Next stop duschen!

Nu ska jag gå duscha en väl förtjänt dusch.. Ohyeah, har precis varit ute och sprungit typ 40 minuter. Härligt som fan! Ska tagga till duschen nu, hörs!

Jag älskar sommarlov!

Älskar bara dessa sommarkänslor! Älskar att kunna åka runt som man vill, inga tider att passa. Ingenting att gå runt och deppa för. För mig gör sommaren allting på topp. Visst vissa dagar är de bajs! Men så är de alltid, men efter en kväll/dag men några polare, vid en strand och musik så är humöret på topp igen och man glömmer liksom bort allting. Så är de iallafall för mig! Ville bara säga de..

Men hej på er! :) Har precis kommit hem varit ute med lite people. Iallfall, så har dagen spenderats på brosjön med Bea, Nelly, Therese, Hanna, Lova och Jojo. Trevlans! Går dagen spenderades också där fast med Nelly och Wanda. Senare drog jag och Nelly på bio , vi såg super 8 riktigt bra film! Sov hos nelly senare, och idag tog vi bussen till brosjön och aa resten vet ni! :)
Om någon timme eller så drar jag ut och springer , de är najs! Nu jääävlar, ska de byggas muskler ochsåvidare! Önska mig lycka till..!


Sista skodagen, OM jag va glad då asså !

Drar nu!


Dagen.

Godmorgongodmorgon, vaknade nog för typ 30 minuer sen. Eller rättare sagt mamma ringde till mig! men de va as bra, behövde gå upp då kände jag! Man kan ju liksom inte slösa en hel dag på att ligga inne i sängen. Så nu ska jag ta och fixa mig sen blir de brosjön med Nelly och Wanda. Trvligttrevligt, sen blir de antagligen bio med Nelly ikväll! :D Så de är min dag de, nu ska jag fixa mig så vi hörs ! :D


Bara för att !

.

Sämsta humöret. Hatar när de blir såhär! Tårar ner för kinderna, nu går jag och lägger mig!

Bilderbilderbilder!












Har lagt upp allaaaa, bilder på min facebook. Mysan Eriksson @ , albumet heter sommar 2011. ♥ om ni undrar liksom! ;)

gråååtgråt .

Sämsta humöret. Hatar när de blir såhär! Så trött på de här! Ska sätta på en gråt film och gråta sönder ännu mer för då fattar ingen varför jag gråter. Dom tror ju fåa tt jag gråter för filmen! Känns bra! Vi hörs när jag gråtit klart!

I love those random memories that makes me smile -No matter whats going on in my life


Summerfelings!

Någon mer än jag som har värsta summerfelings just nu? Inte bara för att de är sol och så. Utan för att allsång på skansen började nyss. Hääääärligt, inte för att jag orkar kolla på de. Ska nog sätta på lite musik. Dra högtalarna ut på verandan och snacka med folk och så. Hääääärligt ! :D


Ugly me ..

Dag att minnas!

Tjenixen! Har precis kommit hem för en superduper rolig dag med Johanna, Filippa, Tess och Frida runt om i Stockholm. Vi startade allihopa på donken i Huddinge. Vi hade bestämt oss för att ta en buss som gick 11:05 mot Sundby, där vi tänkte spendera våran dag. Med sol bad ochsåvidare. Men nä, då sitter vi där på donken och bara snackar så när de är 3 minuter tills bussen går va de någon av oss som kollade på klockan och bara; SHIIIIT! Så då sprang vi, när vi kommer dit ser vi bussen gå. Surt! Vi kollade när nästa gick då gick den 2 timamr senare. Så vi frågade massa folk om man kunde komma dit på något annat sätt och massa. Men de kunde man inte, de slutade med att vi åkte till Älvsjö badet.

Där va de kallt och äckligt så ingen av oss ville vara kvar. Vi tog ett dopp och sen kom vi på att vi kunde ju åka tillbaks och ta bussen till Sundby. Så vi tar bussen till älvjö och ska ta tåget. De kommer först ett tåg, jag bara: Nej men de är fel tåg. Vilket de va också. De kommer iallafall ett tåg till så vi hoppar på de. Sen när vi kommer till första stationen säger Frida: Men hallå ska de inte vara Stuvsta här? Alla as garvar. Så vi hoppa av i Farsta Strand och inser att vi inte kommer hinna med bussen i Huddinge. Så vi kollar upp va tåget går någonstans. Sen säger Johanna: Men jag vet att man kan ta en typ direkt buss till Sundby från Skogås. Så vi tar tåget dit. Men när vi väl kommer fram kan man själv klart inte ta någon direkt buss där ifrån. Utan man måste åka till länna och sen byta där. Så de gör vi också!

När vi kommer till Länna, är de 30 minuter tills bussen går. Så vi går in på Citygross och köper med oss fika och sånt. Iallafall, så är vi inne på affären och går runt och lallar. Tills jag bah: BUSSEN GÅR OM 7 MINUTER! Och då hade vi inte betalat eller någonting. Så stress igen, vi springer till bussen som va sen.. trodde vi! Vi hade kollat fel på tabellen den gick 10 över. Så då hade vi stressat i onödan! Vi satt på den där jävla bussen i 40 minuter. Och e va varmt och åååh! Men vi komm tillslut fram till Sundby iallafall. Där vi badade och så i några timmar tills Tess lossas mamma kom och hämtade oss. Har nu kommit hem från allting och ska sätta mig ute med musik. Kärlek!

