fuuuuck of !

Aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv! Kan knappt röra mig och nu är de dags att städa rummet *jippie*. Uppdaterar mer imorgon för jag dör snart tror jag? :o

BÄSTA DAG EVER !

Sitter här hemma och typ stört bölar. Jag och Maria har kollat på Marley och jag, som är typ den sorligaste filmen i hela världen. Seriöst, jag klarar inte av den! Hursom, kom sist i bowlingen. Men de va ändå den typ bäääääästa dagen någonsin.  Och jag skojar inte! Har aldrig haft så roligt i skolan i hela mitt liv! Så säger att jag tycker fett med synd om er som fick någonting annat. HAHAHAHAHAH! Bilder kommer när Wandah lägger ut dom på facebook. Efter drog jag och Maria hit och nu har vi varit hemma i kanske 3 timmar. Och ja, när som helst så åker vi till Heron och kollar på 4 år till . Så de här blev en lyckad dag!  *de gillas* Bloggar mer sen.


Enkel klädsel idag.



Körde på en enkel idag. Ska ju ändå bara bowla, så varför inte? Men hursom, tröjan är puma är väl typ köpt på typ stadium eller något? Sen jeansen är från primark. Inte mer med de!

Klar !

Då va jag typ klar, eller de beror på om jag ska göra någonting mer med håret men vi får väl se. Snacka om att jag har stressat sönder! Shit asså har typ sprungit runt som en jävla maraton löpare, haha. Nu sitter jag här och dunkar musik och äter frukost. Brukar inte äta men jag får trycka i mig idag, har typ ingen matsäck. Jag och mamma glömde att göra. Ojoj, men jag tror nog att jag klarar mig fick pengar så får väl typ gå till pressbyron innan jag går till tåget. Men de ska nog gå bra, visst? Men nu ska jag vara lite social mot dom som smsar mig. Tror att de va älsklingen kanske? Hmm.. dagens klädsel kommer när upp snart!
 
 


Då va man vaken.

Bussen går om 1 timma ungefär, så nu är jag vaken. Men har kommit på att jag måste duscha, mitt hår ser förjävligt ut rent ut sagt. Så ja måsta skynda mig in i duschen nu jag bloggar mer när allting är klart ist. Tyvärr, men så blire. Puss så länge

Bowling imorgon!

Är på lite bättre humör nu, inte helt okej men inte riktigt helt bra än. Men hursom så har vi prova-på-dag i min skola. Jag har fått bowling och då börjar jag 10 då jag ska ta ett tåg från tullinge station.  Så Jag hinner antagligen blogga imorgon innan jag drar. Eller vad tror vi?  Så jag bloggar mera då ist. För nu ska jag ta och prata med någon. Pusshej och ha en fortsatt bra kväll!


Hemma redan.

Hejsan alla sweetnosar. Är redan hemma och de är faktiskt inte för att jag är sjuk utan för att Tina vå lärare va de. Ska egentligen plugga so nu asså vi fick de i typ läxa eftersom de va den lektionen vi skulle ha. Men hursom, är varit trött och lite smått irriterad hela dagen, stackars Stina som va tvungen att lyssa på mig när jag klagade. Skulle typ snackat med Olle på lunchen, vi skulle planera. HAHAH! Men de blev inte så pratade i lur med Stina istället. Ska ta och äta någonting sen blir de väl, musik och plugg eftersom jag vill ju hinna klart med allting i tid den här gången. Så vi hör senare!


Mer blogg imorgon!

Nu har jag kollat klart på mina kära serier och ska ta och hoppa in i duschen. Sen ska jag skriva klart min önskelista. Men jag har glömmer bort allting när jag ska skriva ner de. Jobbigt läge  Hursom bloggar mer imorgon. För de blir tidigt ikväll så jag får sova ut och kanske kan dra till skolan imorgon vi får se!

Hjälp?!

Shit, jag tror jag har blivit en serie nörd? Riktigt läskigt jö. Har suttit hela dan typ och kollat på massa serier på 5an. Just nu är de Gray's antomy men just nu är de reklam och sen blire Cougar Town som jag typ älskar massor. Asså omg, de är ju läskigt. Men hursomhelst, så tror jag att jag har blivit sjuk! Pappa förbjöd mig att träna så nu sitter jag här hemma mitt bland mina älskade serier och har ingenting att göra. Pratar lite med Mathilda och Kasper. Och vet ni jag har kommit på att dom skulle vara fett söta tillsammans! Hihi, My är på g. Javisst! Haha, men nu börjar de igen. Skriver i nästa paus.


Så grym!

Såg att min kompis Meron som går i min klass lagt upp 3 klipp på youtube där hon sjunger. Hon är så grymt bra, så alla lyssna på dom här. Och tjejen den dagen du blir känd kom ihåg mig då!






Godmorgon.

Godmorgon eller ska jag säga godeftermiddag? Men hursomhelst, så har jag precis vaknat och har inga planer för dagen riktigt. Blir nog antagligen träning senare. Ska kanske dra och kolla på p98s träning också. Men vet inte än om jag orkar. Men ska ta och käka någonting nu, pusshej!


Älskling, lyssna på låten och läs. För så här känner jag:





Jag älskar dig mer än allting annat på jorden! Även om de kanske inte alltid märks. Förlåt för att jag ofta är så dryg och ofta tycker jag mitt liv är skit. Men jag kan inte råför de. Jag kan verkligen inte, men jag ska försöka bättra mig. Göra någonting bra av de bästa jag har. Och du är allting av de bästa. Jag lovar dig älskling, att jag aldrig ska sluta älska dig. Du är min värld, mitt allt. Utan dig kan jag inte leva. Du är luften jag andas, och marken jag går på. Den som alltid finns med i mina tankar.
Baby, de är sjukt hur de faktiskt blev vi två igen efter allting. Även om de inte är lika starkt som de va då så vet jag att de kommer att bli de. Jag svär jag kan inte ha någon bättre än dig, för du är mitt allt de måste du veta. Utan dig vore jag halv, med dig är jag hel. Jag skulle inte klara mitt liv utan dig, för de är uppbyggt på kärleken du ger mig. Tillsammans är vi ett och vi kommer alltid att förbli de. Älskling, de finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig. Men det är iallafall otroligt mycket.


