Nästa banken.

Godmorgon sötnosar! Vaknade för ungefär en timme sen inge sovmorgon här inte nejnej! För min kära mamma väckte mig. Jaja, lite bra va väl de kanske? Eftersom att jag redan nu är klar. Ska till  banken och sen ska jag passa på att springa in snabbt på h&m. Så ja, sen drar jag vidare till Vendela vi ska träffa Jocke tydligen. Så de är väl najs! :)

Men nu ska jag gå och sätta på mig skorna sen bär de av till banken. Vi hörs när jag är hemma igen! Pussen ♥


Gammal.. igga att jag inte har några strumpor på mig, tihihihi ;)

Barnvakt, golv, träning, wallander och nu pojkvän i telefonen!

Sitter nu ny duschad och ser ut som ett jävla helvete och ska ringa pojkvän. Bloggar mer imorgon, för nu ska jag prata med min älskling ♥. Träffade aldrig han idag och kommer inte göra de imorgon. Tänk er, jag kommer inte ha träffat han på en vecka. EN hel vecka ! Känns inte bra.. jaja, nu ska jag ringa han. :D Pööööössen !


JAG SUGER PÅ GITARR !

Seriöst har nu suttit här i säkert mer än 1 timme(har inte orkat kolla på klockan) och försökt lära mig att spela gitarr de är ju för i helvete omöjligt ! :O Asså uusch, de funkar inte. De får nog ta och be pappa att hjälpa mig någon dag. Men just nu har jag ingen lust mera! Näe , nu tror jag att jag ska ta och ringa älskling. Saknar hans röst, har inte träffat han sen i tisdags. INTE OKEJ!

Ikväll: Mitt stora feta Grekiska bröllop och mys med mami. Är helt dööööd efter jobbet så de händer väl inte så mycke mer. Måste ju vara pigg till imorgon, såå :)


Nu ska jag lära mig gitarr !

Har bestämt att under de här låvet ska jag kunna i'm yours på gitarr. Så ja de är väl bara att börja öva? :)

Iallfall, jobbet gick bra slipper dra dit imorgon han de jag behövde idag så de är najs! Vi fick packa ljudböker med 19 skivor i. Man skulle lägga dom i sin förpackning. Va med Elin, fast hon gick vid halv fyra vi gjorde tillsammans typ 1200 ljudböker. Vilket är riktigt bra! Hon och jag va bääääst, tihihi! Visst Elin? ;)


NU ska jag sätta mig med gitarren :)

Jobba?

Tjafan, haha. Flåt bloggade inte mer igår men gick typ och kollade på tv och sen somnade jag på en gång. Så aa, vi kollade på Min lossas fru, bra film de där asså! Iallafall, så tror jag att vi ska åka när som helst. Mami ska köra mig till stationen sen äre jobba som gäller. Så aa? Inte mycket mer att säga just nu, vi hörs senare :)

LOOOOOOOV !

NU är de lov äntligen, de kommer perfekt! Men ska på bio med MIKAELA nu så bloggar när jag kommer hem pöööööss ! :D

Lovet kommer perfekt!

Hejsan sötisar! Sitter här och har riktigt tråkigt, ska snart ta och kolla på tv tror jag? Skulle ju träffat Alex idag, han skulle komit till min skola men han komm aldrig och smsade inte mig att möta han i typ centrum eller någonting ist. Så jag tog bussen hem med Angelica och Elin, sköna brudar de där asså ! :D Aja, har suttit hemma ett tag nu. Men har typ sovit i 1 timme kanske 2. Är verkligen helt slut! Känner att de här lovet kommer helt perfekt! :) Men jag bloggar mera under kvällen !


Fast i skolbökerna!

Blev inte som jag tänkt, plugget kom iväg. Fusck också, men aja. Jag ska försöka ta tag i bloggen så snart som möjligt har bara såmycket i skolan just nu eftersom de mesta avslutas såhär inför sportlovet! :( Så jag har no-prov imorgon, sen har jag redovisningar i 3 ämnen på fredag så ja. Har liksom inte tid fölr att bomba er med uppdateringar och massa just nu, tyvärr asså. Ska blogga så fort jag får tid! Jag lovar..


Tränat.nu ;p

Tillbaks efter träningen som gick helt okej. De va inte så jobbigt idag faktiskt, vi körde fys efter. Asså situps och sånt i mina ögon kallas de käääärlek! :D Älskar de. Vill inte få mer muskler men aja, älskar de helt enkelt bara! Tänkte blogga ganska mycket ikväll faktiskt. Låter bra, visst?


Grattis älskling !



Idag är ingen vanlig dag för idag är de Dianas födelsedag. Hurra, hurra, hurra! 14år nu tjejen, Kärlek till dig min sjungande glädje spridare. Hoppas du får en undeeeeeeerbar dag! :D


Skridskor = Baaaajs !



Hej bitches ! :D

Idag har vi åkt skridskor. Asså trodde typ jag skulle ramla 465485 gånger! Men vet ni vad? Jag ramlade inte en ända gång! :D :D Helt otroligt fan. Jaja, hände inte så mycket mer. Drog till tumba med Marta och sen mötte jag upp Kasper och tog bussen med han för Marta skulle till typ Rönninge. Skitsamma, jag och Kasper hade AS kul, han vet vad jag menar! :p Så jag nu har jag precis käkat och sitter och lyssnar på musik och sjunger som en galning. HAHA!

Senare blir de träning antar jag? Känner att jag måste börja köra hårdare på min knä grejsak igen. Bläää, inte roligt! Men vad ska man göra liksom? Har iallafall slutat med gymnastik nu, så de blir inte lika mycket träningar och så. Så de ska nog bli bra ska vi se! Eller vi får iallafall hoppas på de .. :o Juste, bilden är gammal. Eller aa tagen för några veckor sen! ;)

Ont i magen!

