Valborg @ Storvreten !

Hejhej, drog till landet och hade typ  minuer på mig att fixa mig så hann inte blogga. Men drog till landet och firade Farfar som fyllde 70. Så aa grattisgrattis :) Vid typ 5 åkte vi hemoch jag hämtade lite saker och drog till Mickan. Och fixade mig mer och sen drog vi vidare till Storvreten och träffade folk, blev inte att var där så länge så jahapp, då är man hemma hos Mickan. Men nu ska vi dra med Matte till filmkedjan!
VI hörs senare, pööööss :D


..

Hej bloggen! Jag har lite problem. Jag fasnade med locktången inuti högra näsborren när jag satt och lockade näshåret. Det svider lite grann, och börjar lukta brännt men mamma lovade att hon ska hjälpa mig peta ut den lite senare såallt e bra nu :)<3.... Förresten så blonderade jag mitt armhåle hår igår... tyckte det blev ganska snyggt! Och så passade jag på att färga mitt hår ännu mera grönt:)

Här ser ni resultatet :) <333



Bloggar senare <33333

Äntligen helg , efter ett jävla helvete i skolan!

Hejsan, Den här skolaveckan har enligt mig varit kaos ! Och för att inte inte prata om dagen som varit helt jävla upp och ner. Började med att jag fortfarande va lack och lalalala från igår. Sen hände de massa skit i skolan so gjorde dagen ännu värre. Sen när vi slutat och jag möter upp älskling, och känner att jag har helg så blir de bara ÄNNU värre. Asså åååh, men aja.. Orkar inte blogga idag. Imorgon är de valborg , bloggar när jag vaknar nu ska jag sätta mig och kolla på massa film, först blir de Bridget Jones dagbok!


Min drog + en biiiild ! :)



Gillade inte låten alls i början, när jag hörde den första gången för typ 2-3 veckor sen. Men nu bara ÄLSKAAAAR jag den! Går runt och sjunger på den hela tiden, eller de finns inte så mycket att sjunga men aa! ;)

Alla har grattat hoppas jag !

 

Hoppas alla har grattat min bästavän Olle idag! Annars har ni typ 2 timmar på er att göra de!

Jaja, grattis för typ 8e gången idag bästevän! Aja, du är en av dom bästavännerna jag har ville bara att du skulle veta de! Du har betydelse i mitt liv, love to you bestfriend. ♥


Arg, trött, irriterad, på dåligt humör, vill bara sjunka under jorden och allt kan gå och dö just nu!

Hej, är arg tröött och aa allt som står där i rubriken. Har ingen ork till någonting, sitter här och smsar med älskling♥ och försöker pigga upp mig med musik. Funkade ganska bra, tills jag kollade runt i mitt rum och insåg att jag behövde städa så ja.. bara att sätta igång efter jag skrivit de här inlägget.

Idag har de varit chill i skolan, matte som första, musik som andra sen idrott innan lunch. Vi körde brännboll som jag ääälskar inte för att jag är så bra på de men de finns minnen i de spelet eller vad fan man nu kallar de? Käkade , på lunchen skrev typ massa folk loser i pannan och sen ett nummer jag va loser #6 ;) Efter de och hade vi No och till sist Engelska. Mitt under engelska lektionen kommer Lukas helt random in och bah är de här 6orna? Jag bah; LUKAS VAD FAN GÖR DU HÄR? med värsta leendet, och han va påväg mot mig. Sen kommer Carina in och bah, UUUUUT ! Jag baah, meeeh. Så han och hans polare drog tror de va typ Alle W? Aja, hann aldrig träffa honom :( 

Jaja, vi slutade efter de och då drog jag, Maria och Mickan och fikade i Tulling för att fira Maria lite eftersom hon fyller år imorgon! :) Drog hem till henne Maria och Jag, Mickan drog. Va där ett tag och firade henne och så med hennes mamma och syster. Och sen dro jag hem. Och nu är jag hemma. Bloggar nog inte mer eftersom jag är på så otroligt dåligt humör idag så ni vet ..


Jag idag de står loser #6 i pannan..


I skolan.

Hejhej, sitter nu i skolan med Mickan och väntar på att pojkvän ska sluta sin lektion. Vene när han gör de men aja. Igår va det back to hell igen. Drog hem till Mickan ned alla igår och sen drog jag och Maria vidare till henne. Men vi hörs senare. Pöss

What sunshine is to flowers, smiles are to humanity.


Kom sällan utan ett leende på läpparna. De kan göra en människas dag !


Påskcupen 2011!




Påskcupens låt:
   HighWon -Från hjärtat
Påskcupens dusch: Haha, jadu ? Nääe men aa.
Påskcupens frisyr: Ooooolika ! ;)
Påskcupens smink: Son vanligt ?
Påskcupens klädsel: Vanliga och sen match stället..?
Påskcupens händelse: Smuuurfdansen ! Kommer video ..  
Påskcupens planer:
Vinnnna .. och har hur kul som helst !
Påskcupens vill ha: Ingenting allt va PERFEKT !
Påskcupens saknad: Ett guld kanske..
Påskcupens drog: INNEBANDY , vad annars liksom? :p
Påskcupens tråkigaste: Inget!
Påskcupens finaste: FBI TULLINGE F98! + dom däääära ..
Påskcupens måste: Finns de något måste på en cup , förutom typ göra sitt bästa?
Påskcupens dricka: LOKA !
Påskcupens köp: Mackor.
Påskcupens mat: Mackor.
Påskcupens kärlek: Hela påskcupen !
Påskcupens mående: BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST ! :D


Brons , påskmiddag och utgång.

Skulle ut men jag orkar verkligen inte! Asså är så sjukt sliten idag. Sista dagen på påsklovet, sista dagen på påskcupen 2011, och de känns sådär. Vill verkligen inte till skolan imorgon!

Jaja, hej på er ! :) Vi kom som ni ser 3a. Vilket som egentligen suger men man får vara glad iallafall! Vi spelade mot TT om 3e-4e priset och vann med 3-0. Braaaaavo! Åkte hem och duschade och allt sen drog jag tillbaks mötte upp Kasper och kollade jag på 97 som också vann mot TT och kom 3a. Efter de va de finaaaaaal och 96orna spelade , drog efter 1 och en halv och då låg Tullinge under med 1-4. Men dom hade tydligen kommit igen och de blev 4-4. Sen sudden och till slut straffar och dom vann tillslut! Härligt :) Drog till farmor och käkade påskmiddag bättre sent än aldrig! ;) Sen har de inte hänt så mycket mer. SK försöka fixa till bilder och sånt från påskcupen nu och imorgon. :D


För ungefär ett år sen! Saknar.. Har ingenting med inlägget att göra :P

Varva ner !

