle upp vid 8. Den natten asså, minnen! Riktigt lyckat!




I februari hände de inte så mycket. De va mycket plugg, varför vet jag faktiskt inte de bara va mycket att göra i skolan. Sen fortsatte jag träna super mycket. Och jag umgicks med underbara människor, vi gjorde väl de mesta. Och eftersom sportlovet är i februari, eller de va då i alla fall. Vi kallade de fet veckan, haha! Så blev de många sena kvällar med folk som betydde massor! Och de är ju inte helt fel?



I mars skulle min och Sandra’s familjer dragit på kryssning. Men eftersom vi bor i Sverige och de såklart är 6456- grader. Så gick de inte att åka för att de va helt igen fruset. Så vi drog till kolgrillen i Tumba och åt där. Sen åkte vi alla hem till Sandra eller ja vi är ju grannar. Men vi åkte i alla fall dit och badade i deras spa-bad. Under mars blev jag och Sandra beroende av wii resort. Vi spelade de typ hela tiden! Riktigt roligt va de. Jag kollade mycket på bio i mars. Vet faktiskt inte varför de bara blev så. Började också vara mer och mer med Sara. Hon + jag + Sandra + varsitt par 3d glasögon med uttagna glas + en webb = en rolig kväll med 10000000000 bilder. Typ hela mars lekte vi med webb också! Vem glömmer inte min och Sandra’s bra webbkamera dag ? De va och EARTH HOUR som va typ roooligast med Sandra, Amanda och Denise. Vi körde tecknet, jag och Sandra va sämst har jag för mig.. Men shyyy, säg inte de till någon.



I april är de påsk som i för mig betyder påsk cupen som är den roligaste cupen på hela året enligt mig. Mycket innebandy blev det i april tack vare de. Och eftersom innebandy är mitt liv så de spelar ju ingen roll! Under påsklovet så dygnade vi också. Haha, kommer ihåg att vi gick ut typ vid 6 på morgonen och jagade Odette. Amanda somnade men vi höll oss faktiskt vakna, vilket jag tyckte va jääääätte bra gjort. Tihihi. Sen kollade jag på innebandy, och mer innebandy. Vi kan säga att månaden blev en riktig innebandy månad! Vi spelade kvarts final i mitt i cupen, då vi förlorade efter att ha haft ledning med typ 4-1 eller vad de va. Men de bästa va att Sebbe och Sebbe va och kollade på den matchen. Vi hade ju inte träffat dom sen i januari. Sen åkte vi till tullinge och kollade på floorboy som Rikard och Daniel spelade. Alltid lika kul att träffa dom killarna! Men de va inte bara innebandy i April. För den sista åkte vi till RM i Helsingborg med gymnastiken.




I maj fortsatte vi ju att vara i Helsingborg. Vi kom till final i RM vilket är riktigt bra med tanke på att de är typ 50 lag som deltar. Annars va maj en lugn månad och de hände faktiskt inte så mycket mera. Fick umgås med min gymnastik grupp som jag tycker om otroligt mycket. Och jag tror nog inte jag har varit så glad över en vinst eller vad man ska kalla de i hela mitt liv. Vi hoppade också massor med studsmatta i maj och shoppade som galningar. Jag åkte till Malta med familjen, Christer, Jessica, Ronja, farmor och farfar. En lyckad vecka förutom att de regnade några dagar, som tur va så fanns de shopping. Så ja, de blev bra i alla fall.




Juli va nog den bästa månaden på hela året enligt mig. De rullade liksom på! Ja fick sommarlov, och första doppet i Sandra’s pool, åkte till landet och hade de mysigt med Sandra och Alexandra. Roliga dagar, och bruna blev vi! J I juni fick jag mitt guldkort också, eller de va inte bara jag som fick ett utan vi va ju typ 4 tjejer som hade de så många dagar på Gröna Lund blev de ju också! Firade midsommar med Sandra’s familj. De va sjukt varmt, så jag och Sandra fick för oss att vi skulle bada senare på kvällen. Och då började hon blöda näsblod. Stackaren! I juni, va de många dagar vid Sandra’s  pool med undarbara människor!




I juli fortsatte sommarlovet. Och vi fortsatte att åka in på Grönan. Men i juli hade jag bästa veckan i hela mitt liv. Som va på Stadium sportscamp. Roligaste, förutom fredagen kanske.. :$ Nej men de va väl mysigt. Fast skulle helst varit med Simon då men, säg inte de till den andra. Tihihi. Nej, men aa. Mycket skratt och typ miljoner tårar när vi skulle åka hem. Jag har aldrig skrattat så mycket, och jag har aldrig gråtit så mycket. We are the champions my friend, dumdumdumdum and we keep on fighting to de end. Dumdumdumdum We are the champions, we are the champions. No times for looosers ‘cause we are the champions , of the WORLD! De gick vi runt och skrek hela dagarna!  Jag bussade massor i  juli, och de blev många timmar på buss, men vafan gör de om man har roligt folk att bussa med? Vi började också vara på Stendal istället för vid Sandra’s pool. Och där träffade vi ju roliga människor. Åkte till Amanda’s land och hade de mys. Kan säg att juli också va en lyckad månad!



I början av augusti, så umgicks jag extra mycket med mina vänner. Vi badade, solade och bara myste och pratade hur mycket som helst. Bara för att ta vara på dom sista dagarna på sommarlovet. Jag drog till Alexandra’s land som varje år dom senaste typ 3 året. Love it! Vi hade de mys och mycket bad blev de kan man ju säga! De va också Ung08 i augusti och de a ju himla roligt! Fick träffa sötungen Simon igen som jag typ hade pratat i telefon med varje dag sen sportscamp. Hade verkligen saknat han! Jag började träna igen, asså fys. Och de va ju kul med tanke på vad vi gör på våra träningar! Haha,  vi hade typ vatten krig efter. Rosen typ sprang runt med två vattenklaskor och kastade vatten på mig och grejer. Sen när vi körde styrka käkade vi gräs. Och ja, riktigt roliga träningar va de! Den 19 va de bara att gå tillbaks till helvetet igen då! Ingenting man såg fram till direkt! Vi va på NRJ, riktigt kul va de! Fick tillbaks kontakten med en den kvällen och de va riktig najs!




I september så hände de inte så mycket , de va mycket att komma i gång med vardags rutinerna igen. För de tar ett tag i alla fall för mig! Så De va väl mest de som hände. Vi hade origenteringsdag i skolan och jag och Julia va bääääst! :D Sen blev de också lite knas i september men de är ingenting jag tar upp här och nu. Vi sa hejdå till 50-öringen. De va ju såhääääär sorligt. Fast nä! September gick fort i mina ögon faktiskt!




Serierna började i oktober and you love it baby! Vi började spela 98 svår, serie de gick väl inte så jätte bra i början men vi hade ju precis börjat spela tillsammans. Vi 98, eftersom de va typ 8 ny tjejer! Men kul va de, för de är ju inte helt fel att få spela 1 extra match varje helg! De va halloween i oktober också. Lyckat säger jag bara! Jag va ganska mycket med Denise i oktober. Vi  pratade oftast om allt och inget. De va en tjej jag kunde berätta allt för! En sån som hon borde alla ha, säger jag bara! De blev mycket bättre i skolan och myyyyycket sämre med kärleken. Men vafan allt kan ju inte vara som en dans på rosor! Första snön kom och då får killarna typ något cpryck och ska bara mula heeeeela jävla tiden. Blä på de! Blev typ sönder mulad varje lunchrast. Träffade Jesper som va en sjukt roligt kille. Vi blev väl typ lite mer än bara vänner. Men jaja, ingenting ni behöver veta. Umgås inte med han idag vet faktiskt inte varför? :o




Jag åkte till London och shoppade galet, gick på Madame Tussas(?)! Hade de riktigt bra och bara lede livet. Sen blev de ju typ 1000 gånger bättre när jag kom hem. För då får man prata med han och ja.. Hihi, då blev de bättre än bra igen. :$ Eller kan ju säga så här, vi blev tillsammans typ. Jag startade krig med Viktor. Haha! Han vet ju typ aaallt nu. -.-’ bajs på han. Nejdå, vi hade faktiskt roligt! Han gör mina svenska lektioner!




I december har jag börjat med gymnastik igen vilket är kul. Har saknat de massor! Åkte till Gävle och hade de kul med dom. Eller jag minus alla skador som blev där! Har även haft kul med mina döttrar! Va ju på deras skolavslutning. Har umgåtts med Johanna som är en härlig chey! Jul va as bra i år, ovanligt nog. Vi spelade Alfapet! Och jag och farbror va bääääääääst! Och ja de va de året de!


Godmorgon!