Asså förstår inte vad de är med mig, så fort jag käkar någonting så får jag ont i magen. Asså ååååh, får fan damp! Kan inte sitta,ligga,stå eller andas utan att de gör ooooont! Daaaamp :O

Iallafall, hej på er! Kom hem för kanske 1 timme sen. Har varit med älskling och Anton. Drog till tc med brudarna och köpte tuggumi och sen drog vi till Tuna och träffade killarna! Marta och Bea drog så då va de bara jag Anton och Alex kvar. Så vi drog till Anton för han skulle träna så han skulle typ hämta något. Men Jag och Alex stod utanför och hade de myyys. ;) Aja, drog till hans träning. Men satt bara och snackade med Alex. drog hem efter de och aa nu är jag hemma.

Vi hörs under kvällen antar jag. Puss och kram!

Bloggar inte mer idag, har så 7kt ont i magen.

Inga ord på hur ont jag har i min mage asså! Så jag går väl och lägger mig i sängen och tittar på en film. aja vi hörs i morgon sunshines :)

Allting jag behöver är du.





Med dig är jag hel, utan dig är jag halv. De är bara så vi matchar! När våra läppar mötte varandra , kändes de så jävla rätt. Jag vill och jag tänker inte leva utan dig, du är luften jag andas. Du är han jag kan berätta allt för du är min älskling du är mitt allt. Jag älskar dig så sjukt mycket har inte ord på hur mycket de är. Älskling de är dig jag lever för! ♥

Idag är jag glad, mitt liv rullar på!

Hej babe's ! Haft en bra dag? :) De har jag, även fast de är måndag! Kan ju vara för att jag fick vara med älskling Alex. Iallafall, började 9 så de va najs. Slutade dock 3, fick sluta 10 minuter tidigare. Tihih! Drog med Bea till bussen och skulle ta bussen till henne och sen möta Alex men hann aldrig hem till henne utan drog och möte älskling för att han blev klar så snaaaaabbt! ;) Aja, Anton om senare och vi hade väl chill! Ska träffa dom imorgon också med Marta. Najs, nu ska jag kolla på tv och vara social på facebook. Pöööss bloggar semare ! :)


Bara för att jag vill vara blond ! :/

Vecka 8.



Japp, så här ser min vecka ut. Orkade inte gör värsta fina grejen nu, så gjorde bara så här men aja, nu vet ni iallafall vad jag ska göra den här veckan. Själv klart ska jag ju blogga också ! :)

I love you !


When I saw you, I was afraid to meet you
When I met you, I was afraid to kiss you
When I kissed you, I was afraid to love you
Now that I love you, I'm afraid to lose you.


Nu: Solsidan!


3-3!

Japp, resultatet i matchen blev alltså 3-3. Inget mål från min klubba men en assist och en jävla massa brännsår. Blev fälld i friläge, skulle igentligen vara straff men aja. Dommarna sög KUK! Usch och fy, till och med Örby's tränare tyckte de va straff?! Man bah hallå, vakna och kom in i spelet? Jaja, iallafall nu är de 30 minuter till Solsidan OM jag längtar! Älskar programmet stort.. fast jag älskar nog älskling liiiiiiite mera, bara lite ;)


Just.nu

Innebandy är livet biatch! :)

Hola, har kommit hem nu efter en otroligt härlig kväll @Nelly's palce. Men aja, nu är de söndag igen vilket betyder att de är skola imorgon igen men inte tänkter jag däppa över de än inte. ;) För vet ni vaaaad? Jag ska om ca 30 minuter åka till samlig och spela en undeeeerbart rolig innebandy match mot mina älsklingar Amanda och Ellen om jag har saknat dom där brudarna alltså! Shiiiiet, så ja. De va väl de antar jag? Bloggar mera under dagen :)

Gammal!

Hos Nelly's palce!

Heeeeejsan sötisar, är hos Nelly nu. Najs som faaaaaaaaen! Ska har käkat Tacos precis och ska snart sätta på den första filmen! :D Dagen började bra med vinst mot Tyresö 4-2! Sen fortsatte de bra med att Kasper's lag vann över p98. Drog hem fixade mig och drog till Tumba och träffade älskling! :D Vi hade mys så ja. Iallafall, Martas pappa hämtade upp mig och nu nu är jag här så japp. Kvällen ska bli najs kanske blir de något inlägg? Nu har Marta damp på mig för att jag tar så lååååååååååång tid på mig, HAHAH! Men aja, pööss på rumpan. :)

Godmorgon..

Yesbox, här är man uppe med tuppen. Haha! Nej men faktiskt så har vi match snart, samling om ca 30 minuter så aa, så är de. Ska spela mot typ tyresö eller någonting? Aja, vinna ska vi göra iallafall. Efter de kollar jag och MartaKappe som möter tullinge p98 , dom kommer att åka på stryk hahahahah! :D Så de ska bli kul, sen drar jag och träffar Alex typ snabbt i tumba! Efter de blire FIIIIIIIIIIIIIIILM-MARATON med b-rudarna :D looooove ! Aja ingenting mer att säga , så nu går jag och käkar frukost. :)


Så kan de gå..

Varför är de så jävla kallt ute för?!

