Kevin ♥ My.



Inga ord, kan bara säga: Jag älskar dig.


Så kan de gåå..





Såhär sexig va jag i fredags ! Bjuuuuder..

Kaos!

Sha! :) Dagen har varit helt kaooos , har gråtit och då menar jag inte för att jag skrattat så mycket utan gråtit! Men också skrattat! De har typ hänt massa bra saker och ännu mer dåliga. Aja, de va en chilldag iallafall. Vi slutade 20 i 3 då satte vi oss och väntade på 7a som radan hade slutat! Jobbigt läge.. Gick ner med Marta och Kevin min älskling. Satt typ och snackade om allt och inget när vi väntade på bussen. Drog hem till Marta, och hade de chill. Drog hem runt 7 och nu sitter jag hära och smsar med min älskling och kollar på semesterduellen. :D Sitter och diskuterar med älskling om att jag ska dra upp hans tröja men att han inte får dra upp min? Taha, är vi normala? Nääääe! Men aja, nu fick jag sms av han så ska svara! Skriver mer senare :)


Just nu! :)


Haft massor att göra..

Eller rättaresagt jag har massor att göra, ska gå till bussen om typ 10 minuter för att träna! Iallafall, så ska jag ta och ta tag i bloggen här någon dag frågan är bara när och hur?

Aja, dagen har varit kaooooos ! Tur att man har Marta och pojkvän där! I övrigt så har dagen spenderats med alla möjliga faktiskt. Inte så mycket och säga, måste rusa nu! Kanske bloggar när jag kommer hem! :) PÖÖÖÖÖÖÖÖSSS ! ♥

Jag pajade hela skiten. Fuck me !


Jag pajade hela skiten. Fuck me !


Bra start !

Tjena, haft en bra start på veckan? :) Min har varit helt okej, kul att träffa alla efter helgen. De verkade som om de inte bara jag som hade haft en toppen helg! Och de är ju inte helt fel, eftersom att hela högen va på himmla bra humör! :D Vi började iallafall 20 i 9 med SO , efter hade vi Svenska då kollade vi klart på I taket lysser stjärnorna som vi också läser! Asså jag trodde seriöst att jag skulle börja strört gråta när hennes mamma dör och allt de där! Hemsk film, men ett måste för alla att se enligt mig! :) Efter de hade vi typ lunch och senare Engelska och tillsist Matte då satt jag och Mickan vid NO;n där beeeeebi hade lektion! Så han kom ut efter att han slutat och han och Anton I gick ner med oss till Tumba. Jag och Maria åkte hem till mig och sen dess har vi typ kollat på tv och rensat min garderob. Hon fick sitta och säga Ja/Nej till vad jag skulle ha eller inte. hahah ! :)

Men iallafall, så har alla grejer från IKEA kommit nu så nu ska vi BYGGA! :D De blir nog tyvärr bara sängen idag eftersom att listerna måste upp och så, men de är ju bättre än inget! Iallafall, så ska jag ladda ner lite låtar och stuffs. Bloggar imorgon bitti ist för jag börjar nämligen 9:20 imorgon :D


Haha old pic av mig och MARIA ! ;)


Den här helgen = kärlek ♥

Nu har jag ätit chips som man inte har fått göra på hela helgen, byggt ihop soffan. Städat liten del av mitt rum och jag känne mig nöjd för idag! Nu är de BB + att ladda ner låtar till mobilen om gäller! Massa låter som vi drogat i helgen och massa annat bra. Musik är kärlek, men någonting som är ännu mer kärlek är den här helgen! :) Om jag kommer att komma till skolan med ett bra humör imorgon asså! Hur bra som helst ♥


oldiiiie ..

Just nu:


Lång runda @ IKEA !

Kom precis hem, de blev en lång runda på IKEA! Men de gillas, för nu är de mesta till mitt rum klart. Eller iallafall köpt, dom stora grejerna som typ grderoben och de kommer hem kört imorogon! Så Ikväll blir de förhoppningsvis den sista natten i beddsoffa! :D :D :D :D Om jag är glad asså. De här kan man kalla ett bra slut på en helt underbar helg! Nu kvar står de bara att skuruva ihop soffa och chilla galet!


Den här soffan, ska jag ha i mitt rum! :thumup:


Mot IKEA!

Dags att åka igen då! Jobbigt att varajag.. haha fast nääe om allt man ska köpa är till mig så är inte så jobbigt! De blir nog en säng och en soffa pluss lite små grejer ve, vet kanske kommer en hel garderob mer? :) Okej, nu kom pappa på att vi skulle köpa allt som behövs till mitt rum. *happyface* Så nu drar jag med ett leende på läpparna till ikea! De här kan man kalla ett bra avslut på helgen ! :D

The eyes are the mirror of the soul.


Roligaste helgen eveeer !

Tja på er! Har inte bloggat sen i fredags kanske till och med torsdags? :o Ojojoj, så kan de gå. Nej men faktikt så är de här första gången jag är hemma sen i fredags. Iallfall, vad har jag gjort då? :O Jo jag har varit uppe på lida med mina älskade dottar, ni som läst bloggen ett tag vet vilka de är! Annars så kan jag ju berätta att de är mitt 98 lag. Och dom är mina döttrar eftersom jag är älst eller iallafall nästan! ;) Aja, i fredags åkte vi till sköndal och spelade mot dom vi van med 4-1 och 1 mål av mig ! Spelade back 2a perioden, de gick faktiskt as bra! Kanske min framtida position(?).. Efter matchen drog vi upp till lida där vi skulle bo.Fick våra stugor och hade de mys, vi gick ut ett tag för aik 96or bodde också där men dom satt vid en typ eld så vi snackade aldrig med dom. Jag och 3 till gick in och satte oss på sängarna och snackade om allt och ingenting. Så jävla underbart! :D Gick och la os runt 12.