Helt galen dag, helt galet långt inlägg! Hoppas ni orkar läsa annars synd för eeeeer!


Jag i morse, bilder från idag får ni ikväll. Har inte tid att sitta inne nu! Btw, så köpte jag tröjan igår! Bättre bild kommer på de också! :)

Jag hann!



Stolt brud sitternu här och är klar! Körde på fläta och osminkat så de tog inte så lång tid! Känns bra iallafall. Menmen, nu drar jag mig mot bussen. Vi hörs under dagen! :D

Stress!

Godmorgon! :D
Har försovit mig suuuuuper mycket! Är hur trött som helst men iallafall. Har massor och göra, bussen går om 30 minuter. Och såklart har man inte fixat ett piss igår. Så önska mig lycka till nu alla! Men en bra dag ska jag ha iallafall. Hoppas ni har de också! ♥

Tack för att du finns!



Har suttit med han i telefon nu några timmar. Ringde och väkte honom. Mådde piss därför ringde jag honom, han får mig alltid så otroligt lugn och jag kan prata med honom om allt! Finns inga ord för hur jag kan beskriva vad han betyder för mig!

Utan dig hade jag legat på botten. Du tog mig upp på toppen igen! Tack för de. Tveka inte en minut på att ringa till mig när du mår dåligt. Precis som du sa till mig när jag ringde dig: Jag kommer alltid att ställa upp för dig oavsätt vad! Vilken tid som helst var som helst! Så finns jag alltid för dig! Jag trodde inte att de fanns killar som du. Som är så perfekta. Helt sjukt att jag hittat dig efter så länge som jag letat! ♥

Grow up !



De här funka inte, okej? Jag orkar inte me att folk ska hålla på att kalla människan "din alex" vadå min Alex? Han är långt ifrån min! Men de jobbigaste är att vissa folk kommer fram och ställer massa frågor. Andra snackar bara om de ganska högt om vad fan han och jag gjort. Vad fan spelar de för fucking roll? De va länge sen nu, iallafall i min värld.. Hur mycke ryckten de än går runt om mig, skit samma! Jag vill inte veta dom! Låter folk tro och tycka vad fan som helst! Låter folk tro på dom där rykerna, både han och jag vet vad sanningen är. Och för mig är det de vikiga. Mina vänner tror på mig inte på något fucking rykte! 

Blir bara så otroligt trött på att folk ska sprida massa saker som inte är sanna! Sen helt randome människor kommer och säger Amen ska vi inte dra till toan på idro? Man bara: Whatafuck? Vad kom de där ifrån. Då går de ett jävla ryckte om de. Ryckten är fan de värsta som finns. Har ingen aning om ver som spridit dom. Men seriöst lilla du, väx upp!

Can't sleep..



Mina känslor bara snurrar inom mig, dehär funkar fan inte. Jag kan inte gå runt och lossas som om jag ingenting vet. Även om jag vet att du gillar mig, eftersom du erkänner de till min bästavän. Jag vill träffa dig, men jag vill inte förstöra någonting. Jag vill inte förstöra murarna vi byggt upp tillsammans genom ett förhållande. Jag tänker inte förlora ännu en riktigt bra vän pågrund av kärlek. Nejnejnej! De går bara inte. Även fast jag tror att mina känslor för dig växer mer och mer! De över väger numera från vän till lite mera. Jag vill, men kan du lova mig en sak då.. att de inte kommer att förstöra någonting. Jag vill inte förlora dig, som med dom andra. För du har betydelse i mitt liv och de är inte lite häller! ♥


Godnatttt babes!



Drar mig ner i min varma säng nu, bloggar imorgon när jag vaknar igen. Puss och godnatt! Sov gott bloggreders!


Den som drömmer på dagen vet mycket som undgår den som bara drömmer på natten.


Plans



De är iskallt i rummet, hade glömt att stänga mina fönster förut. Men so what, ska ändå krypa ner under täcket snart. Ska upp runt 9 imorgon, de bär av till huddinge vid halv 10 undefär. Ska inte fixa mig värsta mycke vi ska ändå bada liksom så! Vi drar till Sunby och badar, spenderar antagligen hela dagen där så yesbox.

Bilder från selected player 2011, del 1!

Bättre sen än aldrig! Men nu äntligen funkar de att ladda in bilder i datorn! loooove så nu kommer ni kunna få bra bilder igen istället för mobil- och webb-bilder! :D

























BOOOOOOOOOOOOOOOOMB! Från min kamera allihopa, kulkul! De finns antagligen massa mer på fecbook, så de är bara att gå in på vår egen sida/person. Stockholm Syd

Bea i lur och nu ut och springa !

Sådär, har haft Bea i luren. Najsnajs, inte för att vi pratade så otroligt mycket och inte speciellt länge häller men iallafall. Nu är de dags för mig att dra ut och springa tänkte jag. Då kommer jag nog anagligen hem lagom till min älskade tvprogram. Vi hörs! Pusssssssss så länge !

It feals good!

Hejsan! :)
Är nu hemma igen, efter en shoppingtur + ett stopp på brosjön. Trevlig dag har de varit! Träffade lite folk på brosjön också. Så de blev jag, Maria, Robin, Wanda och Deni på brosjön. Trevligt folk! :) Sen va även Diana och Angelica där. Så pratade lite med dom också.

