Tid!


Favorit i repris.

Äntligen har jag tid för bloggen! Han varit helt död idag, har spelat match och tränat. Plus att jag redan innan va helt slut i kroppen efter igår. Vi gick och la oss runt 5 trodde vi men de visade sig att klockan bara va 4 eftersom man skulle ställa tillbaks klockan. Vi kollade på Paranormal Activity, skräckfilm. Har sett den 2,3 gånger innan. Och shit va äcklig den va ändå, tänk er då första gången jag såg den? Kommer ihåg att de va hos Denise med Fanny. Vi höll typ på att dö. Minnenminnen!  Hursomhelst, mami kom och hämtade mig imorse och då drog jag på match mot huddinge. Fick spela back, de gick faktiskt ganska gra. Eller aa typ. Vi van iallafall med 5-0, så helt dåligt kan de inte varit?  Drog hem, Emelie följde med. Vi käkade sen va de bara att dra ner och träna. Jobbigt, och de tar riktigt på kroppen när man förs spelat match, sovit typ 4 timmar plus att man inte sovitt ordentligt på typ 1 vecka! Skulle egentligen dragit och sovit hos Mickan med Hanna. Men tyvärr så orkar jag inte.  Är så sjukt slut och behöver 1 natt i min egen säng innan jag drar till London! LÄÄÄÄNGTAR SOM FAN!

Imorgon måste jag börja packa, ska nog ta och träffa Marta en snabbis hon kom ju hem från kina idag! Och sen åker ju jag liksom. Så jag måste nog träffa lillskiten imorgon! Men de ska bli kul att få träffa henne. Men nu vill jag nog ta och kolla på film eller vad tycker ni?  Så ja vi får se vad som händer.. Måste ta tag i bloggen någon dag. Men jag orkar inte just nu, måste ta de lugnt och tänka på andra saker än att skriva i bloggen för till fället. Jag kommer att blogga men inte lika mycket. Lita då och då. Men jag kommer tillbaks när höstlovet är slut och jag kommit hem från London. Då har jag nog massor att berätta för er!  Kisses people.


Tidsinställt inlägg.



Nu sitter vi nog och tittar på skräckfilm. Jag sitter säkert och gömmer mig bakom någon, håller för ögonen eller skriker? Haha, men så är de! Vi ska titta vidare nu. Skriver när jag kommer hem från matchen imorgon. Puss och godnatt.

Halloween <33

Hejsan alla läskiga manniskor <3
Imorgon är det halloween, då får vi se om man går bus elr godis hahaha<3
Aja ska käka korv med bröd<333

Många pussar Mickan <333

Fixar mig nu!


En bild från igår, på lilla mig när vi väntade på att Viktor, Lova och Robin skulle bli klara.

Ska börja fixa mig nu, ska vara där tidigare. Jag och Maria ska hjälpa henne med lite saker innan alla kommer. Så Jag ska böra fixa mig nu. C'yaa in hell bitches!


Drog inte till hallen!

Orkar inte. Måste ju liksom orka vara uppe ikväll. Ska ju nämligen sova hos Nelly med alla också! Så de blir sjukt najs! Tror nog att jag tar en powernap snart! Ni ananar inte hur trött jag är. Mamma kommer hem vid 3 och då ska vi börja fixa mig. Hon ska hjälpa mig med hår. Så de blir bra de! Nu ska jag ladda över bilderna från igår, och så kommer dom upp snart!

Klar.


Ge mig sommar 2009 tillbaks! ♥


Nu är jag äntligen klar med allt jag behöver göra! Riktigt skönt, ska nog antagligen till hallen och kolla på a-lagsmatchen. Snart! Men de beror på om någon rolig är där? Men vi får väl se vad som händer. Sitter just nu hära med mjukis kläder och är typ död. Jag är så sjukt sliten, så jag vet inte vad! De ska bli riktigt skönt att vara ledig den här veckan, och att dessutom åka med london ska bli ännu roligare. Längtar som bara den, att bara få vara. Äta god mat, shoppa. Ta de chill i en annan stad, rensa tankarna. Och så vidare.. Det ska bli riktigt skönt!

Vaken.


Hammarbytröjan är på och jag är sliten!

Har nu vaknat till och ska blogga hade jag tänkt. De va grymt kul igår ändå, måste jag säga! Även fast lite saker hände, men kvällen spelderades med underbara människor som är så sjukt mycket värda. Ni är underbara! Och veet ni jag har kommit på att nu när han inte är hemma, så känns de som om jag kan göra vad som helst. Men så funkar de ju liksom inte! Patetisk att gå och bli kär i någon som man själv måste käpa för även om man vet att de tar sjut efter minst 1 månad. Helst sjukt igentligen! Men om kärleken är så stark så varför inte? Men jag tror nog att han ska få kämpa för mig, jag ska vara svår. Han ska behöva kämpa hårt! Sen kommer han hem snart, saknar han så sjukt mycket.

Men aja, idag händer de inte så mycket nu på förmiddagen, men på kvällen då drar jag ut till Tyttinge och rensar tankarna hos Nelly. Med underbara människor 1 kväll till! De gillar vi, sjukt mycket. Ska inte vara utklädd som man ska egentligen. Men, någonting ska jag nog göra. Men jag måste dra och duscha nu, så vi hörs senare!

Sammar känslor varje gång.

Hemma nu. Det blir alltid samma kännslor efter alla sånna här fester! Jag har ingen lust alls att blogga, jag mår bara dålig och jag har lust att gråta. Så aa, vi får höras imorgon. Sov så gott!


Ursäkta

Haha, ni får ursäkta dessa inlägg innan.  Men nu är de nog för hoppningsvis bara jag som bloggar. Men nu ska vi ta och sätta på oss skorna och sen ska vi dra till Gulan och käkar. Puss!

Maria gästbloggar

hola!
maria här!
vi är hos mickan och hon skrev ju nyss;)menmen,nu sitter vi här och ska snart käka på
Gulan och sen ska vi fixa oss till halloween festen i skolan och så.Nu har jag precis pajkat
en sån där grej med många ringar som stutsar ner för trappor,vet ni inte så är ni efterblivna!
nu ska vi nog gå och käka på gulan!

puss på rumpan!
brownie♥


Så här ser dagen ut idag ..



Godmorgon på er!
Hur är de? Med mig är de ganska bra förutom att jag är suuuuuuuuuuuuuuper trött och sliten men jag vaknar nog till ska ni se! Idag händer ingenting roligt i skolan. Efter skolan bär de av till Mickan ska fixa mig där. Vi ska käka på gulan, hihi. Och ja vi är tjockisar! Men sen är de iallafall partyyyyyyyyy ! Yeah, vi får väl se vad som duker upp under dagen. Ska försöka hålla er uppdaterade genom att mobil blogga och låna data hos Mickan! Ha en bra dag alla söta och underbara läsare!

Snart klar.

Nu har jag nästan fixat klart , ska bara packa ner allt i min väska. Ska sen ta och duscha sen är de sängen som gäller. Bloggar mera imrgon. Sovgott!

Extra stolt idag!



Idag ska man om man är bajare vara extra stolt. Man ska böra hammarby tröjan med extra stolthet, för bajen är i FIIIIIIIIIINAL i svenskacupen. Så alla som är som mig bajare, bör bära sina tröjor med ett leende på läpparna. Kanske prata lite extra om dom. För Hammarby is the shiet. You know! Och till er som inte är hammarbyare så är de ju synd, att ni inte får uppleva de här. Eller vänta.. juste de va de ju inte!  


Kom hem nu älskling!



När jag ser solen gå upp, tänker jag på dig
När jag ser solen gå ner tänker jag på dig
När jag ser stjärnorna tänker jag på dig
Alltid när jag ser nånting vackert tänker jag på dig
Du är så långt borta nu, alldeles för långt
Vill inte va här där jag är, vill ju va där där du är
Eller nån helt annanstans bara med dig
Kom hem, du har varit borta för länge nu
De funkar inte så här, jag saknar dig alldeles för mycket älskling
 Hur ska jag klara 2 veckor till utan dig?