Och sen va de att gå upp vid ungefär 9, men eftersom några vaknade innan och började prata och så blev de att vi gick upp vid typ halv 9 ist :o Vi gick ut och typ sprang med boll upp och ner för backar bara för att få bollkontroll. Sen gick vi ut på isen och körde match, as kul va de! Ramlade typ 1684352gånger. Och typ 10 gånger på knäna så nu är mina knän helt blåa! ;( Vi drog efter allting och kollade på 96orna som spelade mot älvsjö. Efter de åkte vi upp och åt på pizzerian. Sen va de dags för träning! ÄLSKA! Roosen och Jareman va me på vår träning så de va kul, lite pinsamt va de men vafan de får man väl leva med. Vi tränade i typ 2½ timme sen drog vi tillbak till lida och duschade och fixade oss inför kvällen då vi skulle sitta vid den där läger platsen med en brasa som killarna satt dan innan. Iallafall, alla började fixa sig och skulle ha mag tröjor och hela skiten. De slutade med att ingen hade magtröja eller lite finare utan typ mjukisbyxor och så. Haha, vi är ju för roliga! ;) Vi fixade iallafall en eld av de som fanns där typ ved och kartonger som dom hade slängt. hahaha, asså inte i papperskorgen! vi satt där på earth hour + typ 1 timme till och bara mös! :D Så jävla underbart de va asså, vi drog in vid kanske 11-12 och fortsatte snacka! De blev väl sängen efter ett tag.

Idagrå? Vi blev väckta runt 8, för att fixa de sista och sen lämna Lida. Vid 11 hade vi match, så de blev lite stressigt om man säger så! Vi spelade mot p99 och förlorade tyvärr med 1-6 men målet va av mig! :) Snyggt rakt i vänstrakrysset. *stolt* Matchen tog slut och aa nu sitter jag här och ska slänga mig i duschen! Sen blir de IKEA ! :D


I torsdags typ, bilder från helgen kommer när folk har lagt upp dom! Glömde näligen min kamera så smart som jag är ! :)

Sådär ja!



Då har man packat klart, bebiiii hjälpte mig med vad jag skulle ha med mig. Fast han va inte till så mycket hjälp! Han bah, ta med vad du vill du är fin i allt och lalala. Sötooo! Dock vid fel tillfälle då jag frågade han. ;) Aja, de blev min stora innebandybag + min skolvästa! Helt okej , eller näe ganska lite för att vara mig! Nu sitter jag här och dunkar musiiiica och pratar fortfarande med pojkvän. Mys, men nu ska jag fortsätta vara social mot han! Vi höreees bebisar ! ♥


Mycket att göra..

Tjafan! Springer runt här som en jävla idiot just nu och packar de sista inför helgen. Najsnajs! :) Dagen har varit cepe, alltså sjuuukt flummig. Och spenderats för de mesta med boyfriend och Mickan. De kallar jag kul! Har haFt en rolig dag drog hem till Pilsäter efter skolan, mina nycklar är nämligen i Marta's väska. Hoppas på att hon tar med sig dom..  Iallafall, så blir de att fortsätta packa. De här blir nog antagligen mitt sista inlägg idag, för måste nämligen plugga också. Och som jag ofta säger, skolan går före. Nu ser jag att Kevin bebisen ringer mig också, ska väl ta och svara! PUSSSS !


Pusshej !

Nu ska jag ta min hesa hals och pillra mig mot tv. Antagligen smsa med massa folk My ♥ sms. Thih, så haru mitt nr messa ! :D
Vi hörs imorgon, bebisar !


Tidsinställt inlägg !

Tja, just nu har jag rast. Haha, sitter antagligen med älskling, Marta, Anton och Jonte kanske Olle också man vet aldrig? Men vi sitter nog antagligen och steker om de är sol! Jag sitter antagligen och se as stek ut i mina as stekiga brillor.

Åååh, vad jag älskar mitt liv asså! Sommar närmar sig mer och mer för varje dag! Snart kan man gå runt i shorts och känna sommaren vart man än går. Fan vad jag längtar! Behöver inte ha sommar, bara jag har den där sommar känslan i kroppen. Den får mig alltid på så jävla bra humör! Går inte att beskriva, själv har jag och skå bestämt att sommaren 2011 kommer bli den bästa i hela mitt liv och de ska den fan bli också! Med ssc, select, guldkort, stendal, alla polare helt enkelt allt !


Sådär, back on track!

Sådär ja. Tillbaks igen, åt också! Duktigt av mig.. :O Jahapp, dagen va najsig! Har försökt få älskling att berätta en grej för mig men han väägrar. Fett taskig juuu! ;( Ska fan få ut de ur han! Aja, sista lektionen va chill. Hade ont i huvudet så satt med Daniel och älskling och vilade. Hade värsta huvudvärken! Inte okej.. Men fick en huvudvärkstablett och sen vila. Så de va najsigt! Gick också ner med dom till tumba. De va väl najs antar jag? Närå, de va de! :) Träffade lite folk där nere också de skulle tydligen bli värsta bråket igen . Men dom andra kom inte, taha fail! Träffade Alex, Ivan och någon snubbe till också snabbt. De va väl najs, stod ett tag med brudarna också men drog vidare med Kevin.

Tog bussen hem med Marta satt här och gjorde våfflor och snacka skit! De är naaaaaaaaajs :D Hon drog vid typ halv 7 kanske? Sen dess har jag typ pluggat på no provet som jag har imorgon! Gillart, tror jag kan allting också!


schteeeeeeeeek !


Klockren!



Player, player, player player. Tänker inte på vad du säger
Alla brudar vill du ha, men slutar med att du ångrar dig en dag.
Du mår dåligt av det du gör, så går det när man inte tänker sig för.
Tycker synd om den du playar nu. Att du gillar någon annan, jo det vet du.
Du verkar så jävla gullig och snäll, men ingen pallar med ditt gnäll.
Du tycker allt är så jävla lätt, men det du gör är fan inte rätt.
Har du tänkt på att du sårar, men från dig fälls inga tårar.
Snälla ord och massa smek, för dig är allt bara en lek.
Gå och dränk dig i en älv, den enda du har är dig själv!

Haha, hittade den här någon stans tror jag dör av garv! :O


Kommer strax!

Tjaaaa, sitter här och leker med webben och kom precis på att jag måste tömma diskmasiknen.. asså får pengar för de ! :thumup: Så varför inte? Bloggar snart ! :)


Kommer strax!

Tjaaaa, sitter här och leker med webben och kom precis på att jag måste tömma diskmasiknen.. asså får pengar för de ! :thumup: Så varför inte? Bloggar snart ! :)


Godmorgon!

