Nu blire fiiiilm!

Orkar inte blogga som ni kanske märker? Haha, näe men har inget att skriva. Men ska sätta på Eclipse nu va ett tag sen man såg den! :o Puss på er bloggar mer imorgon!

♥ Hallon!



Årets första hallon är nu inköppta och nu också uppätna! Älskar hallon :D

Sitter och kollar på tv och ska fortsätta göra de nu också! Vi hörs senare ♥


Inne dåra !

Har ätit, pluggat och ja gjort de mesta klart nu inför skolavslutningen och imorgon framförallt! Kläderna ligger framme, och skorna står på golvet! Så nu är jag rast lös. Blir antagligen att hitta på någonting, kanske ska kolla vad Kaaaaaasper gör? Fan va bäst jag är asså! :) Jaja, nu ska jag messa den skitungen. Och vi hoppas på att han INTE spelar golf som vanligt ! :p Du vet att jag älskar dig ändå Kappe bästaaaaaavän! :D


Ugly b-rud!

Bikinin SKA på!


Hur gammalbild som helst men jag äääääälskar den! Tackar Mathilda som tog den, kram pårej ♥

Whooop whoooop ! Sådär ja! DÅ va skolan avklarad för den här veckan och de känns superduper. Nu är de att släga av sig kläderna på med bikinin och UTUTUT i solen! Love it ! :D Om ni undrar varför jag är ledig imorgon så är det eftersom att min kusin tar studenten så jag och Mami valde att vara lediga hela dagen! Så de är chill!

Nä nu kan jag inte sitta här inne lägre! Solen väntar, HAHHAAH! Va töntig jag är :o Jaja, pusshej!

Akta er gott folk!



Vodka & is förstör njuren.
Rom & is förstör levern.
Whiskey & is förstör hjärtat.
Gin & is förstör hjärnan.
coca cola och is förstör tänderna
Den där jävla ISEN är ju livsfarlig!!


Chilldag i skuuuulan!

Asså de är super chill i skolan, eftersom att alla mina arbeten är hemma. Ähm? Så ja.. Men nu måste jag iof ta igen allting här hemma men de funkar superduper! Mami hämtade mig efter skolan och vi åkte till kungenskurva och skulle köpa skor. Hittade dock inga men jag har nog någonting bra här hemma. Har bestämt mig för convers på skolavslutingen faktiskt! :D Nu vet alla att jag va först med de så! Tacktack! Näääe, men aa..

Ska ta och plugga nu bloggar mera senare! :)


3-7 ;o

Hejsan , nu är ja redo hära. Hahah ähm? :o Har nyss duschat och så vidare. Matchen mot p99 gick iallfall bättre än förra gången då vi förlorade med 1-7. Men iallafall, så spelade vi bättre än dom typ hela andra då vi gjorde 2 mål och dom bara 1. Man bah ääähm? Aja, tyckte de va lite sorligt ändå. Sista träningen innan alla tar sommarlov och allting. Men vi har iallafall bestäm att träffas i sommar! MYCKE!

Vad mera? Sitter nu här och som vanligt spelar gitarr. Ska liksom visa upp för Anders(min musiklärare) imorgon och har inte ens valt låt :o De blir nog att spela tillsammans med Wilma iallafall så de ska nog funka tillslut! Men aja, nu ska jag fortsätta öva lite. Lägger in bilder från när vi firade Mami. De blev inte så många bra, dom flesta blev suddiga och så. Menmen, så kan de gå antar jag ?


Seg uppdatering!



Blivit jävlit segt med uppdatering på sista tiden, ojojojoj :o Haha, men aja än sålänge har dagen spenderats i Farsta centrum med Mami. Hitttade massa stuffs! Looooove it. :D Iallafall så ska jag dra mig till hallen nu. SKa egentligen vara där vid 5 men de är massa folk där redan så jag drar dit nu ist. Men vi hörs när jag kommer hem igen !


Med kusinvitamin!

Sitter nu här med kusin och pratar, de behövs! Hänt mycke sen sist kan man ju säga! Skönt att bara få prata ut med henne om allt. Berättar nämligen allt för henne! Kram på dig :) Iallafall, folket är kvar här hemma. Men drar väl snart antar jag! Då drar jag ut och träffar Kasper och antagligen Jesper! Najs som bara den! Drar väl om kanske en kvart eller så? Aja, vi hör senare. Med bilder antagligen, inte så många men någon tror jag :o


Gammal..

Snabbt inlägg.

Mormor och morfar har nu kommit hit dom kom väl för kanske 5 minuter sen, vid 3 kommer resten. Har än så länge bara dammsugit hela huset, kanske inte så bara om ni frågar mig? Men iallafall, så har jag precis fixat klart mig. Och även gjort en kladdkaka. Ojojoj, rörigt inlägg ursäkta mig! Nu skajag gå och vara social mot folket! Pöööööss :D


Gäster!

