Mobilblogg - typ sjuk.

Hejpåer, är typ sjuk så de är därför jag inte har bloggat. Har sovit typ hela dagen, är sjukt sliten. Men aja, jag bloggar imorgon ist! Pöss :)

Saker går fort.



Endel saker går för fort. Ja, alldeles för fort. Men så kan de gå visst? Vet att de tog slut med Aldin i typ måndags, men vad ska jag göra åt de liksom. Men såhär är de, jag ar gått vidare. Och nu är jag så himmla smart och blir kär. Eller de är iallafall tecken på de. Och ja här går de undan, vet inte riktigt vad jag ska skriva. De finns inte ord. Inga alls, vet inte vad jag ska säga. Kan inte säga att jag ä l s k a r dig. Så aa, men jag vet inte vad jag ska göra för att kunna vara med dig.. JN, du betyder!

@ Martas place!

Är hos Marta, slaggar här. Ni får ursäkta min uppdaterning men vafan, men man har ju ett liv! Vi sitter just nu och försöker få ut folk, som vill träffas. Har precis bett Jesper<3 att ringa mig. Så de är väl de som händer senare! Sen så snackar jag lite med Tobbe på facebook och med Leo på sms. Den jäveln ska ha feeeest och han tycke inte jag skulle komma för att jag har match imorgon. :( Men så kan de gå, gulligt av han som tänker på mig. Eller så tänker han gör någonting duuuuuuumt.. Tihihi, jaja skit samma. Ska gå iväg och fixa en grej nu och så har jag i n g e n t i n g att skriva om. Blev nämligen tvingad att blogga av Amanda, som jag snackar med på msn. Så vi hörs senare baaaabes, pöööööss sålänge!


Gör mig blooooond taaaack !

Möter upp Marta nu!



De brukar kallas driiiiiv!

Sitter här och käkar vindruvor, och livet rullar på. Nu är de äntligen helg igen och jag är TAGGAD som fan! Har nog faktiskt A L D R I G varit så tagg på helg som jag är nu! Babe, i like it. :D Marta slaggar när ikväll. Najsnajs! Vi drar ut och träffar folket senare, och sen blire mys med film säkert. De kallar jag kärlek på hög nivå!


.

Taggar tilll bussen nu, vi hörs efter! :D


HON KOM IN ! ♥

Hejsan, sitter här och gör inte så mycket. Dagen har varit chill och snart är de som vanligt dags för träning. Är ganska trött, men jag skiter i de och kör iallafall. Vafan, de går ju över bär man kommer dit?! Har ingenting speciellt att säga om dagen. Har nämligen inte hänt någonting speciellt, har varit med dom bästa människorna som vanligt. Älskar er b-rudar! Snart blir vi 1 till i klassen, ja redan på måndag. Eftersom bästavän Marta kom in i vår klass. :D Skit kul verkligen! Nu blir vi 5 igen, tihihiih! Nejdå, men aja. Ska byta om nu, bloggar mer innan jag drar.


Gammalt som fan!

Tränat och nu sängen/soffan!

Har varit på träning, som gick super bra. Är stolt över mig själv faktiskt, ävern om jag pratade ganska mycket. Tihihihi.  Bråkade lite med föräldrarna när jag kom hem. Och jaaa. Nu är jag klar för sängen. Ska kolla på filmen som går på 6an. Sen blir de sova för min del! Är så sjukt trött på morgonen annars. Och de är ju inte kul. Har Matte prov imorgon också, sen så ska jag till tandläkaren. Jippie ! Aja, nu ska jag gå och kolla på filmen. Puss och godnatt!


Nästa: träning!


Hata min dator eller blogg.se!



Som de står i rubriken, hata min dator eller blogg.se! För mina inlägg kom inte upp, hade skrivit typ  till. Men nääe, då läggs dom inte upp snacka om irreterande.