Har ingen lust att sitt inne just nu. Så drar me gitarren ut och spelar lite. Vi hörs sen! :D


Dresscode + facelook.




Dåliga bilder, med min superduper dåliga webb. Men eftersom de inte går att ladda in få de bli såhär.

Randig tubtop - Only, Av klippta shorts by me - cheap monday, super enkel klädsel men de är ju så otroligt varmt ute så de går ju typ inte att ha på sig någonting annat! ;) *Gillas*

Men då drar jag ner till bussen dåra, ha en bra dag alla! ♥

Staden idagrå!

Sitter nu här ny vaken och typ döööd. Somnade runt 5 igår så, alla jävla tankar dödar mig. Men om typ 1 timme blir de stan med Robin och Maria. Har musik på högsta och försöker vakna! Buss om typ 50 minuter. Dags att börja fixa sig kanske? Men jovars jag lever iallafall, nu vet ni de.


-



When someone tells you you're cute, they're looking at your face.
When someone tells you you're hot, they're looking at your body.
When someone tells you you're beautiful, they're looking at your heart


Barnvakten nr1!



Yeeeah thats me! Va barnvakt från typ 4 till 7 halv 8. Älskar barn, eller asså inte så dom är sådär jobbiga och bara ligger och skriker men. När dom springer runt och ska leka och aa ni fattar. Så gulliga då! Iallafall, så va jag barnvakt åt lille Leon som är 4 tror jag. Så de är trevlans. Mami och pappa kom även upp dit och fikade innan vi skulle hem så fick skjuts(?) hem.

Nu sitter jag här och kollar på filmen som går på 3an. Ingen aning om vad den heter men den är helt okej. Handlar om typ böker :o Aja, de sysslesätter jag mig med. Eller nja, Torsten underhåller mig också. Happyface :D


Irreterad brud va de här !

Ah tja, har ingenting att berätta är typ såhäääääääääääääär irreterad just nu. Bloggar sen! Pusshej.

Tråkiga inlägg !

Då sitter man här igen då! Har kollat på sex and the city med mamma precis. Den filmen asså, kärlek! ♥ Nu sitter jag här iallafall och har ont som fan i huvudet! Inte bra alls. Tror jag ska sätta på lite musik och lägga mig i min soffa och messa med folket. De känns som om en bra idé eller vad säger ni? Ni får ursäkta min dåliga uppdatering och mina tråkiga inlägg när jag väl bloggar!


Jag och Johanna på select, om ni undrar så är de bara bilderna och videos från mobilen som vill komma in på datorn och därför har jag inte lagt ut några förns de funkar med alla :)

Vaknar drar ivääääg.

Godmorgon, eller ska man säga godmiddag eller? Aja, vaknade iallafall för typ 40 minuter sen. Skönt att få sova, de här vädret får mig verkligen trött asså! Iallafall, så ska jag dra till Maria nu hade jag tänkt så dagen spenders där. Sen får vi se vad som händer :)


Haft en bra midsommar?

Efter några timmars Wii spel, med trevligt folk och massa skratt. Så är man ju ganska slut körd om man säger så! Men kul har de varit. Då va Midsommar avklarad på min lilla lista till saker jag längtar till! Nu är de 7 dagar kvar till sportscamp och då jäääääääävlar ! :D Iallafall, så fick jag reda på att Danne också går vecka 2. Fast fotboll dåra såklart! Men de ska bli roligtroligt. Bilder från idag kommer. Nu ska jag nog ta och sätta på en film att somna till. Vi hörs imorgon! :D

Bara för att liksom!



Från select, Stockholm Syd p98 för siiiin låt! Kärlek ♥

Alla grattar min suuuuuuper söta Ivan idag!



Idag är de så att min superduper söta lilla Ivan fyller år! Ingen glömmer att gratta hoppas jag! :o

Grattis på dig sötnos! Träffade dig på select vi klickade på en gång. Fattar inte hur vi kunde klicka så jävla fort egentligen. Vi är väl antagligen lika? Och de är därför du är så jävla omtyckt i mitt hjärta! Vi två i sommar! Åååh fyfan, va kul! Kram på dig bebis, ha en sjukt jävla bra dag ♥

Gal1 kväll!

Inte för att den är slut än, men drog mig undan en liten stund. Måste ju hålla er uppdatade. Fast igentligen va de Danne som ville kolla sin facebook. Så varför inte? Iallafall så har vi haft en chill kväll, planerat massa inför i sommar, snackat och så vidare. De blir Götet med familjen Sjöberg + Eriksson. 1-7 augusti! Trevligt trevligt! :D Jaja, iallafall så ska jag gå ut igen och vara lite social! PÖÖÖÖÖÖÖÖSS !


Klar fixad och sena gäster! (y'

Sådär ja! Då va man klar också. Tur att alla är sena! Har till och med tid över. *stolt* De känns bra faktiskt! Kan sätta mig och spela gitarr ett tag nu! Men aja, puss och kram allihopA hs en toppen bra dag! Glad midsommar på er ! :D

Godmorgongodmorgon!