Sitter nu här och ska snart rå ut runda ner faktiskt, de är ju en viktigt dag imorgon och jag måste vara på tårna från start ! Så de är dags att redan nu börja tagga till. Vilket jag just nu gör med ett glas blåbärsopa och en macka! Tummen upp. Så ja de va väl de jag hade och säga för idag? Puss på er , bättre bloggning blire när sklan börjar har jätte mycket att lägga upp nu från påskcupen ! :D


Oavgjord, vinst !

Tjafan, idag va de ju som sagt min tur att spela och de gick ganska bra! :) Första matchen mot Ackers va inte speciellt bra, men de blev oavgjort 1-1. Andra matchen spelades mot TT vinst med 2-1 och jag gjorde ett sjukt fiiiint mål! :D *stolt* Nääe, men tden matchen spelade jag back och de gick riktigt bra faktiskt ! Så imorgon blir de nog att vara de igen. Och de gillas, för jag tycker om att spela back. Iallafall så blev jag också utvald av mina kära döttrar att vara lagkapten. Så de va ju kul! :)

Har också kollat på 96 och 97orna. Dom kommer att möta varandra i semi imorgon. Kul att se ! Upp tidigt imorgon igen. Och jag har en plan..


Idag är de MIN tur ! :D



Med dehär laget ska jag ta medalj !

Då va de dags för 2a gången för mig att vara med i påskcupen. Även om jag har spenderat min påsk dom senaste 3 åren i hallen så är de andra året jag spelar i år. Men dock första gången med 98orna så de ska bli kul! Har samling 8:00, så ja nu är de bara att tuta och köra ! :)

Första matchen är mot Ackers, eller som vi i Tullinge säger Sackers.. näe nu va jag dum. Men så kan de gå ibland, nu ska jag gå och byta om vi hörs senare ! :D

Gitarren är bäst !

Nu ska jag sprida tankarna som jag har innom mig och ta ut allt gemnom att sjunga och ja då självklart spela gitarr också! Måste bara säga att de är helt klart de bästa sättat att komma på andra tankar ! Så jaa. Bloggar kanske mer senare.. :)


Måste bara skriva av mig!



Fuuuuck också jag har ingen ork till dehära nu asså ! Vette fan va jag ska göra, att en människa bara kan komma så där jävla plösligt vet inte om jag ska ta emot de du sagt. Eller om jag ska fortsätta leva mitt liv som de va efter att du hade lämnat de. För då hade jag inga bekymmer! Jag känner att så fort du sa sådär så började jag att fundera. På vad jag egentligen varit idag utan dig. På vad jag skulle gjort om jag gjorde ett annat val. På att jag egentligen skulle ha lyssnat på alla andra isället för att följa mitt hjärta som lädde till dig eftersom de bara gav problem. På hur jag är som person. Jag började helt enkelt tänka på hur mitt liv är idag och hur de va förut.

Jag kom fram till att jag är nöjd med mitt liv. Jag kanske är den starkaste, smartaste, snyggaste eller så men jag är nöjd med den jag är och de är de som är viktigtast. Jag är nöjd över de jag har. Men samtidigt så va de så mycket bättre förut, eller va de verkligen de? Eller är de bara för att jag kanske vill att de ska vara så jag säger de? Eller vill jag de verkligen?

Även om man vill ha personen hos än för att männsikan va de bästa man hade då. Så är de inte så jävla lätt att ta tillbaks. Bara sådär! Efter de den gjort mot än kan man inte bara förlåta och sen är allt glömt. Även om han va den som va skället att fortsätta kämpa, jag va redo att ge upp men du fick mig att vänta. Så vet jag inte vad jag vill längre. Du skapar bara problem i mitt liv! Men de är väl så de funkar numera? Man har en vid sin sida, sen krossas hela skiten man går till den andra och sen kommer människan tillbaks igen. Så är de verkligen alltid! Eller är de bara så för mig?



Pinsamdag nummer 2.



Amen tjafan, nu sitter jag här igen ? Åh gud va jag är sämst. Eller vad snackar jag om? Jag är ju bäst. Förvirrad_chey.nu ! Kan ju vara eftersom jag sov typ i 4 timmar? Nej gud nu känner jag att jag bara sitter och skriver massa tråkiga saker? :S De kanske är så. Nej men vafan?

För att komma in på andra saker så kan jag ju berätta om dagen. Som helt klart har varit en toppen dag. Även om jag som sagt fick typ 4 timmars sömn. Men påskcupen är påskcupen och då är de så! Och så har de varit dom senaste 3 åren! De gillas :D Jag och Vendela kollade på massa matcher. Och sen har vi typ skämt ut oss flera gånger fast de har tydligen visat sig att de va bra. Fast de va riktigt pinsamt då ! ;) Iallafall, så tänker jag inte dra de som igår. För aa.. Iallafall, så va de ju p98 vi va där för så vi kollade på Älsjös första match som dom tyvärr inte vann men dom fick ändå spela om 3e - 4e pris sen där dom vann mot Salem. Och så sjukt duktiga dom va ! :D Tyckte faktiskt dom skulle varit i final! Men jaja, dom släpte in fler mål så ja..

Efter första matchen va de Huddinge som mötte något lag? Dom vann iallafall så dom gick vidare till final! :D Den van dom mot Tumba med 5-3 och min käraste bästavän Kasper Broby gjorde faktiskt 2 mål i finalen kan varit 3? Men han gjorde ganska månda mål i dom andra matcherna också så ja! :D


Pinsamaste dagen ever !

Tjenare! :) Ligger just nu i min säng med Vendela och kollar på facebook och har ångest över vad vi ska ha på oss imorgon. Hahah, normalt? Nääe, inte de minsta. Eller iallafall inte om man heter My Eriksson eller Vendela Samuelsson. Dagen har varit med ett ord PINSAM! Asså herregud, kan inte skriva ut varför här för folk som inte ska veta kommer få veta. Men pisamt va de iallafall!