Ingen ork just nu + dåligthumör.

Är hemma. Förlåt men ni vill inte att jag ska blogga just nu är aaaaarg och grining. Och de är någonting som är fel, vet inte vad och lär inte få veta de häller. Ist, så rinner tårarna ner på mina kinder. Jag o r k a r inte mera.

Bloggtorka.

Har blogg torka och är oerhört skoltrött kan de bli värre? Seriöst, jag orkar inte med någonting. Inte att blogga, inte att gå till skolan, inte skolarbeten, inte att gå upp, gå och lägga mig. Jag blir bara arg och grinig på mina föräldrar för ingenting och de gör att dom blir de på mig. Jag fattar inte hur jag bara orkar, jag har hållt huvudet högt och kämpat som fan. Men jag vet inte vad jag ska göra längre? Alla dessa val jag väljer varje dag. Allting jag går igenom just nu. Allt som händer. Ingenting är som de ska, även fast de borde de! Jag har inte sovit ordentliget på säker 1 vecka nu. Och de syns på mig, och de känns i min kropp.

Vänskap, går åt helvete. Eller egentligen inte, men de blir så fel ibland. Men kärleken, asså seriöst. De skär i min kropp. De får mig att falla ihop. Men nä nu ska jag inte klaga, jag har egentligen allt jag behöver. Men på något sätt blir de bara så jävla fel. Men jag ska försöka, göra de bästa av situationen. Så nu ska jag kolla på top model, och leva lite. Men bloggar mera ikväll, för nu ska jag tårka tårarna och kolla på tv. Skriver sen.

Nu drar jag.




Nu taggar jag till hallen som ni vet. Måste gå, usch och fy de är ju så kallt. Men bussen går 48 och jag orkar inte vänta så då går jag ist. Aja, ha en bra dag så hörs vi lite senare ikväll!

Dresscode.



Jeansen är från Cheep monday, den blå koftan är rätt så gamal från jc, linnet är nog bara ett vanligt h&m och halsduken är från Indiska också gammal. Enkel och inte hör uppklädd eftersom jag bara ska till hallen. Kändes skönt att bara dra på sig ett par jeans och en kofta och inte orka tänka så mycker mer på de liksom.


Dagens lunch.


Matcher.

Hej på er alla. Nej jag vaknade inte nu, har faktiskt sprungit runt sen 7 imorse.  Har redan hunnit spela match och kolla på 2. De va samling kvart i 7 för match mot Tungelsta med vårat b-lag som slutade 2-2. Fick spela vänsterforward med Amanda och Denise som förut. Vi spelade typ tillsammans när vi va mindre. De gick faktiskt ganska bra!  Efter oss hade p97 match, hade lovat att kolla så jag gjorde de dom van med typ 8-3. Kulkul! Sen hade dom en match till direkt efter med deras förstalag. Så kollade på den med! De blev typ 2-3, eller någonting sånt.  Nu har jag precis duschat och ska fixa mig för sen är de hallen igen som gäller. Måste få i mig någonting också. Men matchen jag ska kolla påbörjar inte förns om typ 2 timmar så hinner gör jag nog! Spelade ju match med mina söta döttrar igår som ni vet. Vi van med 4-0. De gillas! Men nu ska jag föna håret. Skriver senare!

Samling om 30.

Har samling till match om typ 30 minuter. Ska bli kul som vanligt att träffa mina små döttrar som jag älskar mest av allt! Vi ska möta Tyresö, de ska bli roligt faktiskt! Så nu ska jag gå och byta om och sen ska vi dra oss vidare till Tyresö. Bloggar när jag är tillbaks! Ha en trevlig kväll.



Skoldagen.

Sådär behövde bara skriva av mig lite. Ursäkta, men är på toppen humör. Och har varit de typ hela dagen och de gillar vi, iallafall jag!  Blev bara mulad 1 gång idag och känner mig stolt.  Idag va de sista dagen vi hade våran super underbara, finste, bästa, coolaste, snyggaste idrottslärare André. De va hemskt. Han va typ bäst! Och nu kommer fula Robert tillbaks.  Usch på de! Nu ska jag rusa för min mamma kom hem med mina skor!


Tar inte åt mig.



Jag trycks inte ner av någon, jag skriver om vafan som helst. Mitt humör är på topp, och jag orkar inte med folk som tror de kan trycka ner mig genom att skriva en fucking kommentar på min blogg? Seriöst, de är en komentar från en anonym person. Jag skiter fullständigt i vad ni tycker om de jag skriver. De är min blogg och jag har inte bett er att läsa. Så skit i de om du bara ska komma med dåliga kommentarer, varför då ens läsa? För jag skiter i vilket. Jag kanske inte har många äkta bästavänner, och lalalala. Men de gör mig inte svagare. För mina äkta vänner får mig starkare, jag har aldrig bett om eran åsikt om vad jag skriver för seriöst jag bryr mig inte!
Jag tar inte åt mig, punkt och slut.

Då fick jag de sagt också, blir bara så irriterad. Förlåt bloggar om dagen i nästa inlägg.

Duschen !

Nu ska jag ta och gå och duscha så stänger av datan och vi hörs inte förns imorgon! Men ha de king. Bloggar mer imorgon.


Old pic.


För alltid din.



Vill bara att du ska veta
att för mig är du den ende,
ett liv utan dig
är som ett liv utan syre
Jag är så glad
för att du finns du är mitt liv
Jag älskar dig!

SKOOOR !