Partyyyyyy!



Imorgon är de partyparty, men jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig ? Ska iallafall typ locka håret och sen ska jag sota mina ögon! Men klädsel? Åååh, varför ska de vara så svårt..? Ni vet vart ni hittar mig i kväll!  

Hemma redan?



Fastnar inte på bild idag! -.-'

Kom precis hem från en jobbig, nä inte så kanske men hursom yttligare en skoldag. Och en dag närmre tills min lilla superstjärna byter skola! I skolan gick vi till konsthallen för att avsluta en grej som vi gjort på bilden, de va de ändå speciella som hände i skolan idag. Inte så roligt kanske? Men aja, vi gjorde en studsboll av gummisnoddar och jag skojar inte de funkade. Haha! Dagen har varit flummig, som bara den! Sen fick vi en bulle av Turid(hon som hade gjort bildsaken). Och de gjorde typ så att jag blev hur flumm som helst när jag satt på bussen hem. Så Kasper den filuren trodde säkert jag va helt sär, tihi. Han gjorde min dag för er som undrar!
Hursom så ska jag ta och kolla på gamla avsnitt av top model som går på 3an. Vet inte vad som händer så bloggar gör jag nog!

Chill!



De blev en riktigt chill dag! De gillar vi. Hihi, asså jag vet inte om jag ska ta och gå och duscha? Haha. Vi får se vad som händer. Men ursäkta för min dåliga uppdatering idag, men jag har blogg torka. Och inga bilder att dela med mig av just nu. Men de ska fixas, kolla in imorgon.  Men hursom, så bestämde jag mig precis att gå och duscha. Så vi hörs imorgon, orkar inte med datan mera. Måste dessutom ringa lite folk sen, så pusssshej!

Utveckligssamtalsdag.

Tjenare!

Sitter hemma hos Maria kom precis hit. Har varit hos min sjukgymnast, för fucking sista gången. Halleluja! Idag är vi lediga. Vi har utvecklingsamtalsdag idag, vilken innebär: LEDIGHET! De gillar vi! Jag och Maria hade utvacklingsamtal samtidigt, så hon sov hos mig igår. Vi gjorde typ ingenting, hade ju så fruktansvärt ont i huvudet! Men de är över nu, som tur är.. De gick bra på utvecklingsamtalet, de tog typ 20 minuter bara, jag och mamma väntade på Maria och Karin och för dom tog de typ 40 minuter så jag hann träffa Amanda, DianaBinta, Aldin, och några från 5an. Hursom så ska jag vara social mot Maria nu för vi ska leka kockar och värma köttfärssås i micron. Cyaaa bitches!

Jag ber om ursäkt!



Nu har jag och Maria försökt oss på att fixa bloggdesing, men de här med alla koder och skit. Går rent ut sagt åt helvete. Så nu orkar jag inte mera! Har världens huvudvärk, och är supersur på mamma. De är inte riktigt okej.. Menmen, så äre! Vi ska typ käka snart, bloggar när jag känner mig bättre! Förlåt mig..

Maria påväg!


Pilen är påväg hit, hon ska slagga hära sen så måste städa mitt rum ni ska se de ser ut som ett helvete. Haha! Jag hatar att städa mitt rum, de ligger kläder överallt och jag orkar inte.  Ni får bilder sen, för nu måste jag skynda mig.


Maaaaaaaaaaat! (y)



Tjenare.

Har kommit hem nu träffade Jessica den söta ungen när jag skulle ta bussen hem. De va kul att träffa henne, eller jag träffade ju henne i lördags men de är alltid kul att träffa henne! Vi snackade om allt och inget, ska träffa henne någon dag faktiskt! Träffade också Kappe snabbt, rolig kille de där!  Men hursomhelst, så ska jag käka någonting. De blir de första på hela dagen! *tummen upp* Så ska ta och fixa. Cyaa!

Sov dags!


Ge mig sommar!

Nu ska jag ta och hoppa ner i sängen, vi hörs imorgon!

Grattis bigsis!



Idag va de så att min sötnos Elin fylde år, jag hoppas att alla har grattat henne! Annars har ni typ 2 timmar kvar. Så aa. Grattis igen bigsis. Jag älskar dig sjukt mycket! Kommer aldrig att glömma våra dagar, som t.ex. din mamma är en lycktstolpe. Haha! My ♥ Elin föralltid!

Ge mig!



Tröjan och linnet är från H&M, tightsen från G-star. Halsbandet som jag tycket va sjukt fint är från MADLY. Ringen är från Pieses. Jag tror nog att jag ska ta och och beställa hem allting!


..



Nu har kommit hem från träning nu. Åkte direkt till hallen efter att varit hos farmor på lunch! Fick nerStina den filuren till hallen tidigare, så grym som jag är! Vi satt och snackade och lite sånt, riktigt skönt. Försökte få ner Jesper till hallen men han svarade inte på sin lur, morr!  Men hursomhelst så väntar min bästavän på mig. Och då menar jag inte någon person utan duschen, så ska skynda mig innan någon annan tar henne.  Och ja jag vet att jag inte har något liv.. Haha, pusshej!

Lunch!


Jag älskar dig Alexandra, jag älskar dig tyvärr för mycket för att kunna låta dig gå utan en tår på min kind! ♥

Hej på er
, jag har varit vaken i typ 2 timmar. Ska på lunch hos farmor, vi får se hur de går. Just nu sitter jag och dunkar musik, och vi ska åka om en kvart typ. Så aa, jag bloggar när jag kommer hem. KYYYYSS!


Home!



Bild från idag!

Har kommit hem nu! Har haft en sjukt rolig kväll med mycket prat och skratt, hinner inte/orkar inte blogga så mycket idag. Är sliten som fan! Men va i hallen hela dan, kollade först på p98 som möte Älvsjö ←Snyggaste killen spelar där!!! Jag döööör, tror jag han är så sjukt fin. Men älvsjö van iallafall. Sen vade match med mitt lag. Fast jag spelade inte men dom vann med 4-2. Efter de hade p97 match mot typ sköndal. Dom vann tror jag? Men vi va tvungna att gå för vi hade samling till vår match. Vi mötte Ackers, SHIIIT JAG HÖLL PÅ ATT BÖRJA GRÅTA! Tänkte så mycket på killarna, saknar dom som fan! Men hursom vi losa med typ 4-3. Jag hade typ en egen hejar klack som bestod av Jesper och Kappe. Dom är ju för roliga dom killarna! Efter vår match va de p97 match igen, dom mötte Huddinges 98(Kappe och Jesper). Dom van med typ 5-2 eller någonting sånt. Så aa de är vad jag har gjort idag! Jag skriver om mera intressanta saker imorgon ist för nu ska jag sätta på en film sen blir de väl typ att sova, är så sjukt sliten. Så puss på er!


Tjejkväll.

Sitter nu och ska fixa mig vi ska ha tjejkväll med gymnastiken, riktigt kul att få träffa alla igen! De kommer inte att bli så mycket inlägg idag, för om 15 minuter ska jag åka. Så jag kommer att blogga när jag kommer hem, så titta in lite senare!

Godnatt!


Imorgon är de match, först div2 sen 1 hemma!  Så måste gå och sova så avslutar dagen med denna bild från Alexandras land i sommras.  Puss och godnatt!

00:00



Uuuuf, klockan är nu 00:00! De är ju fett ballt ju, då ska man önska sig någonting! Så jag hoppas alla önskar på som bara den!  

Kina!



Asså är så vundsjuk på Marta som åkte till kina idag! Daaaaaaaaaamp, vill också dit ju. Blä på henne, hon kommer hem på söndag om på höstlovet. JAG DÖR, men så fort hon kommer hem ska jag träffa henne! Kommer sakna den filuren massor.

Snackisen just nu!