Vaknade för kanske 1 timma sen, men då va de att fortsätta skriva på års grejen. Så den är nästan klar nu, bara lite kvar att göra. Ni får den någon gång under dagen. Jag och pappa ska snart åka och köpa smällare. Lööööve it!  Ska ta och klä på mig någonting nu, så ska vi åka om kanske 30 minuter, vi hörs senare!  


Godnatt för idag!

Års grejen tar typ 1000000 år och skriva så de har jag gjort typ hela kvällen + att jag har tittat på Victoria's secret också. De är en tradition att göra de för mig. Men jaja, imorgon är e nyårs afton och om 24 timmar börjar åt 2011 som jag längtar som fan efter! De året ska bli fucking bääääst!  Men nu ska jag ta och sätta på en film och lägga mig i sängen. De är ju trots allt en dag imorgon också! Så säger godnatt för idag!


Allt klart!

Då va allt inför nyår klart, allting är planerat och de känns riktigt bra faktiskt! Vi ska vara hos Chrille klockan 5 och bara chilla galet. Laga mat alla tillsammans. Fast haha, man vet ju att de slutar emd att de är vi tjejer som gör någonting. Hursomhelst, så är kläderna fixade också.  Och ja,jag känner mig helt enkelt super taggad inför nyår!

Håret är precis klart, de blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Men helt okej faktiskt, väldigt bloooont. Men jaja, nu ska jag fortsätta kolla på Victora secret.


Nu!

Näst sista december dåra.

Idag är de näst sista dagen på 2010. Fort de går! Hursomhelst, så har jag idag kollat påtyp vääärldens bästa film! Raise youre voice, säger bara se den! Den är gammal men så sjukt bra, sorlig och ja de har allt. Satt och typ stört grät. Se den, så fort ni kan. Jag kommer lätt att se den fler gånger!

Mamma är nu och köper mer hår färg så senare blir de väl att slinga klart! Men nu ska jag börja skriva en ordentlig års summé så vi hörs senare!


Fasnar inte på bild just nu !


Uppdatering om håret:

Klart för idag. √

Färgen räkte inte, så vi ska göra de klart imorgon. Men en fin färg blev de förutom på dom ställena då de inte blev någon färg. HAHA! Fatta att de går åt 3 förpakningar på mitt hår?  Jaja, nu ska jag ta och fixa ett glas vatten åt mig. Pusshej!


Tränat! (y)

Kom precis hem från träningen. Har tränat för första gången på 4564år. Nej men de kändes så iallafall. Och ont i knäna fick jag!  Inte kul. Hursom, så va de här sista träningnen för mig innan Storvreta, ska ju inte spela. Men aja. Vaknade vid 1, och då gick jag upp och va typ helt död. Försökte få tag på en , men människan sov. Så jag gjorde inte så mycket idag. Ska ta och färga håret snart, ni får väl se vilken färg de blir. Tihihii, nu blir ni nyfikna va?  

 

H&M katalogen är här!



Blev faktiskt lite besviken. Dom har lagt ut massa typ short och shit. Men bor man i Sverig så kan man inte ha de på våren för då är de fortfarande skit kallt tyvärr. Men de va också mycke fina grejer. Mycket volanger och spets, vilket jag bara älskar! De är väldigt avslappnade kläder i vår. Vilket är skönt, man kan liksom känna sig snygg och samtidigt är an bekväm. Och de är ju viktigt att vara bekväm i sina kläder, så att man trivs i dom! De va också färg blandat med beige, svart och lite sånna enkla färger som jag tycker är riktigt snyggt!

Så helt fel va de kanske inte, men är inte riktigt nöjd !

28 december - de här saknar jag.

Jag saknar massor. Men vafan, finns de inte i mitt liv är de bara att leva med det. Ellerhur? Jag kanske saknar några gamla vänner. Men vi har ju lämnat varandra så varför sakna? Just nu saknar jag pojkvän, för vi har inte träffats på ett tag. Känns inte okej faktiskt men de går ju att ändra på liksom. Men att säga att man saknar någon som jag kanske bråkar med är ingen idé. Varför ödsla tid till att sakna, när man istället kan tänka framåt? Visst är de inte så? Iallafall, vad jag tycker. Men jag tycker ju som jag gör ni kanske tänker någonting heeelt annat, vad vet jag?


Dag 27 - min favoritplats.

Jag trivs bäst hemma! Jag älskar att åka utomlands, se nya ställen de är verkligen riktigt kul. Men bäst är de när man får komma hem till sin egen säng igen! Inget mer att säga än, borta bra men hemma bäst!


Inget att blogga om längre ..

Har ingenting att blogga om längre, ska försöka ändra på de. Men så är de! Har inte gjort någonting idag, har kännt mig sjuk så har typ sovit hela dagen.  Så inget att skiva om dagen. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och dricker vatten. Jag ♥ vatten, bara så att ni vet. Hursomhelst, så va mina nyår planer krossade igen. tack Stina.. nejdå, sötnos jag skojar bara! Men ska iallafall upp till farbror, tror Maria hänger med. De blir nog bra, brukar vara kul där uppe så de ska nog bli bra! Så ingen fest för mig som de va typ tänkt från början. *stolt* 

Ugly me..

På topp igen !

Är mycketmycket bättre nu! Efter att jag skrev satte jag mig vid tv, sen började pirates of carabien, så den kollade jag på satt och kollade på tv lite efter också men hursom, så gick jag och la mig och messade med älsklingen. Frågade om han tyckte jag skulle färga brunt eller bara utväxten blond igen. Och då fick jag värsta söta svert tillbaks. Och de gjorde min dag ska jag bara berätta för er. Så nu sitter jag här och är fortfarande super glad. That make my day! Vet inte riktigt vad som händer idag, men i får se. Men ja, ska ta och gå och duscha. BLoggar mer underdan.



Dåligt humör och ny design påväg!

Är just nu på dåligt humör, och därför bloggar jag inte. Vill inte att de ska vara bara massa långa texter om mitt liv. Så nu håller Oliva på med en design till mig. Vi hörs nör jag blir på bättre humör !

Trött !

Sitter här trött som fan, ska snart åka till Willys med Mami och köpa hår färg. Menn nu är frågan, ska jag bli brunent ellet blondare? Ångest kallas de! Så jag bloggar när jag kommer hem med hår färgen.. Undar vad de blir!



gammal.


Planer..

Då har man fixat planer for imorgon. Ska upp superduper tidigt och ta tåget till tumba. Där jag möter upp Amanda och sen blir skäris igen då, hon behövde lämna tillbaks en klänning för hon hade tydligen köpt två nyårsklänningar. Så kan de gå när inte haspen är på!  Haha, nej men aa. Så vi drar dit vid typ 10 och är där ett tag, sen får vi se vad som händer. Men kul ska de iallafall bli! Så jag kanske ska ta och gå och lägga mig nu så jag kommer upp morgon, måste duscha innan jag drar också.. hur ska de här gå?


Riktigt gammal bild på mig och Amanda!

26 december - mina rädslor.

Jag är otroligt rädd för att mista vänner och familj. Tänk liksom, en som alltid funnits där. Som alltid lyssnar, som alltid gör en glad, glädje spridaren. Tänk om hon/han bara helt plötsligt försvinner bort. Man står ensam kvar där och vet inte vad man ska göra. De är någonting jag är sjukt rädd för. Men också att bli sviken och sårad, alla har blivit de någongång och då vet man hur hemskt de är. De bara skär i kroppen bara jag tänker på det, de är en hemsk tanke i mitt huvud iallafall. Sen är jag rädd förspindlar och dom flesta andra insekter.


Dag 25 - en första ..

En första vad..? Kan ju kanske ta en första kompis typ? Och de va Iallafall Maria. Vi blev typ kompisar när va va typ 1 år gammla och de roliga är ju att vi faktiskt fortafarande håller ihop. Så ja kärlek till dig tjejen.



Dag 24 - de här får mig att gråta.

är en ganska gråtig person, som när jag blir sårad och bara vill dö då forssar tårar. Men också när jag känner att jag gör fel och tralalala. Men ofta så gråter jag till filmer. Båda olyckliga och lyckliga filmer. De är faktiskt kanske sjukt egentligen men iblan då måste man bara..


Kass uppdatering, yes i know!

Förlåt, de har varit dåligt med uppdatering nu dom senaste dagarna men vafan jag har ju lov. Så jag kommer nog antagligen inte att blogga så mycket.
Hursom så va jag i skäris med Maria i dag. Ångrar de som fan, så sjukt trångt och så sjukt varmt. Vi skulle åkt till stan egentligen men Maria behövde vara hemma vid typ 4 så då skulle vi typ inte hunnit. Men jag fick iallafall med mig lite saker hem. Bland annat en väska, en bh, ett linne fast asså mer en topp kanske aja, fick också med mig ett par skor. Kan ju tala om för er som ska dit typ imorgon att de är utplockat redan nu, så ja lycka till.  Mer än så har jag inte gjort idag, när jag kom hem sov jag typ 1 timme. HATA HUVUDVÄRK!  Tänkte skriva alla december grejer jag missat under dom här dagarna nu. Så de blir mycket inlägg nu ! Håll utkik..