Hejsan bitches, de är freeeeedag och snacka om att jag har längtat efter denna underbara dag! Nu är de helg vilket är underbart. Dagen har faktiskt varit helt okej även fast vi slutade 3 och jag inte fick allt jag ville sagt till olika personer men får väl ta de med dom på måndag eller någonting. :S Iallafall, så skulle Alex och Anton komma till vår skola och möta oss. Men näääääe, då kommer dom inte cepebarn! Så va 7kt arg och typ besviken på dom för jag skulle hem till Alex också men aja. Så jag och Marta drog och träffade dom i idro ist. Va med dom i typ 1½ timme sen drog vi hem. Och har varit ute och träffat några. Och sååå, fast vi drog hem för att de va så jävla kallt och nu sitter vi och tittar på film och bara myser. Så slutar nog vår kväll också för jag är super trött! :o
Jag bloggar antagligen inte så mycket i helgen men något inlägg då och då. Men har ganska fullt upp men jaja. Puss så länge!

Orkar inte med bild just nu..?

Tjejerna som har gett skolan en mening!


Vet att min pms ofta går ut över er. Kan dock inte göra någonting åt de, jag gör de inte med flit. De bara blir så :$ Ni har stor plats i mitt hjärta tjejer, jag älskar er massor. Bebisar, vad vore jag utan er? You make my day! NI ger mig en andledling att gå till skolan, ni gör mig glad när jag är när på sämst humör. Med bara era leenden och era härliga skratt och humor! Från första dagen till graven brudar ♥

Nästa: duschen!

Drar och tar en lååååång och varm dusch sen blir de nog sängen! Eftersom jag fortfarande 7kt ont i magen. Så jag ska vara pigg imorgon för då är de FREEEEEEEEEDAG=Helg! :D Tagga, tagga, tagga.
Fredag: Skola sen vara med Alex och sen ut med polare!
Lördag: Match, kolla på Kasper om jag hinner. Hem till Nelly FILM-MARATHON med Marta!
Söndag: Hem, sen match mot sötnosarna Amanda och Ellen. Saknar dom såhääääär mycket *sträcker ut armarna* 
Inte en chans att någonting går snett den här helgen kommer att ÄGA! Om den här helgen inte blir lyckad då ör de någonting som har gått riktigt fel! :O


ungefär 1 år sen!

Bild på ett ställe jag varit på:


Blå lagunen - Malta

Någonting jag oroar mig för:

Att förlora någon som står mig nära. Asså att någon bara försvinner och jag vet att jag sagt de förut. Men jag är verkligen riktigt rädd för de. Att bara förlora någon som står en riktigt nära är någonting jag oroar mig för. Och jag hoppas de inte händer.. så snart iallafall! Mina vänner och min famlij är mitt allt punkt slut!


Del av mitt liv..

PMS & TPL.

Dagen har varit chill som vanligt, förutom att jag har haft värsta pms och är värsta tpl. Och vet ni när jag har mens verk som jag också haft idag, då fryser jag som fan! Fråga inte varför men de är så! :s Iallafall, gick inte på träningen hade sån jävla mens verk att jag knappt kunde gå, så jag stannade hemma!


Vi är bäst bruden! Älskar dig Amandaaaa

Ny design!

Vad tycks? Amanda fixade en till mig, hon erbjöd sig sötis! Henne hittar ni på http://thimas.blogg.se :D

Iallafall, sitter här och snackar med Kevin, Alex, Robin, Nelly och lite annat folk på fb. Ska snart tagga och duscha, ska bara skriva några inlägg, har ju liksom lite att skriva tror jag? :S haha, aja. Har faktiskt börjat få bloggtrorka nu igen, ingen aning om vad jag ska skriva om så aa? Älskade läsare ge mig förslag! :D Kör på, kanske är de just ditt förslag som används!


Tiden går snabbt om man har roligt !

Hejsan, är de bara jag som tycker de känns som om de är måndag? :o Kan ju vara för att vi va lediga igår kanske? Haha, aja. Iallafall, så har dagen Om typ 20 minuter ska jag dar mig neråt mot hallen. Får se om jag tränar har varit sjuk så tränade inte igår eller aa sen i typ torsdags. Så vi får väl se..? Men tror jag tränar, känns mycket bättre nu! Aja, skit samma. SKa tagga nu, bloggar när jag kommer hem igen. Puss på er !


Tror jag är kär?

Marta har precis dragit och så nu sitter jag här själv och pratar med lite people lite på facebook och så. Fryser och har världens huvud och mensverk. Aja, dagen har varit perfekt förutom lite små saker som att de är AS kallt ute och hemma. Sitter och fryser som en jävla jag vet inte vad! Vi drog och träffade Alex och Anton och även Bea och Amanda. Lite chill sådär! :) Hade inte ork till någonting mer så de va ju bra. Vi drog därifrån vid typ 3. Kasper ringde mig och frågade vad jag gjorde. Så jag sa åt han att springa till bussen, men han han inte :( Stackarn såg bussen. Men inte konstigt igentligen! Men aa, Maja, Gia och Julia gick på iallafall. Så hade väl lite kul med dom. Vi träffade Engström snabbt och sen så har vi bara varit hemma och kollat på film och sånt. Man måste ju liksom tare lite chill på studiedagen, så man är utvilad imorgon! ;)

Aja, nu ska jag dra mig till tv;n med ett täcke och kanske en till film? Vem vet..


Tidigare idag, tog dock inte den tröjan.. ;)

Godmorgon!

Nu sitter jag här vaken och ska typ käka frukost. Börjar med att lägga ut en 7kt bra låt!




Missförstånd, missförstånd och återigen missförstånd.

Ja, de är väl de minsta man kan säga.. eller? Lite missförstånd nu på kvällen men så kan de gå. Asså de har ingenting med vänenr och lalala att göra utan kärlek. Men jaja, så kan de gå, visst? ;)
Iallafall så ska vi ta och kolla på tv, blir inte så lååång sovmorgon imorgon. Vi ska ju till tumba och lalala. Så man måste ju hinna fixa sig också! Men aja, de här är nog de sista ni hör av mig ikväll, pööööööss!