Dagen startade på donken i Huddinge. Vi åkte vidare till Tumba och kollade på Kasper och dom. Efter matchen satt vi med dom ett tag sen så gick vi och skulle möta Emelie och hennes kompis för dom hade varit på Donken fast i Tumba dåra. ;) Så vi gick med killarna som skulle gå någon stans. Hahah, sen visade de sig att v i hade gått om varandra så vi ringde till Kevin♥ och han kom ner till Tumba. Och vi gick tillbaks till hallen. gick runt ute ett tag då mötte vi Alex och Josef eller tror iallafall han heter så? ;) Haha, vi gick typ in och kollade på fler matcher sen drog Kevin och då satt vi med Emelie och hennes kompis. Kollade på en match till och sen drog vi vidare till Tullinge hallen där Älvsjö skulle spela. Där skämde vi ut oss lite om man säger så.. :o Fast de va ju inte första gången idag. :p

Jahap, sen hände de inte så mycket mera..? Imorgon blir de upp tidigt för mig och Vendela vi ska vara i hallen 8. Men aja, är man nörd så är man. Eller de är nog bara killarna vi är där för? Fast shyyyy, de säger vi inte till någon. Men jahapp, nu ska jag gå och duscha. Vi hörs någon gång ? :)



Vi idag! Forever baby ♥

@ Vendelas place.

Hejsan, sitter just nu hemma hos Vendela vi kom hit typ alldeles nyss. Vi ska väl nog antagligen inte göra så mycket ikväll. Men aja, vi hörs senare :)
Vendela och jag, på lida för typ några veckor sen ;)

PÅÅÅÅÅÅSKCUPEN!

Nu har vi hoppat klart och jag ska sätta igång och fixa mig. Efter de blir de HAAAAAAAAAAAAAALLEN för nu har äntligen påskcupen dragit igång! Säger bara äntligen ! :D Dehär kallar iallafall jag REN kärlek! Där möter jag iallafall upp Vendela och sen sover jag hos henne. Bloggar nog inte mera idag, eller de vet man ju aldrig ? Haha, nu ska jag fixa mig och vara social mot Mickan. Pöööööss!


De här kallar jag SEXIGT!

Härliga dagar !

Ojojojo, vilken dålig bloggare jag är. Fy på mig! :o Jaja, vad har hänt sen sist då? Igår va jag med Mickan och Kevin hela dagen. Dom slaggade hära! Mysig kväll, vi kollade på The grudge 3. Äääääääääääcklig! Sen så höll dom på och härmade The Grudge hela kvällen om jag fick damp asså! Tjockt äckliga.. Idag har vi bara gjort i n g e n t i n g. Älskling♥ drog för kanske en halv timme sen och kvar är nu jag och Mickan. Vi ska väl äta snart och så men nu ska vi ut och hoppa. Vi hörs sen ! :)


Nu blir de film!

Ska sätta på en film nu sen blire sova. Mickan kommer runt 12 imorgon så ska se till att vara pigg och glad då men ska nog ställa klockan på halv 11 så jag hinner ut i solen innan hon kommer också. Hoppas på sol iallafall, annars blir morgon dagen meningslös. Iallafall, så ska jag träna sen vid 5. Kommer väl hem 7 - halv 8. Och vid 9 kommer älskling hit också och sover här med oss. Mysigtmysigt! :)

Aja, godnatt antar jag? Om jag inte slänger in ett inlägg till när jag har lust.



Denna film blire !

Wilma älskling!



Gulligaste inlägget och gulligaste cheyen ever! Finns för dig 24/7 mannen. I'll always stand by your side. No matter what! Inget lång inlägg dehär för varför skriva en lååång jälva text om inte ens hälften av de man vill skriva och berätta kommer komma med. Då kan man lika gärna skriva en kort enligt mig. För de här är bara ord som ingentligen inte har någon mening alls för de finns inte så fina ord som kan beskriva. Men att säga; Jag älskar dig. Är de finsate jag kan göra så. Wilma Ulrika Sundin, jag älskar dig! Och vad som än händer så står jag vid din sida och stöttar dig.


Jag älskar dej My.

My Eriksson. Det är du som fått mej vilja fortsätta. Du har funnits för mej när jag behövt dej.
Och jag lovar att finnas för dej på samma sätt. Jag älskar dej.
You're so beauteful, but thats not why I love you.
I'm not sure you know that the reeason I love you is you.
Så känner jag om dej exakt. Det är nånting i dej som man bara måste ÄLSKA!
Jag vet it vad det är riktigt men det finns där och det har kommit dit för att stanna.
JAG ÄLSKAR DEJ! /// MEJ <---- tryck ♥

Äntligen klar ! (y)

Äntligen så är man klar då! Och de är verkligen äntligen! :D Har städat hela rummet, dock så ser ena hörnet ut som en byggnadsplats men de är de ju så so what. Men resten av rummet ser iallafall bra ut nu! Och de gillar vi. Nu ska jag belöna mig själv med att spela gitarr och prata med älskling♥. Så ja, så ser väl min kväll ut antar jag. Sen blir de nog film senare. Men nu fick jag sms så ska kolla på de sen hörs vi underkvällen :D



100% fuuuuuuul !


*städar*

snaaaaaaaaaaaark, har hur mycket att göra som helst så ja.. Ska väl fortsätta så jag blir klar någon gång. Juste, massa människor har bett mig lägga upp bilder på mitt rum. Men eftersom de är LÅNG ifrån klart än så gör jag inte de ! Så nu vet nu de också känns bra. Nu ska jag forstätta att städa!

Jag älskar att vara ute !

Assååå är fult seriöst, jag älskar att vara ute. Asså jag behöver inte bara ligga ute på studsmattan och sola. Utan som nyss så va jag ute och gick bara för att? Sen ikväll om jag hinner så springer jag nog, annars gör jag de imorgon. Asså de är bara så otroligt jävla härligt att vara ute! :D

Och idag liksom? Hur härligt väder har de inte varit idag liksom.. :o Den människan som har spenderat sin dag inomhus idag måste fan ha psykiska problem eller en jävla bra anledning!



Den som gör att jag Ä L S K A R att vara ute!

Hos farmor !



Kärlek ♥

Sitter just nu hemma hos farmor med Jessica dom håller på och ska sy massa skit och hängde på. Så de är ju najsigt! :) Fast de har inte blivit så mycke sy för både jag och Jessica fick typ dampryck och har suttit ute. Men nu gick vi in och sydde igen. Fast vi ska nog gå ut klarar verkligen inte av att sitta inne idag. De är ju typ såhääääääääääääär härligt väder! Nej nu ska jag sluta snacka. Vi höres senare :D

Film tajm.