Min föräldrar väkte mig inte förns 10. Så nu är de liiiiite stressigt kan man ju säga. Ska vara klar fixad kl 12, + att jag ska leka Per Moberg och tvätta potatis med högtryckstvätt(!) och sen ska jag rensa jordgubbar och hela baletten. Man bara; Hur fan ska jag hinna? :o Så japp, dags att sätta igång! Vi hörs så snabbt som möjligt ! :D

Live från sängen (y)

Gav upp dedär med bilderna de vill ju verkligen inte funka! Trött jag blir asså.. Iallafall så har jag legat har ett tag. Messar med Torsten.. eller aa Tobbe och lyssnar på massa musik. Najs ska upp vid 9 imorgon fick jag höra nyss, så ska nog sova nu. Man vill ju vara utvilad på midsommar liksom! ;) bloggar mer imorgon, puss och godnatt <3

Humor på hög nivå! :D



Hahaha, störd b-rud påväg hem från träning!

Sömnigdag !

Tjena mors ! :D Sitter här och har Tess i luren. Vi pratar som vanligt om allt och inget, massa har ju hänt på 1 dag. Stört! Sov tyill typ 12 då pappa kom hem från jobbet de va ju tydligen halv dag idag. Så han kom in och väckte mig. Men la mig och somnade om igen. Vaknade igen vid typ 1. De va as skönt att äntligen få sova ut, längtat efter de massor! Maria kom hit senare. Och sen kom typ släkten och firade pappa. Så de är vad jag gjort idag! :) Ska ta och fixa med bilderna så ni kan få dom någon gång men dom vägrar ju fan. Ska fixas !


Gammal random bild.!


Sängen väntar.

Sitter vid tv:n kollar på Simpson. Känns som typ alla somnat kanske ska jag de också? :o Gör såhär nu, tar min fula rumpaaaa och flyttar mig till sängen nu. Bloggar mer imorgon :)

Min dator har cepat och min tankar snurrat.



Jag tror jag gjort de ända rätt nu. Att lämna dig utanför mitt liv! Att släppa dig, ditt nummer är borta. Är inte längre vän med dig på facebook. De kan inte bli bättre! Livet går vidare, även om du alltid kommer att finnas i en liten del. Men vafan, ditt beteende har förstört dig. Nu va de inte jag som sabbade de va du! Och kom fan inte tillbaks till mig när du ser att jag har ett leende på läpparna och när du märker att jag faktiskt kan vara utan dig. För de vet jag att jag gör. Styrkan du gett mig genom att vara som du är. Genom att dissa mig så otroligt jävla hårt som du gjorde. De är du som gjort mig så strak, och de är du som får de mit dig. Bra kämpat!


Min baby fyller år idag(eller rättare sagt igår)!





Yes så är de. Min sötnos, Louise Mannerstål fyller nämligen år idag! Vet att vi inte känt varandra så länge. Men jag skiter i! För du vet inte hur mycke du betyder för mig. Som du sa, vi gör allting tillsammans. Vi skrattar tillsammans, vi skämmer ut oss tillsammans, vi lirar (bäst) tillsammans, vi gråter tillsammans, vi peppar tillsammanas, vi dunkar musik tillsammans, vi sjunger tillsammans och vi raggar boysen tillsammans.

Du vet när du gjorde dig illa, då jag sprang fram till dig? Att se dig ha så jävla ont , gjorde otroligt jävla ont inom . Seriöst, de är de någonting av värsta på hela veckan. Jag började ju gråta själv, de gjorde ont inom mig! Jag kände din smärta. Sen gör de exakt samma sak för mig när jag hade ont i min fot. Du är BÄST! Som sagt vi gråter tillsammans. Asså ville bara skriva de för att de betydde så otroligt mycket för mig!

Bruden, utan dig hade jag fanemig dött den här veckan. Du va där för mig när jag behövde de. Du kom alltid med ett leende på läpparna och ur sin mun skrek du; Min dingeling, min dingeling.. Du vet vad jag menar! Älskar dig gumman din dag idag. Och jag hoppas du har haft de otroligt jävla bra, tack vare mig och resten av Kluttarnas IK! För de va vårat mål idag! Grattis igen älskling ♥


Hemma igen då !

Hej på er mina underbara läsare, som fortfarande läser efter att jag inte bloggat på typ 1 vecka. Höhöhö! Så kan de ju gå ibland, men nu är jag tillbaks igen! Snyggare, smartare(?), roligare, och defenitivt myyycket mer tränad! Jag har haft en sjukt jävla rolig vecka tillsammans med mina små söta b-rudar från Kluttarnas IK! + 4 nya tjejer från Örebro. Otroligt roliga tjejer, skulle inte kunnat spenderat dehär lägret med några bättre. Jag kan inte förklara med ord hur kul de har varit! Vi tog oss till finalen i den lilla cupen som va. Dock förlorde vi den mot våra super söta rumskompisar Södermanland! Men de va dom faktiskt värda. Många tårar blev de. Men lever ni igen! För mig gick de ganska bra och så på träningarna. Förutom att jag stukade foten på den näst sista. Innan cupen, så spelade inte dom första 2 matcherna. Men sen va de min tur också! Vi mötte Stockholm nord, alltså blev de derby. Då gjorde jag faktiskt 1 mål. Så de gick ju helt okej för mig liksom! :) Den matchen vann vi med 5-4. Jämt va de allt, men vår hejaklack va bäst så de hjälpte oss massor!

Sen kommer jag till de roligaste, de nya folket. Säger bara Kärlek! Torsten, Ivan, Oliver, Risberg, Fa, Karrå, hela södermanland f98 och typ cirka hela nord p98. Kärlekkärlekkärlek. Ni har gjort min vecka! C'ya in summer, right? :D Iallafall, så har jag även lärt känna dom från Hudding riktigt bra. Jag och Tess blev tighta tillexempel! Riktigt kul faktiskt! Sen även massa kärlek till folket man redan kände. Man får ju inte glömma dom! ;)

Nä, men nu ska jag sluta snacka. Vill bara säga Selected player 2011 äääägde! Bilder och så vidare kommer! :)


Ful förstörd brud just nu!