En bild på mig och min bästavän..


Glad jävla alla ♥ dag.

All jeävla snack om alla hjärtas dag tar faaan kål på mig.. Jag måste få säga att de är en riktigt dålig dag enligt mig! En speciell dag för att man ska visa extra med kärlek till den man är tillsammans med eller älskar. Varför kan man inte bara visa de iallafall. Måste de finnas en speciell dag för de? Kan folk inte ta eget inciativ och visa lite mer kärlek till pojk/flick-vän osv. Och de är inte för att jag är singel, skulle ha samma åsikt även om jag hade pojkvän. Tycker bara denna dag är SKIT! Iallafall, fet diss till den här dagen.



Prööö !

Hej biatch! :) Sitter här med Marta, dagen har varit chill känns som om den har gåt 7kt fort och de är ju najs. Har spenderats för de mesta med vår parallelklass :O Sant, men så är de! Aja, slutade 10 över 3. Gick ner med folket till Tumba och drog hem. Orkar inte berätta vad som hände men ni som va där vet. HAHAHAH! :D Aja, Marta slaggar här i kväll och morgon är de STUDIEDAG :D Då blire att träffa Alex och . Kul som fan, vi får väl se vad vi hittar på. Kul ska vi iallafall ha! Men nu ska jag hitta på någonting annat än att bara sitta här och blogga, ett tag iaf. Bloggar senare :)


En dålig vana jag önskar jag inte hade ..

Jag klagar på rätt så mycket, men oftas så är de mig själv jag klagar på. Men min dåliga vana är nog att jag ofta sätter ribban för högt för mig själv. Jag ger mig själv för höga mål och när jag inte klarar dom så blir jag fett arg på mig själv, och då klagar jag på mig som jag sa tidgare.
Så min dåliga vana är helt enkelt att jag ställer för höga krav på mig själv! :o


1-2.

Hej babes :)
Har spelat match nu på morgonen, slutade 1-2. :( Så jaa. Idag ska jag inte göra någonting ! Är så sjukt trött, så jag orkar inte äns gå till duschen. Men ska nog ta och göra de ganska snart ändå!

Ikväll är de träning, men vet inte om jag kan träna har nämligen fått tillbaks mina knä problem! :( Tror att de blir att sluta på gymnastiken och sen köra knä rehab ist. Mina knän va ju liksom hela tills jag började köra gymnastik igen, så jaa. De blir nog att lägga av tyvärr.. :/ aja, ska tänka först men de är nog de bästa. Aja, vad jag snackar nu ska jag ta och duscha! :)


Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon kronor.



Antagligen skulle jag lägga undan en hel del till den dagen jag flyttar hem ifrån så kanske 500 tusen kanske till och med 600 tusen skulle jag lagt undan till lägenhet och sånt. :) Sen skulle jag shoppa massa, och kanske åka någon stans? Skåne skulle inte vara helt fel.. ?

Typ av killar jag faller för..

Asså jag har i n g e n jävla aning. Jag faller väl oftast för folk som ser lite bra ut antar jag? Men ofta så är de personligheten som gör mycket, så dålig personlighet = no me. Haha, så de är någonting som har stor betydelse! Sen så får dom inte vara snaggade, och då menar jag HELT snaggade. Jag har någonting emot de alltså! Vet inte varför, men så är de bara. Han ska helst ha fin klädstil. Men fin mage är ett MÅSTE ! Ingen jävla ölmaga för mig inte! Gärna ska han ha fina ögon, de är helt klart ett pluss!

De viktigaste för mig är att han ska vara trevlig och bry sig om mig. Att när jag mår dåligt så finns han där för mig. Att han inte är player! En av dom få som inte tänker på sex hela tiden utan faktiskt på vad jag tycker. Att han helt enkelt tänker med hjärnan inte med kuken.

Så alla killar där ute som vill ha mig skaffa, bra personlighet, fin mage, hår på huvudet, med de viktigaste av allt skaffa miiiig! :D 

 

Härligdag.se

Hej babes :D,  kom precis hem efter att ha varit ute lite. Haha, först så va de några som bad oss komma ut så vi drog ut, men ena snubben vände typ för att han är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär feg. :@ Så vi drog vidare hem igen för att de va så 7kt kallt. Sen kommer Robin, Medhi, Dakke och Linus och knackar min morsa öppnade om jag dog asså. Pinsamt va de iallfall! Iallafall, vi drog ut med dom ett tag. Fick låna Robins jacka, gulligt av han tycker jag.. Eller så va de jag som baxade den! ;) Aja, men vi skulle snacka med en snubbe som inte vågade komma. Btw, de va samma som hade vänt första gången vi gick ut, hn är rädd för Marta typ. :o Haha, den lilla fegisen!

Dagen då? Den har varit chill mest innebandy. Eller aa typ hela dagen, vi drog till hallen efter att ha varit hos mig. Träffade Kappe, han är seriöst en av dom mest älskade personerna i mitt liv.Han får mig alltid att le. Älskar dig lillebror. Senare kom också Anton och Alex. Najsiga killar de där, förutom att dom älskar min rumpa och mina bröst. :O Tihih, men de är väl gulligt för vem gör inte de liksom? ;) Aja, sen har vi inte gjort så mycket mer. Men de gillar vi, vafan vem vill ha en fullbokad lördag? INTE JAG! Chillar hällre runt.


Jag saknar dig som fan babeee ! ♥



Hur du kan jag va som dissa dig? Vet att de va typ mer än ett halv år sen nu, men du är nu jag verkligen förstår vad de är jag gjort. De är nu jag förstår vad de va jag lämnade! Bättre sent än aldrig eller vad är de man brukar säga?Från Stockholm till Skåne de är ganska långt. Och de är de jag hatar mest av allt!  Fyfan vad jag saknar dig! De är sjuk. Vill att du kommer tillbaks till mig ♥

 


Vad är de med folk egentligen?