Går just nu runt i mina super fina convers just nu. Och har gjort de ett tag, jag blöta fötter hela dagarna.  Har faktiskt inte hunnit köpa några vinterskor än! Men idag har min käraste mami varit och kollat på mina skor som jag har drägglat efter nu ett tag. Och de är ett par mörk bruna Shepherds. De fanns 2 kvar i storlek 36 i stockholm och dom va undanlaggda. Så mami stälde sig 2a på dom så att om någon inte skulle hämtat dom skulle dom ringa till mamma. Och gissa vad? En av dom har inte hämtat dom!! Så nu är dom MINA !  Jag har äntligen ett par vinterskor. Yeeeeeah! I'm happy ! So sag goodby to old wet shoes and hello to my neew dry shoes


Vampire Diaries ♥



Maria
drog precis och nu sitter och jag kollar på Vampire Diaries som jag bara älskaaar. Asså för er som undar så handlar de ju såklart om vampyrer. Typ hela världen har blivit galna i vampyrer fast ska jag vara helt ärlig så är de i min värld Varulvarna som är bäst i Twilight iallafall. Men nu är reklamen slut, så åter kommer i nästa !


Pics from today !


















haha , som ni ser boooomb på mig !


My ♥ Hanna




Roliga människor de där !


Sweety !


Gillas


Teamwork !

Hejsan bitches !

Sitter här med Maria, vi tittar på tv. Gillas! Idag har jag och Olle min allra bästavän teamat hela dagen. Fast de hjälpte inte! Jag blev ner mulad idag också. Min älsklings boy mulade mig 2 gånger, Gurra 1, Danne typ 5, Maria 1, Matte 1, och typ lite annat folk också.  
Satt med Olle på Svenskan, eller aa jag satt i deras korridor. Så kom Diana och vi gick till Aldin och dom. Men Aldin va så inne i sitt spel så jag och Olle satte oss och planerade hur vi skulle kunna mula älsklingen. Fast när vi väl skulle mula han så mulade Olle och jag stod och garvade.  Jag vet vi är bäääst ! Men hursom, så har den mesta del av dagen såklart med mina käraste vänner och min pojkvän ibland också.  Inge mer att säga om dagen!



Såå..

Sådär, då va man klar med allt. Så nu är de ingenting mer att göra! Det är bara blogga kvar. SÅ bloggning ska de bli.. Sitter just nu här och försöker få högre poäng på ett spel an Olle. Men asså de går inte! Jag är på 70 och han är liksom på 80000 typ? Fattar inte hur han kan?!?!??!?!  Men ska ta några försök till så skriver jag efter!

Träning.



Nu är jag nog på träningen och ger gärnet som alltid. Antagligen så står jag med Zäta och Stina och snackar om allt och inget. Men jag kommer hem till 7 kanske. Så vi ses då!

Drar träning nu.

Nu kom Robban här så nu åker jag med han till träningen.  Vi hörs senare pusshej.


Just nu.


Snöigt !


old.

Hejsanhejsan på er!

Har precis kommit hem från skolan, skulle till farmor egentligen men de blev att jag åkte hem iallafall. Hursomhelst, så för er som vet(annars är de bara att titta ut genom fönstret) snö i Sverige just nu. Och de betyder ju mulning iallafall i min skola. De gick as bra tills lunchrasten då Matte E kommer från ingenstans och mular mig. Sen så går jag lite, sen vände jag och gick med Sarah tillbaks till matsalen. Och när jag kommer in ser jag Matte så jag sa att jag skulle hämnas någon dag.  Olle bah; Men hänger du på att mula han nu? Jag bah: Lätt! så vi typ mulade han. Och sen stod vi där typ jag, Olle, Aldin, ErikMatteAntony, Mandeep(?) och massa annat folk i deras klass. Hursom, så kommer Aldin älskling och mular mig. Så stod jag med han ett tag och typ garvade åt dom andra folket som blev mulade. Men sen kommer Olle med en jävla snöboll från ingenstans och träffar mig på ena sidan på huvudet. Jag blev typ h e l t snöig.  Mitt hår va helt förstört! Men jag älskar er ändå grabbar!  

Men aja, inga fler mulningar efter lunch i skolan.  Men när vi går ner till bussarna, jag, Maria och Danne. Så jag bah , de är 3st som har mulat mig idag. Danne bah vill du inte att de ska vara 4 ? Då tog han fucking snö och tryckte upp i mitt ansikte. Efter kanske halva backen så tar Maria upp snö och kastar på mig. Så blöt va jag ju kan man säga.  De va allt om min super torra dag. HAHA !

Mobilbloggning - kallt !

Står vid busshållplatsen nu och håller så att frysa sönder. Skakar till och med! Usch. Drar till eklidshallen nu så vi gör sen för nu ska jag stoppa in händerna i fickan! Pusshej

Jag vill ge dig allt här i världen, men mitt liv vill jag dela med dig.


Jag älskar dig.

Middag.



Har precis käkat middag. Hem lagat är bäääst ! Snart ska jag ta och gå och fixa mig lite, sen är de Eklid som gäller. Ska upp till Sara förs sen drar vi ner dit och kollar på match typ. Fråga mig inte för jag har i n g e n aning om vad de här är jag hänger bara på. Men tror de är Älsjö dom ska möta? Så ja bloggar kanske ett inlägg eller två innan jag drar!

Städa rummet.

Nu ska jag städa mitt älskade rum som jag aldrig hinner göra. Brb

Julavslutningen..



Sitter här och dunkar en as gammal låt från typ playaheadtiderna. Så, lite minnen så där. Men de va inte de jag ville berätta utan att jag och Maria nog ska sjunga den på julavslutningen. Shiiiit asså, de kommer bli grymt! Om vi nu kommer med.´För i min skola iallafall får man visa upp de för typ en liten jury(?) eller hur de stavas. Och dom pratar typ om de efter och sen så får man vara med eller inte asså man får inte veta på en gång. Men asså efter kanske typ 1-2 veckor. Så vi får väl se hur det går!

Skulle varit med i 4an, jag,Amanda,Meron och Wilma skulle dansa men vi glömde skivan hemma på själva jul avslutningen. Haha, klantigt menmen här är låten.


Kortdag!