Har just nu gäster, bloggar när jag får tid. Mami fyller ju år som ni vet på måndag.. ;) Suuuuck !

De känns bättre!

Allting känns lite bättre nu! Så nu sitter jag här och allt inför imorgon är klart, förutom vad jag ska ha på mig då. Men de fixar sig imorgon ;) Som ni nog inte vet så är de så att jag ska fira min mami imorgon. Fast hon fylle rinte år förns på måndag men aja! Tar nu Beas ord och säger att jag ska blotta mig för duschen nu! Puuuuuuuss ♥


Går och vääääntar hära!



7 SKOLdagar till skolavslutningen,
för mig asså. 18 dagar till skolavslutningen! 21 dagar till select! Och 37 dagar till Stadium Sportscamp! Lääääängar grovt! Nedräkningen blir bara mindre och mindre nu! Älskar varje morgon när man får ändra anteckningen på luren till 1 dag mindre. OMG, kääääärlek! Bilden är fårn sportscamp 2010, låt oss göra veckan 2011 ÄNNU bättre! :D

Dåligthumör + städning = sääääääämst !

De förklarar väl ganska mycke inte sant? :O Kan inte fattat att jag kommer sitta inne en FREDAG! Bara för att de kommer folk hit imorgon. Så lär väl sätta mig med so;n sen också. Suuuuck! Aja vi hörs senare, har verkligen ingen lust just nu.

Bröt ihop.. fixar inge mer!



Jag bröt ihop. Jag gick där ifrån! Jag klarade inte av de mer. Alla utom jag har redan märkt de, de är bara ett spel. Allting går i repris. De är som om man spelar spelet om och om igen. Jag börde kunna reglerna nu. Jag borde veta att de är över men näe. Jag vill inte veta dom. Jag vill att allting ska vara som i alla filmer. Därför är jag kvar, kvar på samma plats. Jag kommer inte häller att flytta på mig. Jag vet att jag ljuger för mig själv, men de är de ända som får mig att hoppas. De ger mig hopp! För jag vet att jag kommer fixa dehär. Jag vet att de någongång kommer bli som jag vill!

Mobilblogg - inget internet

Sha, internet är helt fuckat just nu och har varit de sen jag kom hem. Därför har jag inte bloggat! Sitter just nu och kollar på Hawaii fife - 0. As bra är de! :D men nu ska jag fortsätta kolla! Vi hörs när internet är fixat igen, puss så länge :)

musikprov (y)

har precis haft musikprov. Gick bra tror jag iallafall. Slutar runt 3 idag. Vi får se svad jag gör då. ;) Menaja, nu ska jag ha idrott. Vi hörs senare. Ha en bra dag!

Allt på en och samma gång.

Så är de verkligen har huvud och mensverk som ni vet. Värsta pms;en och är yr och helt konstig. Ska ta och duscha nu sen blire sängen för min del. Känner mig helt sjuk! :o Vi hörs imorgon! ♥

Love isn't easy, love is not fear. I love you but you dont care!



Jag hoppas att du förstår att jag blir sårad när du inte håller de du lovar. Att du inte tror på de du själv säger. Att du inte gör som du säger att du ska göra. De finns nu säkert 10 inlägg i utkast som jag skrivit idag. Alla handlar om dig men ingen beskriver verkligen hur de är. Och de kommer inte häller att kunna finnas en text som gör de. Men jag hoppas att tårarna på min kind får dig att inse har mycket de du gjorde mot mig betyder för mig. Kan du bara inse att jag alltid kommer finnas kvar vid din sida och inte någon annan stans! Jag älskar dig, och dom orden kommer som jag sa till dig förut alltid att finnas kvar. ♥

Äntligen hemma !

Fyfan va skönt de är att vara hemma igen efter 9 timmar i skolan. Ååååh, dehär dagen har varit med ett ord sämst! Nääe, fyfan asså! Har värsta pms;en och vänen huvud OCH mensverk! Asså fuck it ! Ursäkta mitt inlägg men är så otroligt arg just nu. Hörs när de är lite bättre nu ska jag nog ta ut de på min gitarr eller så skriver jag ett låååångt jävla brev om hur jag tänker osv. Ni som känner mig vet ;) Men jaja, vi hörs sen !


förra sommaren.

döööödchey !

Godmorgon, är helt jävla död. Tur är de iallafall att vi börjar 9, men åandrasidan så har vi öppethus idag så jag kommer inte komma hem förns typ vid 7 - halv 8 ikväll. Asså OM jag kommer vara död då! :O Iallafall, så ska jag väl börja fixa mig nu! Så nu blire pumpa med massa dunkmusik för att komma igång. Önska mig lycka till! Lär behöva de..

@ matten -.-

De blev inte så lyckat som jag hoppats men jag lever. Sötnosen, verkar inte komma. Men vi får väl se dagen är ju ändå inte slut. ;) Drar ju till Huddinge sen vi får se vad jag och vendela hittar på. Menmen nu skapar jobba vidare med algebra, trååååååk :(

Gitarr as usual!