Vi har haft de mys ikväll. Inte gjort så himmla mycke men de är najsigt. Dom håller på som fan just nu så de blir ett kort inlägg nu. Vi ska sätta på What happens in Vegas nu, Har typ sätt den 1000 gånger så kommer väl antagligen ligga och vara osocial och prata med älskling♥. Men shyyyyy, säg inte de till Mickan och Maria ;) Haha, näe men vi får väl se. Men aja, nu kommer dom fan snart hals hugga mig! :O Vi hörs sen.


Roligaste snubben ever !



HAHAHAHA, SERISÖT ASSÅ ! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR. Roligast snubben evaaaaaah.

Vad är ditt favorit ord på engelska och svenska? Vet inte på engelska. Men på svenska är de nog Laktovegitarian. Laktovegitarian, Laktovegitarian, Laktovegitarian, Laktovegitarian. Vet inte vad de de betyder men de är kul att säga. Laktovegitarian, Laktovegitarian, Laktovegitarian! :D :D HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH :p


Solig dag !

Tjenna, sitter just nu och spelar gitarr med Mickan och Maria. Eller dvs jag spelar och dom sjunger :p Iallfall, så har dagen varit chill väntade på mami skulle komma med clarityn och sen kom Mickan och lite senare Maria. Vi har bara solat typ HELA dagen! Sköntsköönt ! Dom slaggar här ikväll bloggar mera ikväll ! :) Puss så länge ♥


Jag och Mickan tidigare idag! :D


Största töntarna på jorden !



Ville bara säga att jag och Emelie är STÖRSTA töntarna! Vi kom på de efter kvarten när vi stod där och grät för att vi äntligen hade spelat tillsammans igen. Säger bara kärlek till denna brud ! ♥

SUMMER 2011 !


Tagen från we♥it


Dagen med STORT D !



Idag smäller de! SEEEEEEEEEEEEEEMIFINAL mot Huddinge :D Dags att redan nu börja tagga till! Matchen är 19:00 borta i Bro. Och vet ni? Om vi går till final då ska mami boka massage till mig. Och sen så kommer älskling♥ och Anton K på finalen sen. Så nu jävlar ska jag köööööra ! :) Har bestämt mig för att gå in hur mycke som helst med kropp och sen att göra minst 1 assist helst 1 mål. Låter bra, huh?

Men nu ska jag tagga ut i solen igen ! :D

Spelat så att fingrarna blöder..



Känner mig rätt så klar med gitarren idag, har spelat så fingrarna nästan glöder. Så nu tar jag och varvar ner och kollar på tv och messar med folk ett tag sen blir de sova. Imorgon är en viktigt dag för mig !


Myskländer, gitarr, sång, text och teee.

Sitter här i myskläder och dricker te, spelar gittar och sjunger. :D Samtidigt som jag försöker ändra på en text till en gammal låt lite så den liksom passar in på oss. Alltså mig och Älskling♥. Får väl se hur de blir, kanske får ni resultatet någon gång kan dock ta ett tag eftersom att de är ganska svårt att sjunga och spela samtidigt och så vidare.  Jaja, ska väl hålla på med de ett tag sen sätter jag nog på en film..


Inga roliga biler just nu.

Soffa here i come.

Nej nu känner jag att jag har suttit för länge så tar och dejtar soffan med mami! Idag ska jag inte dricka läsk käka godis eller någonting man måste ju tänka på sommaren ! Näe men vi höres senare älsklingar :)


Euuuuw !

Så nu va man ensam då. Killarna och Wilma taggade för typ 10-20 minuter sen. Så nu sitter jag här och försöker planera mitt påsklov. Kommer bli mycket pojkvän och innebandy känner jag! Men de diggar vi, ni får mina planer senare!

Iallafall mötte dom i Tumba vi tog tåget hit och hoppade studsmatta och shit. Sen typ spårare ut eller asså eeeeeeeeuw ! Dom vet vad jag snackar om.. :o Jaja, ikväll ska jag ta de lugnan och imorgon är de SEMIFINAL! Dags att TAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGA ! :D


Såhär ser ni mig idag:



Jeanstights uppvikta - primark London. Vittlinne - H&M och cardigan - Martas men från cubus.

Bilden är akut tagen och skit ful eftersom jag ska åka till Tumba och möta upp Wilma, Älskling♥ och Anton K. Vi drar sen hit och hoppar :D Och en sista grej ÄLSKA VÄDRET !

R.I.P min w995 ..

Godmorgon på er! Är sjukt trött, men är iallafall hemma nu. Ligger och smsar med folk, men min kur är ju liksom heeeelt cepe så ska ta och byta till min gamla rosa. Thihih, omg minnen med den mobilen undrar om de finns gamla sms kvar på den? :o

Aja, dagen igår va toppen! Eller nja helt okej iallafall. Drog upp med Mickan till Storvreten för att älskling♥ va där. Men de hade hänt lite saker så dom hade taggat ner till Tumba, vi gick ner dit och sen gick vi upp igen. Va uppe i storvreten med Anton I också. Mickan lånade min jacka så jag hade en typ blus på mig. Men tur att älskling♥ va där. Fick låna hans tröja :D Gulligt ! Aja, vi drog vid typ 20 i 8. Anton drog hem och vi drog till Mickan och hoppade. Sen laddade Mickans bror ner The grudge 3 till oss men vi hann inte se klart den. Kevin drog och vi gick och typ la oss.

Idag skulle vi gå upp typ tidigt för att Mickan skulle på vårgalan. Där för jag uppe nu! Snark.. Nej nu ska jag ta och lägga mig ner i min skönaste säng och smsa med folk och kolla igenom mina gamla sms på luren om de nu finns några ;) Sen blire att fixa sig och dra och träffa folket i Tööömba !


Nya luren.. eller aa gamla :o


Slagg @ Mickan today!

sitter nu i Mickans säng , älskling drog nyss. Vi har haft de riktigt mysigt. Vi började kolla på The Grudge 3. ÄCKLIG va ordet! Men älskling va ju där så. Bloggar just nu från Mickans iPod så de blir inget roligt inlägg! bloggar mer när jag kommer hem igen imorgon. Puss och godnatt :)

Riksteatern.nu



Står i tystateatern och lyssnar på en tjej som är döv hon står och snackar om teckenspråk och så, eller hon "tecknar" och hennes tolk snackar. (a) Vi ska vara här till typ två då drar jag till Mickan vi träffar nog pojkvän<3 senare. :D Berättar mer om dagen senare när jag har en dator för nu är de från Mickans mobil. Men nu ska jag vidare till peruk och mask. Sen blir det vidare runt på teatern. ska nu ska jag vidare. Puss så länge :)

Mys med Tina!