Iallafall, hej på er ! Hur är de med mina söta läsare? Med mig är de iallafall sjukt bra! Dagen har rullat på bra och jag har haft toppen humör idag. Va övertrött imorse då jag va typ AS flumm. Haha, eller Amanda vad säger du? Haha! Vi hade ingen första lektion Anita va inte där, yeeey håltimme ! Baby, i like it ! Vi borde ha de oftare enligt mig. Tihihihi. Jaja, men då satt vi vid skåpen och bara flummade sönder. Vi hade no-prov, och Spanska-prov idag också, känns som om de gick bra! No;n va jag ganska säker på men inte spanskan. Men så kan de gå!
Senare blire träning, och ja vad mer?




Im living for a dream
and dreams can come true


Lite känslor bara!

För er som ställer så jävla mycket frågor och lalala. Så ja de är slut mellan mig och Aldin. Och de bara blev så. Vi snackade lite i lur ett tag och sen så blev de typ bara så. Asså, de är typ svårt att förklara. Vi är iallafall, riktigt bra vänner nu. Och ja jag vet att ni tänker att man inte kan vara så bra kompis med sitt ex. Men jag är faktiskt de, även om de bara gått 1 dag sen allt hände. Och aa. Men så är de.
Han kommer alltid att stå mig nära hjärtat. Men inte på samma sätt, inte på kärlek utan som en utav mina bästa vänner. Vi är riktigt lika han och jag faktiskt de vet vi alla. Så ja, vänner funkar bra !  De blir ng bäst för oss båda på de här sätter så ja, varför deppa?

Jag mår sjukt bra somjag skrev i inlägget under. Känns som om de bara kan bli bättre. Livet är faktiskt på topp, är stark med mina vänner. Även om man kanske inte tror de. Så är jag så sjukt stark! Alla minnen med vännerna, alla skratt. Underbart va ordet! Visst man ska inte bara tänka på andra och att de är vännerna som alltid finns och lalala. Men saken är att de gör jag, jag behöver mina vänner. Och så är de. Mina vänner betyder allt. 

Så tack till alla vänner och tack Aldin Bektesevic för tiden tillsammans. Nu är de nya minnen som gäller ! ♥


Hoppas, hoppas, hoppas!

Hej sweeeties, förlåt för min super dåliga uppdatering. Men sånt är livet ibland, de suger att jag inte bloggar vet de redan. Men så kan de gå. Hursomhelst, då har dagen varit lugn och så. Lite kaos eftersom de hände lite saker igår om man säger så. Men vi tar de i ett annat inlägg. Iallafall så kom Marta till min skola för att göra lite saker. Haha, hoppas på dig gumman!  Vill verkligen, men jaja nu ska vi inte avslöja för mycket. Aja, efter drog vi till donken och käka. Och sen vidare hem till henne. Men hon skulle tagga och träffa killen så ja nu är jag hemma. Träning om typ 1 timme.  Gillas stort, även om man inte kan gå efter!


Arg men glad på samma gång !

Hej på er sötnosar! ♥
Just nu sitter jag här och har precis käkat lunch. Va på match imorse, vinst blev de mot Älvsjö med 3-1. Gillart! Är jätte arg på min mami just nu, orkar inte med henne. Oj nu tog hon visst sladden till datan, så ja den dör väl antagligen när som helst. Ååh, hatar henne! Hursomhelst, så måste jag följa med henne och göra någonting nu. Asså orkar inte, är sur och trött. Och blääää, tror nog jag dör snart. Jag kan inte hålla ögon öppna längre till. Drar antagligen tidigare till hallen, eftersom jag inre orkar vara kvar hemma. Men så får de bli, hinner blogga innan jag drar. Hejdå! :)


mensverk + stökigt rum = SUUUUUUGER!

Nä de är ingen hit, men aja saker måste göras även om man inte vill bloggar om kvällen när jag är klar. Får då ska håret fixas ! Bloggar senare :)


Coooola My är back!

Haha, eller ja för ett tag iallafall. Är at Martas place. Ska slagga hära, så de är najs. Vi ska typ käka snart, och sen blire ut och träffa folk typ. Vi får väl se vilka de blir. Så ja, ingenting mer att berätta.
Juste, min dator hemma har typ kraschat så kan inte blogga och så, men jag ska typ få tillbaks den idag tror jag ? Så då börjar jag blogga igen, men som jag sa kanske bara blir ett tag har ingenting kul att berätta än om min dag. Och vem fan vill sitta och läsa om min da varje dag? :O Aja, ingenting mer att säga bloggar senare .
kyyyyyyyyss !