Har nu suttit hela kvällen och bara spelat. Alltså gittar då ;) Kärlek till de instrumentet alltså! Va även med Jeppa och Kappe ett tag också! :D Kärlek till dom också! ♥ Just berättade väl inte att imorse när jag stod och vä'ntade på bussen ser jag att de är 2 vid cyckelparken. Senare såg jag att de va just dom två! Så jag gick över och stod och väntade på bussen där. Asså kan man inte kalla de närdigt? :o Haha, gullungar!
Imorgon bär de av till Huddinge när jag slutar. Sen kommer de förmodligen en söööööötnos till skolan imorgon *hoppas* Aja, mer om de imorgon när de väl händer. Nu ska jag dra mig mot duschen. Färlåt för dålig uppdatering men så är de om man lever sitt liv!


Ny favorit !





You know that I'm a crazy bitch
I do what I want when I feel like it
All I wanna do is lose control
But you don't really give a shit
you don't let it go let it go with it
cause you're fucking crazy rock'n'roll

you said hey
what's your name
it took one look
and now I'm not the same
yeah you said hey
and since that day
you stole my heart
and you're the one to blame

Yeah
and that's why I smile
It's been a while
since every day and everything has
felt this right
and now you're turning all around
and suddenly you're all I need
The reason why I smile

That's not a black out I think 
What did you, what did you put in my drink
I remember making out but then
I woke up with a new tattoo
your name was on me and my name was on you
I will do it all over again

You know that I'm a crazy bitch
I do what I want when I feel like it
All I wanna do is lose control
You know that I'm a crazy bitch
I do what I want when I feel like it
All I wanna do is lose control


Måndag igen dåååe!




Start på yttligare en ny vecka. Inte de roligaste men man kommer ju bara närmre och närmre sommarlovet! Dagen har varit bääst, nä men jag har iallafall varit på super humör. De är ju ett bra ist för att jag har pms som jag egentligen borde! Men jaja, orkade igenom hela dagen och jag har bara sprungit runt och varit helt craaaaaaaazy! Olle så jävla skön han är! Han bah: Hur känns de? Jag bah: med vad? Han bah: Allt med K och de dära Jag bah, aha du menar att vara singel? Han: ah! Jag ; de är gryyyyyymt najs! Nej men aa nu va jag dum. Tihiih, inte speciellt kul nu nör jag skriver de men då va de det för han är han liksom.

AJa, slutade 10 över 3. Gick ner med Nelly till Tumba och där träffade vi Alex och några lite snabbt. Tog tåget med Maria! :) Och nu är jag här? Inte sy mycket mer att säga än att jag nu ska dra ut i solen! Vi hööööres bebisar , lär ju komma in tillslut ! Bilden är från när jag va på Malta för typ exakt ett år sen!


Godmorgon!



Då är jag klar fixad också. Men körde på bara puder och mascara idag. Skönt! :) Idag händer de ingenting, lär ju bli att spela ganska mycke gitarr eftersom den står kvar i skolan! Sen gör vi ju de på musiken också :D As kul, jag som är i grupp 3 alltså den svåraste gruppen. Jag ska välja ut en låt att lära mig och sen ska jag kompa när några eller hela klassen sjunger. Skit kul faktiskt! Har valt What are words med Chris Medina. Men nu ska jag gå och sätta på mig skorna sen bär de av till skolan! :D


Sliten_chey.nu

Dagen har varit suuuper chill ! Vaknade upp alla här hemma och bara låg i sängen och va. As skönt! Kollade på lite filmer. Sen drog vi vidare till Marta. Va där till typ 3. Och sen drog jag, när jag kom hem hade jag gått 1 timme förtidigt så jag drog och möte Kasper och Jesper. Dom gick med mig till träningen också! Sjukt gulliga pöjkar de där asså. Ska träffa dom imorgon :D

Men just nu sitter jag och kollar 2½ men. Här har ni en bild från i fredags.



Dagen blev lyckad tillslut !



Vi drog till tumba på kvällen och hade de super chill med Alex! Satt och snackade om allt och ingenting, garvade, åkte buss och aa! As najs va de :D Drog hem och nu är vi här och ska slagga hos oss. Asså jag, Julia och Marta. Vi ska nog kolla på film eller någonting sånt. As mys, vi dör ju någon gång sen också :o Jaja, men jag dör ju iallafall med ett leende på läpparna. Dom här brudarna gör min dag! ♥


Ny duschad, ny människa igen !

Nej gud va patetisk de där lät. Men de är faktiskt så! ;) Men godmorgon sötnosar! Idag kommer dagen spenderas på Hågelby med massa people. Najsnajs, men nu ska jag börja fixa mig sen blire sola ! Man måste ju vara frääääsch ! Men nu ska jag tagga, vi hör sen bebisar!

Älskling om du läser dehär, messa mig då ! ♥



Igår ! Älskar dig bästavän ♥

Marta är BÄST!