Mickans stora, min lilla. Nu har vi typ mys med Tina man skulle ha med sig dricka så aa. Nu sitter jag här och gör ingenting. Har typ tappat bort min so bok. :o Men jaja, nu ska jag hitta på någonting! Bloggar senare, ha en bra fredag! Sen är de PÅSKLOV :D

Lägger ner för dagen nu!

Hänger upp gitarren för idag, känner jag mig själv rätt så kommer jag nog att sitta med den imorgon. Men de vet man ju aldrig! ;) Drar iallafall och badar nu. Va länge sen jag gjorde, känns som om de skulle vara en bra ide eftersom jag har suttit i samma ställning(misstolk..) hela kvällen. Haha, aja. VI hörs imorgon ♥


Har jag en gång sagt för alltid då är de FÖRALLTID



Vännerna kommer före allt, eller det är iallafall så de borde vara. Vet att jag inte tar mina vänner före tillexempel min pojkvän. De va därför de blev såhär. Men som man flera gånger under den tiden man lever så kommer man på att brudarna betyder mer än killen. Även om de kanske inte känns så, så är de så! Tjejer ni betyder massor, ni är BÄST ♥


Sitter fortfarande med gitarren.



Inte så mycke mer att berätta för er. Sitter här med gitarren och lär mig Baby - Justin Bieber. Går faktiskt bra! Eller iallafall bra för att jag lärde mig spela riktigt ordentligt idag av mig själv! :D Måste bara få vara lite ego och säga att jag är bäst ! ;)


Min gitarr är min bästavän!


Jag har varit utelåååst ;'(

Tjafan, sitter här och nu och spelar gittar. Försöker lära mig Wonderwall, dock en enklare version. Men whatever! De går iaf inte så där skit bra men de går iallafall framåt eftersom de är första riktigt låten jag kan! *tummen upp* Den har varit super duper chill. Drog till Tumba med massa, men jag och älskling♥ lämnade dom och gick till min buss och satt där. Mathilda kom efter ett tag, kulkul! Tog bussen hem, då jag gick förbi bmxparken där de va massa folk! De är ett tecken på sommar eller aa iallafall vår ! :D När jag gått vidare kommer de 3 cycklar efter mig då var de Chester, Adam och Lukas. Så snackade väl med dom ett tag för att fördröja tiden för jag va nämligen ute låst. Men kom hem tillslut iallafall och då va de bara sätta sig och vänta på pappa som skulle komma från jobbet. Så kan de gå! Fick ju sitta i solen så de va ju i och försig bara bra.

När pappa kom, tog jag gittaren och satte mig ut. Och sen dess har jag suttit där. Nu börjar dock solen gå ner och de är lite små kallt så kanske ska jag sätta mig inne och lira istället? Vet inte hur de blir.. Men någonting hittar jag på iallafall! :D


Just nu!


Soooooool!

Sitter nu på no lektion och snackar om materia och densitet. Fun, fast näe. Men eftersom jag är bra på de så funkar det iallafall. Om kanske 10 minuter är de rast och då drar jag UT i solen. ÄLSKA vädret idag! :D Har ingen mycket idag så får vänta på att pappa kommer hem. Men de gör inget då kan jag ligga i solen. De kan bli så att jag tar med någon människa att vänta med mig. ;) Kommer nog antagligen ligga ute i solen. ÄLSKA! :D Men nu ska jag lyssna borde på fröken Thomas HAHAHAH! Så puss så länge :)

The day !

Hejsan, hur mår ni söta bloggreaders? :) Med mig är de faktiskt riktigt bra! Känner att liver rullar på nu. Allting går bara bättre och bättre för varje dag som går och de är ju inte helt fel? Dagen har varit superduper. Har fixat lite små saker som varit oklara. Och de är ju alltid bra! :D Annars har dagen gått som på en berg och dalbana. Men du funkar för mig!

Drog efterskolan ner till Tumba älskling♥ som satt och väntade på bussen med mig. Göööölligt ! :D Drog hem till Farmor och Farfar och åt. Sen vidare till träning! Träningen gick super duper,  vi tog lite bilder från fysen ute.. Haha! :) Ska försöka fixa dom! Lovar att ni ska få dom. Och denna gång LOVAR jag !



Älskar ljuset från solen! :o men mitt face = UGGLY !

Sovdags..

På träningen körde vi lite fv. Och vad de är, är hemligt.. ;) Spännande va? Haha, näää inte direkt kanske? Aja är klar för sängen nu. Fast är långt ifrån trött. Så ska nog försöka få tag på min älskling♥. Efter de blir de att sova! Men vi hörs imorgon då är de äntligen skola igen! SUCK


Tjaråååå !

Då taggar jag på träning nurå! Tillbaks runt halv 11 kanske? Men aja, nu drar jag iallafall! :D

Jag vann mitt liv tillbaks!





Lyssna på låten, passar in sjukt bra! Vill bara säga; Tack för allt älskling! ♥

Studiedag.



Tjafan, kom på att jag inte bloggat? :o Dåligt av mig!

Igår sov jag och Mickan hos Maria. Vi hade de mysigt! Tog de chill. Idag skulle Maria ha utvecklingssamtal så jag och Mickan toh tåget till Tumba sprang in snabbt på H&M. Och sen drog vi till älskling♥ där Pabi och Cristian va. :) Vi kolla på Jag vet fortfarande vad du gjorde i sommras ÄCKLIG ! Tror de hette så iallafall? Haha, senare va de bara jag, älskling♥ och Mickan kvar så vi drog till Mickan och hoppade studsmatta och så. Vi hade mys, drog hem vid typ halv 8? Och nu är jag här. Träning om 1 timme ! :D





Så sant !



There is a "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend,  and an "if" in life.
And after Monday and Tuesday even the calendar says W.T.F.

@ school.

Slutar 10 över 3. Drar då med Maria och Mickan till stan. :D Nu ska jag börja så taggar nu. Pöss

No ork !