Hemma från skolan sitter och kollar runt på facebook och pratar med Hanna M och Bea på msn. Så det händer inte så mycket just nu alltså. Men idag har de hänt massor! De har snöat.. usch på de. Men de ända braiga med de är att, hm.. eller just DE FINNS INGET BRA!  Ursäkta mitt utbrott där men jag orkar inte med snö just nu för jag har inte hittat/köpt några vinterskor så jag går runt i convers just nu och det är k a l l t !  Men dagen va kort, som ni kanske märker är ju redan hemma! Men inget mer om dagen de blir så lång tråkigt då! Men senare blire hallen där jag träffar Sara och lite annat folk tror jag. Men pöööss så länge.

Tillbaks.

Är nu hemma igen men tyvärr med massor att göra så det är bara att sätta igång.
Ska: Städa mitt rum. Plugga NO. Läsa. Och lite mera små saker. Så ja, vi får höras imorgon då de förhoppningsvis går att ladda upp bilder! :)


Träning.

Nu ska jag ta och fixa mig lite sen blir de träning. Och de gillar vi ju! Inte sant? De är typ de ända bra med söndagar. Haha! Men som ni vet så blir de ju ingen träning för mig och lalala. Men aja! Hade tänkt att blogga massor idag men då hade jag behövt bilder så de sket sig. Men vi får se om de går när jag är tillbaks igen efter träningen. Pusshej så länge!


Söndag igen dåra.

Då va de dags för dagen jag faktiskt tror att vi alla hatar, söndag. Usch de gillar vi inte. Seriöst, de är hemskt! Skulle blivit match för mig idag hade jag tänkt men nä, vill inte och mitt ben är fortfarande inte riktigt som de ska. Så jag vilar idag, följer inte häller med och hejar på dom. För vafan ska jag göra de för? Kanske är vi ett lag men vafan. Är bara så trött på massa folk och så. Men nej, nu ska vi inte klaga här jag har ju iallafall mina döttrar jag kan vända mig till och de är jag glad för! Jag älskar er mina söta små smurfar är ingenting utan någon av er! Men hur som så ska jag ner till träningen iallafall inte träna såklart men titta. Försökte få ner Adam men han skulle till sin pappa då. Stackars mig då måste jag ju sitta där själv! Men aja, de ska jag nog klara eller vad tror vi? (för er som undrar varför de inte är några bilder så är de för att de inte går att ladda upp bilder just nu det är någonting som är fel på nätet eller blogg.se just nu. Men de kommer hoppas jag för de ser så tråkigt ut (!!!))

Tidsinställt.



Sitter nog antagligen i hallen nu och hejar på mina söta döttrar alla håller tummarna för oss just nu som möter Älsjö. Pussheeeeeej!

Hallen idag!



Hejsan
, förlåt för ingen uppdatering igår men jag hade annat att göra. Va med Jessica aka Sopan igår, vi hade de mys och kollade på idol och så vidare. Idag är de hallen som gäller skulle egentligen spela 3 matcher i helgen men nä då sträcker man sig på idrotten i skolan så nu kan jag knappt gå! Så inga matcher för mig.. jag som så gärna ville spela. Hursom så tar jag buss dit om ca 10 minuter för då är de 98a match, så ska dit och heja på mina små döttrar eftersom att jag själv inte ska spela som jag skrev tidigare. Senare är de a-lags match, och sen är de 97 match mot Rotan typ våra mest hatade motståndare. Så vi får väl se hur de går! Ska försöka mobilblogga från bänken idag. Haha, men nu ska jag gå och sätta på mig skor och sånt. Vi hörs senare!

R.I.P ♥



Vi komer aldrig att glömma dig! Inte ens jag som bara träffade dig 1 gång. De va på ung med Elin, David, Lucas och Emelie. Då vi hade vatten krig, haha sjukt kul va de! Det känns så overkligt att vi inte kommer att kunna träffas nästa sommarlov igen. Men ingenting som är gjort nu går att ändra på. Men du är saknad här och du kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan. Vila i Frid, du va speciell. ♥


I väntan.

Nu sitter vi här och väntar på att kakan ska bli klar i ungen och medans så tar vi bilder. Yeaaah ! Look at this:


Just nu.



Kommer snart för då måste vi vääänta.


Hämtat på dagis nu !

Hej på er, sitter här i köket med min son Maria. Vi har precis kommit hem från att jag hämtade henne på dagis eller va de i buren på djurparken?  Hmm..(?) Aja, men vi kom hem för kanske 1 timme sen och sen dess har vi bara suttit här och chiiillat galet. Dagen va värst förutom folketoch lite annat i övrigt så H A T A R jag torsdagar eftersom vi har så mååånga lektioner. Bläää på de säger jag bara.  Men nu är vi hemma och vi ska baka kladdisar. No lifers, javisst!




Juuust nuuuuu !

Glömt att berätta !



MEN JAG ÄR BRUNETT !!

Tv nästa!

Nu ska jag dra mig till tvn där äntligen hemma är på. Vi hörs senare!

I N G E N T I N G.

Men har nu letat på alla hemsidor jag kunde komma på på någonting att ha på julafton men jag hittade ingenting. Asså verkligen i n g e n t i n g specillt. Har en kofta som jag kanske ska ta och köpa. Men jag vet inte, och den fanns inte på hemsidan häller. ÅÅH, va irriterad jag blir.

Jag har kollat lite på klänning men de känns för fint tycker jag nog. Hade de förra året men asså jag menar ska vara med famlijen/släckten bara. Så de behöver inte vara så himmla fint tycker jag nog! Så kollade lite på en tjol, eller någonting sånt. De skulle räcka eller bara en cardigan som kanske är lite extra inte bara vanlig svart tråkig. Eller kanske bara ett par tights som har någonting extra på. MEN DE FINNS INGENTING! ÅHHHH.



..





Sitter och kollar på julaftonskläder, åter kommer senare. Lyssna på denna underbara låt med The Black Eyed Peas som man bara måste älska så länge! Jag är typ helt kär i den. Men som sagt skriver snart!

Är de bara jag..?

Men är Enrique Igelsias snygg? Asså kollar på ett gamlt topmodel avsnitt där han va med nyss. Asså han är ju super heeet ju. Asså kolla bara in bilden under liksom. Shiiit, tror jag är kär. Och hans låtar är grymt bra också. Jag sitter här och lyssnar på en av dom , som jag typ drogade som fan förut. Han är typ bäst fan! Hahah finner inga ord jag är kääär!   