Smärta..

Hej på er sötnosar ! :) Vad gör ni? Själv så sitter man här med värsta huvudvärken och är hur trött som helst. Så de blir antagligen ingen träning för mig idag. :( Inte bra, jag som varit as tagg på att träna innebandy idag. Men nääe, ingenting för mig just nu asså. Känner mig inte som en människa, men jaja. Dagen har varit lugn och så, men har som ni vet varit tröööött som fan! Tydligen så va pojkvän också trött idag så, ja.. kanske är de så att man ska vara trött nu? Haha, nej gud vad jag snackar bäst att jag avslutar de här super röriga inlägget och tar och sätter på mig en tjockare tröja. Sen drar jag och kollar på träning, PÖÖÖÖÖSS! ♥




Ingen ork till någonting!



Har inte haft ork till att blogga. Eller har egentligen inte haft ork till någonting dom senaste 2 dagarna. Är trött som fan! Blääää, på de. Vet inte riktigt varför. Är bara otroligt sliten och trött på skolan. Tänk er redan nu! De är fan typ 5 veckor till sportlov och då jävlar är de ingen vila då ska jag fanemig vara med vänner och shiit. Hela veckan, har ju typ ingen fritid nu för tiden de är bara, skola, träna, plugga hela dagarna! De känns inte riktigt okej faktiskt, eller jo men tycker synd om mina vänner eftersom jag är så osocial nuförtiden.

Dagen har varit lugn men har varit huuuur trött som helst, vi kollade på Romeo och Julia som 9D spelade. Riktigt bra faktiskt! Satt med tjejerna och Olle, och hade de lite kul sådär. PÅ lunchen va jag med Karro, vi satt och snacka om allt och inget. De jäveln va tvungen att göra lite saker, så jag fick daaaamp. Men tänker inte säga vad, men de spelar ingen roll. Iallafall, så hade vi 1 lektion till sen slutade vi.
Har ingenting mer att säga. Än att jag är sliten och nog antagligen somnar snart?! Nej, men nu ska jag piggna till lite och sen blir de träning. Som dumma Robin inte tänker komma på. Nej, men jaja. Har ju ändå min b-rudar, som jag är med. Men blir ensam på bussen hem, stackars mig! Nej gud vad jag snackar om ingenting, jag bloggar mera senare!



Innebandy..

Sitter just Nu med Vendela, Saga, Emelie Och Maja. Vi kollar på kasper som är grym va bara tvungen att säga de. Vi har ju också spelat, de blev en torsk. Men dom va faktiskt värda vinsten om jag ska vara helt ärlig för vi sög idag! Hursom, så följer Emelie och saga med till mitt place efter sen blir de träning bloggar när jag kommer hem för Nu ska jag heja på kasper Och vara social mot mina sweeeeeeetnosar!

HJÄÄÄÄLP !

Åååh, hjälp nu fick mamma lite damp på mig när hon såg att jag fortfarande satt och kollade på filmen. SKa ju ha vääärsta matchen imorgon. Så måste typ gå och fixa de sista sen bilr de sängen. Så ja, puss på er! Och sov gott ♥

Film !



Sitter och kollar på My best friends girl as grym film! De går på 4an för er som undrar. Mennu är de reklam så jag passar på att blogga ! De blev inget med vännerna ikväll, har ingen ork och lalala. Men näste vecka förfan! Då kööööör vi ska fan uuuuuut , de va typ 1000 år sen jag va ute. Vene varför. Men jaja så är de iallafall! Men hursom så börjar de igen bloggar mer i nästa paus! :)


Stört av allt är kärleken!

Jag ska titta på dig även om jag blir blind
Jag ska höra på dig även om jag blir döv
Jag ska krama dig även om mina armar blir lama
Jag ska kyssa dig även om mina läppar blöder
Jag ska älska dig även när mitt hjärta har stannat
För jag älskar dig mest utav alla


Glad idag.