Inte haft tid till bloggen idag. Så aa.. Men lite skönt va de, har haft en sjukt rolig dag idag med Robin och Maria kärlek! Vi fotade och satte upp studsmattan. Så vi hoppade också massor! Nu sitter jag här nu duschad och smsar med min älskling♥. Så söt människa de där asså! Ska fortsätta smsa med han Och lyssna på musik. Bloggar så mycket jag orkar bilderna får ni iaf imorgon eller på tisdag ! :)


SKIT GAMMAL MEN SO WHAT !

Fotodag idag !



Tjena
, sitter här med Maria och vi kollar på tv och har gjort de ett tag! Vi ska snart ut och fota. Blev lite smått beroende av de fina vädret så de måste finnas på bild ! :D Så om kanske en halv timme går vi ut och tar bilder. Robin kommer senare också! Så de är najsigt .. Sen blir de träning fast de är inte förens senare.

B-i-t-c-h ..



B-eautiful I-ntelligent T-alented C-ute H-onest
So next time someone calls you a BITCH, Just smile and say THANK YOU!


Dagens klädsel.



Jeanstights - Primark
Linne - H&M
Mjukiskofta - har INGEN aning.
+ no smink och en bulle!

Mysigt som fan! Orkar inte fixa mig idag. Ska nog ända bara vara hemma hos någon idag så..

Så där typ 55% klar..


Just nu.. FUL !

Orkar inte mer idag, får fortsätta mer någon annan gång! Men de är fett jobbigt faktiskt. Kollar igen om massa karonger med saker som jag haft i mitt gamla rum. Och slängt och så vidare, saken är att jag inte har någon stans att lägga de som jag inte slängre än. Så de finns inte så mycke mer att göra just idag! Så nu tar jag och drar vidare till Maria, får se om man träffar pojkvän med henne senare. Men först måste man vänta på att papi kommer hem så n¨gon av dom kan köra mig. Så kommer väl antagligen att blogga lite.. :)


Godmorgon.





Vaknade för kanske 1 timme sen, men har bara legat i sängen typ. Sen va jag tvungen och gå upp och placka ur diskmaskinen. Haha! Men idag så ska man vara med pojkvän och bdv tror jag. Så de är najsigt ! :) Men jus nu sitter jag ocg dunkar musik som vanligt just nu spelas låten öveeer. Grym och sjukt bra text! Älska Ulrik Munthers låtar ♥ Ska ta och fixa mig och rummet nu! Vi höres senare !

The tears fall, they're so easy to wipe off onto my sleeve, but how do I erase the stain from my heart?





Nä..

Nä, nu orkar jag inge mer. Sitter bara och lyssnar på deppmusik och gråter. Känns inte som ett så bra slut på en sån här bra kväll faktiskt så nu tar jag och sätter på en film! Vi hörs imorgon. Sov så gott ♥

En lycka driver hundra sorger på flykt.



Vet inte vad jag säga eller tycka. Vet inte om jag ska tro de är sant. Vill inte tro på de! För de är så sjukt jävla fel. Att du eller nä att ni kunde göra såhär mot mig. Att ni kunde svika mig så som ni gjorde. Ni har ingen jävla aning om att jag vet de här men come on, jag är inte dum i huvudet direkt? De syns så jävla tydligt. Är de så jävla svårt att fixa egen.. ist för att ta allt jag har. Min andra halva, människan som jag älskar mer än allt på hela jorden.

Fast de som är sorgligaste är ju att du gick me på de. Och dom där orden som du tydligen hade sagt! De är så sjukt! De är lätt är att finna lyckan, men svårt att behålla den. Och så är de verkligen. Vill bara säga att ni står på kanten nu och allihoppa är riktigt jävla nära på att ramla ner. För de ni gjort är hur jävla fittigt som helst. Hur fan tänkte ni? Gå bakom min rygg och lossas som om ingenting hade hänt. Jag kan inte ha de inom mig. Jag kan inte gå runt och leka som om allting är så jävla bra och som om jag inte vet ett jävla piss. Fast jag egentligen vet allting! De funkar inte så. Jävla skit liv jag lever i!


Hemma igen..

Då va man tillbaks efter en sjukt lyckad kväll, är otroligt glad att jag följde med! Va ju så otroligt arg och trött på allt innan vi skulle åka. Men de fixade sig rätt så snabbt! Satt och snackade med Rikard om allt och inget. Han är så otroligt rolig den där snubben asså! :D Vi va ute med deras hund, och typ så satt vi vid facebook. Eller inte så mycket, vi satt mest och bara pratade de har hänt mycke sen vi sågs sist kan man ju säga!

Sen fick jag reda på att han tydligen också ska till sportscamp vecka 2 iår SOM MIG ! :D Glad som fan. Den veckan asså, läääääängtar som fan! Sen ska vi till Lisseberg tillsammans också. Och som vanligt så kommer de nog bli massa middagar och sånt också så de ser vi fram emot ! :) GE MIG SOMMAR NU TACK! ♥


Bild på bästisen ! ♥

Mobilblogg - in bilen.

Sitter nu i bilen påväg hem från Rikard. Sjukt jävla lyckat kväll! Tack Rikard Bästis. ♥ Va sjukt irriterad när jag åkte dit på grund av olika saker men han fick mig på bra humör! Fick också reda på as mycke roliga saker när jag va där av han, HAPPYFACE :D Men jag bloggar mer när jag kommer hem och kanske 1 timme :)

Min humor !


 
Tänk om dessa företag skulle tillverka kondomer...

GEVALIA kondomer - När du får oväntat besök..
NOKIA kondomer - Connecting people..
LÄTTA kondomer - När du har bestämt dej..
GB-GLASS kondomer - Jag och min Magnum..
ERICSSON kondomer - It´s all about communication..
PRINGLES kondomer - Once you pop you can´t stop..
ALWAYS kondomer - En renare och torrare känsla..
RED BULL kondomer - Ger dej vingar
Tänk om dessa företag skulle tillverka kondomer...
GEVALIA kondomer - När du får oväntat besök..
NOKIA kondomer - Connecting people..
LÄTTA kondomer - När du har bestämt dej..
GB-GLASS kondomer - Jag och min Magnum..
ERICSSON kondomer - It´s all about communication..
PRINGLES kondomer - Once you pop you can´t stop..
ALWAYS kondomer - En renare och torrare känsla..
RED BULL kondomer - Ger dej vingar

♫ Idag är ingen vanlig dag..

för idag är de min älsklings födelse dag! ♫

Tjena föresten?
Hahah, mobboffer ! ;s Sitter här med mina sötnosar Maria och Mikaela. Vi sitter och chillar GALET! Resten av dagen har också varit chill. Kom till skolan runt halv 10. Då kollade vi på Tusen gånger stackare otroligt bra film! Vi fick också träffa en tjej ut filmen! :) Vi hade musik efter  Ska snart slänga mig in i duschen för att börja fixa mig. För vi ska senare till några polare på middag så de är najsigt ! :D
Ska tagga nu puss så länge ! :)


Jag imorse.