Hej vill bara säga Marta e bäst o hennes kille vette fan aso HAHA men iallfall hon e bääst o jag sämst trlalalalallalalal så e det bessssssöööökkk henness blogg Http://yourbabygirl.blogg.se följj ni kommer älska henne som jaaaaaaaag ! ;) ;) PUSS HEJDÅ !

Määäääääääääd jordgubbarna !

Jag och Marta failade, eller nä Marta är. Mohahahha ! Nu sitter vi hör och äter frysa jordgubbar med socker. Man bah ääääääähm? :o Men så kan de gå.. tydligen! Har sett världens läskigaste film ikväll! Asså tänker ALDRIG se en enda skräckfilm till i hela mitt liv. Fast alla vet att jag kommer göra de när jag är med älskling♥ nästa gång. Tihihi, därför ska man aldrig säga aldrig! ;) Menmen nu gjorde jag de! Iallafall, så kommer de nu bilder från idag. Vi får väl se om jag bloggar mer ikväll!




Slagg @ Marta ikväll !

Hejpåer, känner mig som en dåååålig bloggare men de får ni tyvärr leva med. Livet leker ju för fan! Idag har skoldagen varit chill som fan! Har bara suttit och spelat gitarr hela dagen typ. På so;n, på bilden, på musiken och på lunchen och självklart på rasterna! :D Jag och Marta drog tidigare från Svenskan! Vi drog till skärholmen för hon skulle fixa sitt hår. Medans gick jag runt i affärerna. Hittade två tröjor bara. De tog typ 2 timmar innan jag hittade någonting! Skärholmen S U G E R verkligen. Ingenting finns i storlek. :o Men jaja, drog där ifrån med Martas mami och papi. Dom släppte oss hos mig och vi fixade grejer och så. Och nu är vi hos Marta och jag sover här ikväll.

Just nu sitter Marta och raderar massa bilder på kameran och sen blir de att gå ut och fota massa somriga bilder. Lägger ut dom senare !

Ceeepedag!


Vete fan vad jag gör? :s

Asså seriöst skoldagen va heeeeeelt sär. Blev typ värsta samtalet om en grej. Blir de inte bättre så tänker jag seriöst byta skola! Drog tidigare på grund av saker. Drog till Falkberg med Marta då och va med folket där. Träffade mina älskade cykelpojkar då också! OM jag va på bra humör då asså, som jag sa innan jag gick dit för varken jag eller Marta va på bra humör : Dom där killarna är dom ENDA som kan få mig på bra humör! Och jag menar de.. Så dom fick mig ju såklart på as bra humör igen. :D Drog ju som ni vet upp till farmor med kusinen. Och va där ett tag. Hade de as mys, vi satt ute i solen och stekte och bara pratade och så vidare. Naaajs!


@ Farmorsplace.

Sitter här med Kusin, bloggar när jag kommer hem igen ! Ha de bra så länge :D

Käääär !





Helt jävla kär i dessa super snygga klänningar! Men vettefan vilken av dom jag sak välja. Ska ha dom på min kusins student och även på min skolavslutning. Har ingen jävla aning , så nu behöver jag hjälp av er! Kommentera eller vad fan som helst och HJÄÄÄÄÄLP MIG !

Fördelen med att vara brud !

Vi kom av titanic först.
Vi lider inte av för tidig utlösning.
Vi ser bra ut i pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
Gratis drinkar. Gratis middagar. Grattis bio. Du fattar...
Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
Vi har förmåga att klä oss själva.
Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

hittade den här för ap länge sen men sparade den på datan. Så otroligt klockren asså! :)

oooooooooooooooont !

Pallar inte ligga ute för solen går ju fan i måln 24/7. As jobbigt ! Så nu ska jag nog ta och äte en alvedon har så otroligt ont i min rygg/höft efter de där med friidrott. Vet inte ens vad som hände! Inte bra alls! Jag som hade tänkt att träna idag. De blir ju ingenting med de! Kuuuuuuk! :(


Aj FAN min rygg!



Hejsan, vill bara börja med att de här suger. Friidrott suger! För vi ni vad? Tack vare de så har jag SKIT ont i ryggen! Kan knappt sitta upp utan att de gör svin ont! Annars har de varit chill har bara gått runt och typ lallat lite och så. Men ahap? Nu ska jag tagga ut och lägga mig i solen som tydligen gått i måln nu jävla helvete asså ! :o Menmen, den kommer väl fram. Senare är de att träffa Göran, hahah :D


So;n tar kål på mig!

Asså herregud har hur mycket att göra som helst! Så de där med att blogga mycket ikväll kan dra åt skogen! Är på typ sämsta humöret också. Jävla SKIT! Hata dehär just nu asså.. Imorgon är de friluftsdag på Röstuhage fick precis veta att älskling inte ska dit. Så vafan gör jag där då? :o Aja, skitsamma. Måste fortsätta med min jävla so nu de skulle liksom vara klart FÖRRA veckan! ASSÅÅÅÅÅÅÅ HATA!