Just nu är snackisen på facebook, man ser på allas profiler: SNÖ! Endel är glada endel är inte de, jag vet faktiskt inte vad man ska tycka. Just nu vill jag ha bort de, jag vill kunna vara torr om fötterna några någon vecka till. Haha! Men faktiskt så tycker jag att de är så sjukt fint med snö. och lite kul är de ju när killarna håller på!


Tjejer..



Kanske är jag inte den bästa, kanske finns jag aldrig där längre, kanske drar jag ner andra i skiten, kanske så har mitt hopp runnit ut. Jag vet inte vem jag är jag vet inte hur jag känner, jag har bara ett svart hål inom mig! Men de är en sak som jag vet, och de är att jag älskar er massor tjejer! De kanske inte helt bra mellan oss just nu, eller jag vet faktiskt inte. Men de är inte helt klart iallafall. Någonting har hänt och de är verkligen inte okej. Ingenting betyder mer än er i hela mitt liv! De finns ingen annan som är bättre än ni, jag lovar. Skulle hoppa framför ett tåg om ni så gjorde de, jag skulle göra mig av med allt om ni ville de, jag skulle kunna göra vad som helst för att få ha er kvar.

En text fixar inte allt jag vet, en text läcker inga sår! Men jag vill att ni ska veta hur jag känner. För tjejer jag kan inte förklara hur kul jag alltid har med er. Ni va, ni är och ni kommer alltid att förbli mina bästavänner. Inte ett steg utan er! Jag minns sjukt väl alla dagar med er och jag hoppas ni gör de också. Jag vet att jag inte varit den roligaste personen på sista tiden, jag vet att jag har dragit ner er i skiten. Jag vet de, men de va verkligen inte så jag ville ha det! Jag vill att vi ska skratta och ha kul tillsammans! Men vi har glidit isär..

Amanada: De va nog dig de mesta började med. Eller egentligen va de han du förstår vad jag menar. Men jag vill att du vet att jag faktiskt inte vill ha han! Han är min bästa killkompis så är de faktiskt, han är ingenting mer. Han är din, inte min. Ni kommer att bli jätte söta tillsammans jag lover dig de Paandan!
Alexandra: Dig lärde jag känna först av alla och de har varit lite upp och ner mellan oss faktiskt. Vi har hittat tillbaks till varandra och nu har vi glidit isär igen. De är verkligen inte roligt. För jag har alltid roligt med dig. Du är min Flikka och jag är din Man. Så är de bara, vi är som piff och puff!
Denise: Vi va tajtare än någonsin för sisådär 2 veckor sen. Men som med dom andra så hände de någoning, Men jag vill om du läser de här att du ska veta att om de någon gång händer dig någonting så kan du alltid ringa mig. Vilken tid, vilken dag, vilken vecka, vilken månad! Jag finns alltid där. 
Sandra: Vi va super tajta i vintras, du vet bonusbarnen mot alla. Men vi träffas inte lika mycket längre! De är synd, vi hade alltid så roligt tillsammans! Hade man en dålig dag, så fanns du där och drog ett skämt. Du va en trogen vän!

Jag glömmer aldrig tiden, nej jag glömmer den aldrig! Men tjejer, vi måste fixa de här! Jag lever inte utan er, inte ett jälva steg. Ingenting, är någonting utan mina solstrålar. Utan er är de som en natt utan stjärnor, som ett hav utan fiskar. Tjejer, ni betyder allt och jag älskar er sjuk jävla mycket!


SUUUUPER GLAD!


Så här såg de ut förra året när Mathilda, Maria och Robin mulade mig..

Hejsan,
har pluggat fram till nu. Har lite små skit som va tvungen att bli klart enligt mig!  Nej, men asså aa.. De snöade ju i natt, sjukt fint tycker jag! Men sen så kommer vi till de här med mulningar.. Inte riktigt min grej om man säger så! Blir alltid mulad av killarna i 7an.  OCh dom är ju starkare än mig, så de är bara att ge upp när dom kommer.

Men vet ni? JAG BLEV INTE MULAD IDAG !!  De är helt otroligt, jag va helt säker på att jag skulle bli de. Sen så blev jag inte de. Till och med fastän Alle sa att han kunde vara de första som mulade mig. De är helt amazing! Jag är så lycklig, jag tror jag spricker av lycka snart. Sen lovar jag att de första som händer på måndag är att jag blir mulad. Men som tur är så smälter snön just nu så jag hoppas på att den är borta snart!

Snö och film.

Hej alla. Sitter i skolan och kollar på the phantom of the opera. Dock så fattar jag ingenting. Fast det kan ju ha med att jag gick ut och pratade med stina i lur? Men who knows.. Är fett blöt tack vare denna snö, Danne tog min mössa så samt efter han Irving Gustav bah : alla på My! För dom har redan börjat med snöbollskrig, HAH!! Kommer att vara helt blöt nu på lunchen -.- Men nu ska jag kolla på filmen. Slutar någon gång runt 3, Vi hörs då. Ha en fortsatt bra dag!

Hejdå!



Med den här bilden från idag säger jag hejdå. Ska gå och duscha, sen ligger de ite plugg kvar som måste göras. Så hejdå för idag!


Fanta - Wildberries.



Sitter här och dricker Fanta Wildberries. Tycker att alla som inte smakar den gör de, nununun! Den är typ ny i sverige, drack den dock på Malta så ja. Så alla tesar tycker jag!

Låt inte gräset växa på vänskapens stig, för den blir då ogenomtränglig.



Ilandsproblem!



Då så va de det här med skor? Asså ja g har I N G E N aning om vad jag ska ha för någonting! Ska man ha stövlar, uggs, kängor, bots? Jag har verkligen inte. De är sjukt fint med stövlar till tights och de är riktigt fint med uggs till de. Men samtidigt är du sjukt ballt med bots. Och kängor tänker jag inte ha! Dagens ilandsproblem!


Tråkdag.!



Skojade de blev inte så, jag tänkte fel på klockan så jag började ta de lugnt. Men nä, de gick ju inte! Så jag fick ringa henne och säga att jag inte kunde komma. Passade även på att säga att säga att jag va sjuk, lite busigt så där. Men aja, dagen har varit sjukt tråkig. Mitt temprament sprack ett tag.. Men vi fick ju börja senare idag!  Vi gjorde de för att vi skulle kolla på två killar som pratade om branden i Götebor 98 typ. Fett hemsk historia måste jag säga, men blev faktiskt tagen några stunder! Fast de va riktigt tråkit så satt och smsade typ hela tiden.

När vi kom tillbaks till skolan, hade dom satt upp nya skolfoton. JAG SER UT SOM ETT HELVETE! Sen när jag skulle upp till skåpet, så mött jag Olle och någon dom bar Aldin i händerna och fötterna om ni fattar vad jag menar?  Och hans mobil låg på hans mage, men den ramlade av så tog den och sprang iväg som killarna gjorde med min lur igår. Kollade typ hans sms och jag vet inte vad. Men dom va så tråkiga så jag lämnade tillbaks den till han. Sen visade de sig att vi hade bild, så vi gick till den och fixa lite med våra saker. Efter hade vi lunch och sen matte. Efter matten hade vi våran sitta lite roliga lektion som va träslöjd. Men jag och träslöd funkar inte tillsammans! Så de gick inte jätte bra menmen.. Är nästan klar med min grej nu, visar bild när den är klar sen!

Men drog hem vid 20 i 3. Tog 5 över bussen hem, med Synne och Angelica. Sen kom jag hem stressade som fan. och aa då hände allt. Så när jag hade ringt till henne så satte jag mig och plugga och ja här är nu jag!

Snabbis!


Just nu!

Hej på er, är hemma nu! Eller ska åka igen om 10 minuter så. Jag ska snart gå ut till bussen! Ska till sjukgymnasten idag, är nog bara där i en halv timme så jag är snart hemma igen. Så hare kung så länge!