HAHA!

Här har ni en liten video från i lördags när jag va med Adam och Jesper. Adam på videon, han är fan dum i huvudet! Men härregud va kul vi hade! Kärlek till er killar.


Rubrikbrist? Javisst.


Gammal.

Hej bloggen ,
är redan hemma efter dagen i skolan som slutade 13:10. Dagen har varit chill! På lunchen blev vi jagade av en jävla 6åring. Hon va sjukt läskig?  Hursom, så hände de inte så mycket mera speciellt i skolan idag ingenting som man kan ta upp. Alltså saker som är roligt att läsa om. Eller nja, en sak har typ bestämt mig för att byta till broängen till 7an.  Ingenting är bestämt än men snart är de nog dags att bestämma sig tror jag? Haha. Men aja nu ska jag iallafall ta och göra någonting tills jag kommer på någonting att blogga om. Tror jag behöver sova hmm..? Aja, puss på er iallafall!

Gymnastik? :o

Då ska man vidare tydligen på gymnastik träning eller asså ska bara kolla men bussen går om typ 10 min så nu ska jag skynda mig. PUSS!

Slitet.

Då va måndagen i skolan avklarad äntligen! Maria drog precis och jag och mitt glada humör ska ta och plugga lite texter. Och så, inte mycket så de ska gå bra men de gör jag nog lite senare. Dagen har varit helt okej, men jag seriöst HATAR måndagar! Längsta dagen också, uschuschusch på måndagar. Har varit irriterad, och på dåligt humör hela dagen och mensverk gör ju inte saken bättre. Blää att vara tjej ibland! Killarna håller på som fan hela tiden. ASSÅ USCH PÅ MÅNDAGAR!
Annars har dagen rullat på, har typ haft den roligaste svenska lektionen på länge! Haha, de kommer jag aldrig glömma. Älska Maria De Corina, eller vad du nu heter i efternamn! Haha. Hur som så fick Kasper mig på bra humör som vanligt. Fast Kasper nu måste vi andas *andas* så bra! Vår vänskap är slut, oj nu va de dags att andas igen *andas* HAHAH! Vi är fan sjuka! Jag har min egen sunshine i mitt liv, tack ska du ha grabben ! 
Men hursom så ska jag ta och kolla lite på tv sen vet jag inte vad som händer mera!
Repris.

Lyckad helg!

Sitter nu här efter en heelt underbar helg, men allt tar ju slut. Och aa nu ör de söndag igen och imorgon är de back to school again. Inte kul! Aja , men helgen har spenderats på innebandyplanen, i hallen eller med Jesper och Adam. Kul,kul!  Har spelat 2 matcher, 1 i lätt förlust med 3-4 typ och en i svår idag där vi vann med 4-0. Men hursom, imorgon börjar jag halv 9 och slutar 3. Har ingen aning om vad som händer efter ännu, men vi får väl se. Har ingenting mer att säga just nu. Puss och kram för idag, bloggar mer imorgon!


old.

Överallt idag !



Jag för ett tag sen. Bjuder.


Är nu hemma en snabbis för jag ska käka. Kan berätta om dagen lite kort, vi va på någon workshop i Tumbascenen, de va bara min klass där. Vi va där typ fram till lunch. Efter lunch drog vi ner dit igen och då va dom konsert och då va de typ 3 andra klasser där också. Och asså seriöst jag fick fan damp på dom! Ingen jävla respekt alls för någon eller något.  Bara för att jag är blond och blåögd så är jag så jävla fin. Så människan bakom försökte typ snacka med mig, han hans kompis hon fårgade vad jag hete.  Asså seriöst, vi fick typ damp på dom. Men hursom, vi slutade efter v varit där då drog jag ich mötte upp sötnosarna Jesper och Adam.  Vi drog till huddinge dom käka, sen vidare till Årsta berg, till jag vet inte vad, till skärholmen där vi va ett tag. Sen vidare till Alby, efter de till Tumba och sen till Tullinge. Vi gick till hallen och satt där ett tag typ. Och sen chillade vi runt i Tullinge. Jag har typ varit överallt idag!  Men aja, när jag har käkat drar jag ut igen men då är Marta med också. *tummen upp*  Men nu ska jag käka, bloggar när jag kommer hem.


Hemma !



Nu är jag hemma från Pilsäter, och ska ta och sätta mig med plugg. Ska göra lite NO tror jag, eller så gör jag de inte måste iallafall plugga musiktext som vi fick idag, fast den är till imorgon?!?!?!  Så jag har en del att göra om man tänker de är typ 3 verser och refräng + 1 höjning. Så nu jävlar ska de sätta sig. Har inge svår för att få texter att fasna så de är kung!  Men hursom så va dagen okej. Som sagt så hade jag ont i huvudet typ hela dagen, och va irriterad på saker. Tur att jag har Stina att klaga för!   Ringde henne på lunchen och pratade av mig om allt och inget. Du är guld tjejen. Tänkte dock inte att de va Aldins klassrum jag satt utan för. Menaja, ibland är jag blond.  Drog ju som nu vet till Maria efterskolan fast hon fick sluta tidigre eftersom hon har syslöjd och Anita va borta så dom fick sluta. Medans vi va tvungna att ha fucking träslöjd.  Fast de gick faktiskt helt okej, slog mig bara på tummen 1 gånge idag!  Och Viktor min sunshine på träslöjden fick de lite kul iallafall! Men aja nu måste jag plugga.

Tjäääääänare!

Hej, sitter hos Pilsäter och typ dör av garv som vanligt! Vi har inte gjort så mycket idag, har fortfarande haft ont i huvdet hela dagen typ. Ska dra om typ si så där 20 minuter, då blire läxor och blogga! Så vi hörs då isty för den här datan är jobbig att blogga ifrån. Ses snart

Mobilblogg.