Nu finns även vita converse i min garderob!


Dålig bild, men alla vet väl hur ett par vita converse ser ut? :s


Tårarnas återkomst..

Ah som sagt, tårarna rinner. Har nu suttit och läst min älskade bok PS. Jag älskar dig.

Aja, hej påer! :) Sitter nu och chattar med Göran på facebook. Och sen bara chillar runt. Har varit hos Maria till typ halv 9. Idag så har Maria haft present utdelning av saker hon köpte till oss i New York. De vill säga 7 olika I ♥ NY tröjor. Fick en blå! Sen satte vi alla på oss dom och tog bild!  :D Sen har vi bara chillat runt, hänt massa skit som jag inte orkar berätta! Menmen här kommer 2 bilder:




Kluttarnas IK ♥



Hade ju match med selectlaget mot Älsjös 97/96or, de va tydligen mest 97or fick jag veta nyss! ;) Vi spelade 3 gånger 20 vilket vi inte är vana vid eftersom vi egentligen spelar 2 gånger 30. Men de gick bra. Mål gjorde jag också ! :D Göran va där och kollade så de va naaaaaaaaaajs ! Ska antagligen träffa honom imorgon tror jag , men vi får se. Iallafall, så drog vi till hallen efter matchen och va där ett tag. Men nu ska jag dra mig mot duschen. Vi höööööres senare


Seg början snabbt slut !



Hej på er
, kom på att jag inte bloggat idag dåligt av mig! :O Men iallafall, så sov jag ut idag också vaknade runt halv 12 idag. Helt okej, eftersom jag gick och la mig runt halv 1 igår. Har bara typ segat idag och så. Fixade med mina gardiner som va förlånga känner mig stolt faktiskt! :thumup:

Om 45minuter är de samling för match med select laget. Kul som fan! :D Göran, Ben-Bertil Ulf och deras polare kommer och kollar och också lilla Vendela. Så de är roligt! Vi ska möta Älvsjö f97. Önska oss lycka till :D Men nu tjejer är de bara att TAAAAAAAAAAAGGA så tar vi dom! Jaja, nu ska jag gå iväg och fortsätta fixa mig.


Näsblod, nästa sängen!



Rubriken säger iallafall ganska mycket enligt mig! Ska ta och dra mig mot sängen de är ju trots allt en dag imorgon också. Tyvärr så är de söndag , vilket betyder att de sen är måndag! Men får ju inte glömma att de är select imorgon så ska inte klaga. Kuuuuuuligt, men nu ska jag som sagt ta och dra mig mot sägen.
Pöss och sov så gott ! ♥


3a, inte dåligt !




Kollade på röstningen på ESC oc vi kom ju 3a! Inte illa alls. Haha och tönt som jag är så satt jag och typ dög så fort man såg Saade på bild. Men vet ni? Azerbajdzjan som vann va låten skriven av en svensk, alla 4a bakgrundsångerskoena va svenskar och kläderna hade även en svensk sytt! Så man kan ju nästan säga att Sverige vann! ;)

Ben-Bertil Ulf i luren !


(y'


I know not everyone will like me, but this is who I am so if you don't like it, tough !


Chillar vidare då !

Är med folket, vi ska väl dra vidare ut nu. Bloggar nog mer när dom har dragit :)

dödchey !



Whoop whoop är vaken nu då, eler vaknade för ungefär 1 timme sen. De va riktigt skönt att få sova ut idag. Känns som om jag inte gort de på typ 52147542år! Så de va najsigt, Går kvällen va ju riktigt jävla galen, VI stod på toaletten allihoppa. Skulle ställa en stol på bordet och aa allt ! Ska försöka få tag på mass bilder, för de här måste ni se ! :D Men ska städa mitt rum och börja fixa mig. Har ingen aning om vadjag ska göra idag men någonting blir de ju anagligen !


Drar mig mot sängen!

De är ju trots allt en dag imorgon också! :D En dag med MASSSSSSSSSA skojsiga saker! Najsigt , bloggar när jag varknar! Puss och sov så gött ♥

Pain, pain, go away!


2 månader. ♥



Älskling, fattaru? Inte värsta grejen jag vet. 2 månader är egentligen inte mycke, men saken är att vi har kommit hit tack vare varandra. Utan ditt stöd hade jag inte klarat av allas snack allas blickar! De är du som gör att jag skiter i dom! Du är de bästa i mitt liv! Nu har vi gått igenom 2 månader med skratt, gråt, bråk, pööööööössar eller aa allt ! Nu vet vi att vi klarar allt tillsammans. Jag vet de iallafall ! Men älskling, vill bara att du ska vet att jag är så otroligt glad för att du finns! Thank you for making me laugh when i'd almost forgotten how to. Jag älskar dig ♥

En fucking amazing kväll!