Välkommen åter!

Ska nu kolla på välkommen åter kanske blir på bra humör då? Vem vet.. Men ska hursomhelst inte blogga mera idag. Jag har verkligen ingen lust med något annat ä att sova, så går nog och lägger mig efter de. Eller ska kolla på kungarna av tysöland(?) Eller faktiskt har ingen jävla aning! Men aja, någonting jag vet är som sagt att jag inte bloggar mera ikväll. Pussss för idag!

Sur, arg & trött ..


Inte på humör..

Då har jag tränat klart, duschat och aa. Ska inte skriva så långt om dagen faktiskt, har ingen lust alls med de. Är bara sur, trött, har huvudvärk och mensvärk. Och ja livet är piss just nu. Eller asså bara på de sättet, klarar mig bra just nu. Men ska blogga massor ändå!  

Dagen lite kort. De hände inte så mycket innan lunch hade lite chill lektioner och så. Eller hade SOprov som faktiskt gick bra eller asså med hjälp av Maria så blir de bra!  De va typ de ända som hände. På lunchen tog killarna min lur I G E N.  Men den här gången skickade dom ännu värre saker till några personer! Och så gav dom luren till Aldin. INTE BRA! Så de blev typ lite knas.. Eller knas men ja typ faktiskt. Nej gud vad jag pratar ni förstår säkert ingenting?  De hände inte så mycket efter lunch häller om jag ska vara helt ärlig! Drog ner till tc efter skolan tog bussen hem och käka, sen vare ju träning och ja nu sitter jäg här igen! De va min dag de. Puss!

Tränatränaträääna!


Från igår

Hej
, är hemm från skolan. Eller har varit de ett tag. Berättar om dagen när jag kommer hem från träningen. Jag kom hem senare än vad jag trodde så jag hinner inte så mycket med. Ska träna om 35 minuter, och jag tar en buss om 20 minuter. Så måste verkligen gå och byta om nu.


Mobilblogg - Soffan

Sitter här i soffan, faktiskt så orkar jag inte sätta på datorn så de här blir de sista inläggen för idag! Hursom, imorgon börjar jag 10 över 8 och slutar rätt så tidigt 20 över 2. Så de är en kortdag (y) När jag kommer hem är de nästan bara att vända för de är träning kvart i 5 och åker buss så. Men jag hinner antagligen blogga några inlägg innan jag drar. Men nu ska jag ta och fortsätta kolla på tv ett tag till, sen går jag och fixar mig inför träden med min nära vänn sängen. Haha! Så godnatt för idag!

Nästa ..


Idag!

- dushen. Ska födas på nytt. Haha, nejdå jag skojar bara.  Men nu ska jag faktiskt gå och duscha. Hatar att känna mig ofräsch. De är typ de värsta jag vet!  Så nu ska jag duscha så jag kan känna mig fräsch. Oj vad de här blev ett tråkigt inlägg, men aja.. Har bloggtorka just nu? Men de fixar sig ska ni se! Hoppas jag..

Design - √



Då har man fått en design, vad tycks? Tycker de blev riktigt bra. Gjord av Olivia Waldhagen, hon har tjatat ett tag på min design. Så hon fick göra en åt mig.  Läs också hennes blogg http://oliviawaldis.blogg.se. De blev lit höstig så där, och nu är de ju höst! Så de blev skit bra. Tack åter igen olivia!


Design påväg!

 


Dagensklädsel.



Tjocktröja -
Mami tryckt någonstans
Linne(under) - GinaTricot
Tights - Nelly


Stor päls!



Asså jag har typ blitit ett stooooort fan av päls?  Men ni måste hålla med om att de är sjukt jävla snyggt! Så kolla jackan här över tillexempel. Pälsen i luvan är bara så snyggt, och de ska inte vara lite utan mycketmycketmycket. Ska antagligen köpa den här från svea om jag inte hittar någon i London. De är bara att älska päls!

Jag tror jag är kär!




Fuck detta jävla avstånd, annars hade de varit du och jag. Jag lovar.. ♥

19 september 2010


Jag just nu i min stora härliga tröja!

Idag har de varit lugnt,  vi har typ inte gjort så mycket. Vi hade engelska som första lektion då började vi på ett nytt kapitel Pirates så vi började också kolla på en film Piretes of carabien. De ör riktigt najs, vi ska fortsätta kolla lite på den imorgon på engelskan också!  Efter de hade vi mentorstid/klassråd och sen Musik. På musiken pratade vi bara om hur konserten va och ritade samtidigt som vi lyssnade på pojkband(Bakstreetboys) och vet ni de va inte vi tjejer som satte på de utan vår musiklärare Anders. Haha!   Vi hade matte efter. De va en kort lektion, som tur va. Sen när klockan va 10 i 12 då vi sluta jag bah:Thomas vi har lunch nu! Han bah: Men vad gör ni här då? Så vi typ sprang ut ur klssrummet till lunchen.Vi skulle lämna våra grejer då la jag ifrån mig min lur och då så typ tog Danne den, utan att jag märkte och jag vet inte vad. Så jag letade typ i 10 minuer asså jag skojar inte!  Men de visade sig att Danne som sagt. Vi käkade och sen drog vi upp och väntade på att spanskan skulle börja. Killarna höll på med mig hela tiden får fan damp. Dom typ knötupp mina skor. Tog min lur, och massa. Menmen, vi hade spanska och sen slutade vi då drog jag hem. Och nu sitter jag här och har pluggat spanska. och känner mig super duktig! Så Nu ska jag vara duktig på att blogga idag också.


Heeeeeeeeeeeeeeeeeemma!

Är nu hemma, ska fixa mellis jag bloggar efter!


HÖÖÖÖÖSTKONSERT!



Hej,
sitter just nu här med tjejerna Mathilda och Maria. Vi steker pannkakor, yeeeey! Idag har va typ bara sjungit. Vi fick sluta tidigare för att vi skulle hinna hem. De är ju höstkonsert idag! Kulkul, vi ska vara tillbaks vad 17:00 så vi ska käka nu. Jag bloggar mera efter, och kanske blir busig och bloggar under konserten. Besos!


Inte långt kvar, nedränkning:

                                                                                                       


                                                

De blev inga..


Bild från när vi va påväg till NRJ! Värsta skrattatacken som vanligt! ♥

De blev inga chocklad bollar. Smöret va slut, haha! Sitter just nu och smsar med folk lyssnar på musik. Och aa inte så mycket mer. Ska dra ut och möta upp Denise och Fanny ute någonstans sen tror jag. Mysigt! Pappa är inte hemma och mamma spelar match. Så är ensam hemma, snacka om en värdelös lördag! Uchusch, men igår har jag iallafall kul. Så de funkar ju ändå tycker jag! De går inte riktigt att berätta om kvällen de skulle bli ganska tråkigt inlägg. Men de va med riktigt roliga personer och så! Men nu kom mamma hem så ska hjälpa henne och laga mat tror jag, annars sitter jag kvar här!  

Ibland så vet jag bara inte vad jag gör!



Jag vet inte vad jag gör, jag vet inte vad jag håller på med, jag vet inte vad som händer med mig. Först kämpar jag så jag ligger och gråter varje natt, sen låter jag de vara och nu? Nu vill jag ha dig tillbaks. Jag känner inte mig själv längre! De är någonting som händer. Jag sa åt honom att glömma allting jag hade sagt till han om allting. Och vad händer då? Jo jag ångrar mig ju självklart. De är inte så lätt som man tror när man säger hejdå! De går inte bara att säga hejdå och sen tro att man ska kunna glömma bort allting. Men nej så lätt är de inte! Men faktiskt så ska jag inte låta han känna att de är så eftersom sist blev de ju bara BAJS, utan jag ska skita i allt som har med han och göra. Jag ska fan låta han gå även fast jag vet hur jag känner för han. Jag vet hur de kommer bubbla i min kropp när han går förbi, men de ska ta slut. Precis som de gjorde mellan oss där för as länge sen. Så ska min kärlek till honom även göra de.