Jag är döden -Och vem fan är han då? Vad är de här för jävla skit regel?
Nelly hjärat, love ya ! ♥

Hej jag är trött !

Ja, som ni ser j a g ä r t r ö t t som faaaaaan!  Inte kul, somnade inte förens typ 6 igår?! Låg och smsade med lite folk, som älsklingen tillexempel. Måste fan träffa han, han svarade ju inte häller när jag ringde. Asså ååh, saknaden är fööör stor nu! Och han ska typ till göteborg snart, och då kan jag ju inte träffa han liksom. Inte kul!  Hursomhelst, så hade jag riktigt mysigt igår. Fick massor med roligt. Nu är de bara min födelsedag om 1 vecka och 1 dag. De känns ju underbart fan!

Pilsäter kommer senare, då blir de väl mys med en film eller någonting sånt. Men nu ska jag hjälpa mami, med någonting men jag ooooooorkar inte ställa mig upp. Hur ska de här gå?  Jaja, puss så länge.


Jag igår.


Mot farmor!

Nu drar vi mot farmor. Ska ha en underbar kväll, och hoppas ni ska ha de också! Så nu önskar jag er alla en godjul. Och jag hoppas ni får de som står högst upp på önskelistan. Ha en bra dag! Bloggar när jag kommer hem.


En vän är en person som kommer när andra försvinner



Du utstrålar värme och glädje
du får mig alltid på gott humör.
Till dig kan jag vända mig ifall jag inget hör.
Du stannar hos mig när alla andra har gått..
du är den bästa vän jag fått..
Du ska veta att i mitt hjärta har du alltid plats

Tack för att du finns Johanna! En roligare och underbarare människa får man leta länge efter. Du är underbar och en sjukt grym vän. Du är hon som alltid kommer att vara the little sunshine som får alla glada och må bra. De är sjukt, har inte känt dig i ens ett halv år, men jag har redan sjukt mycket tilit till dig som jag har till dom andra tjejerna också. Men ville bara säga att, du är helt underbar och jag älskar dig min smurf, dotter eller ja helt enkelt du i alla former och namn!

Duschtime.

Tar och duschar sen blir de väl sängen som gäller det är en dag imorgon också ni vet. Och de är JULAFTON! Så puss och godnatt, kära läsare!

GOOOOOOOOOD JUL!

Då va nedräkningen med Karolina som vi haft dom 10 minutrarna innan julafton dom senaste 2 åren avslutad, för NU ÄR DE FUCKING JULAFTON! Är som ett barn när de gäller julafton, och så. Inte för julklapparna utan mer för .. eller jo för julklapparna. Nej men jag vet faktiskt inte, de är bara käääääärlek helt enkelt.  Godjul alla mina underbara läsare, ni är bäst.


Julafton 2009!♥

2 timmar kvar nu!

Nu är de 2 timmar kvar, och allt är klart förutom den sista grejen till mamma :$ Hurfan gör jag nu? Får väl typ fixa de super snabbt imorgon. Just nu sitter jag och kollar på Härskarringen som ni kanske märker så ä l s k a r jag alla sagen om ringen filmerna!  Aja, ska nog ta och ringa pojkvän snart. Har lust att prata med han, har inte träffat han på snart 1 hel vecka. Asså shiet!  Så jag, ska bli skönt att höra hans röst igen saknar den massor! Så ja vi får väl se, när jag bloggar nästa gång.
Men, jaja. Puss på er så länge !


..

Ska klä granen, brb


23 december - de här får mig att må bättre.

Någonting som gör mig riktigt glad är när jag får vara med dom nära och kära som jag håller närmast hjärtat. Dom som jag bryr mig mest om, de är verkligen någonting som får mig att må bättre. Men de som får mig att må ännu bättre är att få träffa och umgås med min älskade pojkvän. Som betyder allt på hela jorden, de gör mig glad i typ 64516 dagar. Du är min värme nu i kylan och mitt ljus i mörkret, luften jag andas, du är allt jag behöver!




Kärlek till er tjejer !


Dåtid, nutid och föralltid. Ingen tar er plats i mitt hjärta! Jag älskar er ♥

Jag har sjuka vänner och huvudvärk!

Sitter nu här klar och ont i huvet som bara den och webbar med Leo min under bara storebror. Han är typ sjuuuuuk i huvet, men jag älskar han ändå. Och nu mitt från ingen stans kommer Robin och skriver omg typ 16515 gånger. Sjuka vänner jag har asså!  Och nu berättade han att han och Lukas ska gå kvar i tullinge, och de gillar vi ju! Vi ska klä granen snart, och så. Imorgon ska vi till farmor, och de ska bli superduper mysigt enligt mig!  Men nu ska jag vara lite social mot Robin och Leo.


Spökrundan 2010 på körlägret, såhääääääär sexig va jag!

Städtime!

Hej hopp, vaknade för inte så jätte länge sen. Somnade ju som ni såg ganska sent igår, eller asså sent och sent. Men jag kunde inte sova. som ni vet. Sitter hursomhelst här och  kollar på tv. Och snart ska jag stöda typ heeeela huset, men vad gör man inte förpengar liksom? Och se är de någonting jag behöver just nu, eftersom jag har en liten del på julklappen till mami kvar. Så måste åka till huddinge och fixa de senare. Ska nog ta med mig mamma, haha. Men hon får väl gå ut medans jag köper hennes present. Thihihi. Mer? Jo, IMORGON ÄR DE JULAFTON! Är som ett litet barn när de gäller de. Men nu ska jag börja städa så jag blir klar någon gång! Kyss på kinden


Mina underbara tjejor!


Kan inte sova..

Kan inte sova eller har knappt försökt, men de är inte så jävla lätt att sova om tårarna bara forsar ner för mina kinder. Vet inte vad jag ska göra åt saken? Jag känner de jag känner och så är de. Är nog över kännslig eller så är de jag som utsäts för saker jag helt enkelt inte klarar av. De är svårt att förklara liksom! Att vakna och känna att jag är lycklig är de sällan jag gör, men att vakna och känna att livet är ett helvete är betydligt oftare jag gör. Ingenting är riktigt som de ska, de känns som om jag inte riktigt kan lite på den person du är. För att du sprider de vidare till henne som säger de till han som säger de till resen av hela världen och där fick alla reda på de. Och då är ju frångan , ska jag bara vända och gå? Jag har ju alltid så sjukt kul med dig! Men jag måste tänka på min framtid också, måste tänkte på hur de kommer att gå med han ♥ mig. Men de känns som om jag inte har något val än att släppa din hand. 

Älskling, de över hade ingenting med dig att göra. Jag vet inte vad som händer i mitt liv längre. De känns som de jag gör blir fel, och de betyder även att de känns som om vi är fel. Vet inte varför, en känsla jag har. De är ingenting som betyder någonting alls, men när saker händer mig så blir de bara så fel ibland och jag tolkar de på ett annat sätt än vad de är. Och de är säkert därför jag just nu mår som jag mår. Som jag ofta säger, jag ska förbättra mig. De är svårt, men jag gör de för din skull. Jag gör allt för din skull älskling!


Nästa, sängen + mobilen!


Senare idag: Sova,sova,sova. Testa locka håret med min plattång och dra en snabis till huddinge för att fixa de sista. Tänk, imorgon är de julafton!

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.



Sagan om de två tornen.



Sitter och kollar på Sagan om de två tornen, eller vad den heter. Och kommer väl antagligen att göra de ett tag till så ja.  Tror jag ska ta och sätta mig och kolla på den på datan istället, kanske? Aja, bloggar när den är slut.

Lyckad dag!

Kom hem precis, de tog typ 45468 timmar att komma hem. Och kallt va de också, de gillar vi inte. Hursom, tog bussen till huddingesjukhus. Där tog jag 703 med Simme, som typ skulle hem. Asså de är fett äckligt för varje gång jag åker någonstans, så tar han samma buss som mig.  Men vi satt och snackade ett tag, sen gick han av. Stationen efter gick Mickis, Johannas storasyster, på och hon skulle också till den skolan jag skulle till. Tur att hon gick på hade fan inte hittat in och de annars! Vi gick till gympasalen där dom hade typ julavslutning. Dom hade haft en tävling som va de finaste pepparkakshuset, och 2 av mina döttrar, Linn och Hanna, kom 2a. *stolt mamma*  Vi va där typ 1 och en halv timme, sen drog vi till Johanna. Va där ett tag, dom hade jätte fint hemma. Efter de drog vi till skäris, och shoppade lite. Emma satt på bussen också, kulkul! Tog bussen hem, och nu sitter jag här. Lyckad dag om du frågar mig!