Någon som är lika pigg som jag? Fast.. Iallafall, så är jag klar nu. Inte sminkat mig ingenting känner mig naturlig. Jag har inte ens plattathåret sn igår. Så aa, men de är för att vi ska bada senare. Eller aa typ andra lektionen så då kan man lika gärna fixa sig då ist för att sminket rinner och lalala. Men aja, kommer hem senare. Nu ska jag ta bussen, de blir att åka tidigre idag! Ha en bra dag alla läsare vi hörs när jag kommer hem! ♥

De är svårt att se dig såhär älskling! De ända jag vill är att se dig le igen ♥


Nytt i garderoben!


Linne - H&M 99:-


Pösigt kort linne - H&M 69:- finare på !!


Ring - gina & glitter Örhängen - punkt shop!


Sten - hemligt..

De va väl typ de.. De blev inte så mycket, men jag är iallafall nöjd! Nu ska jag smsa lite med min älskling sen blire duschen ! :)

BOOOOOOOOMB!

Här kommer några pics från idag ! :D De typ skriker hej kom och hjälp mig på några av dom men de är väl så de ska va antar jag. Ibland måste man ju bjuda på sig själv, tihihi!
























Jag älskar dig bästevän till döden! ♥


Olle, schteeeekte i mina brillor ! ;)



De kallas h u m o r !





Ballaste!






Stan idag !

Hej på er, dagen har varit helt jävla perfekt! Förutom en grej som jag inte tar upp här. Personen de handlar om vet de själv. Du vet att jag älskar dig massor, inge snack om saken. Lyssna på mig bebiiii, jag vet att du klarar av allt de här! Iallafall, så har jag och Marta haft en suuuuper rolig skoldag med bland annat Anton och Jonte W. Najsiga snubbar de där, faktiskt våra bästisar! :D Vi hade typ 1½ timme matte också, hemskaste lektionen på hela jävla dagen! Inte för att jag inte tycker om matte och för att lektionen är lång för att för de första så är jag bra på matte och sen så får man ta en rast i mitten av lektionen. Men grejen är att vi har en jävla sur kärring som hjälplärare. ASSÅ FUCK HENNE! :mad: Hon fick mig på så jävla sämst humör så de finns inte, jag och Marta typ lacka ur på henne. Hon skrek på oss och sen säger hon Varför har ni så jävla dålig attityd mot mig för? vi bah äääh? Inte fullt normal den där människan asså! ;s

När vi hade slutat satt jag, Marta, Kevin, våra bästisar och några till och snackade sen gick dom alla in och vi gick till tumba och gick till banken. Najs, så nu funkar mitt kort! Vi drog vidare till tåget och sen till stan. Vi mötte upp Elmina på tåget och drog vidare in till stan. Där vi flummade runt och shoppade. Riktigt rolig dag, minnen för livet ! :D (Bilder på vad jag köpte kommer) Kom hem typ alldeles nyss, så nu ska jag fota de jag köpt sen blir de bilder från dagen och på de jag köpte ! :)




Sääääämst på jorden = My Christin Eriksson

Hej på er , sitter just nu och tittar på bygglob. De diggar vi ! Fast nu är de paus.. ;( Iallafall, så har dagen varit najs ! Lämnade in min so uppsats som jag har jobbat med hela helgen. Känner mig nöjd med den, så de är bra. Får väl se hur de går med den! :) Iallafall, så väntade jag, bebiii och MartaOlle. Men tog inte bussen med han tihihi. Skulle igentligen gjort de men glömde lite saker. Vi alla förutom Olle drog vidare till Martas piano. Mötte Vierikko och någon snubbe till snabbt. Jag och bebiii satt utanför när hon hade piano. Snackade om allt mellan himmel och jord. Marta drog hem och jag och bebii drog vidare till Tumba centrum och typ gjorde inte så mycket, skulle gå upp med han hem för han skulle typ hem. Så vi kommer upp, sen ska jag dra. Då får han för sig att gå med mig ner igen! ;) Så kan de gå, möte upp mami och vi drog till banken. Pappa kom och hämtade oss och nu sitter jag här hemma.

Helgen va najs och som ni nog märte så bloggade jag i n g e n t i n g. Hade inte tid, i lördags hade vi tjej kväll. Super mysigt vare! Lyckatlyckat, vi kollade på Beck hela natten. Tummen upp! Nej nu ska jag sluta snacka, vi hörs senare ! :)



Idag.


2 bilder från nu + en lååååt !




Med sonen !

Hejhej, sitter nu med min son Maria heter han. Och ni som har läst min blogg ett tag vet ju vem hon är oj jag menade han..? :o Jahapp, vad har hänt idag då? ingenting, nej faktiskt inte ett jävla skit! Typ gått runt med bebis och Marta hela dagen! Men de är ju najs de också inte sant? :D Ska iallafall upp till Farmor och käka middag snart, mysigt! Vill bara att alla ska veta att jag ÄLSKAR min farmor! + pojkvän :blush: Vad mer då? Tror jag drar ut med Marta också när jag kommer hem hon snackade om att vi skulle träffa Robin och Mehdi, men vi får väl seee. Ska nog gå och sätta på mig ett par jeans eftersom jag har gått runt med mjukisbyxor hela dagen! Sköööönt ! :thumbup: VI hörs senare..


Hej jag och maria är snyggingar, hejdå

Plugg !

Hejhejjjj, Har nu suttit vid denna jävla dator med Wikipedia och typ 1000 andra sidor om varför Stormaktstiden kallas stormaktstiden. Måste skriva minst två jävla sidor om de. Och Jag känner mig redan klar efter en liksom? Måste typ vara klar idag också eftersom vår skrivare här hemma är helt fuckt up och allting inte bra! :o Aja, tror nog att jag faktiskt lägger ner dehär för just nu för jag blir bara irriterad + att jag har svenska 2 do också. Asså jag får fan ADHDryck snart! Är så otroligt skoltrött, vill bara skita på de här asså!