Din dag idag! ♥







Älskling, vill bara att du ska veta att jag alltid kommer att älska dig. Hur mycket de än spårar ur, hur mycket vi än kommer att bråka. Vad som än händer, så kommer jag alltid älska dig. Vet att jag många gånger sagt att de alltid kommer att vara så och att den här gången menar jag de verkligen. Men nu gör jag de från djupet av mitt hjärta, så säger jag de för jag kommer verkligen alltid att älska dig, du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. För vet du? Du är en av dom få jag är mig själv med. En av dom få jag känner mig trygg med. Du är en av dom få som jag verkligen älskar! Och de är speciellt för de är inte många jag är mig själv med, jag känner mig inte häller trygg med många.

Minns du när jag sa att jag sa att jag älskade, när jag tittade dig i ögonen. Och du log? Eller när vi sov hos Viktor med alla och du och jag sov tillsammans och du tog allt täcke så jag inte kunde sova så jag somnade i ditt knä sen? När vi satt nere vid träslöjden och du höll om mina knäväck och vi märker att Maria och dom garvade som fan för att de såg fel ut? När jag berättade om de Tina hade sagt till mig? Finns så mycket mer, för alla dagar med dig ger minst ett minne jag ska bära med mig genom hela mitt liv.

Jag har alltid fått höra att jag ska förändra mig, jag har alltid varit personen som varit osäker och svag. Du är personen som får mig att gilla mig själv, du är personen som får mig självsäker och stark! Du är en ängel utan vingar, en ängel från ovan. Så otroligt speciell, de är sjukt att du valde just mig. De finns så sjukt många andra brudar på jorden men de va mig du valde. Du förstår inte hur jävla lycklig jag är för de!

Du är allting som en tjej behöver. En omtänksam pojkvän, som finns och stöttar. De är väl typ vad dom flesta vill ha, inte sant? De underbara är att jag har de. För jag har dig! Hur ska jag någonsin kunna tacka dig för allting du gör för mig. Bara allting! För liksom vad skulle jag vara utan dig? Utan min älskling som betyder mer än mest på denna jord. Jag vill att du ska veta att jag alltid kommer att finnas för dig. Jag kommer alltid att ställa upp. 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, 31 dagar i månaden och 366 dagar om året. Du kan alltid ringa till mig eller komma om du vill prata med någon. För jag vill och kommer alltid vilja lyssna. Och jag hoppas du tycker samma sak. Utan dig är jag ingenting, de är du som har mina tankar varje dag. De är dig jag drömmer om.

Men idag är de din dag, bara din. Och jag hoppas du får de sjukt jävla bra älskling! För en sak är säker, jag kommer finnas brevid dig. Till den stunden du inte vill längre. ♥


Ingenting att berätta längre !

Har inget att berätta , ska ta och dra mig mot duschen nu. Försöker blogga mera imorgon! Men har lite planer men hem kommer jag nog innan ;)


Blogg tips!



Nu tycker att alla ska gå in och läsa min älsklings Vendelas blogg, skapad igår så finns inte så många inlägg ÄN! Iallafall, http://vensa.blogg.se . LÄÄÄÄÄÄS !

Bestämt mig !


Chilldag !



Tjafan, haha. Chilldag idag, drog ner till töömba med Kevin♥, Danne, Hanna, Cia och Maria. Hade de najsigt med dom, tog bussen hem med Maria och nu sitter vi här och tråkar sönder! :)

Imorgon fyller älskling år, så de är najs. Har förberätt en suuper göllig grej till han. Tihiih, har dock inte hunnit köpa något till han ;$ piiiinsamt.. Får fixa någonting antar jag ? :) Undraaa vad han vill ha bara? Har typ gått runt och frågat massa killar vad dom skulle vilja ha av sin brud om dom fyllde 13. Har bara fått massa oseriösa svar så få hitta på någonting.. Aja, nu ska jag sluta snacka..


Härlig dag.



Hemma nu. efter en helt galen och rolig dag! Kärlek.♥ Vi kollade på The grudge 2, säger bara euuuuuuw ! Tur att Kevin♥ va där! :D Annars hade jag seriöst dött. Vi har tagit typ 1000 bilder , som jag hoppas kommer upp så snart som möjligt ! Drog vid 4a, drog då till hallen för träning. Vi körde lite boxplay på slutet de va najs som fan, gick riktigt bra faktiskt! Tummen upp för de. Sen har de väl inte hänt så mycket mera. Vi hörs senare nu ska jag kolla faaaacebook.

Dags att fixa mig !

God morgon på er ! Känn som om jag är upp med tuppen fan. :o Fast de är ju inte mitt fel att alla smsar mig, så min mobil låter. suck Iallafall så ska jag nog ta och göra i ordning mig nu, och så eftersom jag ska vara i Tumba typ 12. Och jag är ju tjej så de tar ett tag! ;)


KOLLA HUR BRUN JAG VA ;(

Planer!


Ungefär såhär känner jag mig just nu! Helt blandad, trött men jätte pigg och aa typ massa ! Ska not iallafall ta och dra mig till sängen och messa med people, lyssna på musik och hoppas att jag somnar tillslut!

Imorgon:
Dra till Wilma, med Mickan och Kevin kanske någon mer? Hare myyys och sen träna ! :D


..



Probably the toughest time in anyone's life is when you
 have to murder a loved one because they're the devil.


Alla rapporter är inlämnade, livet är nu dokumenterat orättvist.


Pics ..











Kärlek till er b-rudar ! bilderna tagna idag :)

Jag Ä L S K A R mitt liv!



Sådär ja, ny duschad och fräääshig som bara den! Sitter nu i sängen med blött hår och ser ut som ett månster medans jag chattar med Kevin♥ på facebook sammtidigt som jag försöker få ner mitt liv på en blogg med bara ord. Jobbigt läge? Och vill ni veta vad jag mer gör? ;) Jag tänker på mitt liv, på mina fel steg och hur jag skulle kunnat gjort för att inte hamna där jag befinner mig idag eller näe där jag befann mig igår. Idag är mitt liv p e r f e k t ! fast... AA ! Kan inte bli bättre även om jag får mina panik utbrott ibland så är de ändå perfekt!