Sådär ja, snackar med inte han längre. Gör inte nada just nu känner jag , ska väl kanske ta och sätta på en film eller någonting ist? Men först tänkte jag berätta om min otroligt bästa kväll / dag! ;)

Drog ju som ni vet hem tidigar, la mig och sovi 1½ timme. Sen drog jag och mami till Huddinge och gick runt lite där, fick inte med mig någonting hem! :o Men iallafall, när jag kom hem så bytte jag om och sen drog jag ut till cykelparken och mötte upp Ben-Bertil Ulf , Göran och Ingmar. De vill säga Jesper , Kasper och deras polare. Vi hade de najs, tills Jeppe kastade vatten på mig. Blev helt jävla blöt, inte snält men baxade Kappes jacka så lite bättre blev de ju! Drog hem vid typ 4 då jag började fixa mig inför kvällen!

De blev inte värsta fixningen, men körde på jeans och en tröja instopppad. Enkelt, har dock ingen bild. Men aja, drog in till stan och sen vidare till Hard Rock café där jag mötte upp Sara, Johanna, Filippa, Sofia , Jessica, Evelina och Viktoria. Och vi har haft en riktigt jävla underbar kväll, måste göras om! :D När jag kom hem ringade jag pojkvännen och sen snackade jag med han till typ nu !
Bilder kommer ..




Lur med pojkvän !

Sitter och snackar i lur med pojkvän och har gjort de i typ timmar. Bloggar sen ! ♥

Gästbloggning.nu

Hejsan, hade tråkigt när Wilma fixade sig inför uppstairs och kom på att JAG KAN MYS LÖSENORD:DDDD
Aja här får ni en bild på muppen Matilda och mig:)
PUSS OCH KRAM MIIIIKAELA :)

Hemma idag typ.

Drog hem från skolan, mamma hämtade mig. Gulligt! :) Kände verkligen att jag inte ville vara kvar där. Vet inet varför bara en känsla jag hade.? Men har också ont i magen. ingen aning varför men aa? Ska iallafall ta en ipren och sen lägga mig och sova någon timme! Vi hörs när jag vaknar igen ..

Hemma igen då !

Tillbaks at home, träffade Jeppe och Kappe igen haha! :) inte helt fel faktiskt, vi chillade typ bara och hade de myyyys. Fett roliga snubbar de där asså! :D Men här kommer lite bilder från idag :


Jeppe pissar , hahahhahah!





Pissar fortfarande..





Bäääästavän ! ♥





Sådär, orkar inte blogga mera idag. Taggar och kollar på film med mami nu!

Nu drar jag ut !

Kommer hem senare..

Veronica Maggio !



Satan i gatan
'

Mitt hjärta blöder


Inga kläder


Snälla bli min


Den sista är enligt mig bäääst!

Fucking amazing dag !



Hejsan
. Hände typ i n g e n t i n g i plugget idag. Eller jo juste, haha Anton och Wase stod vid toaletten och drack. Och sen så kommer jag dit för att prata med dom. Och eftersom jag är beroende av att mitt hår ska se bra ut så kollar jag i spegeln men Anton står fortfarande och dricker. Så han kastade vatten på mig. Sen tar jag och kastar på han och Wase. Sen går dom ut ur toan och då tar jag i mina händer och de blir helt blött. Sen typ trycker jag och Anton oss in på toan och ska blöta ner varandra och Wase står vid dörren och typ dööödar! Haha nääe, men han gör så jag inte kommer ut. De hela slutade med att Lena kommer och bah, ahahaha! Och sen bah, till Wase och Anton vilken klass går ni i? Dom bah 7a, sen hon bah följ med mig upp nu. Och då gick dom upp till deras lärare och sa typ, att dom hade tryckt ner mitt huvud i handfatet och spolat vatten på mig, man bah HAHAHAHHA ! :P Sen har jag, Danne, Cia och Matilda kommit på att vi ska bli VentilMakare när vi blir stora! Hoppas på att tjäna mycke på de! :D

Efter school, drog vi ner några stycken till Tumba drog sen hem och vidare till bmxparken där Jesper och Kasper va. Hade de sjukt najs med dom, helt klart dom bästa snubbarna ! Kom hem för kanske 1 timme sen. Och nu sitter jag här ;)


Nu blir de pluggish ute!



tillbaks igen då !

Har nu varit superduper duktig och sprungit nu och gjort mina knäövningar och tillsist lite magövningar eftersom jag SKA ha en fin mage till sommaren! :) Och imorgon har jag bestämt att kroppen ska bli brun också! Great, antingen blir de solarium eller bara ute. VI får väl se, men brun ska jag bli för på fredag då jävla är de att vara snygg. ;) Men varför tänker jag inte säga än!



EXAKT, precis nu !

Vattnigt värre !