Är nu på tåget med Kaaaaaasper ! :D


Sista inlägget innan jag åker.



Nu mina söta läsare stänger jag ner datorn, för just nu! Ska spela lite gitarr och sen blir de att gå till bussen. Ni får ha de gryyymt och avslappnat mednas jag springer runt och sliter som en jag vet inte vad. Jag har typ nollkoll så vet inte när jag kommer hem. :O Men de får jag väl atagligen reda på senare. Jaja, ha de kuuuung ! För de ska jag ha! :D


Deeee närmar sig nu!

Fyfan, vad tagg jag är på dehär asså ! WIIIIIE , :D Möter upp Kasper på stationen om typ 1 timme. ÅÅÅÅÅÅH, de närmar sig. Juste bebisar, jag kom på en sak. Vet inte om jag kommer att kunna blogga så mycke. Mer än från mobilen. Men några inlägg om dagen blir de nog. Men när jag kommer hem då blir de biiiild bomb! :D


Deeee närmar sig nu!

Fyfan, vad tagg jag är på dehär asså ! WIIIIIE , :D Möter upp Kasper på stationen om typ 1½ timme. ÅÅÅÅÅÅH, de närmar sig. Juste bebisar, jag kom på en sak. Vet inte om jag kommer att kunna blogga så mycke. Mer än från mobilen. Men några inlägg om dagen blir de nog. Men när jag kommer hem då blir de biiiild bomb! :D


224 timmar till jag får träffa dig igen, om ens då..


Godmorgon!

Yesbox, idag är de godmorgon fakatiskt. Även fast jag hade velat sova längre men de funkar! Idag är de ju select, åh är så jävla taggad. Har fortfarande lite småsaker kvar att fixa som typ några shorts och såvidare. men de ska nog går bra ska ni se, får typ pressssa ner dom i väskan. Haha, menmen! Jag ska dra mig mot duschen nu bloggar senare.


tagen med min dåliga mobilkamera inatt.

Då va nästan allting klart!

Sådär, allting för Select imorgon är nästan klart! Lite små saker kvar fortfarande men de fixar jag imorgon! Tar tåget med bästevän kasper in dit imorgon. Vi ska ju bo på samma skola så han får visa mig vart jag ska.. Tur att jag har honom asså! :D Menmen, ska dra mig mot sängen nu! Är inte alls trött men måste sova, för ska upp ganska tidigt imorgon. Eller nja runt 12, haha men iallafall. Bloggar imorgon, godnatt på er!

Packar (y)

Fick ett ryck nyss och skulle börja packa så ja.. Vad mer finns att säga? Har snart hela garderoben med sig, kanske dags att ta bort någonting kommer ku inte få plats i min väska. :) aja nu måste jag fixa dehär bloggar senare. Puss

Hur fan ska jag klara mig utan dig?




Bara jag tänker på de rinner tårarna ner på mina kinder. De här va ju inte alls menat! De va inte beräknat alls. Jag hade hoppats på att få se dig en sista gång. Hade velat få den där kyssen som du lovade mig innan du drar. Men nä, planer ändras. Och den här skiten kom framför! Men sötnos, 1 månad? Hurfan tycker du att jag ska klara de? Utan att kunna prata med dig, träffa dig och bara allt som har med dig att göra !

Vet att de egentligen är ganska kört mellan oss men vill man så går de. Allting kommer att funka tillslut. Jag har en dröm i mitt huvud. En dröm som jag lever efter! Och den slutar inte såhär. De slutar inte med att jag sitter här ensam och gråter. De är faktiskt sjukt hur mycket jag har gråtit för dig. Alla säger; "Han är inte värd dina tårar" Men kan de inte vara så att dom bara inte är ärliga och säger; "du är inte värd honom" ?

Orolig över de hära asså!

Är nu hemma från träningen. Sara's gulliga pappa körde hem mig! :) Träningen gick åt helvete, körde typ ingenting för att jag hade så jävla ont i mina knän! Och imorgon är de liksom Selcet, hur fan ska nu de här gå? :o Efter de är de sportscamp och aa ni vet! Så är otroligt orolig över hur de ska gå! Menmen, nu ska jag ta och äta!

 
Fick lust..


TRÄNATRÄNATRÄÄÄÄÄNA !

Då drar jag på träning dåra ! Hörs när jag är hemma, pööööss !

I'm redy !


De är fucking sommarloooooooov!

De känns helt jävla overkligt, men nu är den här! Känns sjukt jävla sköööönt!

Hejpåer föresten! :D Gårdagen va helt fucking amazing! Spenderades som ni vet på grönan med Wilma, Maria, Matilda, Mikaela, Hanna, Viktor, John, Martin, Martin, Oliver och några till! Sen även Danni och Sirih ett tag ! :) Vi hade otroligt jävla kul, kärlek till er människor som va me! Åkte hem med Oliver, någon snubbe till som jag inte vet vad han heter, Matilda och Mickan. Hade de najs på tåget och så vidare! Kom hem satte på en film och bara myyyste! Idag har jag typ inge planer eller vid typ 6 så ska jag träna och sen kommer de typ folk hit! Men aja, vi får se vad som händer. Blir antagligen bara att ta de chill idag! :)


Från igår ! :)


@ grönalund

Kommer hem sen, bloggar då. Sista ordet, SOOOOOOOMMARLOV!