Eller ja glad och glad. Men är iallafall på bra tankar just nu, vi får väl se hur de blir ikväll.

Aja, hej på er föresten! Har kommit hem från farmor nu. De blev en lunch/middag efter matchen med henne och farfar. Sen satte vi oss óch fikade lite och så vidare. Vi har diskuterat mitt godislöfte som jag ska ha de här året. Och vet ni vad? Jag har kommit fram till att jag nog inte vill ha någonting. För fatta man går ner i vikt. Nej, men tänk hur mycket pengar man tjänar iallafall på att inte köpa godis. De är sjuk egentligen. :D Haha, hursom så är de hallen som gäller sen hem och ta de chill. Kanske drar ut och träffar Marta och några andra roliga. Som kan få mig på andra tankar. Man måste ju fördröja tiden liksom. Och jag gör ingenting annat än att vara med mina vänner just nu. Vi får väl seee hur de blir. Ska iallafall vara hemma tidigt. Eller aaa, vid typ 10. Eftersom de är match imorgon. Men jaja.

De va sjukt kul att träffa tjejerna igen, alltså Amanda och Ellen. Saknat dom som ni vet! Vi vann med 4-3 och riktigt dåliga va vi! :( Men jaja, så kan de gå.

Nu ska jag sminka mig, bloggar från mobilen och när jag kommer hem !


Ingen lust..

Har precis kommit in. Har suttit ute på trappan typ hela kvällen, gråtit sönder och bara täääänkt på allt och inget. De fuknar inte så bra i mitt liv, de går i berg och dalbannor. Men de är väl så de är, livet är inte som en dans på rosor. Men jag förstår inte vad de är för fel på mig? Jag sätter mig ute kollar upp på himmlen, och jag börjar gråta. Tårarna bara rinner och rinner. De är väl antagligen ganska mycket som är fel just nu. De har blivit så fel på den sista tiden. Allting man gör tolkas fel och de blir bara fel!
Orkar inte ta upp någonting här. För jag blir så irreterad när folk som läser min blogg som jag aldrig prata med innan eller så, kommer fram och frågar hur de är! Man bah WTF, känner jag dig?! Tro inte att ni känner mig bara för att ni läser min blogg de är långt ifrån!

Men den här helgen ska jag ta de chill bara tänka på träning och innebandy, farmor fylller ju år. Så ska dit, så de ska bli najs. Så inga tankar ska jag ge till negativa tankar. Match mot huddinge på söndag, och mot Ellen och Amanda mina sötnosar imorgon. Saknar dom som fan! Så är de, Den här helgen ska bli l y c k a d. Även om jag vet att den inte kommer att bli de. Men nu ska jag sätta på en film och låta den här dagen sluta i tårar. Men imorgon är de andra bullar !


Träning om 40!

Hej på er, första inlägget idag och de kommer seeent. Shit, va dålig jag blivit på att blogga i skolan och innan jag går till bussen. Inte okej. Men de känns som om jag måste komma in i skiten som kallas rutiner och vända tillbaks lite på dygnet så att jag kan vakna och kunna gå upp tidigare. Ist, för att gå utt i sira sekund och stressa gärnet till bussen. Hursomhelst, så har dagen faktiskt varit helt k. och de känns bra om man jämför med dom som har varit dom senaste dagarna. De har inte hänt så mycket, har umgåtts rätt mycket med Olle och Tjejerna. Så ja, inte så mycket att säga. Träning om typ 50 minuter, så ska väl ta bussen om kanske 30. Men jaja, bloggar senare när jag får lust. Pussen!


Ingen bild från idag, eller nu.. KAN INTE VARA S E R I Ö S PÅ BILD ?


Nolifer.se

Hej jag ska få en fiiiiiiiiiin kropp, så jag tränar 6 dagar i veckan + ungeför 2 matcher. Synd bara att de bara blir muskler.. hmm, hur gör jag nuu då? Kanske ska man träna mindre? Nej då blir man ju feeeeeeet ! Vettefan hur jag göra nu. De va bara de jag ville säga. SHADÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ !



Tränat ännu mera !

Hej sötnosar!

Japp
, då har man varit på ännu mera träning och de är också träning imorgon! Lööööve it. Har dock träningsverk i armarna. Men de är ju bara ett eckan på att jag har kört gääärnet.. tror jag ? Hursomhelst, så började dagen på de bästa sätt som man kan tänka sig. Åkte buss med mina älsklingar, Marta, Angelina, Kasper, Linnea och lite annat folk. Man kan inte starta dagen på ett bättre sätt så på bra humör va ju ju .. i kanske? 10 minuter efter att jag eller ja dom gått av så vände humöret. Har ingen aning om varför, har inte varit på topp dom senaste dagarna verkligen inte. Känns som om de vänder snart.. öhm, hoppas jag iallafall?!
Hursomhelst, så har jag inga kommentarer om dagen de har verkligen inte hänt någonting. Har typ suttit och snackat med massa folk om allt och inget. NEJ JUSTE! Haha, vi hade idrott idag. Och vi skulle köra någon tärnings grej. Men de spelar ingen roll, men så hursom så delade han i lagen typ 2 och 2 dom som satt brevid varandra. SÅ jag skulle hamna med antingen Bea eller Amanda. Blev med Amanda, emn eftersom jag har så otur så hamnade vi med dom bäääääääääästa a fast nä. Vi fick vara med Rasmus och lite annat folk. Haha, men vi vann faktiskt 1 gång. TIHIHI!

När jag kom hem så va mina farfrar och min farmor här, och ja jag har två farfar. Men dom har iallafall rivit väggen idag, mitt rum har blivit 7kt stooooort! Men innan de så kom dom till min skolan bara för att deras nyckel tydligen inte passade så då kom dom och letade efter mig i HELA skolan. Och sen kommer dom till korridoren när jag sitter med hela 7D utan för 7A's klassrum och allt de, tur va bara att de inte va några från 7a utanför! Och letar efter mig, seriöst jag trodde att jag skulle dö. Blev lika röd i ansiktet som Karolina. Flåt sis, men de känndes lite bra att säga så



Från nyår, igggga att jag ser ut som värsta typ fettot, tack .

Ryck upp dig nu My!

Ja som rubriken säger, måste rycka upp mig så nu drar jag får helvetet just nu kallad dator. Orkar inte med den just nu, får damp seriöst! Men jag är sur, arg, trött och vill bara dööö just nu. Så ja nu drar jag för idag, orkar inte bara. Flåt, men så är de. Pusshej för idag !

Till dig min kärlek.



Vet inte vad som händer faktiskt, vet inte vad jag gör längre
Allting bara händer, jag gör först tänker sen. Och hur smart är de?
Men utan att behöva tänka. Utan att behöva ens fundera någonting
så vet jag, jag vet att jag älskar dig mest på hela jorden. Jag vet att jag ganska ofta gör fel.
Att jag skiter i vad du tycker, men de blir så.
Och du anar inte hur dåligt jag mår efter de. De finns inga ord för de.
Jag vill att du förstår hur ont de gör att se dig bara gå förbi eller så. Jag vet inte varför med så är de bara.
Baby, du är min värld mitt allt. Skulle verkligen inte vara någonting utan dig,och de är sant.
Jag behvöer dig för att kunna leva.
När du står brevid mig eller bara i min närhet, blir jag helt knäsvag. Och jag vet inte vad jag ska göra.
Jag är verkligen kär i dig. Så är de, och jag vill ingenting annat än försätta ha dig vid min sida!
Allt de här kommer rakt ifrån mitt hjärta för de skriker efter dig.


Svaret:



Här har ni svaret på min lilla fråga. Och ja Nelly, du hade rätt även om jag inte ville ha något svar. Tihih. Men iallfall. Så här grymma vad jag och Christer när vi va i lag på julafton. HAHA! Vi vann faktiskt, tro de eller ej med de är sant!

Till bästavän: Jag måste prata med dig imorgon påminn mig om de!

Jag älskar att träna!