Men egentligen vad är de här? Jag har också rätt till att må bra och vara lycklig. Jag vill inte ha killar i vägen, eller någonting som hindrar mig från att vara de jag är. Skiter i vilket, men jag vill må bra. Vara lycklig inte fejka ett leende när jag egentligen bara vill gråta. Mitt liv är fan inte på topp någonstans! Får reda på massa skit, och ja jag vill faktiskt inte vara kvar här längre. Även om jag tror på mig själv, och att jag vet att jag kommer att klara allt. Så är de så jävla psykiskt , även för den som är stark.

Jag vet att jag är stark, men de är klart även jag faller! Men när jag faller vet jag att jag tar mig upp, även om de inte känns så. För jag är så mycket starkare än vad ni nog tror. Ni vet inte vad jag har gått igenom. Ni vet ingenting. För hur jävla mycket jag än gråter är de ingen som hör. De är ingen som riktigt bryr sig, de enda dom vill är att veta varför. Men vad händer sen? I N G E N T I N G. Inga råd, de ända dom vill veta är vad jag är ledsen för.  Bara för att få veta hur mitt liv är, de spelar ut mig . De utnyttjar mig bara för att få veta, de låssas vara vän men egentligen är dom så långt  ifrån de! Ingen vet allt om mig. För, för er berättar jag knappt hälften. Men den dagen jag kan berätta allting för någon, då ska jag fan säga exakt som de är till allt och alla. Men jag riskerar då att förlora massor! Men jag mår hellre bra än, att gå runt och fejk le över allt.

Jag har bara 1 önskan.. 1 ända önskan! Och de är att få må bra, att få leva på de sätt jag vill. Att få ha dig i mitt liv, utan en diss när man kommer gående. De är de enda jag önskar! Men de verkar vara svårt att kunna uppfylla. Jag vet att du läser de här.

Jag vet att du sitter och tycker jag är helt jävla dum i huvudet. Men varsågod! Här har du ett skratt. Någonting att berätta för allt och alla. Helt ärligt jag bryr mig inte, visa du de här för alla. Kul för dom. Men för mig spelar de ingen roll längre.

 ♥


Chockladbollar!



Har sovit lite nu, de va riktigt skönt. Så nu är jag uppvilad!  Blev sugen på chockladbollar, så ska faktiskt ta och baka de nu. Asså jag har ingenting att blogga om idag, så de blir tråkiga inlägg tills jag kommer på någonting. Pusshej!

Sliten!

Nu har jag duschat och är klar. Ska nog dra till hallen, de är herrmatch. Fast vet inte om jag orkar, är sjukt sliten. Och sen vet jag inte de är någon där. Nej nu har jag bestämt mig drar inte dit.. just nu iallafall. Ska fan ta och sova, eller sätta på en film nu. Bloggar när jag blir lite piggare! Puss


Mobilblogg - Påväg hem

Hejpåer, nu är jag så väg hem från matchen mot skogshuggar laget täby. Vi torska med 2-3. Jag fick en sjukt sexig fläskläpp! Men mer om de när jag kommer hem, Puss.

Klädsel. ♥



Vita tröjan - Cheap monday
Tjol - Lidex(förvånde, jag vet!)
Skärp - H&M
Tights - H&M typ..

Enkel, men snygg. De gillar vi!


Klar!



Då va jag klar, shit de gick inte fort om man säger så. Me klar blev jag iallafall i tid!  Har match tidigt imorgon så blir nog inte kvar så länge, men vi får väl se. Bloggar mer imorgon och något inlägg till blir de nog innan jag drar. Bilder på min klädsel kommer så fort jag har tagit dom..

Fixfix.



NU har jag suttit och latat mig, eller näe har faktiskt läst också! Jäser världens bästa bok just nu, men de va inte det jag skulel säga. Har nu 1 och en halv timme på mig att fixa mig! Har i´ngen aning om vad jag ska ha på mig eller så. Så vi får se om jag bloggar så himmla mycket mera idag. Juste har ju glömt att berätta för er, men ska på fest. Min kusin fyllde ju 18 så aa, de blir typ värska festen. Vi hörs senare, för nu ska jag fixa mig!

Dagen med STOR Q!



Hej
, satte precis på datan och nu ska jag blogga! Mobba inte min rubruk, men kom inte på någonting.

Idag började jag 10 över 8 istället för 9 som vi brukar eftersom att vi skulla simma. Så pappa körde mig och Maria. Vi bytte om och typ samlades lite, sen va de bara att börja simma. Asså de är faktiskt jobbigt att simma har jag kommit på!  Men hursom, så skulle vi bara simma 3 varv som uppvärmning. Sen skulle vi köra en staffet i vattet alltså. Jag va med Bea, Amanda och Mathilda. Så vi tänkte att vi skulle äga. Sen visa de sig att Ellie va med oss också. Men de gick bra ändå, jag kom ikapp killarna *stolt* Och vi kom 3a, så de va bra de. Efter de fick man göra vad man ville, men jag och Bea drog och bytte om och fixade oss. Vi va dock inte klara förns typ några av dom sista.  Liksom alla killar va klara före mig. Och alla hade ju fortsatt och bada när jag gick in.  Vi gick tillbaks till skolan och då hade vi hål timme, så drog hem till Anton med tjejerna, Viktor och Danne. De va fler som ville följa med men tyvärr. Haha, nej jag skojade bara. Men vi körde wii, jag slog Viktor i bordtennis *smile* Jag va typ bääääst!  De blev mycket flumm, eller vad säger ni? Vi började igen 11:20 med musik. Efter hade vi lunch och sen svenska. Tina vår SO lärare va inte i skolan idag.  Vilket va bra eftersom vi hade prov som jag helt hade glömt bort! Klumpit av mig men tyvärr sant. Vi hade hoppats på att få gå hem tidigare men nej, vi hade musik med niorna istället. De va riktigt kul! Jag typ dör ibland, för killar kommer ju in i målbrottet och då sjunger dom mörkare. Jag verkligen älskar killarnas röster! Längtar till när killarna i vår klass kommer i målbrottet.  Hursom så blir de så hiiiiiiiiiiiiiiimla fint när dom sjunger sina solon som är mörka, Jag tror jag dör!  

Men vi slutade efter de. Och då drog jag och Maria direkt till bussen. Han med halv 3 så jag har nu varit hemma ett tag.  Åkte med Synne, Angelica och Maria såklart. Sen kom Marta, Maja, Emma, Sara och Jessika på. Men Marta satte sig längre fram typ.  Hihi, nej men aja. Vi pratade om typ allt, sen hade alla gått av då ropade jag på Marta och vi satt typ och snackade om allt och inget. Riktigt skönt att prata med dig vännen! Sen kom jag hem och ja, käkade lite och nu sitter jag här. Vad mer ska jag säga? Bloggar mera senare om planer och sånt. Puss!

Hejdå för idag!





Never regret anything that once made you smile.

Jag avslutar dagen med en låt som jag verkligen har drogat idag, en bild och citatet för dagen! Har typ ett sånt varje dag, de liksom typ stärker mig så aa. Men de här slutar jag dagen med, vi hörs imorgon!


I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize.


Ja till stickat!



Sitter och kollar på mössor, vantar och halsdukar till i vinter. Har bestämt mig för vit stickat. Så sjukt snyggt tycker jag! Kolla liksom dessa snyggingar över. Ni måste hålla med om att de är sjukt snyggt, stooor hiss till stickat!

Hemma!



Är nu hemma, eller har varit hemma i 2 timmar. Och har kommit in den här gången också!  

