Dag att minnas!

Tjenixen! Har precis kommit hem för en superduper rolig dag med Johanna, Filippa, Tess och Frida runt om i Stockholm. Vi startade allihopa på donken i Huddinge. Vi hade bestämt oss för att ta en buss som gick 11:05 mot Sundby, där vi tänkte spendera våran dag. Med sol bad ochsåvidare. Men nä, då sitter vi där på donken och bara snackar så när de är 3 minuter tills bussen går va de någon av oss som kollade på klockan och bara; SHIIIIT! Så då sprang vi, när vi kommer dit ser vi bussen gå. Surt! Vi kollade när nästa gick då gick den 2 timamr senare. Så vi frågade massa folk om man kunde komma dit på något annat sätt och massa. Men de kunde man inte, de slutade med att vi åkte till Älvsjö badet.

Där va de kallt och äckligt så ingen av oss ville vara kvar. Vi tog ett dopp och sen kom vi på att vi kunde ju åka tillbaks och ta bussen till Sundby. Så vi tar bussen till älvjö och ska ta tåget. De kommer först ett tåg, jag bara: Nej men de är fel tåg. Vilket de va också. De kommer iallafall ett tåg till så vi hoppar på de. Sen när vi kommer till första stationen säger Frida: Men hallå ska de inte vara Stuvsta här? Alla as garvar. Så vi hoppa av i Farsta Strand och inser att vi inte kommer hinna med bussen i Huddinge. Så vi kollar upp va tåget går någonstans. Sen säger Johanna: Men jag vet att man kan ta en typ direkt buss till Sundby från Skogås. Så vi tar tåget dit. Men när vi väl kommer fram kan man själv klart inte ta någon direkt buss där ifrån. Utan man måste åka till länna och sen byta där. Så de gör vi också!

När vi kommer till Länna, är de 30 minuter tills bussen går. Så vi går in på Citygross och köper med oss fika och sånt. Iallafall, så är vi inne på affären och går runt och lallar. Tills jag bah: BUSSEN GÅR OM 7 MINUTER! Och då hade vi inte betalat eller någonting. Så stress igen, vi springer till bussen som va sen.. trodde vi! Vi hade kollat fel på tabellen den gick 10 över. Så då hade vi stressat i onödan! Vi satt på den där jävla bussen i 40 minuter. Och e va varmt och åååh! Men vi komm tillslut fram till Sundby iallafall. Där vi badade och så i några timmar tills Tess lossas mamma kom och hämtade oss. Har nu kommit hem från allting och ska sätta mig ute med musik. Kärlek!

Helt galen dag, helt galet långt inlägg! Hoppas ni orkar läsa annars synd för eeeeer!


Jag i morse, bilder från idag får ni ikväll. Har inte tid att sitta inne nu! Btw, så köpte jag tröjan igår! Bättre bild kommer på de också! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0