Hemma från träningen och har duschat precis. Jag måste bara få säga att jag Ä L S K A R att träna. SKa börja göra de 6 gånger i veckan + typ 2 matcher. Love it ! Hej beatch 2011. Tihihihi! Men träningen gick bra iallafall, körde ingenting speciellt. Vågade mig inte runt i en dubbel. Tog bussen hem med Robin, han kallar mig mobboffer. Snacka om att jag blev ledsen, haha nejdå driver.  Men jaja, humöret är verkligen inte på topp måste fixa de på något sätt.. Men jaja, ska ta och vara lite social mot Tobbe och Alex på fb och lite folk på sms nu.


Träning nästa!

Då drar jag på första gymnastikträningen för år. Känns bra faktiskt! Löööve it. Bloggar när jag kommer hem igen! :)

STOR DISS!

Ville bara skrive en diss snabbt. Och det är så kallad fjortiskärlek! Asså seriöst, så töntigt enligt mig. Visst en sak om man bara är på g med en person och dissar den snabbt. Men om man är tillsammans, skriver typ jag älskar dig mest på hela jorden och dissar man typ 2 dagar efter. Sen sitter man och gråter och lala. FEEEEETDISS!


Pratdag!



Hej babes, sitter och snackar med Robin lite på msn och får typ miljoner händelser på fb för att Ellen gillar ALLA mina bilder i ett av mina album hej 150 kommentarer, hejhej! Hursomhelst, har jag varit ganska mycket med bästevän idag. Vi har ju fan 7kt mycket att prata om, vet inte varför men så är de bara. Och vet ni Johanna har kommit fram till att jag börjar bli lik Karolina. Bara för att vi är bäst liksom? Så va de inte så, vi är sjuka i huvudet. Haha, tänker faktiskt inte ta upp varför. För de är kanske så att man inte ska veta de. Men jaja, har flummmat som fan med Amanda och Bea idag. Kulkul! Hursomhelst, så är de träning om 1½ timme. Så ska fixa käk bloggar undertiden!

 


Nästa: sängen!


..



A day without You
is like a day
without sunshine,
babe i love you
so much ♥


STÖÖÖÖRRE!

Har städat och så i rummet hela kvällen, imorgon ska jag tömma klart de och på onsdag river dom väggen. Så hej soffan i typ några veckor! De är blir ju kanske sista natten i mitt rum som litet, de känns bra men samtidigt ganska hemskt. Kanske inte har berättat för alla, men mitt rum ska bli dubbelt så stort! *ler* Men iallafall, så ska vi fixa allt som jag sagt så nu jävlar. Längtar tills de är klart.  Hursomhelst, så ska jag gå och duscha nu. Blir väl kanske någontot inlägg till innan jag går och lägger mig, måste ju orka upp kl typ  imorgon med. BLÄÄÄ!


Älskar dig barndomsvän! ♥


Hemma!

Är nu hemma. Kollade på bästevän när han spelade och lalala. Dom torskade faktiskt inte, som jag sa att dom skulle göra. Han sa de med faktiskt, så de så. Menhursomhelst, så har dagen varit lugn de har inte hänt så mycket. men har haft riktigt roligt! Mickan väntade med mig i typ 1 timme efter att vi hade slutat. Vi satt och drev med en kille, HAHA säger jag bara. Eller vad säger du mickan? Iallafall, så ska jag käka nu bloggar mer senare.


Happyface, old!

Väntar på bästevän.

Hej på er, sitter med Mikaela i skolan. Väntar på bästevän Olle, och Mickan va göööööölug och stannade med mig. Så sweeeet av henne! Men iallafall ska till hallen och kolla när hans lag spelar mot 96orna. Dom kommer åka på toooorsk! HAHAH! Ska fan bli kul at se. Men nu ska jag och mickan spela något spel på hennes iPod som jag skriver från just. Så hi hörs när kg kommer hem, puuuuuuusshej! :)

-

Ingen alls lust att blogga just nu. Skriver imorgon.. Pussshej!

Hallen på hermatch, hem käka tillbaks och träna.