Jaja, kom på att jag faktiskt inte har någonting kul att säga om dagen. Eller iallafall inte saker som jag tycker är kul? ;) För jag tycker ju inte att de är speciellt kul att bli helt ner dränkt i vatten av killarna. Fast Karro va fan värst! Tycker synd om de filuren, verkligen! Slutade vid typ 3 någonting, drov vidare till Tumba centrum. Och sen hem till Marta där vi hade de mys! Käkade våfflor och kollade på beck, kan inte bli bättre. Och nu känner jag att jag är på god väg med min so grej också faktiskt , jag har ju iallafall en början! Och de är ju riktigt bra! Så de va ett helt okej slut på dagen! Fast jag tror nog jag ska byta fråga jag ska skriva om.. Nej nu ger jag upp! Jag bloggar mer imorgon, för nu ska jag läsa I taket lyser stjärnarna som vi läser på svenskan ! :thumbup: Sen blir de väl att kolla på en film eller någonting, tror nog att de blir mjukis kläder till skolan imorgon är så otroligt trött! Men vi får väl se vad de blir! :question: Ska iallafall fixa mig efter de för sen ska jag och Marta ut på kvällen. Men aja nu ska jag sluta snacka pusshej!


Just nu ..


Kort, kommer mera..

Hej på er, sitter hemma hos Marta hon snackar med sin pojkvän i lur och har gjort de i säkert i timme ? Iallafall, så har dagen varit chill. As tråkig lektioner, hade typ matte prov, engelska och sen något läx föhörsgrej i engelska! Allting på en gång, de har hänt lite små händelser idag. Jag och Maria har hittat på ett nytt ord, dock kommer jag inte ihåg va de va? :O Tahaha, sånt är livet.

Men nu ska vi tjocka oss med våfflor som vi antagligen ska göra nu! Sen blir de beeeck, berättar närmre om dagen ikväll! För nu ska jag göra bästavän på bra humör ♥

Drar mig till duschen nu..

Bloggar imorgon, då jag inte ska plugga ! ;)


Pusshej, för idag !

Lite biiilder!

Tjaaa, sitter hemma och försöker plugga och de går ju sååååååhäär bra också! Fast näää. Jävla facebook som ska komma och förstöra hela skiten, aja är fast nu. Så vad ska man göra? Har egentligen massa att göra! :o Aja, här kommer bilder från dagen! :)


Chester söti !


Bebisar ♥


Muppar..


Love ya !

De va väl typ dom som blev bra? Haha, tönt jag är. Men aja..

Tillbaks.. ?

Hejhej, asså fråga mig inte? Men jag fick ett ryck igår och va arg och llalalalalla. Så jag lät de gå ut över er, tihih. Men tar bort de inlägget nu, så att ni vet.

Idag: De va chill i skolan , slutade efter lunch men drog innan.. hehe. ;) Dog till Donken med Mickan, Marta och Keviiiin. Drog vidare, till Falkberg eller först träffade vi Aldin i centrum snabbis! Aja, vi träffade iallafall Adam, Chester, Kappe, Fadime, Moa , Lukas och kanske någon mer? ;) Jaja, iallafall vi hade najs med dom bilder kommer snare. För nu ska jag chatta vidare med Chester så japp. Vi hörs senare! Pöss :D


Muppbild.se


@ schoool

Tjafan sötnosar, sitter på solektion. Tråk som fan! Iallafall, tar 4a bussen hem tror jag? HAHAH, jaja hursomhelst så Hittar nog på någonting sen. De kommer art hända lite saker senare, därför väntar Kevin och Abas på mig. Göööööllungar! :) förlåt gör dålig uppdatering i helgen. Men faktiskt så har jag inte varit inne på datan på hela helgen! Aja, ska tagga nu pösssssssa

@ schoool

Tjafan sötnosar, sitter på solektion. Tråk som fan! Iallafall, tar 4a bussen hem tror jag? HAHAH, jaja hursomhelst så Hittar nog på någonting sen. De kommer art hända lite saker senare, därför väntar Kevin och Abas på mig. Göööööllungar! :) förlåt gör dålig uppdatering i helgen. Men faktiskt så har jag inte varit inne på datan på hela helgen! Aja, ska tagga nu pösssssssa

Från botten till toppen och ner på hälften igen!

Hej bebisar! :)

Gårdagen slutade inte direkt i depp , utan mer med ett leende på mina kläppar härligt! Och idagrå? Jag vaknade exakt som jag somnade. Med ett léende på läpparna. Härligt! :D Dagen fortsatte väl helt okej, fick höra att dom som kom igår skulle komma idag också. Fick lite smått panik, men dom kom inte som tur är. För jag typ gjorde bort mig för en av dom igår. Jaja, hursom så rullade dagen på bra. Vi sjunger fiiinaste låten på musiken! Assåå ååh, den är så fin! Aja, bästis drog efter lunch. Satt och snackade med Aldin ett tag och så. Och aa, den söta ungen är sjuuk! Tahah, han va fett arg på att jag kramade honom igår. Ojojoj, haha! ;) Jaja, iallafall så slutade jag 3. Då drog jag till tumba och hoppades på att han skulle vara där. Men de va han inte. ;( Nej, vad patetisk jag är. Ska sluta med de nu!

Tog bussen hem, åkte med Alle, Edde, Mickan och Maria. Satt och snacka med Alle och Edde om typ massa grejs. Dom kastade godis bilar på mig, INTE OKEJ! Aja, ska plocka ur diskmaskinen nu och lyssa på musik. Vo hörs senare, orkar inte skriva mera ! :o


Läänge sen!


Min bästavän, du är obeskrivlig !







Tack för allting du gör för mig. Du betyder allt fö mig älskling! Skulle inte vara ett jävla piss utan dig. Du gör min dag och jag älskar dig meeest! ♥

Vilken jävla dag!

Hejhej, måste bara säga att den här dagen har varit kaaaaaos! Omg, kom värsta gänget till vår skola för att göra en sak. Och Alex va där, fick typ panik! Och ingen berättade någonting för mig så jag taggade dit när alla typ va på vägg bort. Men bra va väl de kanske? Jaja, sen hände de massa skit! Och de blev ännu mera kaos! De blev fan hemskt, och jag började grååta så jävla pinsamt men så kan de gå antar jag? :O Vi drog till centrum och då hade de varit fajt där med. De häände ännu mer saker och ja nu är de skit ! Sämsta dagen på länge faktiskt..