Dagen har varit blöööt pågrund av vatten krig ! Haha, men de är najs eftersom de va så varmt idag dock så hade jag en VIT tröja på mig. Hej genomskinlig! :o Har spenderat skoldagen med älskling♥. Träffade Angelica på bussen sen, och vi satt och snackade om allt och inget sen kommer Chester, Adam, Oliver och en snubbe till på bussen. Och då va man fast då. Fick inte gå av förens dom skulle av alltså i huddinge sjukhus. Men tog bussen därifrån hem och aa, nu är jag hemma och har varit de någon timma typ. Och nu ska jag springa till hallen med Pappas skor, ska ju igentligen träna men kör knä programet så får inte :/


Taggar ut och springer.nu


Hemmmmmmmmmma !

Hemma nurå fast ska nog tagga ut snart men aja. Dagen har varit chill, eller som Amanda säger chillapril. ;) Men jaja, drog ner till Tumba efter skolan och fikade med Hanna och Mickan och pratade ut om lite stuffs. Sen tog vi bussen utt och jag mötte upp älskling♥ och sen drog vi till han och bara hade de myyys! :D Han skulle träna sådärför är jag hemma nu, men de är inte helt fel för jag måste ut och springa känner jag !


Gammal

Ingen mobbar mig idag !

Är osminkad med en bulle på huvudet och har jeansshorts och en tjocktröja. tack och hej, :)

tröttchey !



Jag har verkligen inte haft tid, dom senaste 2 dagarna har jga varit hemma typ 2-3 timmar och då har jag varit heeeelt död! Men aa, igår va de konsert sämsta sen 4an enligt mig iallafall! Usch, känns som om jag kastat bort typ 4 timmar på att sitta där och sjunga 6 låtar! Blääääää. Men kom väl hem vid typ halv 10, hade lite kul med Marta påvägen hem thihih. :D

Idagrå? Händer nog inte så mycket. Ska kanske till älskling♥ efter skolan sen. Kommer nog inte göra så mycke idag eftersom jag är typ heeeelt död ! Men aja, vi hörs senare ! Ha en bra dag alla :)


Mina små cykelpojkar , vill inte in på datan :(

Som rubriken säger,vill inte bilderna in på datan. Irreterad som fan, på de men ska försöka så gott jag kan. Är nu uppe själv, papi är inte hemma och mami sover. Så ska nog ta och ringa älskling♥. Är beröende av honom! :blush: Thih, ska nog ta och ringa han nu :D


Min dag har varit med ett ord; BÄST!

Asså min dag har varit helt jävla fucking bäst! Drog ju till Huddinge och mötte upp folket de vill söga Kasper, Linus, Alex, Adde, Davve, Pata, Axel tror de va dom iallafall? :) Aja, vi har haft de grym jävla najs! Varit vid någon jävla park som jag inte kommer ihåg vad den heter hela dagen. Och massa mera fun! :D Men bilder kommer senare ikväll, för nu ska jag ringa min älskling :)


Jag tidigare idag !

Då drar jag till huddinge !



Klar fixad äntligen, de blev ändrade planer. Ska till huddinge och kolla på innebandy med Kappe och Linus. :D Najsigt, men ska kolla bussen nu vi hörs när jag kommer hem! Ha en bra dag , för de ska jag ha ♥

Hemma igen !



Sitter just nu hemma och dunkar musiiiiica , pappa är och hämtar mat till mig så ska väl äta snart. Sen blir de att städa rummet! :( Men de ska nog gå snabbt för sen ska jag uuuuuuuuuuuut i solen ! :D De va allt för mig just nu för nu kom papi med thai ! :D


KAOS !

Godmorgon, vill bara börja med att går dagen var KAOS ! Sådär då fick jag de sagt iallafall ;) Men nu undrar ni nog varför? Eller nä kanske ni inte gör men jag tänker berätta iallafall! :D

Allt började med att jag va tvungen att åka tiiiiidigt som fan till och med tidigare än vad jag behövt för att hämta mitt manus i skolan och sen vara tillbaks vid bussarna 20 i 8. Så fick gå upp typ hal 6 skojar inte ! Aja, på själva riksteatern som vi skulle till va de ganska chill sen blev de massa snack om när vi skulle sluta för vi skulle ju ha fest på kvällen. Och den va verkligen KAOS på festen. :O Musiken kom typ 1 timme försent, så när alla kom va vi tvungna att uppehålla alla typ 15minuter. Jag hade väääärsta paniken / stressen och trodde seriöst ja skulle svimma eftersom jag inte druckit på hela dagen typ. :s Allt va KAOS i början, sen blev de bättre och jag fick dra upp massa små barn som skulle dansa. Sååå söta ! Men mitt under all stress och allting så ringde Kasper och Jeppe, så de lugnade mig verkligen! Tack killar, kärlek till er :love:

Andra festen började också i KAOS , och den slutade med att jag och Marta typ smööög ut. Eftersom vi va tvunga att tagga till bussen som tydligen inte gick. Men aja, då va ju Kevin där så de va najs! :D Efter en liten stund följde Nelly med mig ut va typ fett irreterad, vet inte varför. Men jag va de, så vi gick bort där ifrån och satte oss och snackade sen kom alla från berget och jag va ju typ skit lack så jag typ skrek lite på dom.. suuuuck ! Men iallafall, drog in igen när Bea ringde. Och sen drog vi vidare in sen drog jag och Kevin ut och typ stod/satt där typ 100000år. As mysigt ! :D Aja, när festen va slut drog jag och Marta på en gång. Stackars dom som behövde städa! Men vi skulle ta bussen så.. Drog ner med folket, och sen drog alla så jag och Marta va kvar. Hon satt och snackade med sin sötnos så jag ringde till Kevin, sociala mot varandra? Ohyes! ;) Men snackade med han i typ 3 timmar, haha. Najsnajs, sen så doooog vi i hennes säng vid typ 2 halv - 3. Och nu är vi uppe, fan va duktiga vi är.

Långt inlägg , haha hoppas ni orkar läsa ! :p


inga bilder här hos Marta !

Säääämstdag !

Hej, tråkigaste dagen än sålänge. Är på typ pisshumör och har huvudvärk! Men so what, har de någonsin fått mig att inte fixa mig? :o Aja, ska nog börja fixa mig nu. Marta kommer hit sen också, nej asså nu fixar jag inte mer mitt huvud SPRÄNGS !


No more.

Bloggar nog inte mer idag. Imorgon är de att åka extratidigt för måste först till skolan och sen ner och möta alla så hej ofixad imorgon! :o Men sen blire riksteatern och sen hem fixa sig tillbaks och ha fieeeeeeeeeest med alla ! Så ser min dag ut imorgon . Vi hörs genom mobilblogg under dagen :)


Grymt bra låt sötnosar !



Juggen & Josef - Kämpa vidare !


Låt som är gjord av 2 polare till mig. Riktigt jävla balla som äääär! Diggar låten stoooort, så nu tycker jag att ni alla som läser de här ska lyssna! As bra jobbat killar !

När jag tänker efter så skrev en av dom en låt till mig förut, tänk om den också hade kommit upp? Tyvärr så gick de för fort, men jaja. Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen?


Tillbaks..

Undra hur många gånger jag har sagt så dom senaste veckorna igentligen? :o Aja, nu är jag iallafall tillbaks. Och vet ni någonting mer som är tillbaks? MIN GAMLA HÅRFÄRG ! :D:D:D Är fucking blond igen! *happyface*

Dagen i skolan har varit heeemsk om man tänker på alla lektioner, har verkligen inte orkat alls idag ! Men personerna och så har varit najsnajs ! :) Drog ner till tumba med älskling♥ och tog tåget till stan, skulle ju till frisören. Har hållt de lite hemlig , så nu bloggen får ni inte säga någonting. Shyyyy ;) Hade 40 minuter på mig innan jag skulle dit så gick in snabbt på H&M och köpte en guns & roses tröja. Pappa blev glad när han såg den, sötnos han är :love: Är iallafall hemma nu och aa vad mer har jag att säga?

Nu ska jag lära mig någonting nytt på gitarren, vi hörs senare ikväll ! :)


Inte den bästa tiden i mitt liv !

Som ni kanske märker så har jag inte den bästa tiden i mitt och har inte hur mycket tid i världen i världen till bloggen, men jag försöker så gått jag går !

Tjena, va de bara jag som diggade att de snöade idag? :o FAST NEEEEEEEEJ ! Asså de är fucking maj, va är de här för jävla skit? På nmed tjocka kläder igen dåååå suck asså! Dagen ha chill, men har haft härldens mens och huvudvärk hela dagen. FUCK DE ! Asså nej pallar inte skriva idag, ni får ursäkta mig, försöker hitta tid när jag orkar forstätt ändå kolla in ;)

Hos Marta !

Hej på er , då va man tillbaks här efter en deprimerarperiod. :O Hahah, nej inte riktigt men aa? Iallafall, igår va jag med Mickan och älskling♥. drog vidare till selectträning vid typ 5. Och sen va de att dra he därifrån vid 8, eftersom träningen slutade då? Hah, ähhhm ..

idag hade vi sovmorgon till 10 gillas! Marta kom till mig då, hon kom ju hem från spaninen igår. Så de va najs att se henne! :) Dagen idag har varit lugn kan ju varit för att de typ inte va några klasser i skolan? Eller nä de va för att 6a och b inte va i skolan :p Aja, har ingenting mer att berätta nu. Ska vara social mot Marta nu, eftersom jag är här. Pöööös :)


Jag och söööööti !

Tack och hej !

Har nu kollat på film och så, sitter och chattar med lite folk på fb och aa. De rullar på liksom! Sitter även och snackar om allt och ingenting med Mickan också. :D Men ska ta och vara social på facebook och lalala.

Btw, så är de INTE jag som skrivit inlägget med bilden på näsan och allt de där de är MIKAELA och ROBIN ! Tack för mig !


RSS 2.0