Sitter just nu i soffan och typ hostar sönder. Men hursom, så blir de väl duschen nu och sen blir de nog sängen för min del, börjar bli sjuk och de är ju inte så bra! Men nu ska jag gå till min kära dusch vi hörs imorgon! Kyss och godnatt

Next home.

Nu ska jag ta och gå och byta om lite sen blir de till hemmet som gäller då. Och de gillar vi ju! Så vi hörs, bloggar nog någonting fårn mobilen! Pusshej !

Home, and to home again.

Haha, rolig rubrik?  Ni fattar nog inte vad jag menar men ni förstår snart. Hej föresten. Jag kom hem för inte så länge sen. Dagen rulllade på som vanligt. Blev faktiskt inte mulad idag! *ler* Men aja,  Har varit typ irriterad på allt hela dagen, tur att man har vänner som stöttar en. Skulle inte klara mig utan dom, för vem skulle jag då få alla råd av eller prata med?  För jag blir så irriterad på lite personer, jag har inte gjort människan ett jävla dugg. Så hon har ingenting att hata mig för! Menmen, de här ska inte gå ut över er söta läsare.

Om 1 timme drar jag mig ner till hallen, ska kolla på träningen. Stina försöker få mig att träna men nej inte med den här halsen tyvärr! Så de blir då inga matcher för mig i helgen.  Men aja, sen blire hallen resten av kvällen de är ungdoms sm typ. Och aa, de är ju mitt hem så varför inte?  Men nu ska jag ta och käka någonting lär ju inte få någon mat förns jag kommer hem igen.


Py och Para i lördags ! Love you honey ♥


Orkar ej

Nu ska jag gå och dejta duschen igen, så hare king så bloggar jag imorgon för har ingen lust med de idag. Är bara irriterad och arg. Så vi hörs imorgon igen!



Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!


S N Ö ..


Som ni ser helt förstörd.. -.-

Hejpåer!
Sitter nu här eller har gjort de ett tag. Idag har de varit snö storm, så nu vet ni som missade de det också. Eller juste, vem fan kan missa de? I skolan va de chill. Tills de började snöa, då blev man mulad utav helvete. Första iår och jag är fortfarande blöt! Jo man tackar Viktor! När vi slutade , drog jag vidare till kunskap och fick träffa Mathilda. Men va ju inte där för att göra de den här gången.  Utan för att jag skulle vara med Marta. Så hon kom ut och mötte upp mig, och säger att vi kommer att få människor med oss. Så då tänkte jag typ Gia eller någon så jag bah okej. Men de visade sig att de inte va de, utan de va Alle och Johan. Så vi gick in och mötte upp dom dom hade fått 5 minuters kvarsittning. HAHAH! Och de första som händer när kommer ut och ska gå till bussen. Dom tar upp världens jävla snöbollar och mular oss.  Sen så typ kom de massa annat folk som kastade 9000000000 snöbollar på oss och jag vet inte vad. Mina kläder och mina skor va helt genom blöta, Och efter alla snöbollar man fått i huvudet så mitt hår ska vi inte ens prata om.  Kärlek till er grabbar. Uschusch.

Men vi kom hem till Marta och gjorde typ ingenting spciellt. Satt och snackade, gick ut med hennes hundar, asså HAHA ni skulle sett Johan med ena Martas hund. Jag dog typ!  Senare kom Maddi också. Men hon och Alle drog efter ett tag. Då hade Marta och Johan hårsprayskrig.  Och ja. Han drog sen också och sen drog jag hem och käkade.


Godmorgon!


Fastnar inte på bild, med denna bjuder jag på!

Godmorgonpåer söta läsare !
Nu sitter jag här bara en snabbis. Är inte klar fixad än så det här blir bara ett kort inlägg. Idag börjar jag 8:10 och slutar 13:20. Så de är en kortdag!  När jag slutar drar jag nog till kunsap och träffar lite folk och sen drar jag vidare hem till Marta med Ebba antagligen.  Kul,kul,kul! 
Men nu måste jag sminka mig så vi hörs senare idag. Ha en bra dag!


Snippsnapp slut så va sagan slut..

eller just de hade bara börjat. Haha, ibland är jag ju bara så rolig. Ni förstår att jag driver hoppas jag, fast gör jag de? Hmm..
 
Som ni kanske märker så har jag knappt något liv. Sitter här och har precis webbat med han. Och hans webb funka inte så jag fick damp. Och nu har jag typ värsta socker kicken eller någonting sånt(fast jag har inte ätit något socker). Så jag är super spidad!!  Samtidigt som Kasper försöker få över mig till kunskap, den människan kan ju fan läsa mina tankar. Han vill att jag ska böra 6:3 men tror fan jag vill börja 6:2. Men jag försöker säga att jag ska börja i 6:2. Oj, nu har vi en diskution om att jag alltid har rätt. Och jag tycker att jag har de men, jag har ju de? Aja men bortsätt från allt de där så ska jag ta och dejta min bästa,underbaraste,skönaste man.. duschen. Sen kan man ju diskutera de där med pojkvännen också men de gör jag inte här och nu.  Men puss på er söta männsikor !


Så här kunde de se ut när jag och Sandra hade damp i vintras. Miss it !

Kriiiig!



Jag och Viktor hade typ värsta kriget idag på Svenskan. Haha! De började med att jag skrev Maiaindianerna på hans bänk. Och då skrev han // My Eriksson i 6d ring mig, jag är fett snygg. Då skrev jag på min bänk Hej, jag heter Viktor Hedin. Jag är fett kåt, så ring mig. // Viktor Hedin i 6D. ♥ Då la han till typ och jag är super kåt på min älskling! Och så höll de på lääänge !
Sen gick vi ut och satte oss och skulle skriva dikter. Då började jag skriva min. Den började typ; Jag tror att jag är kär. Sen gick jag in till Maria(läraren). och då hade Viktor skrivit MED TUSCH!! på mitt sjukt fina papper. MEn vad får ni tyvärr inte veta. Men människan ska veta att jag kommer hämnas!!


Första dagen !