Att se han stå där, han kollade mig i ögonen. Omg, haaans leende åååh bara allt. Nej, nu ska jag sluta. Sitter iallafall och pratar med honom nu! :D Happyfejs, tihihih! Naaawiie , iallafall så ska vi deppa ikväll. Sen kommer hennes söta föräldrar hem från London! Men vi ska tjocka oss ikväll sen får vi se vad som händer senare. Bloggar nog senare, känner att vi måste typ praaaaaaaaaaata sönder nu! :)


Idag ! (y'

Sann eller vad?

Minns du tiden då man var liten?Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden. Höjden av smärta var när barbie tappa benet eller när bilens hjul försvann. Värsta gråten var när man ramla och skrapa upp knäet. Största rädslan var monstret under sängen.
Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnacket. Kärlek förändras till en stor lek. Smärta är när du skär dig i handleden. Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig. Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom.

Jag vill va liten igen orkar inte med all skit jag får i min vardag!



Barndomsvännen, sååhääääääääääääääääääääääääääär många minnen tillsammans! Ugly, bild med whatevaaaaa !

Jag hatar att jag älskar dig!



A
, du förstår nog inte. Du försår ingenting. De förstår inte att är jag såg dig igår i ishuset fick jag helt ärligt panik! Jag ville inte vara kvar. Jag vill alltid finnas vid din sida! Och jag vill att du ska finnas vid min. Men de kommer inte att hända igen. Vår lilla paus fixar jag inte, och vi vet båda två att de inte är en paus utan att slut! Men jag vill inte inse de. Jag vill att du ska komma tillbaks till mig, pussa mig på pannan titta mig i ögonen och säga att du älskar mig. Precis som du gjorde förut! Jag vill ha dig här, jag vill ha mig nära. Du lyser upp min dag.

Älskling, de är något du måste veta, utan dig kan jag inte leva. Du kom exakt den dagen jagg behövde dig, den dagen då alla försvann va den dagen du kom och läkte mina sår. Då du kom och gjorde mig hel igen. Va så sjukt jävla lycklig med dig. Du sa att älskade mig och kollade mig i ögonen pussade mig på pannan. Men va de bara bullshit? Du sa också att du aldrig skulle lämna mig och att jag va ditt allt. Va de bullshit? Att du sen typ 12 timmar efter droppar mig är bara fittigt. Men jag kan inte sluta älska dig, älska han du va mot mig.

Min älskling, jag är berädd att offra allting för dig. Men sammtidigt är jag så sjukt osäker på om du kommer göra samma sak igen! För om jag ska kämpa ska jag vara säker på att de håller. Jag vill inte bli behandlad som nu. Vill inte bli droppad efter två veckor. Kämpar jag då ska de fan hålla! Jag har redan förberätt ett otroligt långt brev till dig. Om hur jag exakt vill att de ska vara och hur jag känner! Men jag vågar inte skicka de. Jag älskar dig så otroligt mycket och jag saknar dig ännu mera! jag klarar mig inte utan dig älskling .. ♥

Vet att denna underbara blogg blivt till en blogg fylld med kännslor. Men tyvärr så måsta jag ju få ut allt någonstans ju, ellerhur?



That love made me blind so i could'nt see. All the lies you told were right in front of me. Since love made me blind you made a fool of me, you made it look so perfekt when it wasn't meant to be.








It's a hard thing faking a smile, when I feel like i'm falling apart inside.

Hemma nu, eller ska väl åka snart igen. Träning ni vet! Sitter nu och snackar med lite folk här och var. Är också grymt arg och irriterad på lite saker. Men jaja, finns ingenting att göra åt saken. Höll fan på att börja gråta för att en låt passade så jävla bra in på mig och honom just nu asså omg! De va äckligt lika, så jag började gråta. Hehe, pinsamt! :blush: jaja, iallfall har haft de mys med tjejerna tog massa bilder, som kommer imorgon när Marta lagt ut dom på facebook och bloggen ! :D

Ska iallafall, dra och byta om nu. Så vi hörs någon gång sötisar.


Hos Marta med Julia!

Tjaaaafan, är hos Marta med Julia! Kulkul, vi gör inte så mycket än.. Tahahhaha :D Bloggar när jag kommer hem. Pussss!

Klar!

Är helt klar och bussen går om en kvart! Inte så mycket mer att säga, fick bara lust att göra ett inlägg till innan jag går men vad ska man skriva då? Haha.. Bloggtorka.nu! Iallafall, så ska jag möta Kevin i centrum, han står redan och väntar stackarn! Jaja, nu går jag och packar ner de sista så hörs vi senare sötnosar!


Skridskor idag! Haha..

Hejhej, sitter här och typ segar. Bussen går om 1 timme typ, så ja varför skynda liksom? Sitter och snackar med Alex S på msn, han de jäveln är i Thailand. Om jag är avundsjuk asså ! Sen smsar jag med typ Kevin haha, han ska också åka skridskor och han klagar på att han ska ha hjälm. TAHAHAHA, han har inte tänkt på att jag också måste ha de ? :P Jaja, nu ska jag väl ta och fixa mig. Eller juste, idag har vi sånhär vinterdag och de är därför jag börjar sen och åker skridskor! Bara så ni vet liksom :)

Men nu ska jag gå och fixa mig. Vi hörs när jag kommer hem igen ! Ha en bra dag söta läsare ♥


Nu !

Ibland behövs det en kniv som känslomässigt tränger igenom hjärtat för att tränga igenom de murar som ligger framför det.


Nej, nu är de nog !



Saknar att se marken så fort man går utan för dörren, är trött på all jävla snö nu! Vill ha färger och grönt överallt inte jävla vitt och asssååååå åhhhh! Ge mig vår och sommar nu. Fixar inte de längre så är de bara punktslut

Daaagen!