Sitter här med Marta, har varit sjuk så tränade inte idag. Men aja, jag förstår seriöst inte vad de är med folk nu för tiden, en kärring lacka på oss för att vi typ satt på ett räcke och en gubbe till mig bah: men spotta då spotta då. Man bah, what vad har du med mig att göra? Om jag vill ha mitt saliv ur min mun är de väl mitt problem inte hans? :o

Lite irreterad sådär. Men iallafall, slagga hos Linnea istället allihoppa. Vi hade de najsigt! Jag och Marta drog till Huddinge och kollade på dryga Kasper och SNAGGADE Jeppe(Han har snaggat sig!!!!!!:@) dom mötte Tullinge's 97or. Och vann med 3-0! Satt med Linus, den skitungen som är sjuk. Inte mycket att berätta just nu, så jag bloggar senare! :D


P!nk - fukin' perfekt.



Hemsk video men så sjukt bra ! :)

@ Franssons place.

Hej alla! Sitter hos Julia med Marta och Linnea. Har varit här hela dagen eftersom de är värsta busskaosen! Så vi har suttit häroch haft de myyys idag. Älskar att slippa skolan på grund av väder! :D Vi slaggar här allihoppa också, ingenting mer att säga bloggar senare. Kysssssssssssssssssssss ;)

Dag 5 - Nånting jag vill ha mer än något annat just nu.

Jag vill bort från Sverige ett tag. Bara släppa allting och åka iväg i en vecka eller två till något varmt land med mina käraste kusiner och familjer. Som i våras! Ååååh, vill bort och bli bruuuuuuun nu tack!



Musik är kääääärlek!




Gör som havet- våga.



Inte mycket att sägaa!!

Hej angels. o:)

Har ingenting att säga om dagen förutom att jag hatar vädret så äckligt och blött(!!!)och älskar Kevins mössa har haft den typ hela dagen. Hihihiihihihihii :) SItter nu med Maria och vi kollar på olika grupper på fb, de kommer antagligen komma upp några här underkvällen. Så jag de va de, bloggar mera senare!


Jag ska på dejt! :)))

Japp, så är de. Har precis dejtat innebandyklubban , nu dejtar jag Tyra Banks och topmodel. Men nu ska jag leka dissare och dissa Tyra för den varma härliga duschen.

Haha, fråga inte om de över jag har trååååååkigt ! Tihihihihihiih :) Men aja, taggar till duschen nu då!

Dag 4 - Mina drömmar, mål och önskningar.

Jag har inga direkta drömmar, har inte velat tänka så långt än. Men en sak som jag är ganska säker på är att jag vill bli ekonom på något klädföretag, eller så vill jag bli inköpare. Och de är nog de jag vill bli mest. Annars så är ett mål jag har att bara leva livet, jag är liksom 13 år gammal. Varför tänka framåt mer än till i sommaren? :)


Ja skrattar idag, kanske gråter jag sen? Jag lever i nuet och ångrar mig inte sen.

Hejsan bitches! :)

Sitter här och kollar på OC, äääääälskar! Har träning om kanske 1 timme men åker om ungefär 30. Så de blir väl att blogga lite innan jag drar! Dagen har varit helt okej, spenderats i skolan som alla andra människor som inte har turen att sitta på ett jobb. Men gick ner till tumba med Marta, Abas och Kevin. Trevliga snubbar de där asså! :P  Vi ska tydligen dra till tuna på fredag, tahah :) Iallafall, så drog dom och jag och Marta tog tåget då vi träffade vi Anton K och en polare till han. Dom skulle också till Tullinge så aa. Vi tog bussen från stationen och nu är jag häär. Och ska snart dra igen!


Igår.

HAHAH!

Hemma från träningen, eller de va nu ett tag sen. Men aja, dagens händelse hände på träningen! Haha, Ida hade mjukisbyxor på sig till träningen sen skulle hon ta av sig dom. Så hon börjar dra ner sina byxor sen när dom va vid typ knäna känner hon att de blev väldigt kallt. - hon kollar ner och ser att hon inte har några tights under. Då hade hon glömt att sätta på sig de, om jag skrattade asså?! :D hahaha, hon drog självklart upp sina byxor men asså aa. D A G E N S HÄNDELSE!


Denna underbara människa va de ! ;)


Dag 3 - min favorit årstid ..

Helt klart sommaren. Man blir brun, ledig och kan vara med sina vänner hur mycket man vill. och de bästa av allt är att Stadium sportscamp är på sommaren. Och jag tror seriöst att de inte finns någonting som är underbarare än den veckan asså! Sommaren kallar jag k ä r l e k på riktigt hööög nivå! Lääängtar till sommaren 2011 då jävlar! :D



Jag älskar tisdagar !



Muppig_chey_98 , hahah !

Hejsan
, hur är de med er söta läsare? :) Med mig är de superduper! Älskar tisdagar bara för att vi slutar 10 över 1! Dagen har gått snabbt första lektionen va musik, vi övade lite på vår lilla låt vi ska visa upp alltså Listen to your heart med Roxette grejen är att alla låtar måste vara från 80talet. Så ja de blev den, ångrar de som fan nu för den är trååååkig! Men så kan de gå, de kommer nog att bli bra tillslut ska ni se. ;) Aja iallafall, efter de hade vi mentorstid sen 30 minuters rast. Då gick jag och några in till träslöjden där Olles klass va. Hjälpte någon snubbe med att slipa bara för att jag är så snäll! :D Tihihih, iallafall så hade vi typ 1½ timme matte efter de och jag och Marta va grymma och jobbade på som fan! Vi va riktigt duktiga faktiskt :p Efter hade vi lunch och efter vi käkat satt vi och snackade lite med vår parallelklass, någonting har hänt med dom! :o Tahah, vi hade tillalut vår sista lektion som va spanska. Jag och Marta drog och käkade på sibylla. Eller aa en pommfritt.. Tjockast i stan blev vi också! Ingenting mer att berätta om dan, ska ta och käka nåågonting nu ska ju träna om några timmar! :D Så vi hörs senare.