 

Då va första skoldagen efter lovet ev klarat, de va som vanligt fast vi va sjukt MYCKET pratigare idag, men de är väl självklart?  Lite roligt så där att träffa folk som man inte träffat på ett tag. Haha, de va riktigt kul att träffa Viktor och Danne igen. Eller så va de inte? Haha, jo då. Men de första dom gör är att ta min fucking mobil, kolla igenom A L L A mina bilder. Sen senare på svenskan tog dom den igen, och skickade en super sexig bild på lilla mig till Aldin. Fast de va iof Danne som skickade, och inte Viktor.  Kärlek till dom killarna alltså!  Skoldagen va bra, fick typ ganska mycket sagt men dock inte så mycket gjort. Ibland är jag typ grym på att komma på saker.  Men hursom så ska jag ta och försöka få tag på lite folk nu, så vi hörs senare!

Börjar bli sjuk..

    

Sitter nu här med nässprayen i högsta hugg. Imorgon är de tillbaks till verkligheten igen! Och faktiskt så längtar jag lite, eller inte efter själv skolan utan mer att få prata med Karolina. Kan ju säga att vi har en hel del att prata om! Så äntligen får jag berätta de, för har inte orkat ta de över telefonen.  Men hursom, ska ta och gå och duscha nu. Vi hörs lite senare!


Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

   


Om kärleken inte skulle finnas skulle inte häller sorgen finnas. Men utan kärleken skulle inte vi finnas idag! Kärleken och sorgen är som tvillingsystrar dom kommer alltid tillsammans. Vad som än händer kommer dom alltid tillsammans! Men för att bekämpa dom här systrarna så måste man tro på sig själv, skulle jag haft tro eller ork att göra de hade jag inte kännt som jag gör idag. Då hade klumpen i min mage varit så mycket mindre. Jag hade kunnat skicka de där jävla smset eller jag hade kunnat gå fram och säga exakt som de är. Men tyvärr så är jag inte de. Jag har inte modet att göra de!

Jag har tappat hoppet. Jag brukar kunna, bara lämna allt skit bakom mig. Men jag har tappat hoppet och någonting gör att de då inte går att lämna skiten bakom. Men istället för att lämna de så går jag runt och tänker på de dag in och dag ut. De är bara så att jag inte orkar de längre.. De flesta människor behöver mer kärlek än de förtjänar. Jag är tyvärr en av dom.


Ork !



Hej på er, de va faktiskt ett tag sen sist! 
Haha. De va grymt kul i London shoppade massor, bilder och annat kommer imorgon! Hade tyvärr ingen ork för bloggen igår, men nu ska jag försöka hitta på någonting kul att blogga om.

Städade nyss rummet.  Har ni märkt att jag gör de ganska ofta? Haha, men aja snart får jag ju större rum och då ska jag fan hålla de rent! Fast de är lättare sagt än gjort.  Hursomhelst, så blir de ingen träning för mig idag. Börjar bli sjuk.  Inte bra! Och vet ni på onsdag kommer 2 av mina bästavänner hem!  De gillar vi! Äntligen har saknat dom söta människorna massor! Aja, de här blev ett väldigt rörigt inlägg menmen så får de va!

London dag 3.



Idag va de dags att ta flyget hem då. Tänk hur fort de går! Men nu får vi hoppas att flyget inte kraschar eller någonting annat wierd. Man vet ju aldrig, right? Men hursom, idag ska vi antagligen kolla på lite saker som vi inte hen med i tisdag? Hihi. Jag kommer hem till äckliga sverige vid 12 i natt ungefär. Pysss!

London dag2 - @ Primark, Oxford street.



Är nu och shoppar loss på Primark, Oxfordstreet. När vi är klara här går vi vidare och shoppar, sen blir de shopping och sen ännu mera shopping! Som ni kanske vet så va den här resan en tjejresa kan också kallas shoppingresa. Men vi har lovat att köpa någonting till pappa. Hihi, visst är vi snälla? Ska försöka hitta en ny jacka, uggs, väska och mycketmycket mera. Man kanske ska tänka på att väskan kommer att väga som fan när man ska hem sen? Eller näe föresten nu jävlar ska jag shoppa loss! Ni får ha en grym dag idag kära läsare!

Planet!



Sitter antagligen på planet nu och har några timmar kvar. Men hejdå Sverige och hejsan London. De känns bra att lämna tråkiga Sverige ett tag men kommer sakna er som fan! Men nu bara för att jag inte har till gång till en data eller så så får ni inte sluta läsa har gjort tidsinställda inlägg minst 1 varje dag, så de kan ju vara kul Vi hörs älsklingar!


Du är snart hemma!



Att en resa så kort
Gör att du är så långt bort
Mellan oss finns en hel värld
Trots att det bara var en kort färd
Snart får jag äntligen vara med dig
Och det kommer att vara allt jag kan tänka mig
Trots att det är ensamt och kallt
Så älskar jag dig mest av allt


London dag1.



Idag spenderar jag den mesta tiden på dagen på Madame Tussauds och fotar mig med massa snygga kändisar. De ska bli riktigt roligt faktiskt!  Vi har redan bokat biljetter så vi slipper den lååånga kön in! Endel dagar så är de till och med folk som får gå hem för att dom inte hinner komma in. Shiet säger jag bara, men de kommmer ju vi inte få göra.

Ikväll blir de sjuuukt godmat. Undrar hur länge jag och mamma håller sams? Fast de ska nog gå bra hoppas jag! Puss på er sötnosar, hoppas ni har de bra hemma i sverige!

I väntan på att få gå in på skriver jag ka...

dsc09552 (MMS)

I väntan på att få gå in på skriver jag kanske för sista gången live, alltså inga tidsinställda inlägg, innan jag åker. Ha de kung i Sverige!


Nu sitter jag och väntar på att få gå på f...

Nu sitter jag och väntar på att få gå på flygplanet. YEAH! Vi ses. Puss


Dagens:


 Tog bara på mig någonting enkelt idag. Orkar inte fixa så mycket, ska bara sminka mig sen är jag helt klar! Jag har ingenting att blogg om så nu ska jag ladda ner låtar till luren så jag har någonting att lyssna på.  Puss på rumpan!