Dagen har varit heeelt jävla grymt. Började med att ha typ någonting som jag har glömt bort.. Jag skojar inte jag har fått as sämst minne nu förtiden! Hursom, så hade vi musik. Vi fick typ våra nya körled och sånt. Hade sen, svenska och sen bild. Efter bilden va de lunch, de blev typ korv med bröd. De va typ sjukt sär, äckligt och jag vet inte vad. Åt typ gurka, jag vet inte vad.. Vi hade NOprvet efter lunch, de gick faktiskt ganska gra. Men i början hade jag typ hjärnsläpp, jag skojar inte! Jag visste knappt vad jag hete.  Men de gick bra sen, kom på allting och då va de bara att skriva på. Vi får väl se vad de blir sen, inget MVG tror jag nog inte men mins ett G tror nog de blir ett VG. Och jag vet att ni nu sitter och tänker Men du har väl inte fått betyg än? Men asså de är typ som de, eller vad man nu ska säga. Sista lektionen va slöjd, de gick riktigt bra faktiskt! Sågade mig, eller slog mig inte på tummen, eller någonting annat jag kan lyckas med!  Jag är grym ibland asså!

Slutade 20 i 3, hade tänkt att ta 5 över bussen. Men vi segade som fan, ner till tumba. Sen skulle jag med till bibblan och sen började Mathilda och Maria spela Kalsson(fråga inte?). Så jag blev kvar med dom. Sen kom Aldin han tyckte typ att vi inte hade något liv, men sanningen är att han inte har de. Saningen svider Aldin, så är de min vän!  Tog halv 4 bussen hem, då kom Gia, Jullan, Alle och Marta. Men satt typ bara och snackade med Alle om allt och inget. Rolig kille de där asså! När han och Maria hade gått av så gick jag back och satte mig vid Marta och Gia. Vi pratade om allt och inget. Kom hem vid typ 4 då märkte jag att jag hade glömt mina nycklar så ringde och pratade med Amanda så drog till  henne och de är allt jag gjort idag. Oj de blev ett långt inlägg, så nu får jag faktiskt inte skriva mera. Vi hörs snart, puss!


Hos Amanda!

Sitter hos Amanda, hade glömt mina nyckar idag. Så drog hit men jag ska typ dra snart så skriver då. KYYYYYYYYYYYSS!

Mobilblogg- Plugg och städning

Då va man klar med allt! När jag kom hem från träningen pluggade jag och städade mitt rum, de såg förjävligt ut! Och nu ser de iallafall lite bättre ut. (y) Har även pluggat mitt favorit ämne no.. eller juste de va mitt hat ämne. :o De är prov på allt imorgon därför har jag pluggat som en galning både igår och idag, har nämligen satsat på MVG men vi får se resultatet när jag får tillbaks provet! Hursom, så ska jag faktiskt ta och börja fixa mig inför sängen! Har varit så himla trött så morgonen hela veckan så. Jag måste få sova snart så jag kommer upp i tid. Så puss på er, vi hörs imorgon.

Träning!



Hejsan!
Sitter just nu framför tvn som jag inte orkat sätta på än och med datan i knät. Har percis kommit hem från en dag fyllt med tankar.. Igen! Men tankarna tar snart slut, för han finns inte i mig längre! Hursom, har spenderat nästan hela dagen med Mathilda. Vi har pratat om allt mellan morötter till kärlek till skolan och ja allt helt enkelt! Så de har varit en lugn dag idag. För både jag Och Mathilda är mår inte så hilma bra just nu så, vi har typ deppat hela dagen..  Men nu är de inge mer däppande! För om 40minuer ska jag ta bussen på träning! Kulkul!  Jag verkligen ääääälskar att träna, de är typ mitt liv. Men för att orka träna så måste jag ta och käka någonting så aa får ta och fixa en macka eller någonting. Vi hörs senare!

Sista..


Från någon helg

De här blir de sista inlägget, för nu ska jag fixa lite stuffs. Städa mitt rum och typ kolla på tv. Och lite sånt så jag stänger av datan nu. Så de här är de sista för idag. Kyss & Godnatt!

Sverige - Holland!

Sitter här och kollar på Sverige - Holland och fixar migg hår som verkligen är heeelt fuckt up just nu. Ska nog ha vågit imorgon? Eller aa vi får se. Nu är de iallafall paus, så ska nog ta och duscha!  Vi hörs senare. KYSSS!

My life will turn!


Höstdag!

När jag srev inlägget om att jag skulle lägga ut några bilder. Men jag berättade inte vad för bilder.. Nej jag skojar bara, jag gick på en gång och tog bilder ute på trädgården som redan nu har blivit gul på en del ställen. De är riktigt fint! Så här kommer lite bilder:















HÖST! ♥





Gömd bland träden.  


Me ♥


Egoist? Javisst!












Nya profilbilden någon av dom här: ↑↓














Ja, jag vet- Foppatofflor









 
De va sista bilden. De är sånt här jag gör när jag har trååååååååååkigt (a) Puss

Dagens klädsel!



Jeans - Gina Tricot
Linne - H&M
Kofta - JC
Stickadhalsduk - Indiska(gammal!)

London här kommer jag!



Då va de så att allting är bokat och klart nu. För de är nåmligen så att jag ska på höstlovet åka till London! Bara jag och mamma. Ska bli riktigt mysigt!  Vi ska shoppa loss kan jag talla om. Vi åker på måndag kväll den 1 november till den fredagen den 5 på kvällen också. Så de blir inte så långt, men jag får också vara hemma lite på höst lovet och vila upp mig så de kommer bli perfekt! yeeeey

No = bajs!

Kom aldrig iväg till Sandra kom på att jag behövde plugga. Ska snart lägga ut lite bilder från helgen tror jag om jag har några men de kommer iallafall bilder! Men just nu sitter jag och pluggar och pratar med Wille, som jag saknar MASSOR! Vi pratar som vanligt om allt och inget. Sjukt najsigt!

Jag har alltid undrat en sak!: Varför ska man veta varför de blir tidvatten, solförmörkelser, mån/solförmörkelser, hur många planeter de finns i solsystemet, vad en komet är eller hur de blir kratrar och mycket mer. Ni vet astronomi, vi håller på med de i skolan just nu. Och jag skojar inte, de fucking suger! För hur mycket kommer man använda sig av de när man ska jobba sen om man inte vill bli astromom eller vad de nu heter? Hursomhelst,så har ja värsta provet om de på torsdag de är typ 14 punker man ska kunna utan till och jag kan visa er imorgon hur många sidor jag har skrivit och hur mycket de är så ni förstår. Men nu ska jag plugga in skiten i huvudet.  Hoppas de sätter säg!

12 oktober 2010.


Lovelovelove. Bild från förra veckan!

Hej alla!
Idag är de tisdag och de har typ inte hänt så mycket i skolan idag.. eller de gör de typ aldrig på tisdagar.  Har typ bara tänkt på massa hela dagen, har liksom varit typ heeelt borta. Men dagen började med att jag tog en tidigare buss för att träffa Karolina , behövde verkligen prata med henne! Så vi pratade lite eller aa inte så länge eftersom folket kom, men vi fick iallafall de vi ville sagt!  Resten av dagen spenderades som vanligt med dom bästa tjejerna Mathilda, Amanda, Bea och Nelly såklart! Sista lektionen som va Spanska hade vi med Thomas, säger bara: HAHA! Han kan tyska, inte spanska.  Grymt kul va de! Satt typ hela lektionen och pratade med Victor som va fett konsenrerad på spanskaboken och Danne som va hur pratglad som helst! Kulkul.

Men nu ska jag ta och byta umgänge och dra över till Sandra de cpbarnet. Så vi hörs senare. Pusspuss

Tårarna rinner ner för mina kinder..

Jag mår sämst. Mitt liv är sämst. Kärleken är sämst. Den lilla horan är sämst.
Jag är sämst. Havet är sämst. Jorden är sämst. Världen är sämst. Skolan är sämst.
Allt är fucking sämst! Jag mår sjukt jävla dåligt just nu. Mitt liv är bajs, jag orkar inte med någonting längre. Jag är ingenting för något. Jag är ingenting för ens mig själv. Jag är inte först i någons liv. Inte ens i mitt eget.
Jag orkar inte med någonting längre. Inte någonting!