22 december - det här upprör mig



Asså jag blir upprörd när gamla tanter går före mig i busskön och blir as lack när man går på innan bara för att dom tycker att dom ska gå inte först. HAHAHA! Nejdå, jag skojar bara. Fast de är ju irriterande också, men jag tänker inte skriva ett helt inlägg om de. Men någonting som faktiskt får mig upprörd är falska människor. Folk som spelar att dom ör ens vän och sen när man behöver dom så är dom hos någon annan och gör exakt samma sak. Sånna människor man tror man kan berätta allt för fast de sen visar sig att dom berättar för hela fucking botkyrka. De gör mig sur att bara tänka på det. ÅÅÅH, hur sur blir man inte. Allt man tror är äkta får man reda bara är på låtssas.


Älska !






Man måste ju liksom bara älska Bruno Mars och hans sjukt bra låtar! Dom blir fan bara bättre och bätttre för varje gång man lyssnar på dom. ÄLSKAÄLSKAÄLSKA! Så sjukt bra texter också, och melodin, jag tror jag dör snart? Så nu langar jag 1 låt by Bruno Mars och en FET jävla hiss till denna grymma sångare!

Drar vidare nu, hörs via mobil blogg.


Fix snart.

Godmorgon på er, vaknade nyss. Eller egentligen av att Hanna ringde mig. Ska ju till deras skola som ni vet. Ska vara där till typ 1-2. Ska snart ta och fixa frukost, eller så hoppar jag de och gör lunch om typ 1 timme. Ska hursom helst åka om 1½ timme. Så ska snart, gå och börja fixa mig. Inge mer att säga, bloggar senare!


Lalaskolan imorgon.

Sitter just nu och pratar med Hanna och Johanna. Har sagt att jag ska komma på deras skol avslutning imorgon! Så ja haha, kommer säkert få gå upp typ 6. Men vad gör man inte för sina döttrar liksom? Så ska väl antagligen gå och sova snart, vill ju känna mig som en människa imorgon också!  Så vi hörs imorgon igen, nu ska jag dra och duscha!


21 december - ett annat ögonblick.






De är svårt de här att komma på ett ögonblick. Men ett annat riktigt speciellt ögonblick, va på landet sommaren 2010 med Sandra och Alexandra. Har fan aldrig haft mitt liv så perfekt! Sjukt kul va de.
Kvällen då vi gick till sjön och gjorde en liten brasa typ, och vi fick typ panik för vi trodde allting skulle brinna upp, så vi slängde ner allting i vattnet. Och sen låg de kvar där dagen efter och farmor sa: Åh, nu har ungdomarna varit här igen, dom kan aldrig städa eftersig
Puzzlet vi la, som va typ 7kt svårt, asså de va typ 100000 bitar. Och vi va fan nästan inne mera än ute! Våra Powerking som vi drack, som vi hade i lådan under vångingsängarna bara för att inte någon skulle hitta dom. Haha! 
Och bilderna vi tog påvägen hem från att vi hade badat. Hur kul hade vi inte när vi tog dom? Då vi kom på 3 väger till badet, kommer ni ihåg dom? Ormvägen, efter att vi såg en orm där. Fan va rädda vi blev! Sen va de den snabba vägen, och den långa vägen. Kommer ihåg hur vi alltid tog den långa hem för att ta bilder. De va verkligen ett ögonblick värt att minnas! De är sjukt, de va redan 6 månader sen. Shit, tiden går fort. Som du skrev Sandra Dom bästa minnerna kommer där ifrån! De är verkligen sant, vill dit nununu. Men tyvärr så ser de inte ut som om de kommer att hända igen. Iallafall, de va ett ögonblick jag aldrig glömmer!

Dag 20 - Den här månaden.

Den här månaden, har varit upp och ner. Allt mellan as garv till gråt. Men för de mästa har den här månaden faktiskt varit riktigt lyckad. Kan ju kanske för min pojkvän är bääääst, och vi har ju varit tillsammans hela den här månaden.. Kan också vara för att de känns som jag har hittat rätt nu, de finns ingenting  som kan gå fel. Och jag känner att de värkligen är en ljus tid i mitt liv, vilket är riktigt skönt. Visst de blir mörkt endel dagar, men de har liksom fixat sig nu.

Förövrigt så har den här månaden enligt mig gått riktigt fort! Den har för det mästa spenderats i skolan och på träning. Men också ganska mycket med Maria. Jag har hunnit med att vara Lucia, tappa bort mina nycklar , sen hittat dom hemma och massor med mera. Mer har jag inte att berätta om den här månaden.


En bild från den här månaden också, hihi.


Förbjöds att blogga, HAHA.


Oldies.

Hej på er, förlåt mig har inte bloggat men för de första har jag fått JULLOV! Äntligen säger jag bara, nu jävlar ska jag träffa vänner, sova och bara leva livet och skita i de förflutna typ. Sen så förbjöd Maria mig att blogga eftersom jag blir så osocial då. Hursomhelst, så har vi inte gjort så mycket idag. Bara chillat gal1 liksom. Hon drog precis så nu blir de att blogga utav helvete! Nej men nu ska vi inte svära hära. Men aja. vi drog till skäris och jag köpte dom första och mina sista julklappar igår. De känns toppen, nu är jag helt klar. Snacka om att vara ute i go'tid! Hursomhelst, mer har väl inte hänt? Bloggar mera senare!


Skolavslutning om 40 minuter!

Nu sitter jag här klar som fan. Haha, nej men jag är iallafall klar för julavslutningen. Asså egentligen känns de så jävla onödigt att gå upp typ 6 för att fixa sig och lalala och sen vara i skolan i typ 1 timme. Man blir ju lite irriterad. Men man måste ju iochförsig träffa alla innan jul. När vi har slutat drar jag och Maria till skärholmen och köper julklappar, känns bra att vara ute i tid. Fast nä, har inte köpt en ändå julklapp än. Uschusch, inte bra! Men förhoppningsvis så har jag köpt alla som behövs köpas idag. Så de här ska nog gå bra. Vet inte vad som händer sen, ska försöka slänga in några mobilbloggar underdagen också. Annars så skriver jag senare! Tack och hej leverpastej? Haha, no lifer!


den bjuder jag på, jag just nu!

GÄVLEEEEEE ! :D

Nu är jag hemma från gävle, efter en riktigt lyckad helg. Eller aa sina brister hade den väl, men kul har de varit. Är hur sliten som helst nu och hungrig som en varg ! SÅ jag bloggar imorgon, efter SKOLAVSLUTINGEN! Mitt liv kan fan inte bli bättre just nu. HAHA! And baby you like it. Haha, puss på er!

16/17 december - min första kyss & mitt favorit minne.

Skulle skrivit de igår men jaja, De här blir ändå inget långt inlägg. För jag kommer faktiskt inte ihåg med vem och när de va. och de väl typ de ni vill veta? Men, så ja! Inget emr med de.

Och mitt favorit minne? Vad är de för fråga igentligen. Asså de finns stunder i livet som man kanske kommer ihåg lite mer. De är minnen, men att välja ett av alla dessa stunder går inte. För hur mycket kul har du inte varit med om i dit liv? Men ett minne är alla dagar påstendal sommer 09. Riktigt kul va de, men är de mitt favorit minne? Nä. Ett annat minne va, ssc i år. De är nog ett av mina absoluta favorit veckor på hela mitt liv, riktigt roligt va det! Och jag saknar de som fan! De va kanske mitt favorit minne? Fast näe, de är de inte. De hade sina stunder då de va hemskt också. Eller inte hemskt men då de inte va topp. Så Jag vill bara säga nu jag har inget favorit minne, de finns ingenting som har varit perfekt till 100%. Och så är de. Men kul har jag haft!


Hos Pilsäter.

Hejsan, är hemma hos Maria. Vi kom hem för kanske 30 minuter sen efter sista skoldagen som va superduper najs! Eller vad ska vi säga? SNART ÄR DE JUL!  Idag har vi städat och kollat på film i princip hela dagen. Så lugnt har de varit. Aggi kom till skolan ett tag på lunchen. Mest för att träffa Aldin tror jag men skitsamma. Kul och träffa henne, de va ju liksom ett tag sen sist. + de så fick jag reda på att jag kan följa med på gymnasiklägret till Gävle som är imorgon. Så kul ska de bli!  Nu ska jag försöka vara lite social mot Maria, även fast hon är världens osocialaste. Puss så lääänge! 