Perfekt?



Blåa ögon & blont hår där går tjejen ni aldrig får hon är bruden ni kallar vacker hon är bruden dåld av sprackel , magen indragen & ryggen är sträckt, vem fan kom på orden PERFEKT ?


IDAG HÄNDER DE!



Nu sitter jag här nyvaken och SKIT trött verkligen !  Men ska gå och ta en dusch så jag vaknar till lite. Men idag händer de shit de känns helt naaajs.  Men jag har fortfarande jätte ont i halsen, asså helvete kan typ inte ens prata!  Men nu måste jag kila och duscha. Puussar!

Everyone has a "best friend" during each stage of life-only a precious few have the same one.



Jag avslutar dagen med denna riktigt gamla bild på mig. Godnatt så hörs vi imorgon!

Tv ♥ My



Nu ska jag nog ta och kolla på någonting mer på tv sen blir den sägen för min del med, har börjat få ännu mer ont i halsen! Inte bra.. men får dricka massor med te imorgon innan jag tar bussen in till mamma. För att sen ta flygbuss till Skavsta. LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR! Och vet ni min mamma har sagt att vi ska sola solarium och säga att vi hade jätte bra väder. Hihi! Så rolig hon är!

Jag älskar dig pappa!



Tack för att du finns och alltid stöttar mig när jag behöver dig! Jag har tur som har dig. Utan dig hade jag inte varit någonting. Du är alltid där för mig och jag kommer alltid att kunna hjälpa dig. När du blir gammal och grå då ska jag hjälpa dig! Du betyder massor för mig pappa, du är bäst bara så att du vet!

Klar med dom flesta!


Också by Jocke,  alla ville vara runt mig. När jag hade vunnit limbon! (y)

Nu har jag suttit och skrivit massor med tidsinställda inlägg. Så de blir sjukt bra! Men ni måste lova att läsa då, annars blir jag ledsen! Kommer hem på fredag natt som ni nog redan vet. Och då ska jag tydligen ringa Karolina, hon är sjukt avundsjuk på mig som ska dit. Hon säger att jag kommer att komma hem med massor av fina kläder. Fast de kommer jag ju antagligen! Men hon ska vara glad hon får ju faktiskt ta hål i naveln på tisdag! Hihi, men nu ska jag kolla på tv.

C'ya later!

Borde vara framme.



Nu borde jag ha landat i London. Men här är ju tiden tidigare, några timmar eller två. Har faktiskt ingen aning. Ikväll ska vi kolla några sevärdigsaker, vet inte vad de heter. Men vi ska kolla typ London Bridge, och typ bigben tror jag, eller så blir de någonting heeelt annat. Men vi ska iallafall se dom någon dag.

Är super spänd på den här resan måste jag säga. Och vet ni någonting som är bra också? Jo för när jag kommer hem är de bara 5 dagar tills min älskling kommer hem.  Så jag är super glad! Men nu får alla hålla tummarna att jag och min älskade mamma har en helt underbar resa! Så hörs vi!

Paradise Hotel.

 
Tagen av Jocke, på mig i fredags!

Sitter nu och smsar med folk. Mamma och Pappa har gått och lagt sig! Ska kanske också ta och göra de snart? Men hursom, så har jag kollat lita på tv ett tag. Och ska fortsätta med det. Ska kolla på paradise Hotel som börjar nu. Hmm, espenande! HAHA! Ska ta och skriva lite tidsinställda inlägg så ni har någonting att läsa även fast jag inte kommer att blogga när jag är i London, för de tänker jag faktiskt inte göra. Jag är ju inte där så länge så då tänker jag inte slösa tid vida datan. Punkt och slut.

Örongodis.



Oldpic.


Ke$ha - We R Who We R


Tinie Tempah - Written in the stars


Jay Sean - 2012

Min lilla extra sak sket sig. Så tyvärr! Men nu är jag klar och sitter här och dunkar musik på högsta som jag iof gjort hela dagen.  Vad skulle jag vara utan musik? Hursom, mamma och pappa kom hem nu. Så snart är de mat! Har inte ätit någonting idag, så är sjukt hungrig!  Ska ta och hjälpa stackars mamma nu, så jag få mat snabbare.

Mina fina ..



- negerbollar..? Dom hete ju så i boken.. Hihi, nej men mina fina chockladbollar säger jag. Faktiskt så är kockboken tydligen gammal. Oj vad jag skriver om oitresannta saker? Vad är de med mig idag? Haha. Nu har ni ialla fall fått en bild på mina mästervärk!

BagarN



Jag lyckades !!  De är fan otroligt, jag lyckades göra chockladbollar och dom blev riktigt goda. SHIIIIIIIT!!!  Det är fucking otroligt.  Grymma jag. Haha! 

Snart är de iallafall dags att börja ta fram grejer till london nu. Orkar inte gå upp tidigt och göra de imorgon. Men eftersom jag inte ska vara där så himmla länge, kommer ju hem på fredag, så blir de inte så mycket att packa och jag måste ju få plats med så myyyyycket mer när jag ska hem!  Och dessutom har jag kommit på värsta idén om vad jag ska göra. Haha! Vänta ni bra..

Hjäälp tack?



..?

Baka!

  

Nu ska jag baka! Vå får väl se hur de går?  Fast de brukar ju gå bra! Den här gången blir de inte kladdkaka som vanligt utan chockladbollar. Dags att ta fram allting! Kameran är med och bilder kommer. Sen en sista fråga: Undra hur länge dom räcker?  


Bilder från i fredags:







Vaken nu!


Halloween 2009 tror jag de va !


Nu är jag vaken, eller ja vaknade för kanske en timme sen! Har inte gjort speciellt mycket har nämligen huvudvärk men de ska inte få stoppa mig från att blogga idag, för nu har de varit dålig uppdatering några dagar. Så idag ska de inte vara de!  Jag ska börja packa idag, och så har jag bestämt mig för att fota massor och tillsist göra chockladbollar nu när mamma har köpt smör!  

RSS 2.0