Godmorgon!

Ja godmorgon på er, alla som har hittat hit redan! Börjar halv nio så tar du lite chill nu eftersom jag är helt klar och väntar på att kunna gå ut till bussen så kan ju blogga liksom.  Jag slutar tre idag så kommer nog hem någon gång vid fyra kanske.  Tar 08:56 bussen så, ska nog gå och sätta på mig mina skor nu! Ha en bra dag.

SLITEN? Javisst!

Så, är nu hemma och har precis kollat på Kenza & Tyra show för andra gången samma avsnitt. NERD! Hursom, kvällen igår blev sjukt lyckad!  Haninte blogga innan jag drog, förlåt. Jag är hur sliten som helst och orkar faktiskt inte blogga mera idag. Vi somnade vid 2 halv-3 sen va de bara att gå upp vid 9. Så jag börjar blogga ordentligt imorgon. För jag orkar knabbt tänka just nu!  Ha en fortsatt bra dag!


Mobilblogg - Hallen

Hej på er. Sitter just nu i sekitariatet(?) i hallen. Med Olli, Ebba och Claes. De va en grymt lyckad kväll igår men jag berättar mer om de när jag kommer hem för nu måste jag fixa med tiden. Ses senare!

Kärlek suger!



Mitt liv är fuckt up när de gäller kärlek. För jag orkar inte mer. Så är de bara! Mitt liv har inte varit perfekt på dagar, veckor, månader jag till och med år! Jag vill inte ha de så här. I want you Aldin Bektesevic and there you have the truth. För jag älskar dig så sjukt mycket.

3-4!


Oldies..

Hej,
Sitter här och har precis duschat! Vi vann matchen mot Amanda och Ellen(Örby) med 5-3 typ.  Men dom va typ 6 personer så dom hade 1 avbytare. Stackarna..

Senare är de tjejerna som gäller. Vi ska ha tjejkväll hos Alex sover där också. Hursom, så ska jag typ fixa massa saker innan och jag och Denise ska fixa godis.  Känner att de här inlägget blir super rörigt men nu ska jag ta fran kocken i mig och laga lunch till mig. Mamma och pappa är på messan typ, så sitter ensam hemma. Puss..

Kaos, tur att man har vännerna i Tullinge också!


Bild från idag, Angelica ♥ My! Jag älskar dig, sjukt mycket sis!

Hej,
är hemma från en ute kväll med Denise och Angelica. Vi va typ över allt i hela tullinge. Först kom Denise hit, och då drog vi upp och möte Angelica vid norskensbacken. Då gick vi och satte oss i en lek park och pratade. Men Denise fick för sig att hon skulle ha en klubba så vi gick till centrum och köpte en, jag fick också en!  Men hursom, vi gick tillbaks till lekparken och drog sen vi till hallen. Och hem efterde. Och här sitter jag nu, och är sjukt social mot mina föräldrar.

Dagen i skolan va kaos speciellt för mig och Bea, men de är ingenting jag tar upp i bloggen. Fick sluta 10 minuter tidigare! *hurra* Slutade vid halv 3 då drog jag hem och hämtade mina saker och sen körde pappa mig till huddinge centrum.  Där Stina och hennes mamma väntade. Så bytte bil och åkte hem till Stina. Vi satt där ett tag och typ bara snackade sen va de mot hallen som gällde.. Och den här gången va de inte tullinge hallen!  Utan typ Vistaskolan. Vi va tränare för hennes lilla syster säger bara, ajajaj mitt huvud. Hihi, nejdå. De gick bra faktiskt. Jag och Stina va grymma! Efter de drog jag hem och aa då kom Denise och allt de där, där uppe.

Förlåt för att de har varit lite dålig uppdatering dom sista dagarna! Ska faktiskt ta och skärpa mig, ska skicka bilder till Amanda och hon ska fixa en design. Så de blir super bra, då blir de lite roligare att kolla och så. Sen ska jag försöka ha nya bilder varje dag och så, låter de bra? Men jag kan faktiskt inte blogga mera idag, måste fixa mig måste sova. Ska upp tidigt imorgon för match mot inga mindre än ÖRBY! Jag döööör men nu måste jah tagga innan mami och pappa lackar ur! Puss och sovgott!


Hemma!

 
En super smexig bild på mig. Osminkad, javisst!


Är hemma från sjukgymnasten nu och nu ska jag hjälpa mami att göra pannkakor som blir dagens middag. När jag har käkat ska jag fixa mig lite, sen ska jag dra och möta Denise, Emelie och hennes pojkvän. Kulkul!  Men ska hjälpa mami nu är sjuuuukt hungrig bloggar mera senare! Love..


Dagen med stooort D!




Har precis kommit innanför dörren, och tänkte berätta om dagen och planer för kvällen.
Försov mig i morse så han inte fixa mig så de fick bli mjukisar och no smink! *stolt* Dagen har varit helt okej, har varit trött hela dagen. Degade mig igenom lektionerna innan lunch. På No:n efter lunch tog jag Viktors mössa, och sen rasten efter tod Danne den och sprang iväg ut och shit. Så sprang efter och då kasta han de till Aldin och då höll han på sen fick Danne den igen, sprang typ runt efter honom i entrén i 1000år, alla måste fan ha trott jag va dum i huvudet.  Sen fick jag tag på den iallafall. Men då sprang typ han efter mig. -.-' Jobbigt läge. Sen hade vi träslöjd, säger bara att jag och träslöjd, funkar inte alls! De gick bra tills jag skulle vara i smedjan då slog jag mig på tummen typ 8 gånger fan. Asså jag över driver inte, och de som va synd va att jag höll på med smedje saken hela lektionen.  

Ikväll ska jag vara med Denise och Emelie, vi ska käka på kolgrillen. Aa fast näe, eftersom min fina plan krossade när jag kom på att jag ska till sjukgymnasten. ÅÅÅH, fuck de asså!  Så de blev ändrade planer, möter nog upp dom efteråt ist! Om inte följer jag med till gymmet med mami, ska bara kolla menmen. Hursom, så ska jag ta och käka någonting håller på att svälta ihjäl typ. 

Klar för tv!


Välkommen hem!

Nu har jag pratat klart med Sopan Logge i lur och har duschat och allting. Ska kolla på tv, de är ju Välkommen åter. Hursom, imorgon är de torsdag jag som trodde de va fredag imorgon.  Imorgon är min jobbigaste dag, har flest lektioner och så. Så de är inte så roligt men JAG SKA KLARA DE! Eller jag vet att jag ska göra de! Hoppas de händer någonting kul bara!  Men nu ska jag gå och kolla på tv, kyssssssssssssssss!


Next träning!

Hej, är hur trött som helst. Tror jag döör snart, nej men iallafall somnar. Men om 30 miuter är de träning, eller ska göra mitt program och lalala ni vet de vanliga.. Hursom, idagen har varit helt wierd. För hur normalt är det att ta närbilder när man är sjukt ful, och gör massa grimarser(STAVNINGEN?)? Vi är sjuka tjejor. Vi har faktiskt inte gjort så mycket i skolan idag.. Vi hade no, spanska, engelska och so. Från sista lektionen gick jag 5 minuter tidigar för att hinna med bussen. Jag hann!  När jag kom hem åt jag en macka och sen satte jag mig framför tvn. Och nu sitter jag här. Men måste rusa och byta om nu, så vi inte kommer försent pappa blir så arg då.. Pussar!


Inte direkt mästerkock idag!


Old.. eller aa från i fredags tror jag?

De gick inte så bra idag. De började med att jag skulle lägga i korven, men de glömde jag. Så fick stecka vid sidan om. Sen råkade jag hälla i för mycket grädde. Men aja, de va gott iallafall. De går typ inte att ladda in bilder på datan just nu, men ska försöka få in dom senare. För nu ska jag ut och springa. C'ya!