Jajaj, nej nu ska jag sluta älska mitt liv.. fast de är ju inte bra alls. Man ska ju älska sitt liv inte sant? Och nu när jag fått de ner skrivet på bloggen känns de ju 1000 gånger bättre ! Tummen upp för de..

Duschen nästa !

Drar mig vidare till duschen nu, bloggar mera senare ! Sry.. :o

*rubriken raderades*

Kom hem för typ en timme sen, som ni vet så drog vi ju till Tumba och mötte upp Mickan och Kevin♥. Vi va i tumba centrum ett tag sen drog Kevin♥. Vi satt kvar i tumba ett yag sen drog vi vidare till Storvreten och kollade på killarnas träning. Körde smsr... haha, roligtroligt ! Drog sen hem och aa typ de? :)

Nu sitter jag här och kollar på tv, ska kolla lite saker jag ska klicka hem från olika ställen till sommaren kanske delar jag med mig av lite av de till er.. vem vet? Eller så visar jag när jag hämtat kläderna ;) Men man vet ju aldrig ! Ska svara på mina sms nu så, vi hörs lite senare.


Vänner föralltid, är vänner för livet !

Hejsan, har ni de najs älskade bloggreaders? :)

Sitter här med Wilma och Hanna och snackar om allt mellan himmel och jord ! :) Vi har typ käkat precis om ca 1 timme ska vi dra till Tumba och träffa folk. Najsnajs ! Dagen va chill vi hade 3 lektioner så de va najs. Vi drog direkt hem till mig och nu sitter vi här. Vi hörs senare ♥


Mobilblogg - inget internet.

Tjaaaaba, sitter och snackar lite smått om morgondagen med lite people. Ska bli najs, vi har nämligen studiedag på onsdag. Men jag kan inte blogga idag, mitt intenet cepar. Så därför bloggar jag från mobilen nu. Bloggar is mer imorgon! :)

Fuck u !


Bråååk..

Sitter här och bråkar med mami. :s Hon har fått för sig att jag ljugit för henne , fast hon inte vet ett jävla piss ! För att jag inte sagt någonting, suck! Sitter också och försöker få tag på älskliiing♥ men han verkar ha somnat igen. Haha, stackars mig!

Ska nog antagligen gå och ta en dusch snart, najsnajs ! :) Nej nu svarade Kevin♥ så ska ta och svara på han så hörs vi senare !


GE MIG!


Naaaaaaajs !

Godmorgon, eller asså ja typ fast har varit vaken i typ 1653554 timmar redan. Vet bloggade inte mer igår hade inte tid helt enkelt! Men vi VAAAAAAAAAAAANN ! :D 2-1 till oss , som jag sa innan matchen jag älskar er hur de än går ! Men brudar nu älskar jag er lite mer än så. ;) Drog hem duschade, fixade mig, käkade och packade. på ca 1 timma ! *stolt* Drog till Mickan där Hanna va, vi satt och snackade och så. Efter ett tag gick jag och Hanna och mötte Kevin♥. Vi drog till Mickan och va där ett tag vid typ halv 10 kanske drog vi vidare till Viktor och Lova där Martin va. Vi hade en mysig kväll ute i deras studio/garage/pingisrum! HAHAHA, vi sov på madrasser delade me bebiiiiiiis♥. :D Vi kollade på 2 filmer, pluss Sune! Och massa youtubeklipp! :) Har iallafall haft en as rolig natt. Vi somnade runt halv 7 , sen vid 10 i 8 va de någon som gick upp på toa och skulle ta med sig mig tydligen så då blev hon och jag as pigg så vi hoppade runt och väckte alla! Så 1½ timme somn inatt! :thumup: Vi satte på 28 dagar senare, då jag somnade i Kevins♥ knä typ. Thihi gulligt. Efter de kollade vi på någon skit äcklig film som jag inte kommer ihåg vad den hette ! :) Läskig va den iallafall, vi ska typ se 2an på tisdag.. :o Kommer dö säger jag bara !

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan så jag får tillbaks lite energi! Så att jag orkar med träningen ikväll som jag inte har någon jävla ork till har ont i hela kroppen efter tacklingarna i knäna, ryggen, höften eller aa hela kroppen! Vi höres :)


gammal !

TAGGARÅÅÅÅÅ !

Nu är de dags att tagga till ännu lite mera! Sitter och smsar med Kevin♥, gick inte att ladda ner musik. SÅ jag får klara mig med mina gamla låtar + radio. Men de ska nog funka! :D Nu ska jag ut och gå, ska gå ner till samlingen så jag kommer igång riktigy ordentligt! :D De gillar vi! Skriver när jag kommer hem igen, kanske blir de mobil blogg efter matchen, who the hell knows?




Dåliga My är i farten igen ..

Godmorgon, eller aa typ ca ;) Hände inte så mycke i skolan igår. De ända va väl typ att vi började jobba med riksteatern? När vi hade slutat drog jag, Wilma, HannaKevin♥ och hans polare ner till tumba. Jag och tjejerna gick in på H&M, jag fick med mig 2 bh och 1 par string ! :thumup: Vi drog sen vidare till Hanna, där vi hämtade pengar och bara chillade. Vid tiiiiep 4 drog vi till Mickan där redan Maria och Matilda va, där skulle vi spendera resten av kvällen. Fast riktigt så blev de inte, för vi drog till Robban's och käkade. Och duktiga som vi är åt vi alla sallader förutom Maria som åt kebab i bröööd ! :D När vi satt där inne kom Viktor och Martin dit och skulle hämta mat. Vi bestämde att vi skulle träffa dom senare. Vi gick och handlade och sen mötte vi upp Kevin♥. Och sen gick vi vidare till Viktor där vi spelade pingis och sjöng i deras studio. Vi drog därifrån vid typ halv 10 och då gick vi tillbaks till Mickan där vi satte på 28 dagar senare. :s Sen kom papi och hämtade mig vid typ 11, då drog jag hem satte på en film att somna till och somnade!

Idag är de KVAAAAAAAAAAAAAAARTSFINAL mot Ackers! Så de är dags att tagga till nu! Ska fixa lite låtar till mobilen nu, vi hörs om en kvart ! :D


Gammal.

RSS 2.0