Mobilblogg - strul

De är något strul med internet här hemma så kan inte blogga. As wierd! Hursom, har varit så gymnastikträning precis. Men ska se om de går med internet nu, annars bloggar jag imorgon! :)

15 december - min dröm

Min största dröm är att bli en riktigt känd super fotograf. Känd över hela världen och så. Men det är så många som vill bli de, så är de så himmla svårt. Men min dröm just nu är bara att leva livet till max, göra dumma saker att få skit för nu när man är liten. Jag ska leva livet, testa saker. Göra exakt vad jag vill. Och det är min dröm!


Idag..

Hm, ja vad har hänt idag? Asså verkligen i n g e n t i n g. Eller vi va i syslöjden typ hela morgonen för att göra lite små saker som vi ska ha till en pjäs. Öhm, Bea fick typ adhd på mig och Amanda. Eller asså värsta utbrottet typ.  Annars hände de inte så mycket, mer satt och snackade med folk om allt och inget va verkligen prat glad idag , eller vad säger ni? Juste på lunchen kom de fram typ 800000 folk i 9an och bah: är du tillsammans med Aldin? Jag bah: A. dom bah: Hur länge har ni varit tillsammans? Jag bah: vene. DOm bah: Älskar du han? Och då typ dog jag Amanda och Bea av garv, en sån fråga ställer man väl ändåå inte? HAHA!

Skulle dragit hem till farmor men hon hade ström avbrott. Så drog hem istället och sen till träningen typ direkt. Och nu är jag hemma och ska tagga och duka nu.  Vi hörs !


Old, yesbox!


14 december - vad hade jag på mig idag?

De här inlägget skulle kommit upp igår, men vet inte varför de inte publicerades. Wierd, men aja.

Har ingen vild men hade påmig ett par jeans , ett svart linne och en tröja jag köpte i london som de står typ london på. Haha!  Avanserat, jora. Nej men jag ville vara slapp men ändå inte liksom. Va helt sliten och sov typ hela dan?! Så de va kanke därför de här inte kom upp häller men skrev de men glömde lägga ut de och spara. Aja, spelar ingen roll.

13e december - min vecka.

Aja, min vecka, shit jag som har så otroligt dåligt minne. Men ska väl försöka:

Måndag - Va i skolan, blev helt sönder mulad. Sen väntade jag på bästavän och älskling som jag tyvärr inte han träffa för va tvungen att dra. 

Tisdag - Skolan, drog till lavredsbacken med tjejorna. Sen vidare till Mickan och plugga med Amanda också, de blev inte så mycket plugga mer mario!

Onsdag - Skolan, hem dirket träning.

Torsdag - Skola, pratade mycket med några personer och redde typ ut lite saker och ting. Riktigt najs! Sen drog jag och tränade gymnastik för första gången på typ 6 månader.

Fredag - Skola som vanligt, hade genrep hela dagen. Drog in med papi till stan och myste lite. Gillart!

Lördag -
Sm-kval hela dagen. Sen sov Emelie och Saga här.

Söndag - Luciakonsert, sov hos Mickan. 

Ibland.



Ibland är mäninskor för blinda o ser inte det dom har framför sig. Och ser det dem vill se, ta det lunget om han inte vill vara med dig så gå vidare och hitta den som vill var med dig... Kanske finns det en som vill var med dig men du ser inte honom för du vill ha det du inte kan få just nu.

Trött.se

Sitter här helt utsliten och tralala. Vaknade 4 imorse så de kanske man kan förstå? Hursom, vi hade 6 luciatåg idag. Dom två första i DeLaval, som gick ganska dåligt. Sen hade vi ett på någon typ fett najs gård, vene vad. Efter de gick vi till Subtopia, där de va dags att äta lunch och sen va de även ett lucia tåg där. Ni anar inte hur jävla mycket steatrin de ran ner i mitt hår de lucia tåget, de va sjukt!  De ran ner för min kind och allting, as irriterande va de! Men dom konserterna gick bättre faktiskt.  Vi drog vidare till pingstkyrkan, där vi sjöng för typ pensionär-föreningen. HAHA, men de gick bra de också! Vi åkte sen till de sista luciatåget iår, tror jag? De va iallafall på Crane AB(Tumba bruk) där va de typ värsta säkerhetssakerna. Seriöst, dom va tvungna att få våra personnummer och sistasifror och allting. Man fick inte gå genom en dörr utan en vakt typ. As jobbigt ! Men sprang typ därifrån för att möta upp bäste Olle. Tog bussen med han hem. Och sen dess har jag sovit och ätit middag! De behövdes!

Men om man ska sammanfatta dagen så skulle de nog låta såhär: skratt, skratt, tårar av skratt, sång och ja vad mer? En riktigt lyckad dag alltså! De va dagen mer bloggar mer under kvällen. 


Från igår ni får tyvärr ingen från nu eftersom jag är helt sterining i typ hela håret. Haha!

@ Mickans palce.

Sover här inatt. Vet har inte bloggat, har inte hunnit/orkat. Tar helgen imorgon och allt som jag ská skriva för nu, ska vi kolla på film. Ska sova tidigt skolan 6 imorgon som ni vet och ska locka håret och lalala. SåSå vi ska gå upp typ 4 :o, hur ska jag nu fixa detta? :s Aja pusshej, bloggar från någons eller kanske min mobil imorgon!

Godnatt.

Nu är de sängen nästa. Är inte ett dugg trött, utan tvärt om jätte pigg.  Men har samling 7 imorgon bitti för att åka till Nykvarn och möta dom, Täby och Bele. De gillas! Lägger mig säkeroch lyssnar på musik och messar ett tag så i 1 timme till minst kan ni nå mig på mobilen. Bloggar från mobilen och när jag kommer hem. Så puss och godnatt!  

10e december - mina syskon.

Tar den om mina klädsel imorgon, har ingen bild på de och nu sitter jag här i mjukisbyxor. Så aa. Hursom, mina syskon? De här inlägget känner jag kommer att bli långt. Kan ju börja berätta att jag inte har några.
Så va de med de! Nej men jag har många fina vänner som är som mina systrar och bröder. Så mycket kärlek till er, speciellt Karolina som är som den storasyster jag alltid velat ha.
 

Love you darling!♥

JAAAAAAAAAY IDOL VINNAREN 2010! :D




Protect her, fight for her, kiss her, love her, hold her, laugh with her. But don't make her fall, if you don't plan to catch her.

Idolsnack.




De är nog fler än jag som hatar Minnah?! Eller asså hon gjorde så att världens bästa och snyggaste Olle åkte ut. Blää! Han har typ haft massa livvakter med sig överallt den här veckan eftersom alla tyckte att hon skulle åka inte Olle<3. Måste också att få säga att jag älskar när han spelar gitarr till. HAN ÄR SÅ SJUKT GRYM!
Fast helt ärligt skulle Daniel vunnit men, aja. Hade tänkt att inte kolla alls på finalen men kände att jag behövde kolla typ. Nej men nu är de Jay som ska vinna enligt mig. Så nu röstar alla på Jay annars får jag adhd!  


Julmust och idol,

Hej på er , har nu varit hemma ett tag men aja. Idag har vi haft typ genrep hela förmiddagen, de va ju helt onödigt vi sjöng typ bara 7 låtar?!  På lunchen så satt jag med lite trevliga människor, men när jag gick ut kom älsklingpälskling och Matte och dom ut. Och då skulle Matte ju självklart börja mula Mickan, men Mickan va tog han, den klena jäveln. Gick runt frågade folk efter tuggumi, de va bara älskling som hade men han ville inte ge mig.  Fick en låååååååååååååång kram ist, de va nog nästan bättre jag hade jöö ingen jacka. OMG, jag är kär!  Sen hade vi svenska till typ 1 sen slutade vi 1 timme tidigare. Åkte i till pappa och fick se där han jobbar just nu, och några av dom som han jobbar med. De va ju lite kul, sen gick vi ut och käkade de blev tacobar. Easy, men nu är jag supermätt. Ikväll blir de inget godis eller så för imorgon är de kval! Nu är idolfinalen slut, och de är bara utrötsningen. JAY SKA VINNA! Inte fucking dåliga Minnah,  JayJayJay! Men nu ska jag dricka min julmust!


Mobilbloggning - genrep

Har just nu genrep, sitter och lyssnar på 4 och 5an. Super söta är dom. Slutar vid 2 då drar jag till stan och möter upp papi och köper julklappar sen blir de middag ute. Mysigt! Men nu är de vår tur att sjunga. Ha en bra dag, de ska iallafall jag ha! :)

9e december - min tro.