Happy face!

Hej på er, bloggade inte mer igår. Han inte! Vi van i allafall matchen med 5-2, ett mål by Meeeee. :) Och gissa vem som stod på läkaren? LEEEEEEEEO ! Han spelade efter oss. Så fick träffa han en snabbis! Har saknat honom massssa! Så jag va såhäääääääär glad när jag gick hem.! :D Min beeeeebis, sitter faktiskt och messar med han nu. Aja, drog hem och firade min födelsedag typ månad senare! Haha, men de va bara med några.

Idagrå? :) Dagen har varit najsig, trevligt folk och lalalala. Som varje dag, väntade på Olle med Mickan och aa. Inge mer? Dog hem och tillbaks till träning och nu är jag tillbaks och sitter och glor på tv, har ingenting mer att skriva om och ska dra och duscha nu. Orkar inte blogga mer idag , skriver imorgon ist! :)


Dag 2 - en person jag vill träffa just nu.

Klart de finns helt klart massor med folk jag vill träffa just nu! Som tillexempel han fast de va ju inte länge sen jag träffade honom. Dom flesta jag vill umgås med har jag nära mig och träffar ungefär 1 gång i veckan. Sen så är de ju Skånesnubben. Har ju fan inte träffat han sen i somras. Men faktiskt så är de typ bara han som jag inte träffar så mycket. Annar så vill jag träffa alla mina andra älskade vänner!


Klar..

Klar för att åka, vill bara att tiden ska gå fortare. För vi har inte samling förns om en kvart. Åååh, vad jag älskar att spela innebandy! Säger bara kärlek till denna sport. De är inte bara en sport faktiskt, de är en livstil och jag driver inte man blir besatt de är som en drog till och med! :o HAHAH! Aja, nu ska jag måla mina naglar så dom blir starkare. Sen drar jag! Mobil bloggar senare.


Godmorgon!

Sitter här är ganska nyvaken. Vaknade för kanske 20 minuter sen? De luktar våfflor i hela huset så ska nog ta och käka några senare. De blev nämligen smet över igår. Så fin frukost får man! :D Iallafall, så har jag innebandy match i Åkersberga idag. Samlig 2, så lite hinner jag blogga. Och de gillar ni ju! Har inget mer att skriva om bloggar mera när jag kommer på någonting! :)


TV min bästavän!

Sviker mig a l d r i g. Så nu ska jag ta och sätta mig vid den, på med mjuiks kläder och bara mysa ett tag. Bloggar senare ikväll. Kan vara uppe lääängre idag än igår, för imorgon kan jag sova till 12 iallafall! :D Baby i love it!

Några måsten i sommar !


Dom här "kortare"t-shirten är bara ett måste iallafall för mig. Finast vore de ju om man hade dom till bara ett par jeans shorts och kanske ett par gladiatorskor med något ballt armband till. Så nu ska magen tränas sten hårt till sommaren så man kan gå runt och visa den :D


Volanger, eller vad man nu ska kalla de. Som ni ser när de är som flera lager eller vad man kan kalla de. Kolla på bilden så ser ni likheten i båda kläningarna. Ville också säga att ett måste för dom som är lite längre är långkläning riktigt snyggt! Tänk er en lång klänning på tillexempel midsommar med lite finare skor kanske och smycken. Kan de bli bättre? Nej tror inte de. :O Kanske inte den här över men ni förstår hoppas jag! Men jag är för kort för att ha långkläning ser ut som en dvärg så jag kör på kortkorta kläningar ist!


Röda Convers med ett par jeansshorts. Jag ska lätt gå och skaffa mig ett par röda convers innan den här sommaren. Så sjukt snyggt med bruna ben och ett par jeansshorts. En enkel outfit men ändå otroligt snygg! Medans jag håller på måste jag ge massor med kärlek till märket Convers, för att deras skor är såhääääääääär fina! :D Min samlig ska bli större, lätt !


Dessa linnen måste jag ta och köpa också! Ingen speciell andledning till de förutom att dom är grymt snygga! Som tillexempel den till vänster: Som är lite djupare i ärmarna och slapp, så man kan ha en busiter under. 7kt snyggt om man frågar mig! Sen den till höger: bara ett vanligt linne med djup rygg. Också 7kt snyggt om man frågar mig.


Just nu står de mella dessa två bikinis. Dock så har jag bara kollat på H&M då men måste bara säga att jag blev käär i båda två direkt. Men Vi få väl se vilken jag väljer. Kanske blir de båda två eller en heeelt annan? Men tycker nog att den till höger är finast, men ändå så ääääälskar jag den till vänster! :o Svårt att välja, tur att man inte behöver göra de än!

My ♥ våfflor

Sitter nu här mätt som fan. Har precis käkat våfflor! Älskar.♥ Iallafall, så har spenderat min kväll i hallen med trevliga människor. :D Bland annat min kusin Jessica som kom och mötte mig när jag skulle dit. Faktiskt så va de hon som fick mig att komma från början. Vi pratade väl om allt och inget, riktigt skönt va de faktiskt! Sen drog hon satt med Lukas och snackade lite. Sen drog han också då kom min farbror och jag satt med han. Sen blev de 96 match då satt jag med farbror och Johanna även biffen Kasper en liten stund. Men den dryga&osociala-människan va tvungen att dra. Bläää på han ! :@ Nejdå, älskar lillen masssssa! ;) Hursom, så har jag inte så mycket mer att säga. Haft en trevlig kväll i innebandy-hallen. De kan man kalla kuligt liv !! :D


Dag 1.



