21 december - ett annat ögonblick.






De är svårt de här att komma på ett ögonblick. Men ett annat riktigt speciellt ögonblick, va på landet sommaren 2010 med Sandra och Alexandra. Har fan aldrig haft mitt liv så perfekt! Sjukt kul va de.
Kvällen då vi gick till sjön och gjorde en liten brasa typ, och vi fick typ panik för vi trodde allting skulle brinna upp, så vi slängde ner allting i vattnet. Och sen låg de kvar där dagen efter och farmor sa: Åh, nu har ungdomarna varit här igen, dom kan aldrig städa eftersig
Puzzlet vi la, som va typ 7kt svårt, asså de va typ 100000 bitar. Och vi va fan nästan inne mera än ute! Våra Powerking som vi drack, som vi hade i lådan under vångingsängarna bara för att inte någon skulle hitta dom. Haha! 
Och bilderna vi tog påvägen hem från att vi hade badat. Hur kul hade vi inte när vi tog dom? Då vi kom på 3 väger till badet, kommer ni ihåg dom? Ormvägen, efter att vi såg en orm där. Fan va rädda vi blev! Sen va de den snabba vägen, och den långa vägen. Kommer ihåg hur vi alltid tog den långa hem för att ta bilder. De va verkligen ett ögonblick värt att minnas! De är sjukt, de va redan 6 månader sen. Shit, tiden går fort. Som du skrev Sandra Dom bästa minnerna kommer där ifrån! De är verkligen sant, vill dit nununu. Men tyvärr så ser de inte ut som om de kommer att hända igen. Iallafall, de va ett ögonblick jag aldrig glömmer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0