Min tro? Öhh, jag tror nog inte på någonting riktigt. Jag är döpt i kyrkan, och jag och Bea ska konfimera oss, men liksom jag tror nog på vetenskapen. Även om de låter helt wierd. Eller nej, jag vet faktiskt inte. Min tro är på mig själv!  Såäre.


Min tro! ↑

Thaifood + vampire diaries.

Hemma från första gymnastik träningen på typ 6 månader. Kändes bra, va riktigt kul att på träffa Lukas igen, alla andra har jag ju träffat fler gånger innan, i måndags tillexempel. Men satt mest och kollade eftersom våra tränare inte va där idag och ville liksom ha pass första gången, men körde lite saker jag vet jag va säker på. Fotade Lukas och Erik ganska mycket  för dom hade sin egen lilla station. Så de va kul. Men nu sätter jag mig och käkar thaimat och kollar på vampire diaries.  Bloggar mer om dagen efter de. Kyssss !


8e december - ett ögonblick.

Oj dehär blir svårt, men ett riktigt lyckat ögonblick jag minns som om de va igår va sportscamp i sommras. De är verkligen ingenting jag glömmer. Bästa dagarna på hela sommaren enligt mig. Att gå runt och hälsa på alla som om man känner dom, träffa nya vänner och killar. Sitta upp på kvällarna och flumma sönder de är inte direkt någonting man glömmer. Och speciellt inte när man hade dom bästa människorna på jorden i sin grupp, nämligen Amanda Fahlman och Ellen Karlsson. Vänner för livet, och jag saknar dom massor. Sen får vi inte glömma hela grupp 8 häller. We are the champions my friend, dumdumdumdum. And we keep on figthing to the end, we are the champions we are the champions. no thime for losers 'cuse we are the championes of the woooooooorld! VILKA FÅR INTE FÖLJA MED PÅ SYSTEMET? HUNDEN-KATTEN-GLASSEN, HUNDEN-KATTEN-GLASSEN, HUNDEN(klappklappklappklapp) Minnen för livet, ni är grymma !


Dålig bloggning den här veckan.

De kommer att vara ganska dålig bloggning den här veckan men jag har så himmla mycket att göra. Son ska vara klar den hä veckan, och jag är fortfarande på första kapitlet. Och måsta hinna klar med de och de är typ 1000 saker att göra till varje kapitel. As jobbigt är de! Sen är de ju träning imorgon, kval till new body hela lördag, sen slaggar några här, luciakonsert på söndag, och på måndag ska vi vara i skolan kl 6 för lucia tåg hela dagen. Och allting ska vara klart på onsdag. Hur fan hade jag tänkt att fixa de här?  Så den här veckan blir de inte lika mycket bloggning, eftersom jag ska försöka göra så mycket so som möjligt när jag har tid och så. För hinna de måste jag göra! Ska försöka blogga iallafall 1 gång om dagen ibland mer när jag käner för det.


Älskar dig tjejen !

Don't worry about a thing, every little thing is gonna be alright.


bildbrist.

7 december - min bästavän



Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt ingen. Jag har många vänner men ingen riktigt bästa vän. Asså jag vet inte riktigt varför men så är de bara. Har många super fina vänner, som jag älskar super mycket. Och så är de. Men de är några av dom som står mig närmare på hjärtat. Som mina smurfar. Ni betyder verkligen massor. Men mina bästavänner är ni faktiskt inte, vi har ju inte häller kännt varandra så länge. Den som verkligen kan mig utan och innan till de är Olle. Och vi är kanske bästavänner. Men jag vet inte, känns lite upp och ner faktiskt. Men jag har nog ingen bästavän, så är det.


..

Orkar inte skriva om dagen och så just nu, måste duscha och fixa lite saker och så. Förlåtförlåtförlåt, bloggar imorgon med bilder och massa. Pusshej

6e december - min dag.

Nu är jag klar med mina små utflykter i tullinge, haha!  

Började dagen med lite depp för att kunskapsbarnen åkte till Gammelby idag. Så satte mig vid några andra. Började halv 9 med vanliga lektioner. Vid lunch gjorde vi ingenting speciellt sen va de bara 2 lektioner kvar och dåså va de musik och sen so. och måste bara säga att jag H A T A R so av hela mitt hjärta verkligen!  När vi slutade drog jag ut och skulle ner och ta bussen. Gick en liten bit med Amanda, Viktor, Anton och Julia. Och de första som händer är ju självklart att dom började mula mig. Dom höll på i jag skojar inte minst 20 minuter Amanda, Viktor och Anton men Jullan stog bara och tittade på. Och då hade jag redan missat min buss och lalala. SÅ då kunde jag ju lika gärna väntat på Olle eftersom han bad mig att göra de. Så väntade på han som slutade 20 i 4. Kände mig typ helt mobbad som satt i skolan typ 40 minuter efter att jag hade slutat. Sån är jag. Nej, men gick ner med han, Diana och typ massa annat folk från Olle'sklass. När vi kom till bussen va Svante där, så fick sällskap av dom. Drog hem och sen till Eklid. Och nu sitter jag här och skriver. Kulkul. Ska hitta på någonting nu, bloggar senare.






Update: De kom aldrig upp men gör så att de ser ut som om jag skrev de igår så ni nite tror jag är helt dum i huvudet. Haha, puss på er och förlåt för dålig uppdatering.

5 december - vad är kärlek?


För mig är kärlek en svår känsla att beskriva. Men jag ska försöka.

Kärlek kan vara allt från pojkvän till vänner till mamma till mobilen. De kan vara vad som helst. Asså men för mig är de kärlek. När man verkligen gillar någon, med andra ord älskar. Kärlek är en känsla som många männsikor går igenom. Kärlek uppstår varje dag. Jag är kär i kärleken. Och min kärlek är just nu Aldin. Men de verkar som om de har hänt någonting. Men de har inte med de här att göra. Iallafall, så för mig är de inte bara min pojkvän som är kärlek utan även mina bästavänner.
Utan kärlek är jag inget, de är de som bygger upp mitt självförtroende. Och massa mer, de är de som gör att jag skickar iväg dom där sms:en. Eller säga dom där orden, just för att jag är kär.


Tränat.

Nu har jag tränat, och lalala. Nu blir de Vem kan slå Filip och Fredrik. Bloggar i pausen.


SERIIIIIIIIIELEDARNA !

Är hemma från match nu. Yttligare en vinst mot huddinge, 1-0. ELIN FICK HÅLLA NOLLAN! Hon är vårat super zero. Hihi. De va en tjej i Huddinge hon hade typ damp seriöst.? Hon började gråta hela tiden och när hon fick utvisning så typ satte hon sig ner på knä mitt i hallen och började grina.  Sen så började hon gråta hela tiden så en gång jag bah: Hej nu börjar jag gråta hejdå. Och då typ kolla hon fett sär på mig och sen så va vi fiender typ. Hon höll på med mig hela tiden. Synd bara att jag va snabbare än henne.  Det här kan man ju lätt kalla en lyckad helg 3 av 3 vinster med världens bästa lag f97/98. Och inte minst med de Mamis lag van med 14-5 igår. Vinst helg kallas de!  Men snart är helgen slut och de är dags att dra tillbaks till skolan igen. JAG ORKAR INTE DE MED! Jag vill ha innebandyinnebandygymastikinnebandy hela dagarna! Inet fucking probelm och skit i skolan. Bläää på de.  Men nu ska jag ta och duscha, sen ska jag vara snäll och ta bort luftmaddrassen och allt de som vi sov på inatt. Vi hörs senare!
Tjejer ni är bättre än bäst, för nu är vi seeeeeeeerieledare !


Elin påväg.



Elin
är påväg, när hon kommer sen får vi se vad som händer. Men fck precis reda på att Leo min världens bästa storebror är i Tulling just precis nu!! Så vi drar väl och träffar honom. ÅHHH, saknar han massor. Så kul ska de bli. Bloggar mer under kvällen, pusshej sålänge !  


4e december - De här åt jag idag.

HAHA! Ja nu ska vi ta de här kort idag har jag ätit, en macka till frukost innan matchen. Sallad med kyckling i till lunch och typ 100000000000 mandariner. Snart blir de väl middag också då. Och såhäääääääär intressant va de här inlägget!


Vinsthelg.

Nu sitter jag här hemma och tråkar sönder och är lite små irriterad på saker och ting. Men aja, gick upp vid 7 imorse då jag vi åkte till Vendelsö och spelade match med mina älskade små pluttar och Elin. De blev en första vinst den här helgen med 6-0. Efter de drog jag hem och då käkade jag och drog sen till hallen för att kolla på vårat b-lag som mötte Tumba, riktigt rolig match faktiskt! Slutade 6-2. Så Helgen fortsätter än så länge med vinst! och imorgon blir de föroppningsvis vinst mot Huddinge också. Är super taggad inför den matchen!