Tjenis penis, haha don't ask! ;) Jaja, sitter iaf och kan knappt skriva. Har så 7kt ont i min arm, landade nämligen på den. Svårt att förklara men gör de sen.. Iallafall, så chattar jag lite med Johanna och Stina. Knäppa brudar de där asså. Taha, älskar dom iallafall! Hursom, så va dagen rätt chill. Hände väl inte speciellt mycket, jag och Maria drog till tåget efter skolan. Där vi mötte ROOOOOOOOOOBIN! :D Snackade inte så mycket för tåget kom. Åkte til huddinge för select träning med innebandyakademin, kulkul! Innan de gick jag in snabbis på h&m. Hittade faktiskt ingenting! Men aja, mötte upp Vendela och vi gick sen till Huddinge hallen för den hära träningen dåra. När vi kommer på parkeringen ser vi Johanna och Filippa. Så vi gick in med dom! Träningen började och eftersom de är typ värsta utagningen och shiet, så lite nervöst blev de väl?

Jahapp, vad mer då? Jo, juste skulle berätta om min arm. Haha, låter muppat men aja. På träningen idag så spelade vi två mål och jag blir som vanligt fälld, men den här gången tar jag emot mig med en arm och armen typ viker sig åt fel håll, så jaa. Typ stukat den men vafan, de ordnar sig antar jag? Så nu ska jag sluta gnälla. Men ett pluss är att jag fick mami att göra min matsäcka jag ska ha imorgon eftersom vi ska åka skridskor! Taha. :D Men nä, nu ska jag sluta snacka och dra mig till duschen. Pösshej !


Mobilblogg - fullt upp idag!

Sha, ligger nu i sängen och kollar på Wallander och messar med lite gulligt folk. Har haft fullt upp idag, va ju med Marta sen mötte vi upp hennes sötnos och jag drog hem för att träna. Drog på Wallander träningen som vi sämst rent ut sagt ! Jaja, då är de skola imorgon då. Asså usch, längtar inte direkt men de finns ingenting att göra åt saken. Fast lite najs är de ju att träffa alla igen. Drar på träning i huddinge sen, de är komplicerat men aja. :) Och vill ni veta en sak? Haha, klart ni vill. Min glädjespridare, lillebror, bästavän, mitt allt har bytt skola! Vem ska nu få mig på bra humör på morgonen om inte han? De är hemskt! Jag hoppas att han bara driver med mig men är hemskt ganska säker på att han inte gör de. ;( Asså åh, vet inte vad jag ska göra?! Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen vi hörs imorgon :d

@Marta ! :D

Sitter hemma hos sötisen Marta Svankvist och bara pratar ut. Hon har missat såhääääär mycke den här vecka asså :O Jaja, iallafall vi ska typ ner till pressbyrån och köpa godis. tahaha, så My och Marta style. Sitter och pratar i lur med Leo nu också, saknar han massor ! :( Inte träffat han sen typ Åkersberga matchen. Hemskt att vara ifrån han som har stoooor plats! Jaja, vi ska träffas snart iallafall! Älskar dig bror <3. Hursom så ska jag vara social mot mina sötnosar nu pöööööössen !

Med de här går jag och slänger mig i sängen och pratar med Marta i lur, vi hörs imorgon!


Olle hade rätt, de höll bara några veckor..



Du är knas, jag älskade dig faktiskt !


Film!



Har tvingat mig själv att kolla på melodifestivalen, som jag igentligen tycker är ett av dom sämsta programen som går just nu men vafan, mami kollade på de så jag joinade henne. Aja, Myskläderna är på och nu blir de att fortsätta kolla på filmen som går på 4an, efter all jävla reklam och allt sånt. Jaja, nås på mobilen om de är någonting. Pöööös!


Haha, så de kan gå!

Sitter färdig fixad har precis ätit då jag ser Chrille gå utan för fönstret! Eftersom jag är hemma själv blir jag lite förvånad, men aja. Jag öppnar dörren och släpper in han. Så kommer han in och bah; Men var är Morsan och Farsan då? Jag bah, men dom är inte hemma. Han bah, ahaaa, du måste vara värsta chockad över att jag kommer in här med en kasse pilsner och ska kolla på bandy. HAHAHA, jaja så kan de gå.

Men vafan, nu har jag blivit hund vakt vilket inte är helt fel. Dock bara i någon timme kanske 2, medans dom tillar på matchen. Jaja, ska väl ta han om henne nu, vi hööörs ! :D


Ångest, ångest, ångest!


Sitter här och har lite smått ångest över att vi har så mycket snö kvar. Fråga mig inte varför, men kan vara för att jag vill ha sommar nu! Fast jag är nog inte ensam om den , men nu har ed varit sol typ 4 dagar i rad. Så nu börjar ju iallafall våran nära mig hoppas jag! :D
Vill inte ha tjocka jackor och uggs på mig längre, vill kunna ha bara en tjocktröja och convers, kanske inte ens en tjocktröja? Vill kunna springa runt bikini på Stendal. Lägga mig ute och sola och bara njuta av livet. Jag vill ha sommarlov, inte sport eller påsklov. Jag vill ha sommarlov NU!
Jag vill att de ska vara EXAKT som dom säger i låten NUNUNUNUNUNUNU!


No planer idag!

Kanske sak börja med att säga hej? Haha, aja hej på er. Vaknade för ett tag sen och har i n g a alls planer för dagen. Pojkvän♥ svarar inte så, vi får väl se om jag träffar han senare! Jaja, någonting hittar jag ju på hoppas jag? haha, bästavän kommer hem imorgon också! :D Loooove. ♥ Jaja, ska dra mig mot duschen nu vi höres senare sötisar!


Gammalt ..

Du ger dig fan inte på mina vänner!

Sitter här och vet inte vad jag ska skriva om. Ska väl försöka hitta på någonting, har lust att duscha. Men nä, nu blir de nog tv. Tror de är Big Brother nu! :D Sen blir de dusch antar jag. Ni vet ju att jag äääälskar att duscha så.
Kan ju kanske dra morgon dagens planer? Inte för att dom är så många men iallafall.

Jag drar med och kollar på mami's match. Är grymt spelsugen och hon hade spelare så dom klarade sig så jag fick inte vara med ;( Men aja, finns ingenting att göra åt saken. Ska iallafall ner och kolla. Sen ska jag nog försöka få tag på älskling nu och kolla med han om han kan träffa mig eftersom jag inte träffade han igår. Så vi får väl sen! Sen har jag lust att åka och träffa farmor. Fråga inte, jag ÄLSKAR min farmor! Men vi får väl se vad de leder till.
Bilden är typ 1 år gammal så ni vet! Nej nu ska jag sluta snacka, pööööss!