Rubriken förklarar nog de jag gjort idag och vad jag är påväg till. Ska nämligen till hallen nu och kolla någon match, hj typ. Vene varför, men jag fick lust. Dom ska möta tumba, kanske någon man känner igen. HAHA! Amen iallafall, så drar jag nu. ccccccccya !

Snart tillbaks..

Mami har tvingat mig attköra alfapet med henne, hur ska nu de här gå?  Eller jag och bästa farbror va ju bäst på julfaton så vi får väl se.. HAHA! brb 


Såhär, såg de ut då. Ni kanske hittar felet? Annars så visar jag de senare..


Myskväll!

De blir hemmakväll, har ingen lust att dra ut och träffa någon känner mig sjuk och så. Så ikväll blir de att vara hemma för min del. ska nog fixa mina dagar lite smått. Nu jävlar ska jag hålla dom fina! Är så 7kt dålig på de, dom går av och då orkar jag inte med dom mer. Haha, jaja men nu ska dom hålla sig fina iallfall! Gillart..  Och måste bara få säga att tiden går ovnligt fort nu för tiden. Jag menar hallå, imorgon är de söndag sen är de måndag. Och på måndag börjar iallafall jag skolan. Vet att de är många som börjar på tisdag, men självklart så gör inte gamla Björkhaga de. Men jaja, glad är jag iallafall. Nej, men de ska bli riktigt roligt att träffa alla igen. Har fan inte träffat pojkvän på hela lovet! Asssså shiiiiiiiiiiet, tiden har gått för fort! Så är de bara, har inte haft tid när han har kunnat och så. Men jaja, ska bli kul att träffa han och alla andra med såklart!


2-2.

Hej på er, kom hem för ungefär 1 timma sen. Har varit och coatchat mitt älskade lag. Nej men jag åkte med och kollade, hade verkligen ingen lust att spela. Vet inte varför faktiskt men så va de. Har inga planer för dagen än men jag hittar väl på någonting jag är så sjukt sugen på att dra till hallen. Ska bara försöka få med mig någon. Så ja. Ingenting mer att berätta. :)


Bild från halloween. Haha, no coments..

Rubrikbrist? Javisst!

Vet inte riktigt va jag tänkte när jag skrev de där om att jag inte skulle blogga. Men jag hade verkligen ingen lust. Men nu sitter jag här och snakar med lite sportscamp folk. Kulkul, träffade j ä t t e många i storvreta. Så de va roligt! Men hursomhelst, så blev storvreta skit lyckat enligt mig. Som ni vet så sov jag med Stina och Emelie och vi hade de mys. Orkade inte blogga mer på plats eftersom jag hade annat att tänka på. Men vi kom till kvarten i a-slutspel. Då vi looosade mot Nynäshamn typ, eller någonting sånt. Eller va de dom vi skulle möta imorgon kanske..? :-o
Jaja, men de blev iallafall suuuuuuuuuuper lyckat ! Love it. och jag nådde mitt mån precis. För jag hade ett mål att sätta minst mål och va gör jag? Jo jag lyckas få in  super fina mål. *stolt* Hihi, nej men faktiskt så va de så att de ena faktiskt va skiiiiiiit snyggt enligt mig iallafall. Och de gjorde jag när vi mötte Telje Tigers. Jaja, de va najs iallafall. Så jag är nöjd. + att vi fick till en riktigt rolig kväll/natt på onsdagen. Jag dööööööör asså, vi ringde hetalinjen och massa! Haha, sen så satt vi alla i typ flera timmar och bara pratade ut om allt och ingenting. Jag älskar er tjejor! Men nu ska jag ta och kolla klart på filmen sen så blir de sängen, ska till nynäshamn(..tror jag?) och kolla på mitt kära lag som spelar. Ville inte spela så följer med och kollar. Men jag skriver mera imorgon. Puss på er !


Hej de är en jätte gammal bild hejdå.

Kommer inte att blogga på dom senaste dagarna.

Nu är de ju dom sista dagarna på lovet och jag kommer nog inte blogga förs på söndag. Så är de, men jag ska ta vara på dom här dagarna. Förlåt men så är de! Kyss, så länge



uppdatering: Kommer att blogga iallafall. Vet inte vad jag fick för mig? :o

Mobilblogg.