* Jag har världens humörsvängningar.
* Jag är otroligt stark.
* Ofta säger jag saker jag egentligen inte borde.
* Jag faller inte för dom killar som älskar mig.
* Men jag faller för dom som är omöjliga att få.
* Jag sjunger i duschen.
* Pratar, går och gör andra as konstiga saker i sömnen.
* Äääälskar att kramas.
* Vill bli ekonom på en stor kläd kedja när jag blir stor.
* Jag lånar min pappas strumpor.


Next stop: Tullingehallen!

Har städat nu och är nästan klar. Fick dock ett sms av min käar kusin Jessica. Hon är i hallen, så jag drar dit ett tag alltid trevligt att träffa henne så varför inte liksom? :D Så jag ska byta tröja och lite så sen går jag. Vi hörs när jag kommer hem igen. Pusshej!

Kör på en såhär igen då:

Bara för att jag inte har någonting att blogga om och för att den här va roligare än den jag gjorde sist. Tihih. :) Börjar redan idag! Så håll ögonen öppna, ;)

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu
Dag 3 - Min favorit årstid och värför
Dag 4 - Mina mål/drömmar/önsknigar
Dag 5 - Nånting jag vill ha mer än något annat just nu
Dag 6 - Typ av killar jag faller för
Dag 7- Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
Dag 8- En dålig vana jag önskar jag inte hade
Dag 9- Bild på mig och min bästevän
Dag 10-  En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 11- Någonting jag oroar mig för
Dag 12- En bild på ett ställe jag varit på
Dag 13 - Mitt drömbrölopp
Dag 14- Min favorit blogg
Dag 15- Någonting jag ångrar
Dag 16- Innehållet i min väska
Dag 17- En person jag vill byta liv med för en dag och värför
Dag 18- Vad jag åt idag
Dag 19- En bild på det jag köpte senast
Dag 20- Min favorit film
Dag 21- Vad jag ska göra i sommar
Dag 22- Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln
Dag 23- En låt som får mig att gråta
Dag 24- Min favorit program och värför
Dag 25- Min favorit högtid

1-1.

Hejsan, idag gick jag upp vid typ kvart i 8 för att spela match mor Ängby med 98orna. De blev 1-1, men kändes som en förlust. Blääää! :( Men så kan de gå.. stannade och kollade på p97, eller kollade bara lite för trodde GB skulle vara med. Men de va han inte, så jag åkte hem. Och nu har jag bara suttit här hemma i några timmar, är trött som fan! Men ska ta och sminka mig och fixa mig sen blir de att träffa någon! För såhär, kan jag inte ha de. Måste städa först, men de går snabbt. Så jag ska väl ta och städa nu, så får vi se om jag träffar någon eller om jag är hemma ikväll! ;)


Du fixar de gubben! ♥



Att en så fin person som du mår så sjukt dåligt. Att en männsika kan utsättas för så mycket! De är sjukt. Jag hör på dig när jag har dig i lur när någonting är fel. Jag hör på din röst när du mår dåligt. Och de gör ont inom mig när du berättar om ditt liv, när du blivit sviken av henne du älskade mest av allt. Du har kämpat som fan, men du får alltid samma skit tillbaks! Alltid ett svek tillbaks. Jag vet att du klarar de, du kommer klara allting i livet. Du är en helt underbar person, så 7kt söt och otroligt snäll. Förstår inte hur folket tänker, skulle jag vara närmre dig skulle jag vara hon som alltid finns för dig. Som alltid finns kvar och inte sviker, men nu är jag inte närmre.

Antagligen kommer jag aldrig mer träffa dig i hela mitt liv. Asså fatta?! Eller någon gång hoppas jag, man vet ju inte vad som händer när man blir äldre. Men vi går olika veckor på sportscamp i år. Och de är sista året du får gå, hur fan ska jag fixa de här? Du är ju liksom 96pojken som va 7kt söt och lalalala. Sportscamp utan han, finns de? Nää, verkligen inte. När du kom fram till mig flera gånger och ville snacka när jag bara dissa dig. Vad va jag för människa? Men när jag tillslut snacka med dig, och du fick mitt nummer. Och vi smsade as mycke och sen satt vi och snackade i AT. Och när du bar upp mig när du skulle hälsa, min hand på din finaste maga. Och allting bara! Minnena med dig dom lever kvar i mitt huvud. I mitt huvud är du nära mig när du egentligen är så 7kt långt borta! Jag saknar dig så jävla mycket, vill va med dig nununu! ♥


BÄSTA FILMEN EVER!

Är hemma igen, helt klart en av dom bästa filmer jag har sett. Rekomenderar den starkt till alla! :D Så ja då är de bara att pilra sig till en biograf och se den tycker jag. Har haft en roligt och sjukt lyckad kväll! Blev inte så många bilder men aja! :P

















och ja några är fixade men bara med ljus och så. Har nämligen väldigt trååk just nu! Men nu ska jag ta och tänka på att sova, ska upp tiiiiiiiiidigt imorgon för MATCH !!! :D Puss alla och godnatt för idag !

De här har jag på mig ikväll:



Svart pösigt linne med ficka på sidan: Monki
Jeans - Gina tricot
Skärp - H&M
Smycken från Primark(London), H&M och guldfynd

De här har jag på mig ikväll, enkelt men ändå snyggt! De gillar jag stort. :D Bättre bilder kommer när jag kommer hem igen, pöööööss!