Seriöst, där sprack allt. Du har gått för långt nu! De blir inte kul för dig, nu är jag inte rolig längre. Nej seriöst, du ger dig fan häller på mina vänner! Du kan ge dig på vem fan du vill, men när du börjar hålla på med mina vänner då är de ingen lek längre lillen! Säger du en jävla grej till om honom. Då får du med mig och göra och då blir de inte roligt för dig kan jag ju tala om!


Allting har sin skönhet, men tydligen ser alla den inte.



Jag har aldrig varit den där snygga super smala tjejen som alla killar vill ha. Utan oftast hon som är lite ful och så. Killarna höll på som fan om att jag va ful och lalala och jag försökte ändra på mig själv men fick bara mer och mer skit för de. Men jag utvecklade min kropp snabbare än de andra tjejerna i min klass och helt plötsligt fick killarna för sig att jag va snygg! Man bah; hallå? Jag såg ju likadan ut. Jag hade samma stil som innan, men ändå så fick jag den jag ville. Men ändå så kände jag mig inte älskad. Jag blev utnyttjad, visst jag gick i 3an. Men killarna gick då i 4,5&6! Att de inte tyckte jag va snygg tills min kropp utveckaldes va ju helt sjukt.

Allting började nog då när jag fick större bröst och allt de dära. Men då började killarna tro att jag hade bomull och shit man bah, härregud!? Visst, de blev över sommaren. Men killarna hade växt och så då ellerhur så varför skulle inte jag kunnat utvecklats? Så ett tag fick jag skit för de också. Men tillslut så insåg dom att de faktiskt inte va bomull som dom gick runt och snackade om. Och på en gång blev jag deras favorit. Men jag fattade inte riktigt att de bara va för de.

Iallafall, så bytte jag skola och liksom började om. De gick bra, men jag hade ju all skit kvar inom mig. Och jag kom till den nya skolan som en osäker lite fjortis. De är faktiskt många som säger att första intrycket av mig va att jag va en lite fjortis. HAHA! Började om och de gick faktiskt. Kolla på mig idag?

Jag stänger ute allt vad alla säger, de är ändå mitt liv inte deras! Visst, jag tycker fortfarande inte att jag är skit snygg. Men jag är nöjd med den jag är. De finns mycket på mig själv jag skulle vilja ändra på men vad ska jag göra åt saken liksom? Att mina ben har mycket muskler som nog är de jag hatar mest på min kropp. De kan jag inte göra någonting åt. Tänker ju inte direkt sluta träna, elelr sluta äta eller någonting sånt. Visst, endel dagar vill jag de. Ibland så vill jag bara bli sådär super smal. Sluta äta och bara träna som ett jävla freak, bara för att få den där super snygga kroppen,men de gör jag aldrig.Varför är frågan? Men jag vill nog helt enkelt inte vara den super snygga som alla drar sig till. Hon som alla killar sitter och drömmer om.

Men jag måste bara säga att när mina vänner står och säger att dom har feta lår och lalala. Och och dom vill ta bort massa och att deras ben framförallt är tjocka. Då mår jag faktiskt dåligt, jag vet att mina är större och inte alls smala som deras. Att mina ben är dom som man faktiskt vill ta bort massa på. Men säger jag de så säger dom bara att deras är större. Men jag säger bara: tjejer va nöjda med er själva, ni vill inte leva i min kropp..

Nikanske märker att jag fortfarande inte har världens bästa självförtroende, men vad mer kan man göra än att jobba på de?

(rörigt inlägg, skyller på att jag har sportlov! Hoppas ni orkar läsa de iallafall.. :o)

Hon gör de igen -.-'



Microfonkåt - September


Me and my microfone - September


September har nu gjort en Engelskverision av Mikrofonkåt. Gillade den inte alls första gången jag såg den men nu tycker jag den faktiskt är ganska bra! Lyssna och njut, för de gör jag ! :D

Ett måste !

Snackis just nu är ju filmen Black Swan, har själv sett den. För ungefär två veckor sen men idag kommer den ut på Bio i Sverige. Och för mig är de ett MÅSTE att se den på bio, så ska ta och dra mig till en biograf någon dag och titta på den igen. Och de tycker jag att ni också ska göra, speciellt ni som inte har sett den! De är en otroligt bra film, faktiskt en av mina favoriter.

De handlar om en tjej som heter Nina(Natalie Portman) som går på balett skolan i NY. Hela henes liv är balett och hennes mamma är på henne mycket om att bli Svandrottningen när dem nu ska sättas upp. Men de kommer konkurans och de gör henne stressad. De händer också massa andra saker som jag inte tänker avslöja för er.
En otroligt bra film säger jag bara, här har ni trailern:


Home again..

Japp, som sagt hemma igen efter en mys kväll @Marias place. Senare blir de pojkvän, najsnajs! Har dock inte snackat med han än, så vi får väl se när vi träffas. Jaja, Har inte så mýcke mer att säga. Så nu ska jag sluta skriva bloggar senare :)


Varför ska jag göra någonting för dig och jag ändå inte får ett jävla skit tillbaks?



Bitch ..

IKEA !

Nu har jag spenderat ungefär 3 timmar på IKEA. Naaaajs, köpte ingenting men de va meningen! Skulle bar kolla vet ju inte än exakt vad jag ska ha än men lite saker har jag hittat så de är najs! Ikväll blir de att dar hem till Maria, inte träffat henne på hela lovet SKANDAL! :O Så jag siver där och japp. 

Jaja, ska gå och packa mina saker nu så bloggar mer senare.


Tandläkaren är min bästavän! -.-'



Amen tjafan, haha. :) Har nu varit hos tanläkaren, gick väl helt okej. Min tanläkare är så jävla snäll och sen hennes hjälpsak, asså säger bara haha. Fett skön, står och håller min hand och grejs gulligt gulligt! Hon va tydligen klinikens studsboll sitter aldrig still. Iallafall, ska tillbaks dit typ 11 maj och snacka tandstälning! OMG :O Unda om jag passar i de ? Hmmm.. Hahah! Jaja, vi får väl hoppas på de! Fick dra ut en tand så är bedövad vänster sida. HAHA! Snart tar jag och Mami och åker till IKEA ska bara låta bedövningen försvinna lite.