Är nu påväg hem, kommer hem om kanske 1 timme eller mer. Men bloggar då :)

Hotellrummet.

Sitter nu på hotellrummet med Stina, Elin och Emelie. Fast Elin bor inte här, men hon kommer typ hit hela tiden. Tihihihi :D Jaja. Vi har spelat 2 matcher idag första mot Sten Sture, ju konstigt namn men jaja. Men förlorade iallafall med typ 4-0. Sen spelade vi en till match nyss mot något wierd Finsktlag, vi van den matchen med 4-2. De va en as liten brud som stod och typ puttade Elin och Elin är ju ganska lång. Så de såg skit kul ut. Men utöver de, så va Tobias och Leo satt på läktaren. men dom jävlarna sa ingenting, innan jag kom ner på plan när dom skrek: Kom igen nu Mysan! Trodde jag skulle döööööööööööööööö fan! Fett pinasmt va de iallafall.. Aja, men nu ska jag stänga ner datan. Eftersom vi ska upp halv 7 imorgon typ. Så puuuuuuuss på er för idag. Och juste skulle bara säga att jag fick spela ändå, skulle ju egentligen inte de. Men jaja. hejdå nu!


Inte långt kvar nu!

Nu är de bara några få timmar tills de är dags att gå till hallen och möta alla. Jag ska åka med Stina så de ska bli naaaaajsigt! Åh. nu börjar jag längta. Kommer ihåg förra året så jävla lyckat de blev, med Åkersberga killarna och allt, att de itne gick så bra i själva cupen kanske inte va så jävla bra men kul hade vi! De ska bli 1000 gånger bättre i år har jag bestämt! Inge jävla depp som jag och Stina är världsmästare på att göra, utan bara massa skratt och lalala. De ska bli 7kt najs! Jaja, nu ska jag vara social mot msn folket bloggar mera senare, looooooovar! :)


I-landsproblem!



Är ute ur duschen nu och ska börja packa. Bara 1 problem! Jag vet inte vad jag ska packa? Och inte vad jag ska packa i? Känns som om jag kommer att ha med mig alldeles för mycket om jag tar min stora väska. Men jag har inga som är mindre. Eller bara några vanliga väskor. Asså jag ska ju inte spela så behöver inte ha med mig massa skor och utekläder och så, utan bara vanliga kläder. Ååååh, får damp. :@  Nu ska jag sätta mig och SKRIVA ner vad jag ska ha. Listan kommer säker att bli super låååång!


Storvreta imorgon! :D

Hejsan på er, har inte bloggat idag och fråga mig inte varför men jaja. Drog till Maria igår och sov där, vi gjorde väl inte så mycket. Men jaja, imorgon bär de av till Storvreta 2011. De ska bli otrolikt kul! Vi ska bo på hotell och e finns internet på rummen och Stina har med sig data. Så jag kommer att kunna blogga! Så ni blir inte av med mig inte ;) Hihihi. Ska sova med Stina och Emlie, så de är najs! Ska bli kul, så ska packa och sen blir de en låååååååååååååååång skön dusch. Eftersom..? Nej, jag känner att jag behöver de, älskar att duscha. :D Menmen, nu ska jag dra vidare till duschen bloggar mer sen! Ska försöka med att hinna med att lägga in bilder från födelsedagen! :) Men bloggar gör jag iallafall senare!


TEST

:)

Grattis till mig :)

Idag fyller jag år så hela släkten kommer. Så de ska vli najs, men nu kommer dom så ja måste springa! Kysssss

Chilldag idag!

Idag blev de en chilldag efter en riktigt roligkväll igår! Säger bara att Emil va B Ä S T på att smälla raketer eller vad de nu heter. Asså vi har typ en liten tävling med dom som bor brevid Christer varje år. Och i år van vi LÄTT !  Men idag har jag inte gjort någonting, har färgat håret brunt.  Men jag skiver mer imorgon, för nu ska jag fixa lite. Sen blire film!


RSS 2.0