Ikväll blir de att vara med Elin och Stina som kommer hit och ska våldgästa mitt hus.  Men snart blir de väl antagligen hallen som gäller, mami har match och sen är de typ dammatcher och lalala. De vanliga alltså! Men nu ska jag ta och prata lite med folk, de behövs verkligen!

Från bowlingen i tisdags!

Mobilblogg-upptidigt

Kom på att jag ska upptidigt imorgon ju! Ska upp redan klockan 7, samling 8. Så nu ska jag gå och fixa mig, så jag kan sova sen. Men puss och godnatt på er, bloggar imorgon! :)

Mys nu!

Nu blir de mys med Idol och sen circus Möller. Efter de blir de väl någon film antar jag. Bloggar mer under kvällen, pusshej så länge.

3e december - mina föräldrar.



Åh, de här blir inte kul, ska skriva ett inlägg om mina föräldrar! Vad ska jag skriva egentligen?  Kan ju kanske börja med att säga att min mamma heter Kay kallas Kaysa av dom flesta, hon är 45år. Min pappa heter Robert och är 46år. Och mer? Dom är intresserade av innebandy båda två och båda har spelat i världens bästa klubb FBI Tullinge, eller aa min mamma gör de fortarande. Min pappa, har även samma intresse som jag även att sjunga. Men ska jag vara helt ärlig min mamma sjunger mer än gärna. Haha, nu va jag elak. Jag skojar bara. Men Jag och pappa är dom musikala i vår familj. Vi bor alla tillsammans i Tullinge. Och vi har gjort de hela mitt liv men inte på samma ställe dåra men ni fattar.

Min relation till mina föräldrar är väl si så där just nu, vi bråkar ganska mycket. Okej, inte ganska utan väldigt mycket. Men de är väl perioder så där. Ibland är de bättre ibland inte. Men Jag blir bara så trött på dom, för dom är också båda två våra innebandy tränare. Så¨jag får inte komma utan dom typ någon stans. Och de gör mig irriterad, eftersom att dom alltid är där och jag kan liksom inte göra det och de, och om pappa tar med mig dit så tror alla att han favoriserar mig eftersom jag är hans dotter så tack vare de så får jag inte följa med till Storvreta. Så de är bajs. Sen får dom damp för ingenting. Men hursom, så är jag glad att jag har dom ändå. För jag skulle inte kunna klara mig utan dom. Så just nu bajs till dom men om jag tänker så massor med kärlek till dom.

Så nu vet ni de också!

Missförstånd är antagligen den största makt här på jorden.





Jag vet jag skiver om saker varje dag. Att jag kanske skriver om honom varannan. Men jag vill få ut mina känslor och mina tankar. För jag h a t a r att gå runt med saker inom mig. Jag hatar de verkligen. 
Jag vill verkligen inte att du ska tro någonting om det där, för jag lovar dig att de är inte som du tror. De finns ingenting som folk säger att du tror eftersom du sagt de och lalalala allt va nu alla säger. Men älskling, du försår inte du är mitt allt. Jag går inte ett fucking steg till utan dig, okej? Jag tänker inte glömma våra fina dagar, de är inte slut och de ska de inte bli häller. De ska inte bli som de blev sist. Jag ska iallafall ta det här på allvar nu. För  vi är gjorda för varandra ,  så jag försår inte vad som händer just nu? Älskling, Aldin Bektesevic jag vill bära ditt efternamn, jag skulle göra de med stolthet. För att verkligen visa att jag älskar dig. De tar 2 sekunder att säga de men de tar en hel livstid att bevisa de. Men jag förstår att efter mina ord och de jag ger dig gör att du verkligen förstå De är magi och jag känner mig helt fången. Jag älskar dig med hela min skäl och min kropp. DU är allting jag behöver skiter i resten bara jag har dig och exakt så är det! ♥

Lucia här.



Hej på er
, det har varit något strul med min dator nu när jag kom hem. Försökte fixa de, men de visade sig vara den nya msn saken som va lite sär. Så startade om dator och here i am! Dagen har varit skön, men har typ lite saker inom mig som bara är så fel. Som jag vill berätta men de bara gr inte. Men hursom, idag va den en ny tjej i våran klass i  lektioner. Eller asså hon ska börja efter jul, de ska bli kul faktiskt. Nya Mathilda kanske? Nej men just de apropå Mathilda, så träffade jag och Bea henne en snabbis i tumba idag innan vi alla gick till våra bussar. De va kul att få träffa henne, vi ska träffas på jullovet hon jag och Maria har vi bestämt. Så de längtar vi efter an inte sant?  Idag fick vi också reda på vem som är lucia, och i år va de jag. Undrar varför, jag vill ju vara i typ 8an 9an inte i 6an. Men får iallafall ha levande ljus. Så lite glad kanske man ska vara, för hur fail ser de inte ut om man har sånna där lossas? HAHA!

Har inga planer för ikväll, blir väl att sitta hemma och ja. Ska försöka få lite saker sagt ikväll hade jag tänkt. Behöver verkligen prata med någon just nu. De är inte okej i mitt liv just nu. Va på värsta bra humöret och nu är de depp,depp,depp. Usch på de, jag ska försöka göra den här dagen till någonting bra. Nu går jag och peppar upp mig med middag.

2december - min första kärlek.


Så här såg de ut då.

Jag har lätt att bli kär, eller asså de är inte riktigt kärlek. Utan bara lite små kär, sen så blir jag faktiskt galet kär ibland. Men de har faktiskt inte hänt så många gånger. Men min första riktiga kärlek va för 1 och ett halvt år sen. Jag vet inte riktigt hur de gick till utan de blev liksom bara så. De kan ha varit för att Karolina bara snackade om honom, och att vi skulle passa bra ihop och allt va hon nu sa. Men jag visste typ inte ens vem han va först från början. Sen en dag när jag låg och pressade i solen, så smsade han mig och vi pratade massor under lång tid. Sen kom de fram att vi båda faktiskt gillade varandra. Jag vet inte riktigt varför jag bara halt plötsligt visste vem han va och blev kär i honom. De blev så att jag blev jätte kär i honom och de va min riktiga första största kärlek. Men hursomhelst så blev vi tillsammans kanske 1 vecka senare. Ni vet, va liten då. Men vi va väl kanske tillsammans 1 vecka eller någonting sånt och sen så tog de slut och sen typ 1 vecka efter de bliv vi tillsammans igen och så höll de på i typ 1 månad eller någonting. Och vi båda två ångrar de idag.

Efter den där månaden hade vi typ ett bråk eller vad man nu ska kalla de. Och helt plötsligt blev allting bra igen. Och vi båda två ångrade oss och massor, Vi blev tillsammans igen och va tillsammans nästan hela sommarlovet. Typ sådär 1 vecka innan vi skulle börja igen så dumpade han mig och jag blev typ fett ledsen. Jag va fortfarande sådär jätte kär i honom! Men de gick ett tag igen och han förklarade sig och lalala. Och senare blev de vi igen. Vi va tillsammans ett tag, de blev knas och då funkade de inte längre. De gick inte, jag vägrade att ga han en chans till. Men jag kunde inte förlåta mig själv och allting. Jag typ hatade mitt liv just då. Jag försökte glömma och de gick väl inte så himmla bra. Men sen typ ett halv år efter, jag hade blivit playad typ 4-5 gånger av olika. Så började känslorna komma tillbaks Men ingenting hände mellan oss. Så jag gick runt med världens känslor för han men jag fick ingenting tillbaks typ. 

Sommarlovet 2010 gick, jag gillade fortfarande han. Sen träffade jag en kille som hete Jesper lite senare på hösten som ni vet och vi höll typ på med varandra oich han gjorde att jag glömde kärleken. Sen åkte Jepser utomlands i 2 veckor och då kom jag och tänka på honom igen. Och vi pratade om allt och inget. Men när jag hade varit i London, så skrev han till mig: "Skriv när du kommit hem, jag vill prata med dig", och då började mitt hjärta slå fortare. Jag kännde hur jag bara blev varm i hela kroppen och så va de. När jag kom hem berättade han som de va och trallalala. Och sen så kom vi överens om att vi skulle försöka 1 gång till. Och nu har jag han igen. Världens bästa pojkvän, mitt allt min andra halva. Personen jag inte gärna lever utan just nu! Hans namn är Aldin Bektesevic. och jag älskar honom som nii nog försår än idag.
Puss på dig världens bästa männsika!

Nu vet ni om min första kärlek också, ni kommer ju kunna mitt liv utan och innan till snart jöö !  Men nu ska jag ta och gå och duscha. jag har inga planer för morgondagen än. Men vi får se vad som händer. Bloggar kanske mer ikväll annars hörs vi imorgon! Hejdå så länge.