Klar!

Är helt klar nu, eller ska bara välja skor och jacka. Annars så är jag helt klar! :D Åååh, ska träffa tjejerna kvart över 5. Bästa pappa kör mig, så jag kan vara hemma ett tag till. Vi får väl se om jag bloggar mer innan jag åker eller inte. Men kameran är iallafall med så bilder kommer de nog när jag kommer hem sen! Ska bli SÅHÄÄÄÄR kul! *sträcker ut armarna* ;)


Sega fredagar = -.-'

Hej sweeties! :D

Idag har de varit en sjukt seg fredag, känns som om jag suttit i skolan i typ 19684532 timmar. Inte okej! :o Hände ingenting speciellt, vi fick gå hem tidigare så jag hann med 3 bussen ist för halv 4 som jag brukar ta på fredagar bara för att vi slutar 3! :( Bläää på vårat schema på fredagar vi börjar 10 över 8 och slutar liksom 3. På en fredag!? :@ Men aja, kämpat igenom dagen. För jag har längtat, längtat till ikväll! För om typ 1 timme drar ja till Heron och möter brudsen där. Kul ska de bli! Nu ska jag gå och sminka mig lite, har nämligen varit osmnkad idag, duktig som jag är. :)


1år sen!


Bokat och klart !



Tönt jag är visst? Tihih, nu är allting bokat och klart till Trassel som jag och brudarna ska gå på imorgon! :D De blir engelska och 3D. Blir inte bättre, happyface!  Shit, vi har fan snackat om de här i typ 3 veckor nu. Så ja premiären blev de! De ska bli riktigt najs, så jag LÄÄÄÄÄNGTAR! De va de jag ville säga .. ;)



Ingen rubrik.

Hej på er! :D Kom precis hem från en helt okej dag i skolan, skulle hällre vara någon annan stans men vem vill inte de liksom?

Dagen började sämst att jag försov mig så fick hoppa upp och sätta på mig alla kläder och allt. Så ja, såg väl ut som ett helvete idagrå. :( Men aja, dagen rullade. Blev väldigt irreterad på sista lektionen. Så jag hade serious talk med Mickan, om lite allt möjligt. Men aja, så kan de gå. Hursom så, hände de inge mer späääänande. Ska boka biljeterna till *hemligt*.. hmm, vad kan de vara? :o


.



När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej...
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan...
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan


Tränat!

Har varit på träning och så. Nu sitter jag och chillar sönder, dock så har mitt dåliga humör kommit tillbaks. Men jag är verkligen depp och vill bra gråta just nu, fråga mig inte varför men så är de! Ingenting, är fel enligt mig. Jag har allting jag behöver! Kanske inte pojkvän men vafan, de kommer ska ni se sweeeties. Bara när och vem vet man ju inte än! ;)

Iallafall, så ska jag ta och dra ur allting i min garderob redan nu så jag slipper göra de imorgon. :) Nä driver, men asså jag skojar itne har gjort de nu typ 3 dagar i rad. bara för att JAG INTE HAR NÅGRA KLÄDER ATT HA PÅ MIG! Så ett måste är verkligen att dra och köpa lite nytt till graderoben. Kan bli så att de blir att rensa ur den i helgen. Bästavän Marta, ska ju till hennes land så. Men aja, drar lite planer för helgen på fredag. För just nu har jag typ inga! :o


Old pic! :(

Lunget före stormen.

Hejsan hoppsan alla sweeeeeeta människor! :D Är över trött så därför kommer jag att skriva som en KO ! tihihihi. Tog bussen med alla imorse, och vipps så satt Kappe på bussen brevid mig. Han är biff för er som liksom undrar, och eftersom jag vet att alla gör de så är de ju great! Iallafall, så rullade dagen på bra. Har varit lite övertrött kanske? :O Inte jobbat så mycket men de fick bli en sån dag idag. Nu ska jag dar och byta om för bussen gå om en kvart!


Från i lördags.


Petter - Länge sen





"Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung"


Älskar dig bigsis ! ♥

Nej Karolina, sluta.  Du ska stanna så är de bara! Ingen skola utan dig och inge bra humör utan att få berätta mina knasiga idéer och alla mina killar som är perrrrrrvon! Du är hon som är min sunshine i skolan, jag skojar inte. Klarar mig inte utan dig en vecka i skolan, knappt en dag! Så hur skulle jag då klara mig hela vägen upp till 9an? Alla dagar, bara ALLTING! Nu karro, nu stannar du. Punkt slut.


 

1 Februari 2011.

Sitter här och raderar inlägg på facebook. Har lust att typ börja om där. Nej , men asså aa. Så ja de är väl de jag gör just nu, och juste man får ju inte glömma att jag dunkar petter! Älskar hans låtar .. :o Tihihiihihih, kommer nog antagligen komma upp någon senare! ;) Men dagen har varit lugn, förutom att jag fick damp. Seriöst d a m p på vår paralell klass. Jävla sääär barn, dom tog mina nycklar när dom satt i skåpet. Och folk tar dom sådär hela tiden så nu tappade jag humöret. Så jag blev SUR ! Dåligt humör va de, kan jag looova! Usch på dom, hat på stoooor nivå! Slutade iallafall 10 över 1. Då drog Marta, Bea och jag till tumba. Bea drog och jag och bästavän Marta drog in på H&M. Marta köpte lite stuffs, vi drog till bussen och vidare till Falkberg. Där vi träffade Jesper, Adam, Musse, sen träffade man ju lite annat folk också. Ajaaaa, vi drog hem till mig. Och nu sitter jag själv. Träning senare ingenting mer att säga. :)



gammal!

RSS 2.0