Next; fysträning!



Drar nu på fysträning med 96orna fast vi är nog 3 98or också, får se hur detta går! Menmen. de blir nog bra. Här ska byggas kondis och muskler eller vad säger ni tjejor? ;)


Låååtar som SKA finnas i min lur i sommar!



Sak Noel - Loca People, WTF?


De vet Du ft. Robin Svensson - Dansa är kul

Sista fucking dagen som 6a!

Amen tjaaaaaba tjena hallåååå! :D Sitter här och bara leeer, asså de är helt sjukt idag va sista skoldagen. Imorgon är vi i skolan i 1½-2 timmar. Fan va naaajs asså! :D Vi har typ fotat och städat hela dagen och så vidare. Ska ta och ladda ner lite musik till luuuuren nu! Nu jävlar ska sommar musiken ininin! :D Häärlig känsla ♥



Såhäääär peppad just nu asså !



Såhäääär glad just nu, mitt humör är på topp. Jag känner att allting håller på att vända och de är bara helt jävla amazing! :D Jag tror skiter i honom nu, jag trodde att de va han som skulle göra mig glad. Men Jag skiter i nu, mitt öde verar redan vara skrivet. Därför ändrar jag på de nu! Jag ska le och se så fucking glad ut. Jag ska få dig att falla. Precis som jag alltid gör för dig! Du tog mig aldrig på allvar. Du fick de du va ute för! Du fick mig i säng. Visst , men nu är du fan ingenting längre! Du kom, du gick och visstvisst jag tycker om dig. Men om du ändå tänker dissa mina sms, trycka upptaget när jag ringer, bara gå förbi när jag kommer och hålla på med alla andra! Är du fanemig ingenting att ha! + du blir bara fulare och fulare för varje dag som går, fixa din attetyd så kanske du kan fixa tillbaks ditt utseende också! Puss pårej!


Fyfaaaaaaaan, va pepp jag är på dehär asså! O h M y G o d, skolavslutning imorgon. Sen är jag friiiiii! Så jävla härligt! De första dagarna ska jag bara släppa allt och bara låta allting vara. Inte tänkta, inte hoppas. Jag ska bara leva livet helt enkelt. Sen är de ju som ni vet select och en vecka senare sportscamp. Där blir de att träffa nya människor, nytt folk. Men även att få spendera en hel fucking vecka med min finaste epilepcikatt Amanda och lilla Rikard!! Och de bästa av allt där emellan är de ju midsommar! Och då ska jag förhoppningsvis fira med Riiiikard(igenrå), Daniiiiiiel, Mooooa och de folket. :D Så de är riktigt jävla najs! Såjäääääävla pepp, så de finns inte !

12 februari 2011, dagen som alltid finns i mitt hjärta!



You may not love me today, tomorrow, or ever!
- but I will love you until it kills me, and, even then, you'll be in my heart.


Då drar vi ut på powerwalk!

Då drar vi och powerwalkar! :) Skriver när jag är hemma igen. Puuuuuss!

Färdiiiigt !


Broooownies !



Nu är dessa finisar inne i ugnen. Man bah öööh? Hahah, lät ju fan som om jag va värsta tjockisen. Nej men aa, Vi ska ta ut dom nu. xoxo

Bakdags !



Från brosjön i fredags!



Jag, Diana och Marta sjuuunger. Lite fail men de får ni leva mä! :D

Filmdag !

Tjamorsning! Hahah, idag tänkte vi ha film dag eftersom de inte är de bästa vädret på jorden. Men de verkar som om solen kommit fram nu men vi får se! :) Vi har inte gjort sså mycke än så har ingenting att berätta mer än att jag lever. Vi hörs senare , puuuuuuuuuss!

Hos björnen Vendeeeela!

Sitter här hos Vendela, just nu. Vi dunkar musik och bara snackar och så vidare. Vi har varit ute typ hela dagen! Haft de superduper. Men nu ska jag svara på mitt sms som jag fått och kolla på film med Vendela. Vi hörs! :D


Gammal men har inga nya här!

Drar mig vidare!



Då drar jag mig mot huddinge dåra! För sol, bad, Vendela och för att fira hennes systeryster Cornelia som fyller 15. Grattis till dig ! :) Men ska ta och sätta mig i bilen bloggar där ifrån! Och för er som undrar så är Kameran med!


Gaaaalen gårdag!

Godmorgon, min dator va helt upfuckad igår så de funkade inta att blogga. To bad! Iallafall, så va vi ju på brosjön. VI hade de sjukt mys, spelade gitarr snackade och bara hade de sjukt roligt. Vi tog typ halv 9 bussen hem, vi satt och spelade på bussen också. :D Hahah, riktigt mysigt. Sen kom de på typ 8 killar som satte sig framför oss och typ började aplodera och grejer. En av dom satt typ och kollade på mig som spelade gitarr hela tiden. De va väl typ de? Hade iallafall en super mysig kväll, och de SKA göras om i sommar!! :D

Idag, ska jag träffa Vendela. Ska nog sova där också! Så de är najs. :) Men nu ska jag ta och äta frukost med min kääära familj. Vi hörs bitches ♥


@ brosjön!