Jaja, vi hörs senare pöööööss ! ♥


Duscha igen ..?

Drar och duschar igen, fråga inte varför. Men så blir de! Älskar att duscha bara antar jag..? Men aja, sen blire film och smsa tills mobilen fuckar up. HAHAH! Aja, ska sova sen upp typ 8 imorgon! ;( SUUUCK


B Ä S T A V Ä N ♥



Jag saknar min bebis meeest! Kom hem nu älskling, ett lov till utan dig och jag dör !


Drömma är kul men vad sägs om att få det att slå in?

 

Vill ni veta min dröm just nu? Jo de är att bli blond igen. Att kallas den dumma blondinen, känner mig inte som mig själv i brunt. De är så inte jag! Asssså blääää, vill ha sommar och vill bli blond. Och på sommaren så bleks ju håret och då blir de ÄNNU BLONDARE! Så ja, antagligen så blir man ju blond igen snart! :D:D:D:D:D:D Happyface!

Bara för att mina blonda dagar va lite galnare !


Jobbigt läääge !

Har itne kunnat blogga idag, de gick inte att komma in på blogg.se. Asså de va typ helt fuckt upp, nu sitter jag här ny duschad med en loka och kollar på Svergies fulaste hem. Mysigt, dagen har varit chill. :D Har en jävla huvudvärk, så ska nog ta och sova tidigt. Sen ska jag till tankläkaren 08:50 imorgon så, de blir nog inte att vara upp så sent om jag ska orka!

Och vet ni , har ju rivit väggen i mitt rum. Och nu är allting målat och tapeten är uppe, golvet kommer på fredag och så de börjar närma sig att jag kan bo där inne snart! :D Gillas eftersom att jag just nu sover i rummet utanför, i en bäddsoffa.. *suck*


Hungrig!

Hemma igen, efter att har varit med pojkvän! Vi gjorde väl inte så mycket satt och snackade om allt. Awiiie, älskar han! Jaja, ikväl blir de att vara hemma så bloggar gör jag nog. Men nu ska jag äta, första gången på hela dan. Man kan ju snacka om att jag är hungrig! :O

You're dead in my eyes !

Tjenare, sitter här och ska väl antagligen ta och börja fixa mig snart. Ska vara i tumba vid 4, träffa älskling och Anton.. tror jag iallafall. :D Annars blir de väl bara vi två, vi får väl se vad vi hittar påmen någonting antar jag. Bloggar senare, nu ska jag fixa mig !


Film, sen förhoppningsvis sova!

Nej nu känns de som om jag bara skriver, om massa tråkiga saker så nu går jag och sätter på en film. Och när den är slut är jag förhöppningsvis trött! Så jag kan gå och sova. ;) Pussen, vi görs imorgon!

De här ska jag klicka hem till sommaren:



Lite av aaaaallt jag ska klicka hem innan sommmaren! Som ni kanske märkte, My ♥ Magtröjor.

Brunett VS Blondin



Jag själv vet faktiskt inte! Tror jag tycker blont, eller jag själv trivs mest i de. Men brunt ser mest naturligt ut. Men just nu är mitt hår en stor kaos. Asså har typ 1000 olika färger. Och lite blond här och var, så någonting måste göras! Antingen vlir de bruna slingor i hela håret. Eller så blir de blont igen! Vetefan vad jag ska göra faktiskt! :o Några tips?

Jag är en nattmänniska, tyvärr..

Alla roliga personer har gått och lagt sig nu. Blääää, vet itne riktigt vad jag ska hitta på för kul nu. Har redan duschat och kollat påtv. Och jag är skit pigg! Kan inte häller prata med pojkvän för han sover fortfarande, även fast jag har boooombat han med sms! Och Karro gick precis och ringde någon snubbe. Och vad fan ska jag nu göra..? Jaja, har lust att typ dra ut och skrika lite. Men de är ju så jävla kallt! :o Jaja, hittar väl på någonting antar jag. Annars så sitter jag nog framför fb och nöööördar! *suck*


Old shit!

Jag saknar dig bästavän!

 



Kommer du ihåg i sommras när vi pratade i telefon varje dag. När vi bara satt och prata ut om allt och ingenting. När du belv förvånad för att jag skrev sms så jävla snabbt. Och vi satt och skrev usch nej till varandra bara för att jag sa de hela tiden. Men bästis, kommer du ihåg första gången vi träffades? Och vår vänskap klickade på en gång. Vi tappa kontaken när skolan började igen och nu har du bytt nummer och jag kan inte få tag på dig typ. Så jaa, vi får väl se hur de blir. Åååh, vad jag saknar dig vännen! Hoppas vi ses i sommar för de är verkligen någonting jag vill, du är en vän värd att ta tillbaks kontakten med. Men du är en av mina bästavänner, och jag saknar dig som fan!

Pratar ut med Karolina!



Har nu suttit i kanske 1½ timma snart och pratat med Karolina om allt och inget på msn. Riktigt härligt, hon har berättat ett och annat. Och vi har diskuterat lite saker och så. Pojkvännen har somnat så har ingen att smsa med. Så jag ska väl kanske också ta och sova snart? Eller nää. ;) Är nog uppe ett tag till iallafall! Nej nu har Karolina skrivit någonting, och har lite smått panik över de hon skrev sist så japp. NU tar jag och kollar vad hon har skrivit så hör vi senare eller imorgon! :)


Första riktigt sportlovsdagen - perfekt!



Exakt ett år sen.


Tjafan, idag va de första sportlovsdagen. De har ju egentligen bara varit vanlig helg till idag! ;) Jaja, iallafall så har dagen spenderats med Vendela. Drog ju och fixade bild till leg och massa skit. Men kortet ska fixas imorgon. Drog direkt till Huddinge och träffade Vendela. Vi drog till heron och kollade på The Tourist(?). Bra film de där asså! Har haft en sjukt rolig dag med sötnosen. Och ja de va väl allt jag hade att säga. Ska försöka uppdatera bättre men de blir såhär när man inte är hemma på dagarna och inte kommer hem förns typ senare på kvällarna.

Imorgon: Banken igen, fixa de sista. Sen pojkvän, så de blir väl mys med han som vanligt. :)


RSS 2.0