Pinsamaste dagen ever !

Tjenare! :) Ligger just nu i min säng med Vendela och kollar på facebook och har ångest över vad vi ska ha på oss imorgon. Hahah, normalt? Nääe, inte de minsta. Eller iallafall inte om man heter My Eriksson eller Vendela Samuelsson. Dagen har varit med ett ord PINSAM! Asså herregud, kan inte skriva ut varför här för folk som inte ska veta kommer få veta. Men pisamt va de iallafall!

Dagen startade på donken i Huddinge. Vi åkte vidare till Tumba och kollade på Kasper och dom. Efter matchen satt vi med dom ett tag sen så gick vi och skulle möta Emelie och hennes kompis för dom hade varit på Donken fast i Tumba dåra. ;) Så vi gick med killarna som skulle gå någon stans. Hahah, sen visade de sig att v i hade gått om varandra så vi ringde till Kevin♥ och han kom ner till Tumba. Och vi gick tillbaks till hallen. gick runt ute ett tag då mötte vi Alex och Josef eller tror iallafall han heter så? ;) Haha, vi gick typ in och kollade på fler matcher sen drog Kevin och då satt vi med Emelie och hennes kompis. Kollade på en match till och sen drog vi vidare till Tullinge hallen där Älvsjö skulle spela. Där skämde vi ut oss lite om man säger så.. :o Fast de va ju inte första gången idag. :p

Jahap, sen hände de inte så mycket mera..? Imorgon blir de upp tidigt för mig och Vendela vi ska vara i hallen 8. Men aja, är man nörd så är man. Eller de är nog bara killarna vi är där för? Fast shyyyy, de säger vi inte till någon. Men jahapp, nu ska jag gå och duscha. Vi hörs någon gång ? :)



Vi idag! Forever baby ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0