Sitter på brosjön med Amanda, Bea, Nelly, Mickan, Marta, Wanda och Amanda B. :D Vi gick från Skolan, fast de va bara jag, Bea och Amanda dom andra tog bussen. Iallafall så lär jag vara här ett tag till. Vi hörs när jag kommer hem , pussssss på er alla ! Ha en forts att bra kväll/dag!

Ingen ork!

Nej seriöst nu får faktiskt ha förståelse! Jag har hur mycke plugg som helst att göra nu inför de sista så ja. Och sen är mitt humör på 0. Vi hörs helt enkelt imorgon! ♥

Jesper Nylunda är elaaaaaaaaak !

Drog och mötte upp Vendela, vi drog sen och träffade Kasper, Jesper och Jonathan skulle vara med men odm tappade bort honom. :o Men de va även massa andra folk, typ en till Kasper, några fler kommer inte ihåg! Vi va vid cykelparken med dom. Hade de najs slutar ju såklart med att vi står och kastar vatten på varandra. Suck Fast lite skönt vare ju , de va ju varmt som fan! Men sötungen Jesper, dränkte mig med sin jävla kanna som han hade hittat. Och Mobil hade jag ju självklart på mig, så aa den mobilen värkar just nu döööd! Så hejhej gammal Nokia! Men får leva med de, hoppas på att min mobil kommer tillbaks från lagningen snart! Men nääe, nu ska jag sluta snacka. Pusshej! ♥


Otrooooligt gammalbild, men har inga bilder på denhär datan !

Idag är en bra dag , våra liv rullar på. 7A i finalen de är bara så lalalalla.

Så jävla härligt väder de är ute asååå! Helt gal1! :D Idag har vi spelat fotboll hela dagen, eller nja! Men vi har haft fotbollstunering så. Har varit ute hela fucking dagen, älskaaaa! Dom typ tvingade mig att spela, när vi mötte 7A som jag sen hejade på :o Hahah, don't ask! De gick säämst vi förlorade men jag tog iallafall bollen av Aldin så jag är stolt ! :D Finalen va mellan 7A och 9A, hejade på 7A. Jag och Nelly gjorde en låt till dom! HAHHAHA!, de va helt klart bääääst visst? :D Vi sjöng om typ alla i deras lag också. Som att Aldin skulle sätta straffen och shit. Och vad gjorde han? Jo, han SATTE DEN! :D Grymt bra kille dedär! Men jaja, jag ska dra och öppna en cola och sen ska jag lägga mig på studsmattan och sola. Ett tag , för inne ska jag iallafall INTE vara. Menmen , de va allt för just nu vi hörs senare!


Nyyyyss !

Drar mig mot skolan!

Då va de dags igen då, fyfyfyfy! Är inte tagg alls, tur att man bara går 4 dagar den här veckan! Menmen, drar till Huddinge sen och möter upp min lilla söta Vendela. Vi kommer antagligen att träffa Kasper och Jesper sen. Så de är najsigt! :D Men nu ska jag gå och sätta på mig mina skor och sen drar jag till bussen, vi hörs senare!
Ha en bra dag sötnosar! ♥


So-uppsats!

Sha, va tvungen att skriva so-uppsatsen. Så.. aa nu sitter jag här och skriver so;n. Fast nej? Är så ointresserad så de finns inte! Vet inte ens vilken av uppgifterna jag ska skriva om. BLÄÄÄ på de hära asså! Så nu ist sitter jag och chattar med folk på facebook, bland annat någon random b-rud som tror hon vet massa. USCH , säger jag bara sluta lägg dig i i mitt liv tack! Men även Bea och Mickan! Aja, är lite små irreterad just nu! Men ska skriva klart den här skiten så jag kan dra mig till en kall skön dusch! Låter fan as najs, så nu ska jag fanemig skynda mig ! :D

Skriver senare :)


Maaaaaaaat !

Ska äta bloggar snart.. Puss

Myyyyys !

Hejhej, sitter nu här med Alex, Marta och Elmina framför mig. Dom slaggar hära också! :) Vi hade de as najs på grönan! Träffade as najsigt folk och så vidare. Jag drog hem innan resten och mötte upp Alex, träffade Rasmus på tåget också. Treeeeevlig tränare mna har/haft.. :o Aja, vi va hemma hos mig sen kom resten. Vi drog till Stendal där vi träffade lite annat folk också. Alla utom Alex badade, de va fett skönt! Och nu har vi bara chillat som fan.

Men nu ska jag vara social mot fooolket, vi höres bitches ! :)


Då taggar vi råååå !




Nu taggar vi vidare, next stop grönan liksom. ;) Pöööööööööööööööss och kram alla! Ha en bra dag ♥

Dagen med stort de!

Godmorgongodmorgon, är ni vakna än? Haha! Iallafall, så är vi uppe vi ska gå ut till bussen om typ 1 och en halv timme. Men vi ska stäa stugan och fixa oss och allt, tjejer ni vet! ;) De ska bli skönt att komma hem iallafall! Aja, men jag bloggar med bilder när jag kommer hem. :)

Chillar med livet!

haha! Vi va för inte så länge sen ute och gick med Blåa tofflor snacka om sexigt asså! :D Fyfan säger jag bara, har nog aldrig varis så fin som då! Marta är just nu i duschen så jag passar på att blogga hära. Har också pratat med mamma i telefon. Älskar dig mamma! ♥

Imorgon ska vi upp tidigttidigt och dra in till grönan där vi möter upp Danni sötnosen som jag inte träffat på sjukt länge så de är najs(!) och även finisen Elmina! Vi kommer nog möta några där inne också! Så de är najs. De blir första gången jag är på grönan iår. Ska även hämta ut mitt guld kort imorgon! Efter de blir de nog att möta upp Alex sen dra hem till mig. Han och jag bara alltså! As mys.. Senare kommer marta och sen slaggar vi hos lilla mig! :) Najs som bara den men jaja, Marta kom nu så vi ska sätta på en film nu. Hörs senare!