Kocken Eriksson!

Nu ska jag laga mat, hära. Ska göra ris och korvstråganoff. Hur ska det här sluta?  Vi får väl se.. Bilder kommer när jag har ätit! KYSS

Pälsväst, so yes!

  

Jag har faktiskt kommit på att de är sjukt fint att ha Pälsväst. Jagvet att många nu tycker att jag är helt dum i huvudet! Men jag tycker de är sjukt snyggt. Och med en skinjacka och typ tights till Olala! Nästan så jag går och köper en nu, men jag skulle inte passa i det tyvär.  Men sjukt fin är de allt!


Grattis!



Idag så är de så att min älskade kusin Jessica, fyller 18 år!  Roligt för henne, och nej jag är inte avundsjuk över huvudtaget! Eller vänta, JO DE ÄR JAG! Jag vill också vara 18 och få gå på krogen, göra vad jag vill, kunna flytta hemmifrån. ÅÅÅH, de är liksom 6 år kvar!  Morr! Men du ska ha en suoer grym dag idag, och jag vet att du ska på krogen så festa lite åt mig är du snäll! Shit, nu kommer jag ju aldrig veta vart jag har dig..

SKOLFOTO!



Nyss!

Hejsan,
hur är de med er? Med mig är de helt okej! Dagen va lung vi har typ inte gjort så mycket, eller asså vi har bara haft 4 lektioner idag.  Skönt som bara den! Typ hela dagen gick alla runt och fixa sig, gick in på toaletten 7 gånger i minuten för att se om håret fortfarande låg rätt och att typ allt! Vi är fan sjukt roliga vi..  Men  hursom, efter lunch va de dags. Då va de änrligen dags att ta skolfotot! JAG FICK SITTA BREVID MATHILDA(! ) och Mickan, höll båda skitungarna i handen. Tror jag blir bra, eller så blir de fuckt up de vet man ju aldrig? Efter man tagit sitt egna, som jag btw blev ganska bra. men man fick gå hem, så jag Maria och Mathilda drog ner och tog bussen hem. Va tvungen att vänta lite så vi spela in sjuuukt vackra och roliga filmer, som jag tyvär inte kan lägga upp, för dom är på Mathildas mobil.  Ni får dom imorgon kanske, ska be henne skicka dom imorgon!

Hursom, så sitter jag just nu och äter en bulle som va kvar från igår, på kanelbullens dag och så dricker jag min kärlek pärondryck!  Gott som fan, vet ni vad jag har kommit på? Jag dricker alltid någonting när jag bloggar, men de kanske gör så att jag skriver bättre vet inte? Men nu ska jag fortsätta kolla på top model, och vara social mot dom på msn, bloggar mera under kvällen. Pussar!

Härligt tjejer!

VI VANN. De va en riktigt härlig vinst mot Älvsjö de! de blev 3-2, första målet av Denise, andra av Emelie och de sista målet av Saga de filuren. Men hursom, de känndes riktigt skönt att vinna över dom äckliga ungarna från älvsjö! Dom kallar mig nämligen lilla horan, eller typ pms My?! har ingen aning varför. Men´nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs, kyss!

Västar, jatack!



Kolla in denna snygging från H&M! Är den inte sjuukt snygg? Har kommit på att jag verkligen ääääälskar denna! Tänk er liksom med ett par svarta tights och en vit långärmad typ. Jag tror jag dör, måste verkligen be min kära mamma att klicka hem denna till mig!  

Division 1!



Gammal bild från sommarlovet! I miss..


Godmorgon..?
Eller aa godlunch, eller heter de så?  Idag vaknade jag vid 12, de va riktigt skönt att få sova ut äntligen. Har blivet helt slut på sista tiden! Inte bra! Hursom, har faktiskt ätit frukost och hela baletten idag. Och nu sitter jag och kollar på lite hemsidor och vill beställa hem kläder, mami? Hihi, nej nu va jag dum fast de är sant ju!  Idag, är de första matchen i div.1 för i år! *smile* Matchen är mot Älvsjö, nu jävlar ska vi ta dom! Eller vad säger ni? Dom kallar mig tydligen den lilla horan i deras lag?  Så nu ska dom fan ha stryk för en gångskull vi spelar ju alltid lika mot dom i div1. Men hursom så ska jag gå och fixa mig, ska vara i hallen vid 5 ist. Flr att träffa lite folk och så.  Bloggar mera senare, ha en bra dag!


Filmtaim!

Nu ska jag ta och sätta på en film och mysa lite sonmar nog, men vi får väl se. Bloggar mera imorgon, har match vid 7 men de tar vi då. PUUUUUUSS OCH GODNATT, sov så gott när ni nu ska sova.


Förlåt mig.

 
Bild från i fredags! ♥

Hejsan,
  förlåt föra dålig uppdatering men hann helt enkelt inte.

Hade en heeeeeelt sjukt rolig kväll igår! Vi gjorde massor, pratade om allt och inget. Roliga folk de där asså! Jag somnade sist vid 2 ungefär. Sen väckte dom mig 10 i 10 snacka om att jag va döööd! Somnade typ om igen. Så dom kom och bankade på min säng. Mami kom och hämtade mig vid typ  Kom hem idag vid kvart över 11 typ. Då la jag mig framför tv:n och somnade! Sen väckte mami mig och då gick jag och städade mitt rum, väääärsta noga. Tog bort allt och torkade hyllor och allting. *stolt* Så nu är de rent och fint, undra bara hur länge de är de?  Men sen hoppade jag in i duschen pch fixade mig och sen va de bara att gå till hallen. Va de i storsätt rästen av dagen. Nu sitter jag och tittar på Robins. Eller mami kollar på de, och jag sitter med henne i soffan. De va allt för just nu. Puss

Matten check!




Då va matten klar, de känns bra nu är de bara engelska och svenska kvar. Men ska ta en lite paus nu och blogga lite! Hmm.. vad ska jag blogga om då? Kanske ska dra upp mode? Eftersom de står att de är de man ska läsa om i min blogg.


Jag ska faktiskt ta och tycka till om alla dessa Baseball jackor! Alla går runt med sånna och om jag ska vara hely ärlig så är dom inte så himmla speciella. Och att dessutom alla har dom gör dom
bara tråkiga och vanliga. Jag kan vara ärlig och säga att jag velat ha en sån.
 Men va osäker eftersom alla har/hade sån. Så köpte ingen, är riktigt glad för de!


Massa att göra!

Hejpåer, kom precis innanför dörren. Och de slog mig att jag har sjuuukt mycket att göra idag!  Måste plugga matte, engelska, svenska och ja jag vet att de är fredag! Sen så är de så att halv 7 ska jag vara hos Mathilda, ska sova där med massa folk. Så måste ha med mig luftmadrass och hela balletten. Ska blogga MASSOR också, de har jag lovat mig själv. Så mycket händer idag!

Men iaf, la ju ut ett inlägg när jag va klar med provet. Så dagen fortsatte ju så klart!  De fortsatte med lunch som ni vet, inte gott kan jag ju säga till er! Uschuscusch. Vi hade svenska och so sen. Vi slutade sen och då gick jag till bussen och nu är jag hemma. Men ska ta och börja med att plugga, kyssar!

Mobilblogg-PROV!

Sitter just nu och väntas så att folk ska bli klara med musikprovet. Blev nämligen klar först. *stolt* fast man vet ju aldrig kanske fick alla fel? Vem vet.. Haha! Hursomhelst, tog bussen till stationen imorse får jag mötte Maria. Vi stod och pratade ett tag sen kom tåget. Så vi hoppade på de och gick till 715 som skulle gå precis då. Då sätt Mathilda och Maria läraren. Så vi pratade lite med dom och sen kom vi upp. Vi började med musik sen hade vi som sagt idrott och nu har vi musik igen. Men nu får vi gå på lunch vi hörs senare! Ha en bra dag, puss.

RSS 2.0