Gymnastik ♥

Förlårförlåtförlåt, bloggade aldrig. Men drog till Eklid och skulle kolla på min käraste gymnastikgrupp men dom hade fått sluta tidigare. Så ja, men har bestämt att jag faktiskt ska börja träna gymnastik nästa måndag så de ska bli roligt faktiskt! Har ju inte tränat på typ ett halv år så jag kommer vara fett sämst typ. Men jag får träna hårt, så jag kommer upp i samma nivå som jag va i förut. För dit ska jag komma redan bestämt mig! Saknar att träna gymnastik riktigt mycket. Men nu ska de bli ändrig på de! Ska nog antagligen följa med till Gävle också. Så de ska bli riktigt roligt, nu ska jag allt komma igång igen! Gymnastik was my life and it will always be something in my life.




Kärleken är blind. Kärlek är en mängd härliga saker. Kärlek gör att världen snurrar. Kärlek känner inga gränser. Kärlek är mera än bara skinndjup. Kärlek övervinner allt. Kärlek flödar evigt. Kärlek börjar när dömandet upphör. Kärlek kommer rakt från hjärtat.

2 december 2010!

 
Nog haft den förut, men ville bara säga att jag saknar Gotland 2010!

Vet ni idag är de exakt 1 månad kvar tills jag fyller år. De gillar vi! Och idag är de exakt 22 dagar kvar till julafton, och de gillar vi också!  Hursom, dagen har varit lite upp och ner. Bra vissa stunder andra lite mindre. De är så tråkigt att läsa om bara mitt liv dag in och dag ut.  Så ska försöka hitta på någonting kul att läsa om så bloggar jag snart. Haha, puss så länge !


1 december - om mig !



Idag så står de ju att jag ska skriva om mig så jag börjar väl på en gång med att säga att jag heter My Christine Eriksson. Vart ska man sen förtsätta? Haha. Nej men jag är 12 år och född den 2 Januari 1998. Föddes på Huddinge sjukhus för er som undrade. Bor i en villa i Tullinge som jag älskar typ mest! Tivs alltså super bra. Bor med min mamma Kay och min pappa Robert. Som jag just nu för tillfället hatar. Vad mer om min familj? Jo, juste. Just nu som jag skrev tidigare så bråkar jag ganska mycket med mina föräldrar fast de kanske va ointressant?

Jag gillar.. eller nä jag ÄLSKAR att spela innebandy som jag gör 2 gånger i veckan plus några matcher. De är verkligen någonting som jag faktiskt gör mer än gärna. Jag går på gymnastik också men har haft en typ lite paus för att jag skulle fixa med mina knän och lite så. Dom har typ varit över sträckta och lalala. Men jag kommer tillbaks efter jul, så de ska bli roligt. Annars är jag mycket med mina vänner och min älskade pojkvän som jag bara måste säga att jag älskar mer än någonting annat! Något av mina största intressen är att sjunga där av att jag går i Musikklass i Björkahagaskola som ligger i Tumba. Jag går faktiskt och sjunger på en låt hela tiden, oftast i huvudet och ibland högt. Sjunger även i duschen, hihi. Jag gillar även att skriva egna låtar och texter och sånt. Som ni nog har märkt i min blogg. Eftersom att jag skriver ganska mycket och olika saker hela tiden. Sen är också mode och sådant ett stort intresse i mitt liv. Och jag älskar att lägga ner tid på mig själv och köpa saker till mig själv!

Just nu så lever jag mitt liv tillsammans med min älskade pojkvän Aldin Bektesevic, som jag faktiskt inte vet vad jag skulle göra utan. Han är min dag just nu! Om några dagar har vi varit tillsammans med han i 1 månad Shit vad tiden går fort?! Men vi har varit tillsammans fler gånger än den här gången och de har varit upp och ner mellan oss ganska mycket. Men nu verkar de som om de kommer att bli bra! Eller vad tror ni? 

Jag gillar inte mig själv och min kropp så himmla mycket och jag är ganska obekväm med den jag är. När jag står i spegeln så ser jag oftast bara fel och massa sånt på mig själv. Och jag tycker verkligen inte om mig själv, vissa dagar mer andra dagar mindre. Och de är väl kanske den största brisen jag har. De bästa med mig är nog att jag är så utåtriktiad. Jag är liksom inte rädd att prata med folk, utan tycker nog mer att de ärr kul att träffa nya människor och så. Sen så är jag oftast väldigt prat glad och jag älskar att lyssna när folk har problem för jag verkligen älskar att hjälpa folk! Tycker att de är så himmla kul att se att folk tar åt sig av de man säger, om de är någonting som har hänt.

Jag är super rädd för att förlora mina vänner och nära och kära. Det är värkligen någonting jag är riktigt rädd för. Sen är jag rädd för spindlar och dom flesta insekter. De är verkligen de äckligaste jag vet! Så, så fort de kommer någon spindel eller så så blir jag typ helt freakt out och typ springer ut där i från och så.

Jag har en vän som jag faktiskt verkligen inte skulle klara mig utan. Hon heter Stina Bergwik och jag har känt henne i kanske 1 år bara. Men är en av dom bästa vännerna jag har. Hon har de där lilla extra som många saknar. Med henne kan jag prata om vad som helst! Så kärlek till henne. Sen så har jag en till vän som jag kännt sen jag va typ 1 år gammal. Och henne blir jag inte av med. Nejdå, men vi har hängt i hopp sen dagis. Och jag hoppas vi fortsätter att göra de! För vi har alltid så roligt tillsammans, personen är Maria Pilsäter. I övrigt så umgås jag ganska mycket med killar. Tycker de är lättare att vara med, inte lika mycket skitsnack och så vidare. För jag verkligen orkar inte med de längre. Men i alla fall så vill jag säga att jag älskar alla mina vänner massor, vet inte vad jag skulle göra utan er!

Utöver de vanliga så måste jag bara att får berätta att för typ 4-5 månader sen önsakde jag inget annat än att få vara 97. Va ju oftast med 97or så de skulle ju vara jätte bra, tyckte jag. Men nu när jag har tänkt efter ett tag. Jag är glad att vara född 1998. För jag va ju född den 2a januari. De är ju tidigt på året, men tänk er att vara född typ sista december. Asså folk som är födda tidigt på året skulle ju vara nästa 1 år äldre än mig. 

Jag är en person som inte har så mycket tålamod, och som lätt blir skoltrött. Blir skoltrött på bara några dagar. Har tänkt att byta till massa olika skolor men de verkar som om jag blir kvar i Björkhaga tills 9an. Men helt fel är ju inte de tycker jag! Jag är även en som lätt blir sårad och så vidare. Och de hör nog ihop med de där jag skrev om förut med att jag inte riktigt trivs med mig själv. Men jag ska försöka att jobba på de har jag bestämt!

Alla har ju som små haft en dröm om att bli typ prinsessa eller designer eller någonting sånt. Jag har ochså haft dom drömmarna och har typ ändrat mig 98465312 gånger. Allt från prinsessa till inredare till fotograf och massor med mer. Men just nu så vill jag bli antingen syckolog(?) eller en ekonom på typ H&M eller någonting. Men som hobby vill jag bli duktig på photashop pch på att fota. 

Nu tror jag ni vet de mesta om mig. Hoppas ni gillar de ni får läsa om! Puss på er mina kära sötnosar, jag skirver 2an imorgon!  

-

Tillbaks från träningen nu, ska ta och ducha sen ska ni får första delen av min lilla kalender eller vad man ska säga!


Mular kungen skriver denna blogg !



Gammaltgammalt.

Är tillbaks från min sysselsättning på dagarna, även kallad skolan. Sitter nu här vid den gamla datan som readn va igång så har typ inga bilder. Hursom så har dagen varit lugn. Den mesta tiden har jag spenderat med min älskade bästavän. Vi har pratat om allt och inget typ hela dagen! Han visste tydligen massa om mig som jag inte berättat, skuuummt! Eller nä inte så. Hursom så lyckades jag mula min älskling Aldin idag. Stackarn, alla bah: HAHA, Aldin din tjej mulade dig och lalala. Stackarn! Men mer hände de inte, tog bussen hem när vi slutade och nu sitter jag här! Har kollat på runt på lite bloggar och så och har sett att typ alla ska göra denna, så har bestämt mig för att göra den jag också. De blir som typ en Julkalender varje dag hela december! Och de gillar vi ju. Den ser ut så här och de för varje dag ska jag skriva om de som står i den här så idag blir de om mig själv.

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

De blir väl bra? Men nu ska jag käka någonting träning om 1 timme !


RSS 2.0