Marta är sämst !

.

Båååt !

De blev inget med att dra ut och fota! Vi drog istället ut med båten. Vi åkte förbi Utö, fyfan säger jag bara! Har massa minnen där ifrån och allting! Sist jag va där va med Rikard och hans familj och aa självklart min störda lilla familj. Fan va kul de va! Kommer ihåg att de började med att de va as fint och allting sen började de åska och regna! Hahah. Blev bara glad när vi åkte förbi där! :D Iallafall, så stannade vi tyvärr inte där ör de fanns inga båtplatser så vi åkta vidare till muskökrogen eller vad den nu heter. Och där va de ju inte direkt första gången man va där! Papi har spelat där och då va jag me, så minnen där ifrån också!
Men idag har de skapats nya minnen där! Och de känns super :D Jaja här kommer de biiiiiiilder !






Nu blire ut och ta bilder!

Vi hörs senare!

Dåligt med uppdatering, fyyyyy på mig !



Hej på er sunshines :D Är de bara jag som är på bra humör idag?
Så är de, dom hade glömt internet hemma så har inte kunnat blogga men nu har Martas supersnälla pappa åkt och hämtat de så nu är jag tillbaks på banan igen! Idag är de ju som ni nog vet lördag. Vilket betyder att vi åker hem imorgon! Eller rättaresagt till grönan! Men aja, mer om de sen! Nu sitter vi och fixar oss och ska snart ut och fota ! Naaaaajs som fan!


Next stop Marta's laaand !



Amen tjenare, höhöhö! :) Sitter hära i Martas säng och bara är dööööööd, är hur trött som helst! Vi vaknade runt 12. Och sen dess har vi inte gjort ett jävla piss typ! Bara chillat. Eller jo juste vi gjorde vofflor menmen. :o Iallafall, Marta springer runt som en jävla galning hära och packar. Nu ska hon tydligen sminka sig också? Kanske ska jag göra de också, äääääähm.. Aja, vi drar till Martas land om ett tag, 1 timme eller så. Mobilbloggar nog från bilen sen. Nu ska jag gå och sminka mig, vi hörs senare !


Tiiiiidigt !



De blev en tidig kväll för mig idag. Kom hem för kanske 1 timme sen! Och nu har jag packat för fulla muggar! Tror nog att jag är klar nu.. Imorgon bär de nämligen av till Martas land! Så de är najsigt :D Är där till söndag. Vi får se hur de blir med uppdateringen ska försöka så mycket som möjligt iallafall. Men aja, nu ska jag packa vidare. Sen drar jag till Marta och sover dära.


35 fucking grader!


1 Juni förfan!



Har inte tänkt på de än. Hahah, ähm..? Iallafall, så ska jag på med mina kläder igen. Gick ut och la mig i solen ett tag. Men aja, ska gå och byta om nu! Vi hörs senare, när jag kommer hem antagligen. Hoppas ni får en trevlig kväll iallafall! :D


Utspriiiiiing!


För du har tagit studenten, du har tagit studenten.. FYFAN VA DU ÄR BRA!



Är så oroligt glad för din skull Kusin! Du är verkligen värd dehär nu, så som du slitit i skolan! De är jobbigt att alltid vara på topp, men du har klarat de med flagga i topp! Tack för att du finns kusin, med dig kan jag prata om allt! Älskar dig, vi ses om ca 1 timme! Kram pårej ♥


Klädseln:



Allting kommer från gina. As enkel klädsel, men varför krångla? Hade även lite smycken och sen en kofta över men den åkte av på mindre än 2 sekunder ;)

JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!

Då va man tillbaks igen då! Och med ett leende på läpparna! Ser så otroligt härligt ut att bara springa ut ur dörren man gått igenom i 3 år. Bara lämna allt med skolan bakom sig ett tag. Kanske börjar man på högskola eller någonting, vem vet? Men ändå känslan så jävla skön! :D Och bra väder blev de ju också, solen kom fram och de blev varmt som fan! Nu ser jag fram emot kvällen! Har lite att snacka med Jessica om! ;) Hihihi.


Fick inga bra bilder med min kamera, men mamma hade tydligen massa. :o

Hinner inte !



Hinner inte lägga in några bilder nu, men kommer nog hem mellan utspringet och motagningen då kan jag antagligen lägga upp bilderna. Annars kommer dom ikväll med allt annat! :) Men nu ska jag ta och sätta mig i bilen. Ha en bra dag alla ♥

Nu saknas bara soooolen!


Tagen igår by ME!

Godmorgon! Kom precis ut från duschen. Så är en ny människa igen! Eller aa de känns lite så faktiskt. Vid halv 1 drar jag upp till farmor och åker med dom och sen är min kusin 2 klassen som får springa ! Amazing :D Nu ska jag fixa mig, bilder på klädsel och såvidare kommer senare.


RSS 2.0